hayatta fiyat falan düsürmezler. üzerine koymus olmasınlar . bu arada yenı cbr ler de cok tatlı duruyorlarda . tarzım degil .alıstık cbf e
hayatta fiyat falan düsürmezler. üzerine koymus olmasınlar . bu arada yenı cbr ler de cok tatlı duruyorlarda . tarzım degil .alıstık cbf e
kardeş keşke olsa bende hiç sanmıyorum bu fiyata düşsün zaten şuan 2. elini bu fiyata satan akıllılar var iki koruma demiri takmış 300 tllik aksesuar var diyo akıllım biz hiç motor görmedikte kandır milleti,keşke böle bişe olsada bu 2. elde motorunu satanlara bi kapak olsa ama sanmıyorum...eğerki bu ötv indirimi tamamıyla fiyatlara yansırsa kesinlkle sıfır motor alımı baya bi artar sanmıyorum ama
Yeni alan bir iki arkadaş vardı sağlık olsun diyelim...
CBF 150'nin yeni fiyatı 3.765 tl oldu.
valla ilk fiyatına geldi şimdi 2. el 2007 motora 3.500 isteyenler napıcak bakalım2. el piyasası resmen çorba olmuştu
Bahsedildiği gibi 250cc altı motorlarda ÖTV %22'den %8'e indirildi.
Bu durumda CBF150'nin fiyatıda güncellendi. 3765 TL'lik yeni fiyatı ile (şimdilik) rakiplerinden açık ara avantajlı konuma geçti. Bakalım diğer markalarda indirimler nasıl olacak.
Yeni alan arkadaşlar için çok sinir bozucu bir durum (sağlık olsun) ama genel olarak bakınca çok olumlu bir gelişme.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
işte bu çok iyi oldu buna gerçekten çok sevindim.Yeni alan arkadaşlar içinse üzücü bi haber tabi.Yeni fiyatlar honda'nın sitesine de yansımış yeni fiyat 3765 TL olarak gözüküyor.
Şu benzin fiyatlarındaki vergileri düşürsünler asıl.Benzin için verdiğim vergileri ben helal etmiyorum.1 litre benzin nasıl 4tl olur aklım zihnim ermiyor bu durumu kabullenemiyorum.Haram zıkkım olsun nalet olsun bu düzene
Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)
Bahsedildiği gibi 250cc altı motorlarda ÖTV %22'den %8'e indirildi.
Bu durumda CBF150'nin fiyatıda güncellendi. 3765 TL'lik yeni fiyatı ile (şimdilik) rakiplerinden açık ara avantajlı konuma geçti. Bakalım diğer markalarda indirimler nasıl olacak.
Yeni alan arkadaşlar için çok sinir bozucu bir durum (sağlık olsun) ama genel olarak bakınca çok olumlu bir gelişme.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...6vJtCHayırlısı olsun. Maksat motora binmek. Yeni alacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Herşey nasib. En azından üste kalan parayla da koruyucu takım alırlar.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
az önce CBF150 mi aldım. gri renk seçtik. koruma demiri , yan ayak, çanta demirleri (arka ve yan) 3750 tl peşin. plaka vs işini ben halledeceğim ankara'lı işi bilen arkadaşlarımdan yardım isteyeceğim .
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun @abolgi. İndirimli fiyattan alabilmen çok güzel olmuş.
Ekstra yanında aldıklarında çok iyi.
Güle güle kullan
Plaka vs. işlemleri için "http://www.ankara.pol.tr" adresinden online randevu alıyorsun. Eskisi gibi emniyete sabah gidip akşama kadar sıra bekleme dönemi bitti.
Gerekli bilgiler o sayfada da mevcut zaten:
1-2 ve 3 nolu maddelerdeki kağıtları Honda Efe'den alıyorsun.
4 nolu maddeyi en uygun fiyatı nereden bulabilirsen o sigortacıdan yaptırıyorsun. (Sigorta şirketine göre ortalama 40-60 TL arası değişir)
5 Nolu maddeyi emniyetten 2 liraya alıyorsun
6 hakkında bilgim yok, şahıs üzerine olacaksa gerek yok zaten.
Ankarayamı gitsek şimdi motor için ?
Biri Beni Durdursun !!!!!
Perşembe günü bağlantısını yaptığım cbf150 için Ankara efe hondadan arayıp ötv indirimi olduğu,motorun fiyatının 3750 tl ye düştüğünü söylediler..acaip sevindim valla..pazartesiye teslim alıyorum..
cbf 150 yag yakan 25 binde ömrü biten bir motor olarak tanıdım forumlarda. ama siz alıyorsunuz. ben mi yanlış biliyorum?
acun herkes bişey söylüyor ama herkeste bu motordan memnun. Bende çok araştırdım bu yağ mevzusunu... Sırf bu nedenle YBR düşünüyodum ama ne bileyim ya...
Biri Beni Durdursun !!!!!
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)