gedelekli hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullan inşallah çantan çok güzel durmuş Balıkesir'den gelip İzmir'den CBF150 alacak olan bir arkadaş varsa forumda bana ulaşabilir mi?
gedelekli hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız kullan inşallah çantan çok güzel durmuş Balıkesir'den gelip İzmir'den CBF150 alacak olan bir arkadaş varsa forumda bana ulaşabilir mi?
hayırlı olsun arkadaşım . kaza bela vermesin allah. bugün bende aldım aynı renginden hafta sonu teslim edecekler kısmetse . almayı düşünen arkadaşlar acele etsin bence hondanın zammı heran gelebilir diyorum...
gedelekli hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşçanta motorun rengiyle bütünlük sağlamış
aynen katılıyorum sıfır alıcaklar şimdi alsın zam gelirse kötü olur...
sıfır alacaklar alabilir. ama genede 2. elde değerli olan makina şu ekstraları olanlardır.
30 bini geçmemiş.
lastikler yeni.
çantalı
koruma demirli bakımlı temiz bi cbf
genede 3,250 eder.
tartışma başlamıştır
yeni doğan bebekte güzeldir.
18lik çıtırda
@gedekli hayırlı olsun. kaza bela vermesin Allah. içine sinsin.
ama ben bu rengi almazdım. tam bir köy motoru havası var jantlar, çanta motorun boyası. ne o öyle ya...
kırmızı siyah gri yapışkanlar ne alaka...
bari koruma demirinide griye boya derim..
bu arada ilk defa goruyorum gri renginide ne zmndır bakmıyordum foruma.
daha devir saatli cbf cıktıgını sımdı öğrendim yahu...
çok geri kalmışım forumdan
cbf 150 hiç sorun cıkartmadıgından cok sukur girmiyorum foruma
HErkeze Kazasız sürüşler.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Dh da gezion mtye ugrasan ogrenirdin kardesim)
Şu anda CBF150 nin granaj ve motor koruma demiri ne kadar bulunduğunuz illerde bilgilendirir misiniz arkadaşlar?
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar allah cümlemizi kaza beladan korusun. resimleri eklemek zor oldu ama sonunda ekliye bildim
VaScO1925 : dostum yorumun için teşekkür ederim zevk meselisi benim çok hoşuma gitti böyle birde çantada ışık da var firenlere bağlı kullanışlı ve motorun rengine uyması hoşuma gitti...
vasco arkadaşım bence yanılıyorsun. ben bugün yan ayaklık ve koruma demiri ile birlikte sıfır motoru almışım 3700 tl ye üstelikte 2000 tl si 6 ayda vadeli . neden gidip 20 yada 30 bindeki motora 3250 yada 3 bin verimki hemde peşin . lastikse sıfırda zaten sıfır koruma demiri yan ayaklık var ha bi çantası yok onuda ben zaten sevmiyorum istemediğimden almam. bence seninkisi teselli . üstelik yeni motordaki ekstralarada iyi bak derim gerek devir saati gerekse yeni sistem karbüratör şeffaf sinyal güçlü direk yana farlar yeni eğzoz sistemi vb. pekçok farklılık var motorda
bişeyi merak ettim yeni 2011 modellerde lastik markası yüne DURO mu ?
Biri Beni Durdursun !!!!!
Ozaman 3765 tl + pirelli masrafı eyvah eyvah :D
Güntekin ben ybr yi pegleri değene kadar yatırıyodum biraz agresifim ama neden o değil malum İStanbulda her an önümüze biri fıırlar cart diye bir taksi önüne kırar hafif ıslak yolda bunları düşünüyorum.
Arkadaşlar yine uzun zamandır gozukemedım..
Yavaş yavaş benim cbf emekliye ayrılıyo..Cbf'i satmakla satmamak arasında iken, babamın tekrar motosiklet kullanmak istemesiyle..Motoru 10 gun içinde yeni sahibi olan babama hediye edicem
Bende Fuarda beğendiğim Cbr 125R ıma sahip olucam Allah'n izniyle..Gelmesini bekliyorum..
Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Normalde yapılması gerekir, ama tr de opsiyonel
Birde her yerde bulamazsın.
İstanbul'da olmanın faydaları.
Katılıyorum.
Fiyat çok iyi, 2008 de aynı fiyata almıştım. Ya da yaklaşık aynı fiyat.
Sallamıyorsa sorun yok demekir ama bence motosikletine arabandan daha fazla önem vermelisin. Sonuçta 2 teker. Ya da fifty fifty diyelim.
Hayırlkı olsun, kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Michelin asfaltta daha iyi.
Motosiklette eksik olan her ne ise lazım olduğunda eksikliğini mutlaka yaşarsın.
Ör, dizlik, kask, mont, ehliyet, suda kaymayan lastik,...
Heleki sıkışık trafikde her türlü akraksiyona sizi mecbur ederler.
Bu sebeple sıkışık trafikde motosiklet kullanımı çok daha riskli oluyor.
Yoksa her zaman her şey olabilir diye hareket etmek lazım.
Samsun'ada beklerim. Aynı trafik bizdede var. İnanmayan puant saatlerinde gelsin baksın. Özellikle 100. yıl bulvarımız ve merkezden atakuma giden yolumuz çok meşhurdur.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum, maddi olanakların elveriyorsa 250 liğine de bak derim AMA şunu da belirtmekte fayda var. Bizim memlekette motosiklet kullanmak tehlikeli iken racing kullanmak intihara eş değerdir. Adam şahinle gelir(çoğunu tenzih ederim) seninle kapışmak ister, seni sıkıştırır, önüne kırar vs.
Yoksa senin düşündüğün motor hız motoru değil tabii. Ama bakalım adam bunu biliyor mu?
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)