Olabilir
Gösterge hoşmuş, her ne kadar bizim gösterge kadar iyi olmasada
Lastik değişimi iyi fikir ama kullanmayacaksan yaza doğru değiştirmek daha mantıklı.
Jantı fırınlı boya ile boyamayın diyorlar?
Kediler baş düşmanımız.
Elektrik aksamı garanti dışına çıkar.
Ben de yaza doğru 2. el almanı tavsiye ederim.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
abilerim size birekaç sorum olacak ben lise 1 öğrencisiyim ama motor delisiyim bnde cbf 150 almak istiorum bu yazadan alıp garajada dursunmu yoksa o zamana kadar yeni kasa çıkarmı
abi bnm almaya daha 2 senem var ozamana kadar yeni kasa çıkarmı
Selam arkadaşlar.Elimden geldiğince geriye doğru okumaya çalışıyorum forumu.Ehliyetim var bi kaç senedir.Şu an aydında yaşıyorum ve cbf150 almayı düşünüyorum.Eski sayfalara göz attıkça aklımda bi çok şey yerine oturdu gerçi ancak yinede fikir almak istiyorum sizden.Aslında mondial 150MR almayı düşünüyordum(zorlayarak sıfırını alabileceğimi düşündüğüm için) ancak bi arkadaşım mondialin sıfırı yerine kesinlikle cbf 150 veya ybr 125 almamı önerdi.açıkçası şu anda cbf150 yi ciddi ciddi düşünüyorum bu noktada bi kaç sorum olacak size,
1-Boyum 1.70 motora oturduğumda ayaklarım tam olarak yere değer mi malum başlangıç motoru olacak benim için...
2-Yüksek kilometre yapmış bir motor almak istemiyorum,kullanıştan kullanışa değiştiğini ve bu motorların sağlam motorlar olduklarını bilsemde sizlerin bir tavsiyesi var mı bu konuda...Örneğin 20000'i geçmiş alma gibi vb.
3-Alırken motordan iyi anlayan yakın bi arkadaşımla gideceğim,özellikle nelere bakmam gerekir
4-sahibinden.com da fiyatlarda dengesizlik görüyorum ve bana piyasanın üzerinde fiyatlar çekiyorlar gibi geldi.Sizce 10.000 de temiz bir cbf'in fiyatı ne düzeydedir yahut 3000 ytlye nasıl bir şey alabilirim.
Bu başlığa ilk yazımda biraz uzun ve bol sorulu yazdım,artık kusura bakmayın.Umarım bundan sonra bende bol bol paylaşım yaparım sizlerle.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...
degerlendirmek isteyen olursa görüşelim.
fiyatı çok uygun tuttum. bu nedenle pazarlık kesinlikle düşünmüyorum. sadece deposunu fulleyip öyle teslim edecegim.
ciddi anlamda düşünen varsa detayları görüşürüz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39784702/detay
ya bu mototra navigasyon takılabilirmi
Merhaba iki teker tutkunu Dostlar Size bir sorum olacak , cbf 150 lerin yağ süzgeci motor aksamının içinde yanılmıyorsam. Kullanma klavuzlarında belli km lerde temizleyiniz diye birşey yazıyormu Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Tekerinize taş gelmesin
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Ben de şahsım ve diğer arkadaşlar adına teşekkür ederim.
Hayırlı satışlar olsun.
Metehan abi yine çizilmiş, http://www.motosiklet.net/forum/memb...han-10213.html
Daha önceden bahsettiğim takometre bugün geldi. Güzel birşeye benziyor ama daha takamadım.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...K%3AMEWNX%3AIT
Ürünün tek kablosu var ve bu kablo buji kablosunun üzerine sarılarak gerekli bilgiyi alıyormuş.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Çabuk gelmiş hayırlı olsun, hoşuna giderse bir tane de ben almayı düşünüyorum. Güle güle kullan.
şubat ayında çıkacak motor dergilerinden biri mutlaka davetiye verir, onun haricinde alakasız bazı dergilerde (atıyorum bilgisayar dergisi gibi) mutlaka bir davetiye verir. onun haricinde girişte direk bilet alarak da girebiliyorsun fuara, tek günlük ve 3 günlük kombine fiyatları değişir ama hafızam beni yanıltmıyorsa 10-15 tl arasında bir şey olması gerek diye düşünüyorum. Bunun haricinde dergilerin verdiği davetiyeler tek girişliktir.
Olgun YAZICI
Beylikdüzü/İSTANBUL
Çalışırsa, kesinlikle tavsiye edebilirim.
Ürünün otomatik kapanma ya da lcd ye giden elektriği kesme gibi bir özelliği yok.
Ama pili 35000 saat gidiyorsa problem değil. Su geçirmez gibi duruyor, ön panel tarafından ama ben yine strech film ile kaplamayı düşünüyorum.
Benim akü biraz fazla zayıflamış. Bu hafta bir- iki kere vurdurmam gerekti motoru. İlk önceliğim bu hafta sonu aküyü söküp sarj etmek olacak.
Bu ara ürün track number ile geldi ve ekstra ücret de ödemedim bunun için.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
arkadaslar bende b değişiklik yapayım egzos sacını 3m dinoc karbon kaplayım dedim gittim izmir gıda çarşısından yeterli kadar 3M karbon aldım, sıfır egzos sacı aldım uyguladım gayette guzel oldu . eski egzos sacı çok çizilmiş hoşuma gitmiodu bahaneyle değiştirmişte oldum
resimleri:
Doğan gerçekten çok güzel olmuş, hoşuma gitti benim, ellerine sağlık.
Motorun üzerine taktığın zamanda resimlerini ekleyebilirsen güzel olur.
Güle güle kullan.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Tabiki gidip taktım şimdi, buyur bakalım
Hava Yağmurlu biraz ıslandı motor tam cilalık oldu şmdi ıslak cilada attımmı tam olcak
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)