Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    yeni modelin siyahında gri tonlar mevcut gri diye bunamı diyorlarki acaba
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [QUOTEBu ara bütün islam dünyasının ve siz değerli arkadaşlarım mirac kandilini tebrik ederim. Nice kandillere.

Baktımda son cümle haydi eller havaya tarzında olmuş, Yani hepimizin mirac kandili mübarek olsun, Allah onun şefaatini bize nasip etsin.

Kutlama için teşekkürler,ancak Mevlit Kandili olacaktı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:22 ----------

[QUOTE][QUOTE=crux2006;vs için trafikte ilk 6ay rahat problemsiz sürebilmen için 360 TL de plaka vs vs gibi masrafları tutuyormuş.

Bağışlayın ama ben bundan ne anlamam gerektiğini bulamadım...yani 6 ay rahat problemsiz nedemek ?bu 12 ay rahat problemsiz olursa plaka vs masrafları artıyormu...?
    Hep Pür Dikkat...

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    foto yükleyemedim :(((((((
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    cbf 150 nin rodajı uzun yolda yapılırmı 400 gidiş 400geliş bide orda geziş:D yapılırsa bunun bi zararı olurmu olursa ne gibi olmasada en fazla kaç ile gidilmelidir bu kdr teşekkürler:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf 150 nin rodajı uzun yolda yapılırmı 400 gidiş 400geliş bide orda geziş:D yapılırsa bunun bi zararı olurmu olursa ne gibi olmasada en fazla kaç ile gidilmelidir bu kdr teşekkürler:D
    Bence 60 ı geçme. 3000-4000 devir aralığında kullan motoru, rodaj esnasında.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı alper150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rodaj uzun yolda yapılmaz. Şehir içinde çok devir yükseltmeden ve bütün vitesleri kullanarak yapmak gerekir. Bazıları övünerek rodajı uzun yolda yaptım diye yazarlar ama övünülecek birşey deği yani.

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)

Bağışlayın ama ben bundan ne anlamam gerektiğini bulamadım...yani 6 ay rahat problemsiz nedemek ?bu 12 ay rahat problemsiz olursa plaka vs masrafları artıyormu...?
    Bayanın bana aynen dediği buydu)Benimde anladığım şuydu ve şöyle açıklamasını yapayım.Tam olarak bilmemekle birlikte motordan her altı ayda bir alınan vergi vs vs gibi masraflar var.Yani motoru ilk trafiğe çıkarıp 6 ay boyunca başka bi vergi vs vs ödemeden sürebileceğiniz tutar 360TL'dir..6 ay sonra yine artık motorlu taşıtlar vergisimi olur ne olursa cüzi tutardaki ödemeleri sırasıyla yapmak gerekiyor.Böyle bişe dostumİlk defa benimde böyle bi motorum olacağı için devlete 6 ayda bir nasıl düdükleneceğimi bende bilmiyorum.Düdüklene düdüklene öğrencez artık
    Yavru enduro mu geliştirmekle geçiyor günlerim:)

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alın size gümüş arkadaşlar..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0-model/detay?

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Arkadaşlar kaç zamandır kafamı kurcalayan beynimi kemiren bi kaç soru var bunları sizlerlee paylaşmak istiyorum.Naçizane fikirlerinizi deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız gerçekten sevinirim.

Cbf 150'nin kalitesi ile ilgili gerçekten şüphe duymalımıyım?Bu soruyu neden soruyorum forumda sürekli Metahan abimizin motorun pistonu vs vs ana ekipmanlarıyla ilgili şikayetlerde bulunup Ybr 125 in bizim motorlarımızdan daha sağlam olduğunu söylemesi beni gerçekten çok düşündürüyor.Bu motor ile ybr 125 arasında gerçekten kalite farkı varmıdır ,yoksa metehan abimizin durumu bir istisnamıdır?Çünkü bildiğim üzere metehan abim kırılmazsa şöyle bişey söylemek isterim ki kilosu normal bi insan kilosunun biraz üstündeBunun üstüne de motor sert kullanılıp sıkıştırılınca ve modeli de eski olunca bu motordaki motor yenileme olaylarının olması normalmidir.Aynı şartlarda ybr 125 olsa aynı problemleri çıkarmazmı?Şimdi kalkıp yaklaşık 5000tl lik masraf yapacağım bi motorla ilgili arada birde olsa böyle yazılara denk gelmek insanı ne yalan söyliyim üzüyo.Bu motorların istanbulda veya başka şehirlerde kurye motoru olarak kullanıldığını ve çok zor şartlar altında çalıştığınıda biliyorum ama forumda okuduğum bu tarz bi kaç yazı biraz kafamı karıştırdı.Sizler CBF 150'nin kalitesi ile ilgili neler söylemek istersiniz.Gerçekten dayanıklı bi motormudur.Çok sıkıştırılmadığı ve hatta hiç sıkıştırılmadığı şartlarda motorumuz nasıl bi motordur?Son olarakda şunu sormak isterim ki 2011 model CBF 150 lerde kalite yönünden veyahut motor dayanıklılığı yönünden fark varmıdır?

Bu konuda yaşadığınız tecrübelere düşüncelere ve bilginize gerçekten ihtiyacım var.Birşeyler karalayıp beni bu konuda aydınlatırsanız gerçekten sevinirim.

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimizden önce davrandın dostumMotor bi acayip geldi gözümeCbf 250 benzetmeye çalıştım benzetemedim acayip bişe olmuş.Canlısını görmeden yakışıp yakışmadığını anlayamıycam.Ama bu gümüş renk olayı yine de iyi oldu.Teşekkürler Aykan

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kaç zamandır kafamı kurcalayan beynimi kemiren bi kaç soru var bunları sizlerlee paylaşmak istiyorum.Naçizane fikirlerinizi deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız gerçekten sevinirim.

Cbf 150'nin kalitesi ile ilgili gerçekten şüphe duymalımıyım?Bu soruyu neden soruyorum forumda sürekli Metahan abimizin motorun pistonu vs vs ana ekipmanlarıyla ilgili şikayetlerde bulunup Ybr 125 in bizim motorlarımızdan daha sağlam olduğunu söylemesi beni gerçekten çok düşündürüyor.Bu motor ile ybr 125 arasında gerçekten kalite farkı varmıdır ,yoksa metehan abimizin durumu bir istisnamıdır?Çünkü bildiğim üzere metehan abim kırılmazsa şöyle bişey söylemek isterim ki kilosu normal bi insan kilosunun biraz üstündeBunun üstüne de motor sert kullanılıp sıkıştırılınca ve modeli de eski olunca bu motordaki motor yenileme olaylarının olması normalmidir.Aynı şartlarda ybr 125 olsa aynı problemleri çıkarmazmı?Şimdi kalkıp yaklaşık 5000tl lik masraf yapacağım bi motorla ilgili arada birde olsa böyle yazılara denk gelmek insanı ne yalan söyliyim üzüyo.Bu motorların istanbulda veya başka şehirlerde kurye motoru olarak kullanıldığını ve çok zor şartlar altında çalıştığınıda biliyorum ama forumda okuduğum bu tarz bi kaç yazı biraz kafamı karıştırdı.Sizler CBF 150'nin kalitesi ile ilgili neler söylemek istersiniz.Gerçekten dayanıklı bi motormudur.Çok sıkıştırılmadığı ve hatta hiç sıkıştırılmadığı şartlarda motorumuz nasıl bi motordur?Son olarakda şunu sormak isterim ki 2011 model CBF 150 lerde kalite yönünden veyahut motor dayanıklılığı yönünden fark varmıdır?

Bu konuda yaşadığınız tecrübelere düşüncelere ve bilginize gerçekten ihtiyacım var.Birşeyler karalayıp beni bu konuda aydınlatırsanız gerçekten sevinirim.

Hepimizden önce davrandın dostumMotor bi acayip geldi gözümeCbf 250 benzetmeye çalıştım benzetemedim acayip bişe olmuş.Canlısını görmeden yakışıp yakışmadığını anlayamıycam.Ama bu gümüş renk olayı yine de iyi oldu.Teşekkürler Aykan

Valla hafiften cbf 600 ün gri modelini görür gibi oldum biraz abartı tabiyakından daha uygun ışıkta fotolara ihtiyaç olduğu kesin, birde rengin metalikmi opakmı matmı olduğu belli diğil...ancak durum her ne olursa olsun cbf 150 nin makyajı çok iyi oldu, mesele devir saati vs değil eski bir cbf ci olarak şukadarını demeliyim makyaj makyajdır kesinlikle güzel oldu....kalite yönünden müthiş şeyler beklmek tabiki yersiz olur motorların amacı belli tüm bunlara özet şunu ekleyeyim bende cbf le 13-14000 yol yaptım arızalar olmadımı oldu tabi örneğin silindirden yağ kaçırma ve balanser arızası yaşadım ancak hiç yolda kalmadım

gedelekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250
    crux2006 arkadşım hangi renk cbf 150 almayı düşünüyorsun arkaşlar sizce yeni gri renk nasıl ?

sezginkalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw R1200GS Adv - 2015
    Alıntı gedelekli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    crux2006 arkadşım hangi renk cbf 150 almayı düşünüyorsun arkaşlar sizce yeni gri renk nasıl ?
    bence gri olmamış.. heleki o koca sticker lar acayip derecede sırıtmış üzerinde..
    Sezgin KALKAN
    A RH+
    0554 776 76 64

Motosikleti
    Honda Cbf 150 (Kırmızı)
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hafiften cbf 600 ün gri modelini görür gibi oldum biraz abartı tabiyakından daha uygun ışıkta fotolara ihtiyaç olduğu kesin, birde rengin metalikmi opakmı matmı olduğu belli diğil...ancak durum her ne olursa olsun cbf 150 nin makyajı çok iyi oldu, mesele devir saati vs değil eski bir cbf ci olarak şukadarını demeliyim makyaj makyajdır kesinlikle güzel oldu....kalite yönünden müthiş şeyler beklmek tabiki yersiz olur motorların amacı belli tüm bunlara özet şunu ekleyeyim bende cbf le 13-14000 yol yaptım arızalar olmadımı oldu tabi örneğin silindirden yağ kaçırma ve balanser arızası yaşadım ancak hiç yolda kalmadım
    dostum cevabın için teşekkür ediyorum.Motordan öyle çok üst seviyelerde bi beklentim yok tabi ama işte insanın aldığı şeyin içine sinmesi var ya işte o biraz kafamı kurcalamıştı.Tabi benim gibi kullandığı makinayı hiç üzmeyen birisi için bu motor biçilmiş kaftan olacaktır ona eminim

Alıntı gedelekli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum walla gri renk sanki Cbf nin o karizmasını biraz elinden almış gibi geldi.Sırıtmış gibi bi hali var.Ama tabi bu yorumlarım gördüğüm fotoğrafla ilgili.Kanlı canlı bi görüp dokunmam lazım.O zaman kafamda daha net bişey olacaktır.Ama an itibariyle bordo ve siyah renge daha yakınım

chemical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr1000RR-cbr 250R
    merhaba arkadaslar bende bugun fıyat bılgısı ıcın gungor motoyu aradım malum kocaelıye en yakını o oldugu ıcın ıkı tane gri renkte getirdiklerini söyledi 1i kocaeliye satılmış 1 tane kaldı dedi ondan sonrada marta kadar motor gelmıcegını soyledı arkadas.

Motosikleti
    2009 CBF 150 - 2007 DL650A - 2006 CBF 500
    Metehan'ın hiç sesi-soluğu çıkmıyor, nerde CBF efsanesi bilen varmı?
    [COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]

gedelekli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250
    teşekkürler sezginkalkan ve crux2006 banada öyle geliyo ama dediğiniz gibi gri rengi tam olarak göremedik bu ay sonunda olıcam kısmetse renk de karar vermeğe çalışıyorum

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı AlperAy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehan'ın hiç sesi-soluğu çıkmıyor, nerde CBF efsanesi bilen varmı?
    Metehanla bugün görüştük, işleri yoğunmuş siteye o yüzden pek uğramıyormuş şu aralar

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı crux2006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şöyle söyleyeyim, benim forumda arkadaşlardan en son anladığım husus bu motor sıkıştırılmaya gelmiyor.

Tatlı tatlı kullanacaksan ne ala yoksa kronik yağ yakma olayı(yeni modellerde ilk çıkanlara göre azmış) canını sıkabilir.

ybr125 ise taş gibi motordur derler, diyenlerin yalancısıyım. Tip yok oda ayrı bir mevzu.(Tabii bu benim kişisel kanaatim)

Gri renk her nedense benim de hoşuma gitmedi, ama seven arkadaşlar çıkabilir.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Ben gri rengi pek tutmadım. Bende siyah var ama bence cbf e en çok yakışan kırmızı...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben gri rengi pek tutmadım. Bende siyah var ama bence cbf e en çok yakışan kırmızı...
    katılıyorum :D number one red:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler