Almaya niyetlendik ama piyasada cbf150 bulamadım iyi mi
Var mı bildiğiniz bir yerde siyah olanından
Almaya niyetlendik ama piyasada cbf150 bulamadım iyi mi
Var mı bildiğiniz bir yerde siyah olanından
Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...150-2010/detay
hafta balında vardı pazartesi görüşmüştüm hala varmı bilmem.
Biri Beni Durdursun !!!!!
Haklısın, bu konu devir saatli gösterge panelini taktığımızdan beri gözümüzden kaçan bir konu.
Benim motorunda rölantisi 1100-1200 civarında, haftasonuna bi ayar çekelim bakalım karbüratöre.
Gerçi ne kadar yüksek rölanti devri, o kadar çok yakıt tüketimi diye bu güne kadar öğrendik ama sonuçta kılavuzda 1400+- demiş. Demekki öyle olması gerekiyor.
Hatırlatma için teşekkürler Mucit
Eski Türk filmlerinde yavaş çekimde koşarak sarılma anı geldi gözüme.
Metehan koşarak gelir ve tüm cbf150 topacını kucaklayıverir
Eyvallah metehan hocam sağolasın iltifatların için, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Geldiğin iyi oldu yahu, sensiz cbf150 konusu, tuzsuz çorbaya benziyordu
Son günlerde bende konuya pek cevap yazamıyorum.
Motorunu yeni alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler arkadaşlar..
Ah abi tüh, bu konuda seni uyarmayı unuttum önceki mesajımda.
Oradaki daktiloda yazan kişiler "Bu formu daktilo ile doldurmak zorunludur" diyorlar ama işin aslı yok öyle bir şey. Kandırmaca.
Eğer yazın okunabilecek kadar düzgünse, kendin doldursaydın o formu 10 TL cebinde kalırdı 2,5 litre benzin alırdın 100 km. yol yapardın cbf ile
Neyse pek önemli değil, hayırlısı olsun.
Bu vesile ile ruhsat alacak diğer arkadaşlara hatırlatalım.
Daktilo ile doldurma parası denilen 10 TL'yi vermeyin arkadaşlar,
dosyanızı kendiniz el yazınız ile okunaklı şekilde doldurun.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
arkadaşlar depo kılıfı takmayı düşünüyorum,diz örtüsü depoyu çiziyor
Taktırayımmı varmı başka bir düşüncesi olan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bence depo kılıfıda zarar rengi solduruyo yapışkanlı olanları zaten berbat o yapışkan uzun süre durunca çıkartırken çizmek zorunda kalıyosun.bence bu diz örtüsünün motora deyen kısımlarına inceden bi sünger dikilebilir cbf varken ben yapıcaktım nasip olmadı alınca yaparım artık
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
valla dostum ben artık unumu eleyip eleğimi astım...benden bu aralar çok ciddi teknik paylaşımlar beklemeyin yüzeysel cevaplar verebilir geyiğe sarabilirim...idare ediniz...
doğru karar...Nisan başı deniyor ama bilinmez tabi...
hayırlısıyla senide tam korumalı nizami bir zürücü yapıcaz abi...herşey yavaş yavaş...düşe kalka öğrenicen bu işler...bir parende bir takla atıp düşmeden asfaltla tanışmadan olmaz...
aşkımız tekrar alevlendi...2.balayı...
aga nettin kimlerdensin...valla tanıyamadım...
abi çızıktırıcaz siz değerli dostlara elimizden geleni yapıcaz...
sigorta tutarı hususunda rakam çok düşükmüş ...
koruma demiri mutlaka taktırmalısın...ama o demir olmadan yola çıkma...far koruma demiride şart...
ve esas oğlan kızı öper... Aga burada ciddi şeyler yazmak zorundayım...vaktimin önemli bir kısmını alıyor...eşe dosta bilgi verip tanımadıklarımı es geçme gibi bir lüksüm tavrım zaten yok...bir şey sorulduğunda ya tüm bildiklerimi sonuna kadar üşenmeden yazmalıyım...ya hiç yazmamalıyım diye düşünüyorum...çünkü yeni gelen arkadaşlar forumun son 50 sayfasını okumak yerine doğal olarak kendi sıkıntılarından bahsedip çözüm ve tavsiye istiyorlar...ben çoğu pmlerde diyorum ki hocam beni cepten ara çağrı at ben seni ararım deyip genelde müsait olduğumda hemen arıyorum...telefonda daha rahat paylaşılıyor detaylar...ama yazmak uzun iş ve benim o kadar zamanım ve odaklanasım yok...yanlış anlaşılmasın...
taktır kanka kılıfı...siyah depoya siyah kılıf taksan sorun olmaz...görsel anlamda ve kullanım amacıyla ideal...
ama benim gibi 4 yıl 2 aydır kılıf depoda bir kez bile çıkarılmadan durmasın tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yeni cbf 11.6ps yani 1ps=1.1bg olduğuna göre yeni cbf 12.7-12.8 arası bi beygire geliyor apache de 13.5 beygir 0.7 beygirin lafımı olur :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Onemli olan bg degil bence :D 13.5 bg i kac devirde veriyor o daha cok onemli ... torkunada bakmak lazım ne kadar az devir o kadar daha iyi hem yakıt acısından hem güc acısından dimi
bu lafınla cbf dahada güçleniyor kardes bakmanı onerırım torklara :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
ya arkadaşlar fuara gidene kadar cbf 150 diyim dururdum dier modellerin yüzüne bakmazdım fakat fuarda gördüğüm yeni model tvs 150rtr apachiler gerek dijital göstergeleriyle gerekse çalsıtırmada sonuna kdr açılan devir saatiyle gerekse tasarımıyla beni yedi bitirdi özellikle sarısına hayran kaldım alt sakal baya yakısmıs görevli vibrasyon sorununun hal edildiğini falan söledi fiyatıda cbf le aynı ama cok karasız kaldım sizce bu yeni kasa apacheler nasıldır iimidir
Tekrardan hayırlı olsun, tatlı heyecanlar bunlar.
Bazı uyanık arkadaşlar 10 TL kazanma yolu bulmuşlar. Maalesef böyle.
Bilgi için teşekkürler.
Yürüyüş çok sağlıklıdır. Geçen sene motosikletle işe gidip gelmekten vede çok yemekten 8-10 kilo almıştım. Yazın sıcaklarda verdim. Şimdi yine 3-4 kilo fazlam var. Artık yaza...
Arada bir yenilemek lazım, ilişkiler zamanla gevşeyebilir. 12 ayar anahtarla azıcık sıktın mı tamamdır, ama yalama yaptırmamak lazım.
Bencede lafı olmaz ama son sürat gibi bir takıntınız yoksa tork daha önemlidir. Ayrıca motorun ağırlığı da önemlidir. Ayrıca max torku ve max gücü hangi devirde verdiği de bir o kadar önemlidir.
Eskisine göre daha iyidir inş. Şimdi bu motor kötü alınmaz desem yalan demiş olurum. İyice bir incele, vibrasyonu hakkaten kalkmış mı? Sonra servis ve yedek parça durumları nasıl? En önemlisi motorun albenisi var mı, senin için.
İçine sinerse bismillah de al.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)