Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı ermanay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar cbf'ime ayna almak istiyorum ancak ayna yuvası kaç mm bilmiyorum.Sizin bilginiz var mı ?
    10 mm..Uzun saplı ybr önerilir
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Fazer
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 mm..Uzun saplı ybr önerilir
    Teşekkürler

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    555'ten saymaya başlamış olabilir.
    Olabilir

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bunu da yılbaşı gecesi fark edip çektim benim arabanın göstergesi.
    Gösterge hoşmuş, her ne kadar bizim gösterge kadar iyi olmasada

Alıntı muratcan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba CBF kullanıcıları.

Umarım keyifler yolundadır. Havalar soğuk malum. İstediği kadar binemiyoruz. Ben yaza doğru CBF'ime biraz masraf yapmayı kafaya koydum.

Öncelikle lastikleri değiştireceğim. Değiştirirken jantları siyaha boyatacağım. Malum zinciri yağlayınca jant berbat oluyor.

Ayrıca depoda bazı çizikler var . Malum kediler pek boş durmuyor. Onlar için de bir şeyler yapmak istiyorum.

İyi bir far alıp bunu direk aküden almak istiyorum. Garanti yönünden bir sorun olur mu bu ?
    Lastik değişimi iyi fikir ama kullanmayacaksan yaza doğru değiştirmek daha mantıklı.

Jantı fırınlı boya ile boyamayın diyorlar?

Kediler baş düşmanımız.

Elektrik aksamı garanti dışına çıkar.

Alıntı worldwideweb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor almak istiyorum, ailemde araba al diyor. arada kaldım ooof ooofff, şu soğuklar olmasada motoru alabilsem. Şimdi babama dedim motor almaya karar verdim, diyoki: bu soğukta nasıl bineceksin (:, ya diyorum baba hava ısınınca binerim. Ozamanda diyoki: havalar ısınınca al sende (: hey allahım birisi yardım etsin

Ben de yaza doğru 2. el almanı tavsiye ederim.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    malesef yok ama yaşım tutsun alcam
    abilerim size birekaç sorum olacak ben lise 1 öğrencisiyim ama motor delisiyim bnde cbf 150 almak istiorum bu yazadan alıp garajada dursunmu yoksa o zamana kadar yeni kasa çıkarmı

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı alican27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim size birekaç sorum olacak ben lise 1 öğrencisiyim ama motor delisiyim bnde cbf 150 almak istiorum bu yazadan alıp garajada dursunmu yoksa o zamana kadar yeni kasa çıkarmı
    öncelikle ehliyetin yoksa yaza kadar ehliyetini al,ve maddi imkanın varsa motoruda al, bu kış aylarında motor fiyatları ucuz olur 2. elde ama sıfır alcaksan alıp garajda bekletmeye gerek yok..

Motosikleti
    abi bnm almaya daha 2 senem var ozamana kadar yeni kasa çıkarmı

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı alican27 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi bnm almaya daha 2 senem var ozamana kadar yeni kasa çıkarmı
    Eski kasanın nesi var kasası farklı olsun diyorsan başka model motosikletler de var

Selam arkadaşlar.Elimden geldiğince geriye doğru okumaya çalışıyorum forumu.Ehliyetim var bi kaç senedir.Şu an aydında yaşıyorum ve cbf150 almayı düşünüyorum.Eski sayfalara göz attıkça aklımda bi çok şey yerine oturdu gerçi ancak yinede fikir almak istiyorum sizden.Aslında mondial 150MR almayı düşünüyordum(zorlayarak sıfırını alabileceğimi düşündüğüm için) ancak bi arkadaşım mondialin sıfırı yerine kesinlikle cbf 150 veya ybr 125 almamı önerdi.açıkçası şu anda cbf150 yi ciddi ciddi düşünüyorum bu noktada bi kaç sorum olacak size,

1-Boyum 1.70 motora oturduğumda ayaklarım tam olarak yere değer mi malum başlangıç motoru olacak benim için...

2-Yüksek kilometre yapmış bir motor almak istemiyorum,kullanıştan kullanışa değiştiğini ve bu motorların sağlam motorlar olduklarını bilsemde sizlerin bir tavsiyesi var mı bu konuda...Örneğin 20000'i geçmiş alma gibi vb.

3-Alırken motordan iyi anlayan yakın bi arkadaşımla gideceğim,özellikle nelere bakmam gerekir

4-sahibinden.com da fiyatlarda dengesizlik görüyorum ve bana piyasanın üzerinde fiyatlar çekiyorlar gibi geldi.Sizce 10.000 de temiz bir cbf'in fiyatı ne düzeydedir yahut 3000 ytlye nasıl bir şey alabilirim.

Bu başlığa ilk yazımda biraz uzun ve bol sorulu yazdım,artık kusura bakmayın.Umarım bundan sonra bende bol bol paylaşım yaparım sizlerle.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Motosikleti
    09YBR125, 08DYLAN
    degerlendirmek isteyen olursa görüşelim.

fiyatı çok uygun tuttum. bu nedenle pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. sadece deposunu fulleyip öyle teslim edecegim.

ciddi anlamda düşünen varsa detayları görüşürüz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39784702/detay

Motosikleti
    ya bu mototra navigasyon takılabilirmi

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Merhaba iki teker tutkunu Dostlar Size bir sorum olacak , cbf 150 lerin yağ süzgeci motor aksamının içinde yanılmıyorsam. Kullanma klavuzlarında belli km lerde temizleyiniz diye birşey yazıyormu Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Tekerinize taş gelmesin
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba iki teker tutkunu Dostlar Size bir sorum olacak , cbf 150 lerin yağ süzgeci motor aksamının içinde yanılmıyorsam. Kullanma klavuzlarında belli km lerde temizleyiniz diye birşey yazıyormu Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
    Tekerinize taş gelmesin
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-481.html
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum Çok teşekkür ederim yardımın için
    Kazasız belasız sürüşler
    Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı ucucu_madde adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar.Elimden geldiğince geriye doğru okumaya çalışıyorum forumu.Ehliyetim var bi kaç senedir.Şu an aydında yaşıyorum ve cbf150 almayı düşünüyorum.Eski sayfalara göz attıkça aklımda bi çok şey yerine oturdu gerçi ancak yinede fikir almak istiyorum sizden.Aslında mondial 150MR almayı düşünüyordum(zorlayarak sıfırını alabileceğimi düşündüğüm için) ancak bi arkadaşım mondialin sıfırı yerine kesinlikle cbf 150 veya ybr 125 almamı önerdi.açıkçası şu anda cbf150 yi ciddi ciddi düşünüyorum bu noktada bi kaç sorum olacak size,

1-Boyum 1.70 motora oturduğumda ayaklarım tam olarak yere değer mi malum başlangıç motoru olacak benim için...

Değer.

2-Yüksek kilometre yapmış bir motor almak istemiyorum,kullanıştan kullanışa değiştiğini ve bu motorların sağlam motorlar olduklarını bilsemde sizlerin bir tavsiyesi var mı bu konuda...Örneğin 20000'i geçmiş alma gibi vb.

2007 ve bazı 2008 modelleri ilk çıkanlar olduğundan daha çok yağ yaktığını iddia ediyor kimi arkadaşlar.

3-Alırken motordan iyi anlayan yakın bi arkadaşımla gideceğim,özellikle nelere bakmam gerekir

Yağ yakıyor mu? Çok mu, az mı? Kazası, değişeni var mı? Motorun yanında neler veriliyor? Çanta, yan ayaklık vs...

4-sahibinden.com da fiyatlarda dengesizlik görüyorum ve bana piyasanın üzerinde fiyatlar çekiyorlar gibi geldi.Sizce 10.000 de temiz bir cbf'in fiyatı ne düzeydedir yahut 3000 ytlye nasıl bir şey alabilirim.

Fiyatlar bu civardadır ama belli olmaz, kısmet

Bu başlığa ilk yazımda biraz uzun ve bol sorulu yazdım,artık kusura bakmayın.Umarım bundan sonra bende bol bol paylaşım yaparım sizlerle.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
    Ben de şahsım ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ederim.

Alıntı jack hammer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    degerlendirmek isteyen olursa görüşelim.

fiyatı çok uygun tuttum. bu nedenle pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. sadece deposunu fulleyip öyle teslim edecegim.

ciddi anlamda düşünen varsa detayları görüşürüz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39784702/detay
    Hayırlı satışlar olsun.

Metehan abi yine çizilmiş, http://www.motosiklet.net/forum/memb...han-10213.html

Daha önceden bahsettiğim takometre bugün geldi. Güzel birşeye benziyor ama daha takamadım.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...K%3AMEWNX%3AIT

Ürünün tek kablosu var ve bu kablo buji kablosunun üzerine sarılarak gerekli bilgiyi alıyormuş.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Çabuk gelmiş hayırlı olsun, hoşuna giderse bir tane de ben almayı düşünüyorum. Güle güle kullan.

Motosikleti
    Honda CBF 150 Siyah
    Alıntı skorpiyon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar bu şubat ayındaki motor fuarına bileti nerden bulacaz yada biletsiz gitsek girme şansımız varmı veya üçreti nedir bu sene gitmeyi istiyorum iki senedir gitmek nasip olmadı
    şubat ayında çıkacak motor dergilerinden biri mutlaka davetiye verir, onun haricinde alakasız bazı dergilerde (atıyorum bilgisayar dergisi gibi) mutlaka bir davetiye verir. onun haricinde girişte direk bilet alarak da girebiliyorsun fuara, tek günlük ve 3 günlük kombine fiyatları değişir ama hafızam beni yanıltmıyorsa 10-15 tl arasında bir şey olması gerek diye düşünüyorum. Bunun haricinde dergilerin verdiği davetiyeler tek girişliktir.
    Olgun YAZICI
    Beylikdüzü/İSTANBUL

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çabuk gelmiş hayırlı olsun, hoşuna giderse bir tane de ben almayı düşünüyorum. Güle güle kullan.
    Çalışırsa, kesinlikle tavsiye edebilirim.

Ürünün otomatik kapanma ya da lcd ye giden elektriği kesme gibi bir özelliği yok.
    Ama pili 35000 saat gidiyorsa problem değil. Su geçirmez gibi duruyor, ön panel tarafından ama ben yine strech film ile kaplamayı düşünüyorum.

Benim akü biraz fazla zayıflamış. Bu hafta bir- iki kere vurdurmam gerekti motoru. İlk önceliğim bu hafta sonu aküyü söküp sarj etmek olacak.

Bu ara ürün track number ile geldi ve ekstra ücret de ödemedim bunun için.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    arkadaslar bende b değişiklik yapayım egzos sacını 3m dinoc karbon kaplayım dedim gittim izmir gıda çarşısından yeterli kadar 3M karbon aldım, sıfır egzos sacı aldım uyguladım gayette guzel oldu . eski egzos sacı çok çizilmiş hoşuma gitmiodu bahaneyle değiştirmişte oldum

resimleri:

Doğan gerçekten çok güzel olmuş, hoşuma gitti benim, ellerine sağlık.

Motorun üzerine taktığın zamanda resimlerini ekleyebilirsen güzel olur.
    Güle güle kullan.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    Tabiki gidip taktım şimdi, buyur bakalım

Hava Yağmurlu biraz ıslandı motor tam cilalık oldu şmdi ıslak cilada attımmı tam olcak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler