Keske dediğiniz gibi olsa valla bayan ayaklıgı bile zor verdi nerdeyse hediye biraz zor koparırım gibi geliyor anca 50 tl atarsam ortaya demir + kılıf versinler bari bana demir 60 tl kılıf 35 tl dedi
Boyum 1.90 kilo 82 bazı motorlar altımda bisiklet gibi kalıyor ama cbf onlardan daha iyi kalıplı motor sırıtmadım üstünde Nisanın ilk haftası demişlerdi teslim için bakalım kısmetse alınca inş resimleride yükliycem buraya.
vay be bu enerjiyi nerden buluyorsun aga...
galiba 2004-2005 model ktm 640 buldun kelepir diye atladın... ama ilanlara atlamayan bizler enayiyiz sen uyanık çıktın...
abicim niye eziyet ediyon hayvancıklara...doğal barınma sahasını hazırlayan sensin...
vah abim vah...
potansiyel motorcu adayı...
yaş ilerlemiş göbüş çıkmış artık bisikletci olamayacağının farkında olan bünye alarm verir...
heyecanlı atik sorumluluklarının bilincinde aile babası...
ama içindeti ateş köz halinde...kor vaziyette...
her an ekşın arayan afacan bir çocuğun heyecanı ve titrekliğiyle motosiklet alır...
artık enginlere sığmaz bu heyecan...
o özgürdür artık...
free wılly....
http://www.imdb.com/title/tt0106965/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
O zaman kira versinler ben motora o kadar para sayıcam kediler benden çok üzerine binecek oldu hem ne demiş Bolat Elemdar : '' İki kişinin bindiği motor değildir ''
Ben bu ilana hastayım heheh ''motor'' değil yalnız ''m(a)tor'' ve adam inatla yazmış gel de motorun yazılışını bilmeyen adamdan motor aman m(a)tor al
Adamın matoru temiz ama hakkını yememek lazım şimdi ismide memet miş)
çok güldüm yaa
Nazım Hikmet, oğlu Memed için bu şiiri kaleme almıştı:
“Karşı yaka memleket, sesleniyorum Varnadan,
işitiyor musun, Memet! Memet!
Karadeniz akıyor durmadan, deli hasret,
deli hasret oğlum, sana sesleniyorum, işitiyor musun?
Memet! Memet!
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
bu manzarayı görünce bir kaç kare alayım dedim...Kedinin rahatlığı gamsızlığıda görülmeye değer...motorun sahibi bile bu kadar huzurla binmemiştir makinasına...Kedi bile scooter keyfi yaşıyor maşallah...ne uğraşsın vitesli motorla... ama makina Malagutı 500 cc...s ele desen koltuk gibin...
"ne var leyn..toz ol .." bakışı...
Aklıma Orhan Velinin mısraları geldi...
Olmaz ki!
Böyle de yatılmaz ki!
pati izlerinden anlaşılacağı gibi mekana izinsiz giriş yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aman dikkat et motoru çalmasınlar.
Adam brandavari şeye tenezzül etmez sonra maazallah motoru götürür.
Böyle sahiplenmiş sahiplenmiş yatarken arada bir sinir geliyor ama amann yatsın ne olacak diyorum sonradan. Hayvanları sevmek lazım.
Bu ara sakın motorun yanına köpek filan bağlamayın, faha kötü sonuçlar elde edenler olmuş.
Motorun yenmeye çalışılması gibi.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
bi de böyle şebek gibi yatıyorlar ondan sonra gel de kız kediye Ya yatsınlar ama iki şeyi yapmasınlar rica ediyorum 1-çamurlu pati izleri 2- tırnaklarını selede törpülemeleri
Görenlerin en kısa zamanda polisi araması rica olunur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
Zaten motoru çalabiliyorsa branda da hediyem olur
ben nakit peşin aldım motoru.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:15 ----------
Metehan ehliyet cebe giripte motoru eve getirmeden "Özgür" lük hayal be dostum. bu arada benzin 4.20 olmuş ben ehliyeti alana kadar 4.50 olur artık .
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
daha çok keçiyi andırıyor bu ktm ler hani herkese kafa tutarım diyor deyim yerindeyse
3 yıla yakın zamandır kedi baskınına ugramadım . bır kac meraklı cocuk kurcaladı sükür ziyanı yok
kedılerı severım kopeklerıde yalnız kedinin kılları dökülünce beni deli ediyor
ayrıca fotograftakı ne diyon lenn bakişlarını çok gördüm
Konuyu bıraktıgımda en son 400 küsür sayfalardaydı, maşallah baya bi yükselmiş.. Arkadaşlar istanbuldan max 2500 tl degerinde cbf 150 arıyorum aklınızın bi köşesinde olsun. iyi sürüşler dilerim.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
abolgi,
Benzin istediği kadar artabilir. Yine de innovalar, cryptonlar dışında bizden ucuza gezen yok.
Ne zaman benzin aldığımı unutuyorum.
Ankaralı ÇBUF! çular hazır olsun. Buluşma tarihi yaklaşıyor. Önce motordaşlarınızla sonra bütün grubumuzla.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
hakikaten Ahmet Abi haa bence artislik yap tadını çıkar.
hatta ehliyeti alınca da 1-2 hafta keyfine bekle binme.
canım istemiyor falan diye yaz burada
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Hadi bakalım beklemedeyiz.
Tam havalar ısınmaya başladı derken sabah uyandığımda heryer bembeyaz kar olmuştu.
Sabahtan beride aralıksız yağmaya devam ediyor mübarek
Hava durumuna bakıyorumda haftasonu da güneşli gözüküyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:28 ----------
Senin 220v. luk şebeke gerilimi yanında bizim enerji 1,5 voltluk alkalin pil kalır be metehan usta
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)