Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kırmızı daha güzel siyah tozu hemen belli ediyor elimizden bezi düşürmememiz lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:26 ----------

yaw baba bizim köyde bir laf vardır '' eskinin beziyle uğraşacağına yenin tozuyla uğraş '' al yeni bir cbf 150 besmeleyi çekip binerken tozunu da alıver.ne yağ sorunu var ne de arıza var. hayırlı sürüşler.
    Satıyorum o zaman edebiyat doktoru filologdan satılık mavi cubuf az yağ yakar çok kaçar sadece ve sadece 16 bin kilometrede sıfır gibi 2 yana yatması bir duvara sürtmesi var sadece

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Bence de gri gayet hoş durmuş. Hem 2011 olduğunu belli eder .

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    griyi ben de çok beğendim. gözler değişiklik arıyor demek ki. Ankara'da karlar eriyeceğine buza dönüştü. motoru düşünmemeye çalışıyorum.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Mikuni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Gri renk çok güzel ama aynalar çok kötü. yine aynı aynaları koymuşlar. güya kurye motoru diye getiriyor, daha digital bir saat bile koyamadılar şu motora. yazıklar olsun.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gri renk çok güzel ama aynalar çok kötü. yine aynı aynaları koymuşlar. güya kurye motoru diye getiriyor, daha digital bir saat bile koyamadılar şu motora. yazıklar olsun.
    Bunada şükür desek iyi olacak bir ara isyan ettim bi sinyal değiştir sticker değiştir bişiy yap cbf e honda dedim....gri bi renk gelse dedim dediklerimin hepsi oldu bu haliylede güzelözellikle gri çok iyi duruyor yakından görmeden karar vermeyin arkadaşlar..

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Cbf ile ilgili başka bi forumda okudum da dikkatimi çekti.Moto kuryelik yapan arkadaşımız orada 2011 model cbf lere devir kesicinin konulmadığını ve 2. viteste 85 km hız yaptığını iddia etmiş.Bende en son 2011 model hondaları görmek için satış merkezine gittiğimde oradaki 2011 model cbf 150 lerden bir tanesinin titreşimini görmek için elemana çalıştırttığımda adam gazı verdiğinde ibre max. 9 bin olan sınır seviyeyi de geçiyorduŞaşırdım ama o anda söyleyemedim.Diğer forumdaki arkadaş 2011 modellerin daha güçlü olduğunu ve hatta yarıştıklarında kendisindeki eski modelin 2011 modele yenildiğini söylemişBilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış.
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Arkadaşlar merhaba... uzun zamandır takip etmiyordum,bir 2011 cbf konusu almış başını gidiyor , hadi hayırlısı olsun bakalım HONDA TAKİPTE

Daha önceden deneyip tecrübe eden arkadaşlar varmı bu konu da, diye merak ediyorum ki konu şudur arkadaşlar : kısa/uzun farımızı ve gösterge fon ışığını direkt kontak bağlantısı yapabilirmiyiz? (kontağı açtığımızda far ve gösterge led ışığı motor çalışmadan yanacak şekilde) ...ben cbf'in elektrik aksamını hiç bilmiyorum,daha doğrusu bağlantısını yaptığım topcase fren ışığı dışında elektrik bağlantısını hiç kontrol etmedim. deneyen arkadaşlar var ise bağlantılar hakkında geniş bir bilgi rica ediyorum sizlerden

ayrıca: geçen gün dizliklerim çalındı,zaten pek memnun değildim.cırtları sağlam değildi ve sürekli aşağı kayıyordu.. bana tavsiye edebileceğiniz uzun sağlam yapılı (sağlam cırtlı) depoyu çizmeyen bir dizlik tavsiye edebilirmisiniz? .fiyat olarakda uygun birşeyler arıyorum açıkcası. şimdiden teşekkür ederim. herkese iyi haftasonları,mutlu pazarlar dilerim.

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba... uzun zamandır takip etmiyordum,bir 2011 cbf konusu almış başını gidiyor , hadi hayırlısı olsun bakalım HONDA TAKİPTE

Daha önceden deneyip tecrübe eden arkadaşlar varmı bu konu da, diye merak ediyorum ki konu şudur arkadaşlar : kısa/uzun farımızı ve gösterge fon ışığını direkt kontak bağlantısı yapabilirmiyiz? (kontağı açtığımızda far ve gösterge led ışığı motor çalışmadan yanacak şekilde) ...ben cbf'in elektrik aksamını hiç bilmiyorum,daha doğrusu bağlantısını yaptığım topcase fren ışığı dışında elektrik bağlantısını hiç kontrol etmedim. deneyen arkadaşlar var ise bağlantılar hakkında geniş bir bilgi rica ediyorum sizlerden

ayrıca: geçen gün dizliklerim çalındı,zaten pek memnun değildim.cırtları sağlam değildi ve sürekli aşağı kayıyordu.. bana tavsiye edebileceğiniz uzun sağlam yapılı (sağlam cırtlı) depoyu çizmeyen bir dizlik tavsiye edebilirmisiniz? .fiyat olarakda uygun birşeyler arıyorum açıkcası. şimdiden teşekkür ederim. herkese iyi haftasonları,mutlu pazarlar dilerim.

evet mümkün fakat o şekilde yapmak için aküden alman gerekir hattı. araya anahtar koymazsan da kontağı çevirince yanacağı için kısa sürede aküyü bitirirsin.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Dün ben de Bursa Duran Kardeşler'de motoru inceledim. Gri renk gerçekten güzel duruyor. Şimdiye dek hiç üzerine binmemiştim, CBF150 benim Activ 125'e göre bayağı büyük bir motormuş. Gerçekten çok beğendim, özellikle de bu rengini. Hazırda param olsa hemen alıp çıkardım. Bence niyeti ve parası olanlar hiç düşünmeden alsınlar.

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet mümkün fakat o şekilde yapmak için aküden alman gerekir hattı. araya anahtar koymazsan da kontağı çevirince yanacağı için kısa sürede aküyü bitirirsin.
    o sorunu da şu kütüklükten temin ederek çözebilirim sanırım(nerede bulurum far aç/kapa kütüklüğü bilemiyorum ama...) fakat dediğim gibi elektrik bağlantısı hakkın da hiç bir şey bilmiyorum.hangi kabloları söküp neyi/nereye bağlayacağım... geniş bir bilgi lazım

http://img37.imageshack.us/img37/4015/grnt0328j.jpg

ayrıca farında açık olsun yolunda...diye bir laf vardı,ben buna hiç inanmıyorum. gündüzleri sürekli açık olan uzun farlarım görünürlük adına hiç işime yaramıyor.4 teker kullanıcıları sağ olsun bizi trafikte kabul etmemeye ısrarlı sanki.o yüzden gündüzleri kapalı tutacağım farları,direk akü bağlantılı far sistemiyle hem alternatöre hem de akü'ye yük bindirmemek adına katkım olmuş olur belki... diye düşünmekteyim

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Evet motorun iri, heybetli yapısı benimde dikkatimi çekmişti.Fotoğraflardan bakıyoruz ne kadar normal gelsede yanına yaklaştığında o heybetli yapısı ile motor gerçekten dikkat çekiyor.Birde arkadaşlar birşeyi merak ediyorum cbf 150 nin vites geçişleri nasıl rahat mı?Ben kendimi araba kullanmamdan biliyorum zırt pırt vites değiştiriyorum ve bu durum büyük ihtimalle motorda da böyle olacaktır. umarım geçişler rahattır ve beni bu konuda üzmez
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

Motosikleti
    01 Yamaha Virago XV535
    Arkadaşlar daha önce konuldu mu bilmiyorum ama http://www.honda-sundiro.com/images/se/SDH150.pdf

bu bizimkinin parça kataloğu
    aradığınız parçaların kodları ve resimleri mevcut

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet motorun iri, heybetli yapısı benimde dikkatimi çekmişti.Fotoğraflardan bakıyoruz ne kadar normal gelsede yanına yaklaştığında o heybetli yapısı ile motor gerçekten dikkat çekiyor.Birde arkadaşlar birşeyi merak ediyorum cbf 150 nin vites geçişleri nasıl rahat mı?Ben kendimi araba kullanmamdan biliyorum zırt pırt vites değiştiriyorum ve bu durum büyük ihtimalle motorda da böyle olacaktır. umarım geçişler rahattır ve beni bu konuda üzmez
    benim motorun vitesleri biraz kemikli (sesli) geçiyor,fakat metehanın motoru olsun,diğer cbf ler olsun yumuşacık geçişi var
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    ey gidi günler ey neler yaşadım ben cbf ile neler.

30 bin km yol katettim.
    unutulurmu o geçtigim yollar....

98 Beygir.....

Motosikleti
    01 Yamaha Virago XV535
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motorun vitesleri biraz kemikli (sesli) geçiyor,fakat metehanın motoru olsun,diğer cbf ler olsun yumuşacık geçişi var
    Hocam yağ ne kullanıyorsunuz?

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ey gidi günler ey neler yaşadım ben cbf ile neler.

30 bin km yol katettim.
    unutulurmu o geçtigim yollar....

cihan yeni motorun hayırlı olsun kardeş, istanbul gibi biyerde şart bir durum 98 beygir, bizim burada ise nekadar küçük cc yse okadar avantaj ben tekrar alcam bi cbf bir ara tdm 900 deneyimi ve yakıt tüketiminden bezmem nedeniyle cbf biçilmiş kaftan.. burada yazın sıkışık trafik şehir içi dur kalk ızdırap verici bide tdm gibi bi araç yazın üzerinde resmen pişiriyor insanı altında soba varmış gibi fazerde durum nedir bilmiyorum ama yanına bi cbf 150 şart

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fazerde durum nedir bilmiyorum ama yanına bi cbf 150 şart
    yakında bu sahalara yine geleceğim merak etmeyin.
    efsane geri dönecek
    98 Beygir.....

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakında bu sahalara yine geleceğim merak etmeyin.
    efsane geri dönecek
    Gel tabi kardeş devir ekonomi devrifazerin yakıtı malum çek bi cbf yanına..

BİROL 78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HAYABUSA
    Aynen katılıyorum kuzene.

Çamurla,doğa ile vede ekonomi ile tekrardan tanışmak lazım.
    facebook(Fazer Tutkunları)

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum kuzene.

Çamurla,doğa ile vede ekonomi ile tekrardan tanışmak lazım.
    İnsan bi hevesle alıyor yüksek cc sonra bakıyorsun cbf 1 ayda harcadığın yakıt fazerda 1 hafta demeden yok olmuş,büyük cc aracınız varsa kesinlikle 150 cc de şart ancak yüksek cc nin otobanda verdiği dayanılmaz hazzı başka hiçbişeyde bulamıyorsun.......+sı keyif..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------

valla özledim ben cbf i bikaç foto...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler