Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yuh diyorum ya hala 4500 e 2.el motosiklet satan var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

Siz yapamadıysanız ben hiç yapamadım sadece yan ayaklık hediye aldım o kadar başka birşey yok motoru teslim alırken artık 50 lira veriyimde bana motor koruma demiriyle deri kılıf hediye etsinler...
    Parasıyla hediye olmaz ki hadi bakalım teslim alın da fotoğraflarınızı görelim üsündeyken

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Parasıyla hediye olmaz ki hadi bakalım teslim alın da fotoğraflarınızı görelim üsündeyken
    Keske dediğiniz gibi olsa valla bayan ayaklıgı bile zor verdi nerdeyse hediye biraz zor koparırım gibi geliyor anca 50 tl atarsam ortaya demir + kılıf versinler bari bana demir 60 tl kılıf 35 tl dedi
    Boyum 1.90 kilo 82 bazı motorlar altımda bisiklet gibi kalıyor ama cbf onlardan daha iyi kalıplı motor sırıtmadım üstünde Nisanın ilk haftası demişlerdi teslim için bakalım kısmetse alınca inş resimleride yükliycem buraya.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Görünüm" göreceli bir konu, yani kişiye göre değişir, o yüzden senin beğendiğin motosiklet modelleri hangisi ise onlar arasından seçim yapmalısın.

Ybr125, CBF150 ve TVS Apache kıyaslanır genelde. (Mondial, kanuni vs. gibi markalara bulaşmamalısın mümkün oldukça, ya da elimden iş gelir motoruma gözüm gibi bakarım diyorsan o markalarda olabilir.)

- Ybr, iyidir güzeldir ama çok cılızdır, benim gibi 1,83 boy ve 95+ kilolardaysan altında bisiklet gibi kalır.

- TVS'de bi çok yönden güzel ama titreşim sorunu ve 2.eldeki yavaşlığı, yedek parça ve serviste yaşayabileceğin olumsuzluklardan dolayı bence bu da eleniyor.

Geriye kalıyor CBF150
    vay be bu enerjiyi nerden buluyorsun aga...

Alıntı aybarssurucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla andım var; KTM'yi verip CBF'e döneceğim. Şerefsiz turuncu Aldığımdan beri yapmadığı naz kalmadı ama bir de şu var; Istanbul'dan 2. el makine almak çok riskliymiş........
    galiba 2004-2005 model ktm 640 buldun kelepir diye atladın... ama ilanlara atlamayan bizler enayiyiz sen uyanık çıktın...

Alıntı kizilkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Deriyi delik deşik etmesinler de o tırnaklarını kesicem yoksa hepsinin yada fare kapanı koyayım motorun üzerine ayaklarını kıstırırlar belki
    abicim niye eziyet ediyon hayvancıklara...doğal barınma sahasını hazırlayan sensin...

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün güneşi görünce bende atladım bisiklete bi 40km kadar yol yaptım . 3-5 rampa tırmanmaya çalıştım hamlamışız, 2 rampanın ortalarında bisiklet bana bindi , (nabız 175i geçince tırsıp indim).

bugün ehliyet sınavına hazırlık için kurstan çağırdılar motorlara alışalım diye , kanuniye bindik nerde cbf nerde kanuni yağmur bi yandan soğuk bi yandan çekilecek çile değildi.

ehliyet yok diye teslim almıyorum cbf 150 mi . şu yağmurda yaşta soğuk mart gününde sıcacık kapalı mekanda konaklasın biraz daha

topacı günlüğe çevirdim ha
    vah abim vah...

potansiyel motorcu adayı...

yaş ilerlemiş göbüş çıkmış artık bisikletci olamayacağının farkında olan bünye alarm verir...

heyecanlı atik sorumluluklarının bilincinde aile babası...

ama içindeti ateş köz halinde...kor vaziyette...

her an ekşın arayan afacan bir çocuğun heyecanı ve titrekliğiyle motosiklet alır...

artık enginlere sığmaz bu heyecan...

o özgürdür artık...

free wılly....

http://www.imdb.com/title/tt0106965/
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abicim niye eziyet ediyon hayvancıklara...doğal barınma sahasını hazırlayan sensin...

O zaman kira versinler ben motora o kadar para sayıcam kediler benden çok üzerine binecek oldu hem ne demiş Bolat Elemdar : '' İki kişinin bindiği motor değildir ''

Ben bu ilana hastayım heheh ''motor'' değil yalnız ''m(a)tor'' ve adam inatla yazmış gel de motorun yazılışını bilmeyen adamdan motor aman m(a)tor al

Cazador45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA Spacy Alfa
    Adamın matoru temiz ama hakkını yememek lazım şimdi ismide memet miş)
    çok güldüm yaa

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Nazım Hikmet, oğlu Memed için bu şiiri kaleme almıştı:

“Karşı yaka memleket, sesleniyorum Varnadan,
    işitiyor musun, Memet! Memet!
    Karadeniz akıyor durmadan, deli hasret,
    deli hasret oğlum, sana sesleniyorum, işitiyor musun?
    Memet! Memet!
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    O zaman kira versinler ben motora o kadar para sayıcam kediler benden çok üzerine binecek oldu hem ne demiş Bolat Elemdar : '' İki kişinin bindiği motor değildir ''

:
    bu manzarayı görünce bir kaç kare alayım dedim...Kedinin rahatlığı gamsızlığıda görülmeye değer...motorun sahibi bile bu kadar huzurla binmemiştir makinasına...Kedi bile scooter keyfi yaşıyor maşallah...ne uğraşsın vitesli motorla... ama makina Malagutı 500 cc...s ele desen koltuk gibin...

"ne var leyn..toz ol .." bakışı...

Aklıma Orhan Velinin mısraları geldi...

Olmaz ki!
    Böyle de yatılmaz ki!

pati izlerinden anlaşılacağı gibi mekana izinsiz giriş yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    cbf150
    Ya millet o kadar kafayı sıyırmış ki motorun brandasını bile çalıyorlar o yüzden tenezzül etmeyecekleri naylondan kendim bantlayarak yaparım hiç olmazsa çalındı mı diye cama çıkıp bakmam
    Aman dikkat et motoru çalmasınlar.

Adam brandavari şeye tenezzül etmez sonra maazallah motoru götürür.

Aklıma Orhan Velinin mısraları geldi...

Olmaz ki!
    Böyle de yatılmaz ki!

Böyle sahiplenmiş sahiplenmiş yatarken arada bir sinir geliyor ama amann yatsın ne olacak diyorum sonradan. Hayvanları sevmek lazım.

Bu ara sakın motorun yanına köpek filan bağlamayın, faha kötü sonuçlar elde edenler olmuş.

Motorun yenmeye çalışılması gibi.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    bi de böyle şebek gibi yatıyorlar ondan sonra gel de kız kediye Ya yatsınlar ama iki şeyi yapmasınlar rica ediyorum 1-çamurlu pati izleri 2- tırnaklarını selede törpülemeleri

Görenlerin en kısa zamanda polisi araması rica olunur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------

Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman dikkat et motoru çalmasınlar.

Adam brandavari şeye tenezzül etmez sonra maazallah motoru götürür.
    Zaten motoru çalabiliyorsa branda da hediyem olur

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı challenger62 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuz hayırlı olsun. Ben de bugun motoru ısmarladım ancak sizin kadar iyi bir pazarlık yapamadım herhalde. Motor koruma , arka çanta demiri ve yan çanta demirleri ile yan ayak için 130 TL ödeyeceğim. Neyse tadını çıkarın. Ben de pazarlık edeceğim. Bakalım ne çıkacak...
    ben nakit peşin aldım motoru.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------

Metehan ehliyet cebe giripte motoru eve getirmeden "Özgür" lük hayal be dostum. bu arada benzin 4.20 olmuş ben ehliyeti alana kadar 4.50 olur artık .
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

aybarssurucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS / KLX250
    galiba 2004-2005 model ktm 640 buldun kelepir diye atladın... ama ilanlara atlamayan bizler enayiyiz sen uyanık çıktın...
    Tamamen yıllardır içimde depreşmiş enduro özleminin klasik ve sıradışı bir makineye meyletmesi sonucu aldım.

2004 - 2005 olsa burada yazısı geçmezdi

Ahanda alet bu; mekan eski işyerim Istanbul Forum Decathlon önü...

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı aybarssurucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamamen yıllardır içimde depreşmiş enduro özleminin klasik ve sıradışı bir makineye meyletmesi sonucu aldım.

2004 - 2005 olsa burada yazısı geçmezdi

Ahanda alet bu; mekan eski işyerim Istanbul Forum Decathlon önü...

hayırlı olsun at gibi maşallahDecathlon önünde hergün duran bmw ve bitanede afirca twin var heralde onlarla bi alakanız varmı sizinbende ikeada çalışıyorumda hergün görüyorum içim gidiyo

Motosikleti
    Honda CBF 150
    daha çok keçiyi andırıyor bu ktm ler hani herkese kafa tutarım diyor deyim yerindeyse

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150

3 yıla yakın zamandır kedi baskınına ugramadım . bır kac meraklı cocuk kurcaladı sükür ziyanı yok
    kedılerı severım kopeklerıde yalnız kedinin kılları dökülünce beni deli ediyor
    ayrıca fotograftakı ne diyon lenn bakişlarını çok gördüm

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    Konuyu bıraktıgımda en son 400 küsür sayfalardaydı, maşallah baya bi yükselmiş.. Arkadaşlar istanbuldan max 2500 tl degerinde cbf 150 arıyorum aklınızın bi köşesinde olsun. iyi sürüşler dilerim.
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    abolgi,

Benzin istediği kadar artabilir. Yine de innovalar, cryptonlar dışında bizden ucuza gezen yok.

Ne zaman benzin aldığımı unutuyorum.

Ankaralı ÇBUF! çular hazır olsun. Buluşma tarihi yaklaşıyor. Önce motordaşlarınızla sonra bütün grubumuzla.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abolgi,

Benzin istediği kadar artabilir. Yine de innovalar, cryptonlar dışında bizden ucuza gezen yok.

Ankaralı ÇBUF! çular hazır olsun. Buluşma tarihi yaklaşıyor. Önce motordaşlarınızla sonra bütün grubumuzla.
    motor hazır da ehliyet bekleniyor
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor hazır da ehliyet bekleniyor
    Kaç kişi şimdi senin gibi 2011 cbf i hazırda olsun istiyor biliyor musun

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    hakikaten Ahmet Abi haa bence artislik yap tadını çıkar.

hatta ehliyeti alınca da 1-2 hafta keyfine bekle binme.

canım istemiyor falan diye yaz burada
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abolgi,

Hadi bakalım beklemedeyiz.

Tam havalar ısınmaya başladı derken sabah uyandığımda heryer bembeyaz kar olmuştu.
    Sabahtan beride aralıksız yağmaya devam ediyor mübarek

Hava durumuna bakıyorumda haftasonu da güneşli gözüküyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------

vay be bu enerjiyi nerden buluyorsun aga...
    Senin 220v. luk şebeke gerilimi yanında bizim enerji 1,5 voltluk alkalin pil kalır be metehan usta
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler