Ben Rodaj süresini İzmir-Kuşadası arası gidip gelerek yapmayı düşünüyorum yol düzgün görüş mesafesi çok iyi tehlike olacak durumlar da pek yok sakin bir rodaj geçirir motor
Ben Rodaj süresini İzmir-Kuşadası arası gidip gelerek yapmayı düşünüyorum yol düzgün görüş mesafesi çok iyi tehlike olacak durumlar da pek yok sakin bir rodaj geçirir motor
Fabrikanın sağı solu hiç belli olmuyor...İstanbulda mal bulamazken senin 10 Martta motoruna kavuşacağına şaşırıyorum...
motora bi cila atayım...bi parlatayım belki tekrar alevlenir...
Ooo resi pardon yav...selam sevgiler...sende düştün demek buralara...
yan ayaklık alabilirsen senin için mucize olur...
aga KTM ye hangi ara girdin...
şimdiden hayırlı uğurlu olsun...
sana da hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı uğurlu olsun...
ıslatırız inşallah bu yaza...çanta işini önemse...koruma demirsiz asla diyorum hacı abi...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------
Rodaj rotaları çizilmeye başlanmış...
bende yaza bi Kıbrıs planlıyorum...Asker ziyareti için...hayırlısı bakalım...
benim motör 305. kmde yedeğe geçiyor artık namussuz benzin ateş pahası...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Siparişlerin sırası var demek ki fabrika her bölgeye ayrı tarihlerde sevkiyat yapıyorsa ve Ege bölgesi Marmara bölgesinden önce siparişlerini tamamladıysa (ki konuştuğum bayi sahibi gelecek Tırın dolduğunu bekleme yapmayacağını normalde tır dolana kadar bekleme sorunu olduğunu söyledi çok aksi durum çıkarsa da 15 Mart civarını bulacağını söyledi) bana o tarihlerde gelecek olması normaldir Metehan abi
ya aslında ben fabrikadan bu detayları öğrenebilirim sizin için...bana müsade edin bir süre...Pazartesi Salıya kadar...çünkü Honda hafta sonu kapalı...Bursa ve İzmir bölgesine teslimat ne zaman gerçekleşecek diye öğrenebilirsem yazayım...çünkü inanın bayilerin dünyadan haberi yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İzmirin BELDE otobüslerini özledim valla... hatırlarım tabelalarında EVKA 1 falan yazardı...Bornovada teyzem...Bayraklıda dayım...Menderes tarafında teyzeoğullarım...Urlada dıdımın dıdısı oturur...bi geçen yaz gelemedim İzmire...boşum yok...oralar güzel yav...ama motorla çevresi kıyıları tam keşiflik...
Metehan benim motor koruma , arka çanta demiri ve yan çanta demirleri ile yan ayak fiyata dahil oldu. bugün baktım çantalara en az 45 lt lik lazım aga. en azından 1 kask ve dizliklerle eldiveni koyabilmeli. yoksa 90 liraya süper bi çanta buldum ama namusssuz 30 litre. sadece kask sığıyor. dizliklerde gireydi içine alacaktım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Alarm hususunda fazla bilgim yok...çevremde alarmlı motor sahabısı arkadaşım yok...bizim Emrah Arıkan taktırdı...ama çok hassas ayarı olduğu ota .oka kediye toza zın zın ötüp durduğunu bilirim...işlevselmidir ihtiyacmıdır orasını tartışırım...çünkü benim kültürümde makinayı kapıa koymak apartmanın içine koymak yok...illa ki kapalı bir yerde olmalı...
tamam ama far koruma demiri nerde hani...motoru devirme ihtimalin ve devirme sayın fazla olacaktır...ilk darbeyi koruma demiri alır sonra far grenajının sağ ve sol uçlarıyla durur darbe...o noktada çatlamalar meydana gelir...ve çok can sıkar...o parçayı da taktırırsan artık düşe kalka git istediğin yere çanta dışında hasar gören bölge olmuyor...çantayı ille de Kappa almalısın...dandik çanta alırsan ucuza hem ses yapıyor hemde darbeyi aldığında kırılma ihtimali var...Kappaya alternatif çanta düşünüyorum da galiba yok...
Kapalı yerde durmasını ben de isterim ama malesef yakınımda kapalı bir otopark yada garaj yok istanbul da olsam sorun yaşamam ama burada malesef apt ın bahçe sınırlamasıyla arasındaki yere çekeceğim motoru hiç olmazsa yatak odası penceremin önünde herhangi bir ses olduğunda duyarım
herkeze merhaba
uzun süredir yazılarınızı takip ediyorum. birçok sorunun cevabını soru sormadan buradan bulabildim.
bende fuardan sonra cubuf almaya karar verdim küçük bir araştırma yaparak güngör motorda fiyatların birazdaha makul olduğunu gördüm. motor- koruma demirleri (ful) kappa 35lt çanta, alarm, piton zincir, shoi çeneaçılır kask, balakava, yan sehpa, motor örtüsü, nakliye olarak siparişi verdim birmiktar kaporayıda verdim. pazartesi teslim edeceklerini söylemişlerdi ancak bugünki görüşmemizde ayın 14-15i gibi motorların geleceğini bildirdiler.
gerçektende bayilerde motorların ne zaman geleceğini bilmiyor. bu iş resmen karaborsaya düştü. 2 ay önce ben fiyat alırken bayiler üzerimize atlıyodu şimdi cevap bile vermiyorlar.
tecrübeli abilerimize birkaç sorum olacak
35 lt çanta işe gidip gelen ve hafta sonları binen biri için yeterlimidir...?
yeni kasaların cıkartmaları bana göre iğrenç bu cıkartmalar sökülüp atılırmı-boyaya zarar verir mi...?
motorların bayilere sevk tarihleriye ilgili kesin bilgii olan varmı...?
verdiğim siparişler dışında koruma ve aksesuar bakımından almam gereken başka birşey var mı...?
vereceğiniz cevaplar için şimdiden cok teşekkür ederim...
Kendimce yettiği kadar cevap vermeye çalışayım
Cvp 1: Kask koyman için yeterlidir.
Cvp 2: Muhakkak sökülür ama tavsiye etmem onun yerine 2011 model eski kasa CBF150 alabilirsin.
Cvp 3: Her bayinin değişiyor sanırım ama net bilgim yok. Bilgisi olabilecek tek bildğim kişi mete_han abimizdir
Cvp 4: Herşeyi almışsın gerisi tamamen senin keyfine bağlı istediğin başka birşey varsa ve motora uydurabiliyorsan alabilirsin
Saygılarımla
ya acaba su mondial 150mc forumuna bakan varmı ya adamlar cbf motordan sanmıyor cbf max 100km hız ypaıyormus mc ondan asa dielmis her konuda hata fazlası varmıs herekz kendi malınımı ovuyor nedır yada aç tavuk kendini buğday ambarında sanar hesabı resmen bir ağızdan binmesem neyse bindim gördüm bi güzeliğide yok yani:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Hacı dayı bu dahildir mevzusuna bende takıldım şimdi...nasıl yani herşey dahil...bi açsana... koruma demirleri hediye mi yani...
bahçede güvenli olmayacaktır...birde branda alırsın bari...
kamuya açık alanda alkollü tüketim maddelerinden bahsetmek yasaktır..yeni yönetmelik gereği... ama karpuz kabuğu düştü gari...
herkese Nisan başı diyor bayiler...çanta hususunda 46 lık kappa işine fazlasıyla yarar...çıkartmaları servis elemanlarına rica et söksünler...
cbfi ybr ve tvs ile kıyaslayabilirim ben şahsen...
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)