Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    lastikelr yine duroymuş ben fuarda detaylı bakamadım büyük motorlara bakmaktan

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    demekki sezonu çakmaklıklı cbf lerle açacağız. yetmez bide flaşör takalım 4lü flaşör uygulayan varmı? dedelekli kardeş özel mesajın var bi posta kutuna bakarmısın?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Çakmak olayı gerçekten hoş olabilir.Telefondan navigasyon yapıp, şarj olayınıda motordan beslersek muhteşeme yakın birşey yapmış oluruz
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    donanımları tamamlayalımda sonrasında cbf turları düzenleriz. bolu-düzce civarı bu konuda gez gez bitmez cinsinden mesela
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu benzin de bir kişide full olsun yahu kimin fotoğrafına baksam kırmızı çizgide ya da yakın ben de 100km fotosu mu koysam aynı göstergeyle ne
    İstanbul tecrübem; Araba yada motor çalan hırsızlar benzini yoksa götürmüyorlar, ben oradayken 10 tl den fazla almıyordum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:14 ----------

Arkadaşlar; Denizli deki honda özel servisinde (Moto Murat) cbf 150 üzerinde özel olarak çalışılıp koruma demiri yapıldı. Nikelajlı / boyalı. Almak isteyen arkadaşlar olursa 25 TL den satılacak, bükümleri, montaj parçaları denenerek (ön süspansiyonun yumuşak olması nedeniyle bağlantıların ön çamurluğa değme riski ortadan kaldılarak güçlendirilmiş bir bağlantı yapıldı) bir adet imal edilip montajı yapıldıktan sonra, uygun görülüp 10 adet daha yapıldı, yarın nikelaj ve boyaları yapılacak, cuma günü resimlerini yayınlarım. Almak isteyen arkadaşlara tel numarasını da cuma günü verebilirim. (herhalde kargo ücreti hariçtir. ) ilgilenen arkadaşlara bilgi.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    donanımları tamamlayalımda sonrasında cbf turları düzenleriz. bolu-düzce civarı bu konuda gez gez bitmez cinsinden mesela
    Aynen dostum aynen şu motoru bi alayım oralara gelip abant-yedi göller ve bolu'yu doya doya bi gezmek istiyorum.

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen dostum aynen şu motoru bi alayım oralara gelip abant-yedi göller ve bolu'yu doya doya bi gezmek istiyorum.
    güzel bir rota çalışması yapılıp bir hafta sonu ayarlanabilir tadı damaklarımızda kalan

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    İnş hocam bu dediklerini unutma motoru ve ehliyeti aldığımda sana ve arkadaşlara hatırlatıcam.Eminim çok güzel tadı damaklarda kalacak bi gezi olacaktır.En kısa zamanda olması temennisiyle diyelim

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Gezi aslında süper olur :D Bende alınca artçımla beraber bir geziye çıkmak istiyorum sizce motorun zorlanmadan rahatça yol alacagı hız nedir 2 kişi oldugumuzu varsayarsak değerli yorumlarınızı bekliyorum... daha çok eski kullanıcılardan

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi aslında süper olur :D Bende alınca artçımla beraber bir geziye çıkmak istiyorum sizce motorun zorlanmadan rahatça yol alacagı hız nedir 2 kişi oldugumuzu varsayarsak değerli yorumlarınızı bekliyorum... daha çok eski kullanıcılardan
    6000 -7000 devirde 5. vites düz yolda 70-80 ile sakin sakin zorlanmadan gidersiniz sanırım

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    bunlar da benden (fuardan bir kaç kare daha )

gedelekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250
    JustRebelde teşekkür ederim dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:30 ----------

boudberg resimler mükemmel eline sağlık biz gidemedik sizin çektiğiniz fotoraflarla yetinmeye çalışıyoruz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

abolgi özel msjının cevabını verdim dostum

Motosikleti
    [/COLOR]boudberg resimler mükemmel eline sağlık biz gidemedik sizin çektiğiniz fotoraflarla yetinmeye çalışıyoruz [/QUOTE]

teşekkür ederim.
    aslında fuar'a gitmek banada sürpriz oldu. cumartesi akşamı 3 tane davetiye geldi ücretsiz (gönderen firmanın izmirden olması ayrıca bir sürprizdi ..ayrıca onlara çok çok teşekkür ediyorum tekrardan(üniteks motorlu araçlar tic. a.ş.)
    o kadar güzel motorsikletler vardı ki, bir an cbf150 yi unuttum bile :D ama ayıp olmasın die bir kaç kare foto çektim fakat fuar inanılmaz kalabalıktı... fazla tadını çıkaramadık. yinede güzeldi.

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı cbr125cbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6000 -7000 devirde 5. vites düz yolda 70-80 ile sakin sakin zorlanmadan gidersiniz sanırım
    Çok teşekkür ederim cevabınız için 80km/h gayet yeterli tatminkar bir hız 2 kişi için motoru yormadan

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    gri renk hiç fena değilmiş arkidişler...

bu renk bana Honda titanı hatırlattığı için aklıma ilk gelen algı sağlamlık...

fuardan bir kaç kare almıştım...

yeni makina alan arkadaşlara hayırlı olsun ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    boudberg resimler için çok teşekkürler bende fuarda cbf 150 nin başında baya bi dolanmıştım fakat sürekli insanlar olduğu için komple motorun resmini çekememiştim

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

metehan abi keşke haberim olsaydı fuar da seninle karşılaşırdık belki :( D&B de bile karşılaşamadık ,hani dünya küçük derlerdi abi

Motosikleti
    Honda CBF 150 2011 Black
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

çok teşekkürler... aslında renk kısmını isteğe göre seçtim motosikletler ellerine geldiği zaman arayacaklar orda son kararımı vermeyi düşünüyorum ama gri olucak büyük ihtimalle ... siyah motorun başında baya zaman geçirdim fakat her tarafı parmak iziydi griye baktığımda izden eser yoktu kiri saklamak için birebir gümüş gri favori

Motosikleti
    Alıntı JustRebelde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boudberg resimler için çok teşekkürler bende fuarda cbf 150 nin başında baya bi dolanmıştım fakat sürekli insanlar olduğu için komple motorun resmini çekememiştim
    rica ederim. gözümüz gönlümüz açılsın dedim biraz daha çok fotoğraf var aslında ama iyice cbf'den sogutur o fotolar valla bizi.. bilerek yüklemiyorum bu arada ..gerçekten aşırı bir ilgi vardı. saatlerce insanlarla çarpışarak yürümek kolay değildi valla

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    abolgi,

sadece isim soyad vardı üzerinde. geri kalanlar takılmamıştı. tansu hocama dedim "ya ben tanıyorum bu adamı"
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)

Bu Konudaki Etiketler