Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Aslında Bras ikna Oldum Gerçekten Tşk Ama şu yanlardaki Motif bozuyor kahverengi gibi olan Onları kaldırıcam Ama bilmiom hala ginede Çok teşşkür..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu olay tamamen bir zevk meselesi ancak kırmızının bir 2 artısı da var tabii ki

bence:
    1- daha az kir gösteriyor, siyahın gözüne gerçekten çok hoş gözükmesi için devamlı olarak gıcır gıcır olması gerekiyor, biraz da olsa kirli olsa kırmızıya nazaran çok kötü duruyor
    2- sadece kırmızı değil, ışığına göre bordo veya 1 2 ton farklı renk olarak da gözüküyor
    3- çoğu siyah alan arkadaşım bir süre sonra kırmızıyı daha çok beğenmeye başladıklarını söylediler
    4- siyah renk bir yerden sonra çok monoton kalıyor, kırmızı renk yolda daha çok kendini belli ediyor
    5- ben de ilk siyah almak istemiştim ama şimdi iyiki kırmızı almışım diyorum
    Aynen katılıyorum, ben de siyah yerine tesadüfen kırmızı almıştım, ama şimdi iyiki almışım diyorum, siyah daha basit duruyor.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Valla her geçen gün yollarda biraz daha cbf150 görmeye başladım açıkçası bordo rengi gerçekten güzel.Siyah takıntısı olmayanlar bordoyu es geçmesinler.temizlik hastası olanlar için siyah her zaman süper..Parlatıldığında siyah çok ilgi çekici duruyor...benim cbf işi yattı şu sıralar ikinci el bi ybr bakıyorum işim olmazsa sıfır alacağım gidip de bir cbf150...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Ben Siyah almaya karar verdim Temizlik konusunda Çok titizim Eminim Pişman olmicam Tşk ederim ...

Motosikleti
    CBF 150

...

estetik kaygıların ötesinde kırmızı göz tarafından en kolay ve öncelikle algılanan renktir..görünme konusunda büyük sıkıntılar çektiğimiz düşünülürse bu küçük detay bile dikkate alınmaya değer bence...
    [B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]

Motosikleti
    Honda CBF150
    9000 RPM is 120Kmh, I promise, I have tacho.

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Alıntı sarrrman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    estetik kaygıların ötesinde kırmızı göz tarafından en kolay ve öncelikle algılanan renktir..görünme konusunda büyük sıkıntılar çektiğimiz düşünülürse bu küçük detay bile dikkate alınmaya değer bence...
    Amacım Gözlerde 2. planda olmak Dikkat çekmemek Dikkati sevmem Vede geceleri hayalet gibi gitmek Siyahh bi şekilde vede Cantlarıda siyah Boyiicam..
    Neden Dikkat çekmek istemiom Ehliyetim yok 17 yaşındayım Tam 1 senem var ehliyete..

Motosikleti
    CBF 150
    A) Yaş şartı:

1- A1, A2, F ve H sınıfı sürücü belgesi alacakların 17 yaşını bitirmiş olmaları...

sürücü belgesiz kullanmanı da görünmez olmanı da hiç tavsiye etmem...
    [B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]

Arkadaşlar, bugün farkettim ki benim koruma demiri de daha önceden ginger'ın dediği gibi ön çamurluğa vurmuş, ufak bir iz bırakmış. İçinizden bazılarınızda ortası olmayan ve daha kalın olan koruma demirlerinden vardı sanırım. İstanbul'da nereden aldığınızı söylerseniz gidip ilk fırsatta değiştireceğim koruma demirini.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı cuneytovuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu rodaj sonu "1000 bakımı" ne kadar tutuyor sorması ayıptır ve neler için ?
    Bugün bakıma gittim (1100 bakımı oldu gerçi)
    Honda Efe'de sağolsunlar Okan usta, Barkev bey, Emre bey hepsi çok ilgililer. Barkev beyin özel kahvesini tavsiye ederim.
    Bakımda öncelikle yağınız değişiyor. Eskisi boşaltılıp bir litre Castrol Magnetec konuyor ki sadece bunun ücreti alınıyor. 18 lira 49 kuruş
    Motorunuz yıkanıyor, zinciri yağlanıyor, isteğe bağlı olarak fren, süspansiyon kontrolleri yapılıyor. Servisiniz yapmazsa mutlaka isteyin, en azından bi gözatsınlar.
    Bakım sonrası ilk farkedeceğiniz motorun sesinin değişmesi. Daha uysal ve seksi bir ses çıkarıyor ki bilsem daha önce yağı değiştirirdim
    Ha bir de. Geçenlerde mail grubunda sorulmuştu bakımlar ne zaman diye. 1000 bakımından sonra 3000 bakımları geliyor, yani 3000, 6000, 9000... Rödaj sonrası bakım, 2000 km sonra yapılıyor anlayacağınız.
    Son olarak... Bakıma giderken şu arka tarafta bişeyler tutmak için kullandığınız lastik şeyi (adı neyse işte) evde bırakın, benim gibi serviste unutmayın
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün bakıma gittim (1100 bakımı oldu gerçi)
    Honda Efe'de sağolsunlar Okan usta, Barkev bey, Emre bey hepsi çok ilgililer. Barkev beyin özel kahvesini tavsiye ederim.
    Bakımda öncelikle yağınız değişiyor. Eskisi boşaltılıp bir litre Castrol Magnetec konuyor ki sadece bunun ücreti alınıyor. 18 lira 49 kuruş
    Motorunuz yıkanıyor, zinciri yağlanıyor, isteğe bağlı olarak fren, süspansiyon kontrolleri yapılıyor. Servisiniz yapmazsa mutlaka isteyin, en azından bi gözatsınlar.
    Bakım sonrası ilk farkedeceğiniz motorun sesinin değişmesi. Daha uysal ve seksi bir ses çıkarıyor ki bilsem daha önce yağı değiştirirdim
    Ha bir de. Geçenlerde mail grubunda sorulmuştu bakımlar ne zaman diye. 1000 bakımından sonra 3000 bakımları geliyor, yani 3000, 6000, 9000... Rödaj sonrası bakım, 2000 km sonra yapılıyor anlayacağınız.
    Son olarak... Bakıma giderken şu arka tarafta bişeyler tutmak için kullandığınız lastik şeyi (adı neyse işte) evde bırakın, benim gibi serviste unutmayın
    Demek Castrol magnatec koydular. benimkine 1000 bakımında Shell koydular ve açıkçası pek de memnun değilim. Şimdi 2400km oldu ve erken 3000 bakımına sokacam, hem yağ azalmış hem de kirli. Artı 1000 bakımından beridir motorun performansından pek de memnun değilim. İstanbul'da motorun bakımını harbiden adam gibi yapacak bayii bilen var mı arkadaşlar, oraya gidelim yahu.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek Castrol magnatec koydular. benimkine 1000 bakımında Shell koydular ve açıkçası pek de memnun değilim. Şimdi 2400km oldu ve erken 3000 bakımına sokacam, hem yağ azalmış hem de kirli. Artı 1000 bakımından beridir motorun performansından pek de memnun değilim. İstanbul'da motorun bakımını harbiden adam gibi yapacak bayii bilen var mı arkadaşlar, oraya gidelim yahu.
    Benim bildiğim Hondanın anlaşmalı olduğu yağ kullanılıyor ki o da Castrol olsa gerek. Ya da bayi bazında bir anlaşma vardır belki bilmiyorum
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim bildiğim Hondanın anlaşmalı olduğu yağ kullanılıyor ki o da Castrol olsa gerek. Ya da bayi bazında bir anlaşma vardır belki bilmiyorum

Valla şu an faturaya bi daha baktım Shell sx4 15w50 motor yağı diye yazıyor. Ruhsatta tutuyorum ki bu gibi bilgileri başka servise gidersem bilgi vereyim diye.
    Benim bildiğim de Magnatec daha iyi yağ ama Shell koymuşlar. Demek ki servisimizi değişecez. Daha fazla ilgilenen servisler var sonuçta.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    st_erdogan yağın numarasınıda yazarsan sevinirim.birde yağ değişimini ara km lerde kendimiz yapsak servise gittiğimizde garanti sorunu yaşarmıyız.3000km de yağ değişimine ğüvenmelimiyiz yoksa

Motosikleti
    YBR 125 KırmızI 2007
    Alıntı sarrrman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    A) Yaş şartı:

1- A1, A2, F ve H sınıfı sürücü belgesi alacakların 17 yaşını bitirmiş olmaları...

sürücü belgesiz kullanmanı da görünmez olmanı da hiç tavsiye etmem...
    Tmm ama 1 senem Var yapacak bişey yok Ve görünmez olursaaam Daha iyi hayalet gibi Otolardan İyi kaçarım ben
    Vede Büyük duruyorum
    Boy:1.83
    Kilo:73
    O yusden çaktırmayın polisler büyük sanıyo

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    cloud
    bızım ufaklıgada aynı yagdan koyuolar bı sıkayetım olmadı su ana kadar

ıstanbuldaysan bı mototala bak ıstersen dıcem ama
    bılemıorum

bıldıgım kadarıyla magnatec motora bı sekılde zarar verıodu okumustum ole bısı fakat dedıgım gıbı sımdı net hatırlamıorum
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

erdo2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150 kirmizu :) Şuanda motorsuz.
    Alıntı seruvenci80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    napıyosunuz bakalım yeğenler kirveler abiler kardeşler ? çığ gibi büyüyen cbf saltanatını görmek ne güzel..özellikle yollarda yardıra yardıra nazlı nazlı giden cbf lerle karşılaşmak güsel gerçekten...

hey cbf çılar..biraz yapın bakalım bi organizasyon yaa..tonla adamsınız yaw..ha derseniz herkes birbirinden bekler böyle şeyleri..o zaman ben yaparım..gelin bakalım bi bi araya, konuşak tartışak değerlendirek..havalarda güsel..tatlısucularda gelir artık..hadi bakem eller havaya..yollarda görelim cbf leri ;)
    ula senlegeziyemi çıkılır Sana yetişiyim derken kaza yaptık hatırlıyorsun Grup gezilerinde motorlar beraber gider sen önden kaptırıp gidiyorsun 100-110 böyle olurmu kardeşim ama dediğin doğru bu ara bir gezi yapaım ama grup sürüşü yapacağız ona göre

Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla şu an faturaya bi daha baktım Shell sx4 15w50 motor yağı diye yazıyor. Ruhsatta tutuyorum ki bu gibi bilgileri başka servise gidersem bilgi vereyim diye.
    Benim bildiğim de Magnatec daha iyi yağ ama Shell koymuşlar. Demek ki servisimizi değişecez. Daha fazla ilgilenen servisler var sonuçta.
    ben pendik güngöre gidiyorum.Ordan aldım zaten motoru.Orda bana 1000 bakımının 20 milyon olduğunu söylediler gerekçe olarakda castrol magnetec yağ koyduklarını belirttiler.İstersen orayada bir uğra.Pendik tren istasyonunun hemen arkasında olan caddede.

Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    st_erdogan yağın numarasınıda yazarsan sevinirim.birde yağ değişimini ara km lerde kendimiz yapsak servise gittiğimizde garanti sorunu yaşarmıyız.3000km de yağ değişimine ğüvenmelimiyiz yoksa
    garanti kağıdına işlenmezse bence sorun yaşarsın garantide. 3 kuruş için garanti dışı kaldığına değmez
    lezzet gider,mesuliyet kalır...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    sevgili cıbıf 150 cilerrr bizler ne zaman gezeceğizdirrr....bu pazar dijital foto fuarı vardırrr...yeşilköyde moto fuarının olduğu yerde...gitmemek olurmu...

sakin kafayla hem gezeriz fuarı hemde bir florya falan yaparız belki...ne dersiniz...ordan sarayburnuna çay içmeye...10 dakkası 1 ytl den dürbünümle manzara seyrettirilir...

gelen barnak kaldırsın bakim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı omerdusmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tmm ama 1 senem Var yapacak bişey yok Ve görünmez olursaaam Daha iyi hayalet gibi Otolardan İyi kaçarım ben
    Vede Büyük duruyorum
    Boy:1.83
    Kilo:73
    O yusden çaktırmayın polisler büyük sanıyo
    yanlız bir şeyi unutuyorsun, görünmez olmak HİİİÇÇÇ iyi değildir.
    şimdi sana iyi gelebilir ama gece seni görmeyen bir araba üstüne çıktığı zaman keşke daha görünür olsaydım dersin ki umarım böyle birşey olmaz...
    ayrıca "Daha iyi hayalet gibi Otolardan İyi kaçarım ben" demenin de hiç bir ehemmiyeti yok çünkü emin ol kaçamazsın...

ps... bu arada yaptığım gezilerin fotoğraflarını bir gezi yazısıyla sizlere de göstermek istiyorum ama hem çok foto var hem de bir türlü nereden başlasam diye toparlayamadım.en kısa zamanda diyorum...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    bosa konusuyosunuz

ben daha once soledıgım gıbı o omerdusmez..
    o kucuk gosht raydır
    arabaların ıcınden bıle gecıo:D
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)

Bu Konudaki Etiketler