Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Mart 2011, 01:09
Reklamlar
-
02 Mart 2011, 02:16
metehan hoş geldin kardeşim.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
02 Mart 2011, 11:51
algilama adlı üyeden alıntı
Aklıma takılan bir konu var, honda.com üzerinden mesaj attım ama henüz bir cevap gelmedi ( gelince buraya koyarım). Şimdi 2011 motorlarda devir saati geldi, bizim eski modellerde kafa sökülüp, devir saati takılabilir mi? Bir de bunun maliyeti ne kadar olur sizce?
Maliyeti 147 lira gösterge Aydoğanx den alınacak + işçilik. + bir kablo devir göstergesi için.
Ya da servisten göstergeyi temin edersin+ işçilik ama vites göstergesi iptal olur.
Boş iptal olmaz.
superkaos adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar fiyat 500 lira düştü bilyiorsunuz cbf 150'nin sıfırı ben 3.750 değer biçmiştim önceden motora 2010 model şimdi 3.250'yemi verecem veya 500 lira herkesin değer düştü değil mi??
Tabikide düştü ama biliyorsun serbest piyasa, yani istiyorsan hala aynı fiyatı isteyebilirsin ama o zamanda müşteri bulamazsın.
AydoganX adlı üyeden alıntı
Oo 1000 km.yi tamamlamışsın boudberg
Nice kazasız belasız 10.000, 100.000 km.lere
Arkadaşlar rölanti devrine dikkat eden oldu mu? Rölanti 1100 gibi ama normalde olması gereken değer 1400+-100 ?
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Şu benzin de bir kişide full olsun yahu
kimin fotoğrafına baksam kırmızı çizgide ya da yakın
ben de 100km fotosu mu koysam aynı göstergeyle ne
Motor yakmıyor ondandır.
JustRebelde adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum adım Gökhan İstanbulda oturuyorum artık bende bir cbf 150 sahibi sayılırım
motorumun siparişini bugun verdim kısmetse nisanın ilk haftası motoruma kavusucam plaka ruhsat bandrol herşey dahil anahtar teslim 3780 liraya geldi ve yan sehpada hediye olarak takılacak. Renk olarak gri düşünüyorum. Satış bayisindeki motosikletde pirelli lastikler vardı ona dikkat ettim sahibini bekliyordu 1 adet. Keyifli forumlar...
Demekki sahibi hemen değiştirtmiş lastikleri.
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun yeni motorun bu fiyata alan şanslı insanlardansın
yeni motorda pirelli lastiklermi var eski durolar yokmu yani süpermiş valla...devir saatiyle yeni lastikleriyle bu fiyatıyla tam 4+4 lük motor oldu cbf
Yok alan adam değiştirtmiştir.
crux2006 adlı üyeden alıntı
Geçen gün benimde aklıma geldi o olay
Bizim motorlara telefon vs şarj amaçlı çakmaklık takılabilirmi?
Takılabilir.
Çok teşekkür ederim şuan bu fiyatlarla motosiklet almanın tam zamanı
bu fiyat bu kalite gerçekten parasını sonuna kadar hakeden bir motosiklet
Evet biz zamanında birazcık fazla verdik ama,..
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
İstanbul tecrübem; Araba yada motor çalan hırsızlar benzini yoksa götürmüyorlar, ben oradayken 10 tl den fazla almıyordum.
Hırsız, ek masraf açmasın diyor olabilir
[/COLOR]Arkadaşlar; Denizli deki honda özel servisinde (Moto Murat) cbf 150 üzerinde özel olarak çalışılıp koruma demiri yapıldı. Nikelajlı / boyalı. Almak isteyen arkadaşlar olursa 25 TL den satılacak, bükümleri, montaj parçaları denenerek (ön süspansiyonun yumuşak olması nedeniyle bağlantıların ön çamurluğa değme riski ortadan kaldılarak güçlendirilmiş bir bağlantı yapıldı) bir adet imal edilip montajı yapıldıktan sonra, uygun görülüp 10 adet daha yapıldı, yarın nikelaj ve boyaları yapılacak, cuma günü resimlerini yayınlarım. Almak isteyen arkadaşlara tel numarasını da cuma günü verebilirim. (herhalde kargo ücreti hariçtir. ) ilgilenen arkadaşlara bilgi.
Resim de olsa iyi olurdu, teşekkürler. Birde kullanılan malzemenin et kalınlığı ne kadardır acaba?
6000 -7000 devirde 5. vites düz yolda 70-80 ile sakin sakin zorlanmadan gidersiniz sanırım
7000 bini geçmemekte fayda var.
boudberg adlı üyeden alıntı
aslında fuar'a gitmek banada sürpriz oldu. cumartesi akşamı 3 tane davetiye geldi ücretsiz (gönderen firmanın izmirden olması ayrıca bir sürprizdi
..ayrıca onlara çok çok teşekkür ediyorum tekrardan(üniteks motorlu araçlar tic. a.ş.)
o kadar güzel motorsikletler vardı ki, bir an cbf150 yi unuttum bile :D ama ayıp olmasın die bir kaç kare foto çektim
fakat fuar inanılmaz kalabalıktı... fazla tadını çıkaramadık. yinede güzeldi.
Güzel güzel gezmişsiniz. Darısı başımıza.
Fuardaki motorları görünce bizim motordan biraz soğuma olmasını normal karşılamak lazım.
çok teşekkürler... aslında renk kısmını isteğe göre seçtim motosikletler ellerine geldiği zaman arayacaklar orda son kararımı vermeyi düşünüyorum ama gri olucak büyük ihtimalle ... siyah motorun başında baya zaman geçirdim fakat her tarafı parmak iziydi griye baktığımda izden eser yoktu
kiri saklamak için birebir gümüş gri favori
Evet gri bu sebeple çok satış yapabilir.
----------------------------------------------------------------
Farkettiyseniz bu indirim foruma da yansıdı. Herkesde bir heyecan sorma.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
02 Mart 2011, 12:37
Şİmdi motoru ya da arabayı çalmak isteyen yakıt almak zorunda kalır ve benzinliklerde her yer kamera ve yakıt alırken plaka da kaydediliyor. Polis bulur diye olabilir. Gerek olmadıkça depoyu dolu tutmamak lazım bu durumda
-
02 Mart 2011, 12:57
mmucit adlı üyeden alıntı
Motor yakmıyor ondandır.
Güzel güzel gezmişsiniz. Darısı başımıza.
Fuardaki motorları görünce bizim motordan biraz soğuma olmasını normal karşılamak lazım.
benim aklım şu makine de kaldı :(
abi benzin göstergesi kırmızı çizgideyken, motoru çalacak olan kişi en az 100 km yol yaparki bu da az buz bir yol değil :D ama hırsızların bu bereketli kırmızı çizgiyi bilmemeleri sanırım daha iyi olacak
inşallah 2012'de MT olarak topluca gider gezer bol bol fotoğraf çekeriz hocam.tabi 2012 model cbf150 çıkarmı piyasaya bilemedim şimdi
-
02 Mart 2011, 13:51
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Şİmdi motoru ya da arabayı çalmak isteyen yakıt almak zorunda kalır ve benzinliklerde her yer kamera ve yakıt alırken plaka da kaydediliyor. Polis bulur diye olabilir. Gerek olmadıkça depoyu dolu tutmamak lazım bu durumda
Ben en son kasımda fullemişim(benzin fişinden baktım) 300km civarı geçtim kırmızının bir üst seviyesinde..
-
02 Mart 2011, 17:35
Ben en son kasımda fullemişim(benzin fişinden baktım)
300km civarı geçtim kırmızının bir üst seviyesinde..
cbf 150 de kullanılan gri renk metalik arkadaşlar, metehan demişti kymco ck 125 gibi opak olursa yaramaz diye ancak öyle çıkmadı güzel renk gerçekten...
-
02 Mart 2011, 17:51
aykan adlı üyeden alıntı
cbf 150 de kullanılan gri renk metalik arkadaşlar, metehan demişti kymco ck 125 gibi opak olursa yaramaz diye ancak öyle çıkmadı güzel renk gerçekten...
renk güzelde cbfe gitmemiş siyahtaki o asalet iri kıyım duruş grisinde yok bana göre tabi.belki aksesuarlarla çanta,koruma demiri vs güzelleşir ama siyahı daha bi hoş
-
02 Mart 2011, 17:53
aykan adlı üyeden alıntı
Hocam benimki kırmızı zaten, griyi ben de beğendim. Yalnız başına bakınca (depo altı stickerler olmasa daha iyi ) daha iri duruyor. Sanki
-
02 Mart 2011, 18:34
bakın arkadaşlar . sıfır almayı düşünenler bian önce alsınlar zam heran gelebilir . ondan sonra vay ben duymadım vay ben bilmedim olmasın bak ..... benden söylemesi ..
-
02 Mart 2011, 19:30
renk güzelde cbfe gitmemiş siyahtaki o asalet iri kıyım duruş grisinde yok bana göre tabi.belki aksesuarlarla çanta,koruma demiri vs güzelleşir ama siyahı daha bi hoş
Ah bide çabuk kirlenmese, siyah tabiki güzel ancak bakımı zor...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
Hocam benimki kırmızı zaten,
griyi ben de beğendim. Yalnız başına bakınca (depo altı stickerler olmasa daha iyi ) daha iri duruyor. Sanki
Olabilir tabi, mavi cbf görürseniz önden bir bakın sanki cbf 600 gibi iri duruyor renk acayip şekilde göz aldanmasına neden olabiliyor ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:28 ----------
LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı
bakın arkadaşlar . sıfır almayı düşünenler bian önce alsınlar zam heran gelebilir . ondan sonra vay ben duymadım vay ben bilmedim olmasın bak ..... benden söylemesi ..
Doğru söylüyorsun kardeş her an patlayabilirbayiler en yakın zamanda bu indirimi kara dönüştürmek için uğraşacaktır..
-
02 Mart 2011, 21:23
Hocam benimki kırmızı zaten,
griyi ben de beğendim. Yalnız başına bakınca (depo altı stickerler olmasa daha iyi ) daha iri duruyor. Sanki
Katılıyorum arkadaşım bende 2011 model gri aldım! Cumartesi inşallah üstünde olacağım! Griye pek ısınamadım ilk bakışta! yakından bakınca bide koruma demirleri ile güzel oluyor valla! ama depo altı stickerlar biraz kötü gibi aynen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------
ya unutmadan bu 2011 cbf in lastik kalitesi nasıldır???? iyimidir?
-
02 Mart 2011, 21:32
AccessTr adlı üyeden alıntı
Katılıyorum arkadaşım bende 2011 model gri aldım! Cumartesi inşallah üstünde olacağım! Griye pek ısınamadım ilk bakışta! yakından bakınca bide koruma demirleri ile güzel oluyor valla! ama depo altı stickerlar biraz kötü gibi aynen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------
ya unutmadan bu 2011 cbf in lastik kalitesi nasıldır???? iyimidir?
hayırlı olsn kazasız belasız kullanlastik konusunda cbfin üzerindeki duro lastikler daha sıfırken bile çöp bence maddi durum varsa mişlen ile değiştirmeni tavsiye ederim yoksa durolarla dikkatli kullanmak lazım,gerçi duroları kullandıktan sonra mişlen tak motor tamemn değişicek sürüş tarzı yol tutuşu vs vs..
-
02 Mart 2011, 21:33
siyahla yan yana durduklarında siyahtan daha iri duruyor. gri içinde sim de mecut gün ışığında daha bi parıldayacaklar. siyah kadar toz-kir-parmak izi, çizik vs göstermeyecek.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
02 Mart 2011, 23:27
Aramızda mercekli xenon taktıran varmı?Fotoğraf filan eklese nasıl olur..
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
-
02 Mart 2011, 23:39
Bilmem, bu yazıyı kaç kişi okur yada yapılabilir der.Benim hayret ettiğim şey bu kadar motorsiklet kullanıcısı ve kurye varken neden bizim bir aktif dernek yada birlik veya sendika vb.. yok.Hala ve artarak bir sürü kurye bu kötü çalışma koşullarına katlanıyoruz, bende dahil.Fakat o kadar çoğuz ki bi parti kursak barajı geçebiliriz diye düşünüyorum Şimdi soruyorum ; 600 tl ye hafta sonları dahil akşam 7'ye kadar çalışmak HAKSIZLIK değil mi? Kaza yaptığınızda sizi telefonla arayan amiriniz İLK ÖNCE ''motorda bi şey var mı?''diye sorduğunda hoşunuza gidiyo mu? En az polisler kadar riskli ve en az madenciler kadar ağır ve meslek hastalığına müsait mesleğinizin madenciler ve postacılardaki gibi ERKEN EMEKLİLİK hakkına sahip olması gerekmez mi? Amirinize kaskım eskidi, elbisem rüzgar geçiriyo dediğinizde onun size ''KALIN GİYİN Bİ ŞEY OLMAZ'' demesi sizi kızdırmıyor mu? Heeeeee bir de son model jipi ile sarhoş ve son sürat giden bir futbolcu bozuntusunun kırmızı ışıkta durmuş hiç bir şeyden habersiz ve tek amacı evine ekmek götürmek olan motorcu meslektaşınıza acımasızca ve bilerek arkadan çarpıp sonrada durma ihtiyacı bile duymadan uzaklaştığını gördüğünüzde binlerce motorcu toplanarak vatan caddesini kapatıp bunu izleyenlerin kulaklarını sağır edercesine kornanıza basmak istemez miydiniz?!!! BUNLAR HAYAL DEĞİL! Bilen biri, bir internet stesi kurarsa görüceksiniz gerisi gelecek. VE İLK ÜYESİ BEN OLUCAM. Sonrada bir dernek yada sendika TAKSİMDE BİRİNİN, KENDİSİNİ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ İLE YAKMASINI BEKLEMEK İSTİYORSANIZ BAŞKA..... SAYGILAR
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz1FTKqSkVG
-
03 Mart 2011, 00:08
crux2006 adlı üyeden alıntı
Aramızda mercekli xenon taktıran varmı?Fotoğraf filan eklese nasıl olur..
http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=3387 yada
cbf 150 exenon mercek yaz cıkar
15 lira silikon
30 h7 exenon ampül
50 lira helle mercek
70 lira başlast
10 lira kablo
farı cıkartırken kırarsan yedek bır far tası + işçilik
malyeti bunlar : işi bilen +tecrübe etmiş birisiyle yapman daha iyi olur
ben yaptım +gayette memnunum e tabi daha onceden yapmıs olan arkadaşların paylaştıkları bana ışık tuttu
garantısı bıttıkten sonra kendı işimizi kendimiz halletmeyi elimizden geldiğince ogrenmeye calısıyoruz işte
-
03 Mart 2011, 00:13
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=3387 yada
cbf 150 exenon mercek yaz cıkar
15 lira silikon
30 h7 exenon ampül
50 lira helle mercek
70 lira başlast
10 lira kablo
farı cıkartırken kırarsan yedek bır far tası + işçilik
malyeti bunlar : işi bilen +tecrübe etmiş birisiyle yapman daha iyi olur
ben yaptım +gayette memnunum e tabi daha onceden yapmıs olan arkadaşların paylaştıkları bana ışık tuttu
garantısı bıttıkten sonra kendı işimizi kendimiz halletmeyi elimizden geldiğince ogrenmeye calısıyoruz işte
D2s yi sığdıran varmış başka forumda okumuştum.
Biri Beni Durdursun !!!!!
-
03 Mart 2011, 00:20
powerm adlı üyeden alıntı
Bilmem, bu yazıyı kaç kişi okur yada yapılabilir der.Benim hayret ettiğim şey bu kadar motorsiklet kullanıcısı ve kurye varken neden bizim bir aktif dernek yada birlik veya sendika vb.. yok.Hala ve artarak bir sürü kurye bu kötü çalışma koşullarına katlanıyoruz, bende dahil.Fakat o kadar çoğuz ki bi parti kursak barajı geçebiliriz diye düşünüyorum Şimdi soruyorum ; 600 tl ye hafta sonları dahil akşam 7'ye kadar çalışmak HAKSIZLIK değil mi? Kaza yaptığınızda sizi telefonla arayan amiriniz İLK ÖNCE ''motorda bi şey var mı?''diye sorduğunda hoşunuza gidiyo mu? En az polisler kadar riskli ve en az madenciler kadar ağır ve meslek hastalığına müsait mesleğinizin madenciler ve postacılardaki gibi ERKEN EMEKLİLİK hakkına sahip olması gerekmez mi? Amirinize kaskım eskidi, elbisem rüzgar geçiriyo dediğinizde onun size ''KALIN GİYİN Bİ ŞEY OLMAZ'' demesi sizi kızdırmıyor mu? Heeeeee bir de son model jipi ile sarhoş ve son sürat giden bir futbolcu bozuntusunun kırmızı ışıkta durmuş hiç bir şeyden habersiz ve tek amacı evine ekmek götürmek olan motorcu meslektaşınıza acımasızca ve bilerek arkadan çarpıp sonrada durma ihtiyacı bile duymadan uzaklaştığını gördüğünüzde binlerce motorcu toplanarak vatan caddesini kapatıp bunu izleyenlerin kulaklarını sağır edercesine kornanıza basmak istemez miydiniz?!!! BUNLAR HAYAL DEĞİL! Bilen biri, bir internet stesi kurarsa görüceksiniz gerisi gelecek. VE İLK ÜYESİ BEN OLUCAM. Sonrada bir dernek yada sendika TAKSİMDE BİRİNİN, KENDİSİNİ DÜNYANIN EN PAHALI BENZİNİ İLE YAKMASINI BEKLEMEK İSTİYORSANIZ BAŞKA..... SAYGILAR
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz1FTKqSkVG
bizler eskı turk fılımınde oldugu dıbı sendıkalıyla -harranlı olmanın arasındakı olmayan ama olusturulan dıramatık bagların urunuyuz
dayak yemek yuzunden hata yapmaktan . arzuladıgımız seyler platonık kalmaktan hak ettıgımızı isyeyememekten cumlemız muzdarip degimiyiz
bananeciyiz boşverciyiz artık kulturumuz olmus yozlasmak
onıun içindirki . kimi düzeltebılırız hangı yanlısımızdan donebılırız , sil en bastan yenıden yazmak lazım.....belkı o zaman ....
-
03 Mart 2011, 00:24
powerm adlı üyeden alıntı
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/newr...#ixzz1FTKqSkVG
O kadar haklısınki arkadaşım, benim diyecek bişiyim yok... aslında ne desem klasik bi yaklaşım olacak....işiniz zor hepinize Allah kolaylık versin kimsenin kimseyi artık kollamadığı hergün birbirimizden uzaklaştığımız bir devirde yaşıyoruz malesef...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler