Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    hayatta fiyat falan düsürmezler. üzerine koymus olmasınlar . bu arada yenı cbr ler de cok tatlı duruyorlarda . tarzım degil .alıstık cbf e

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YENI MOTOR ALAN ARAKDASLARA UZUCU HABER OTV 250CC E KADAR OLAN MOTORLARDA 22DEN 8 DUSTU YANI DUN ALANLAR ZARAR ETI g.olsun MUTHIS HABER RUYA OLMALI CBF 150 UCUZLADI BE 3800 FALN OLDU GALIBA.D:D::D
    kardeş keşke olsa bende hiç sanmıyorum bu fiyata düşsün zaten şuan 2. elini bu fiyata satan akıllılar var iki koruma demiri takmış 300 tllik aksesuar var diyo akıllım biz hiç motor görmedikte kandır milleti,keşke böle bişe olsada bu 2. elde motorunu satanlara bi kapak olsa ama sanmıyorum...eğerki bu ötv indirimi tamamıyla fiyatlara yansırsa kesinlkle sıfır motor alımı baya bi artar sanmıyorum ama

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Yeni alan bir iki arkadaş vardı sağlık olsun diyelim...

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    CBF 150'nin yeni fiyatı 3.765 tl oldu.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150'nin yeni fiyatı 3.765 tl oldu.
    nihahaha ilk çıktığı zamanki fiyatına geldi neredeise)
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    valla ilk fiyatına geldi şimdi 2. el 2007 motora 3.500 isteyenler napıcak bakalım2. el piyasası resmen çorba olmuştu

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nihahaha ilk çıktığı zamanki fiyatına geldi neredeise)
    Seçimlerden sonra yine bir ayar çekereler nasılsa...

Bahsedildiği gibi 250cc altı motorlarda ÖTV %22'den %8'e indirildi.

Bu durumda CBF150'nin fiyatıda güncellendi. 3765 TL'lik yeni fiyatı ile (şimdilik) rakiplerinden açık ara avantajlı konuma geçti. Bakalım diğer markalarda indirimler nasıl olacak.

Yeni alan arkadaşlar için çok sinir bozucu bir durum (sağlık olsun) ama genel olarak bakınca çok olumlu bir gelişme.

Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    işte bu çok iyi oldu buna gerçekten çok sevindim.Yeni alan arkadaşlar içinse üzücü bi haber tabi.Yeni fiyatlar honda'nın sitesine de yansımış yeni fiyat 3765 TL olarak gözüküyor.

Şu benzin fiyatlarındaki vergileri düşürsünler asıl.Benzin için verdiğim vergileri ben helal etmiyorum.1 litre benzin nasıl 4tl olur aklım zihnim ermiyor bu durumu kabullenemiyorum.Haram zıkkım olsun nalet olsun bu düzene
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu durumda CBF150'nin fiyatıda güncellendi. 3765 TL'lik yeni fiyatı ile (şimdilik) rakiplerinden açık ara avantajlı konuma geçti. Bakalım diğer markalarda indirimler nasıl olacak.

Yeni alan arkadaşlar için çok sinir bozucu bir durum (sağlık olsun) ama genel olarak bakınca çok olumlu bir gelişme.

ikinci el yerle bir bu arada
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    ulen tam motoru satıyordum yuh ya!!

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...6vJtCHayırlısı olsun. Maksat motora binmek. Yeni alacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Herşey nasib. En azından üste kalan parayla da koruyucu takım alırlar.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    az önce CBF150 mi aldım. gri renk seçtik. koruma demiri , yan ayak, çanta demirleri (arka ve yan) 3750 tl peşin. plaka vs işini ben halledeceğim ankara'lı işi bilen arkadaşlarımdan yardım isteyeceğim .
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    az önce CBF150 mi aldım. gri renk seçtik. koruma demiri , yan ayak, çanta demirleri (arka ve yan) 3750 tl peşin. plaka vs işini ben halledeceğim ankara'lı işi bilen arkadaşlarımdan yardım isteyeceğim .
    Hayırlı uğurlu olsun @abolgi. İndirimli fiyattan alabilmen çok güzel olmuş.
    Ekstra yanında aldıklarında çok iyi.
    Güle güle kullan

Plaka vs. işlemleri için "http://www.ankara.pol.tr" adresinden online randevu alıyorsun. Eskisi gibi emniyete sabah gidip akşama kadar sıra bekleme dönemi bitti.

Gerekli bilgiler o sayfada da mevcut zaten:

Not Mesajı: FATURALI ARAÇLARIN TESCİL İŞLEMLERİ (Yeni Kayıt)

1. Fatura
    2. Uygunluk belgesi.
    3. Özel Tüketim vergisi makbuzu (Aslı)
    4. Trafik sigortası.
    5. Şoförler odasından Yeni kayıt dosyası.
    6. Şirketler için imza sirküsü ve Ticaret Odası kayıt sureti.

NOT : Fatura kesim tarihiden itibaren 3 ay içerisinde tescil zorunluluğu bulunmaktadır. Aksi halde KTK. 20/1-e maddesince cezai işlem uygulanacaktır.

1-2 ve 3 nolu maddelerdeki kağıtları Honda Efe'den alıyorsun.
    4 nolu maddeyi en uygun fiyatı nereden bulabilirsen o sigortacıdan yaptırıyorsun. (Sigorta şirketine göre ortalama 40-60 TL arası değişir)
    5 Nolu maddeyi emniyetten 2 liraya alıyorsun
    6 hakkında bilgim yok, şahıs üzerine olacaksa gerek yok zaten.

ThE_Unforgiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı olsun çamurdan olsun...
    Ankarayamı gitsek şimdi motor için ?
    Biri Beni Durdursun !!!!!

Motosikleti
    DL650 XT L5 - yamaha delight 115
    Perşembe günü bağlantısını yaptığım cbf150 için Ankara efe hondadan arayıp ötv indirimi olduğu,motorun fiyatının 3750 tl ye düştüğünü söylediler..acaip sevindim valla..pazartesiye teslim alıyorum..

cbf 150 yag yakan 25 binde ömrü biten bir motor olarak tanıdım forumlarda. ama siz alıyorsunuz. ben mi yanlış biliyorum?

ThE_Unforgiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı olsun çamurdan olsun...
    acun herkes bişey söylüyor ama herkeste bu motordan memnun. Bende çok araştırdım bu yağ mevzusunu... Sırf bu nedenle YBR düşünüyodum ama ne bileyim ya...
    Biri Beni Durdursun !!!!!

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 yag yakan 25 binde ömrü biten bir motor olarak tanıdım forumlarda. ama siz alıyorsunuz. ben mi yanlış biliyorum?
    yok oyle bişey. benim motor 27binde daha balata değişimi için bile acılmadı çok şükür.

Alıntı ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acun herkes bişey söylüyor ama herkeste bu motordan memnun. Bende çok araştırdım bu yağ mevzusunu... Sırf bu nedenle YBR düşünüyodum ama ne bileyim ya...
    yağ yakma 2007 modellerinde var diyorlar. bende 2009 model var. su ana kadar hiç yağ eksiltmedi, devamlı kontrol ediyorum.

Alıntı acun0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    25 binde ömrü biten cbf150 istisnadır. İstisnalar ise kaideyi bozmaz.
    Konunun önceki sayfalarında ise yağ yakma/eksiltme durumu hakkında bolca görüş var, okursan bilgi alabilirsin. Belli bir miktar yağ eksiltme sorun değildir.

Castrol resmi sitesindeki bir bilgi:
    Not Mesajı: Motorlar neden yağ eksiltir?
    Yağ eksilmesi motorun teknolojisiyle ilgilidir. Yeni teknolojilerle üretilen modern motorlarda yüksek performans sağlamak amacıyla metaller (silindirler, pistonlar) birbirine daha yakın tasarlanmıştır. Motorlarda ki bu özellik yağın yıpranmasına, dolayısıyla da eksilmesine yol açar. Araç üreticileri, araçların belirli km. aralıkları için yağ eksiltme paylarını araç kitapçıklarında belirtmişlerdir. Sentetik yağlar mineral yağlara oranla daha az eksiltme yapmaktadırlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler