aydogan bu taraflara taşınmanızı önerebilirim :D yine kar yok :D
aydogan bu taraflara taşınmanızı önerebilirim :D yine kar yok :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Bugun can sıkıntısından tekrardan bayiyi aradım geliş tarihlerinde bir degişme varmı diye nisanın 2. haftası dedi off off daha cok beklicez bu gidişle ...
cbf bulamayan varsa burdan kıvrak motordan alabiliriz ege bölgesinden irtibata geçen olursa yardımcı olurum
Abolgi sen motoru kar motoruyla değiştir bence Ankara havası bir acayip oldu, tipi var resmen, 2 gün önce motora bindim.
BMW F800 var Multiturk yönetimden, bir de bizim arkadaşlardan birinde F650 var eski. AfricaTwin kimin bilmiyorum da birisinde DR Big 800S vardı.
Aman hemşehrim hiç bulaşma, İzmir'e selamlar.
Bakalım ne olacak bu sevdanın sonu... CBF'in pratikliğini özledim.
Teşekkür ederim @metanecho
Keşke imkanlar elversede Karabük taraflarına taşınsam.
Çok isterim aslında, havası, suyu, yeşillikleri vs. ayrı bir güzellik oralar yahu.
İnş. nasip olurda en azından bu yaz bir gezi yapabilirim o taraflara doğru.
Aynen, ben hayatımda Ankara'da böyle kar yağışı görmedim desem sanırım abartmış olmam.
17,30 da işyerinden çıktım, 22,30'da eve ancak gelebildim. Malum otobüslerle ancak bu kadar oluyor. Trafik resmen felç oldu bugün Ankara'da.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Hacı bu kediler çişleriyle falan Issey Mıyake parfüm hesabı deli kokular yayıyor...sonra senin motör mobil işletme oluyor ...
yaşasın doğa ve hayvanların çiftleşme özgürlüğü...
motorlarımız doğaya feda olsun...
aslında ben kedi köpeğe dokunmak bile istemiyorum inan...o tüyleri yok mu hele...
abi aslında sana bir önerim var...sen bu cbfye birde pedal tak...eski bisikletcisin...hybrıd hesabı...
bunun ahı gitmiş vahı kalmış agam...yine de popon bizimkilerden değerli KTM ye oturmuş boşver...
vallaha bir üstte bende yazdım kıl tüy gördüm mü ifrit oluyorum...
aga 1000 lira daha katsan zıfırı çekicen altına...
Ahmet Ç. "Bir Angara Motörcüsü "
ganga girdin bu işlere çıkamıyon valla işin zor...
nası yardımcı olsun ülen...alıcam ben hadi bul bakem..biz fabrikanın adamıyız bulamıyoz topitop...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:41 ----------
aga buralar sovık... İzmirin kıymetini bil...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
benzın olmus 4,20 cbf150 yada innova almak lazım
ben gittim böyle havada bir kask aldım var ya tam Şaban işi...
http://www.feyizoglu.com/images_buyuk/f9/45309Al.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------
aga bisiklet alıcaz sorunu kökten çözücez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
bakın arkadaşlar bi daha söylüyom. almayı düşünen arkadaşlar biran önce gitsin bi kapora neyim versin heran zam gelebilir. ondan sona vay ben duymadım vay ben bilmedim olmasın bak...
bi boşluğumuza geldi vallahi...şimdi çaresiz marushınımı kullanmaya başladım...abi yarım kask harbiden yarım akıllıların işi bunu anlamak biraz geç oldu ama...
iyi geceler...
inşaallah az kaldı yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.
okudukça öğreniyorum. işim zamanlama ile yakından ilgili. yine tam zamanını yakalamışım dostum.
hahahahahaha ben bunu değilde abolgi yollarda deyip rapor etmeyi düşünüyorum. eskişehirli dostlara çay içmeye gideceğim ( rodaj hallolur bi yandan)
fena fikir değil aslında. bi aparatla kar motoruna dönüşebilir cbf im.
130 kg motor bide ben 100kilo tam koruma ettikmi 230kg yerinden kıpraşmaz valla pedalla. kredi kartıyla benzin alır yola devam ederim metehan
karabük tede hava kirliliği var ama. daha sıcağamı kaçsakki yaza kadar?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
bunlara oluyorsa cbf 150 ye neden olmasın. aydoğanx düşünsene bu aparat iş yerindeydi ve motora taktın. kaç dakkada evde olurdun?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)