Şimdi benim kafama birşey takıldı.Sen acemiliğimi attıktan sonra köprü trafiğine giricem diyorsun,hadi buna eyvallah.Peki amcan'da bu acemiliğinle alma onu dedi diyorsun.
Sen acemiliğini nasıl atıcaksın/nekadar sonra köprü trafiğine çıkıcaksın/acemiliğini attığını neye göre anlıcaksın/scooter'e binince acemiliğin önemi kalmıyormu...Bu saydıklarımdan sonra sana bir tavsiyem olucak,yakınında tanıdığın bir arkadaşın veya senden yaşca büyüğün olabilir sadece motor sürmeyi bilsin ve motoru olsun veya kiralayın.
Arkadaşına,seni köprü üzerinden karşıya geçirmesini söyle...Trafiği iyi takip et,rüzgarın gücünü gör,önünde giden dorseli aracın türüblansını farket,araçların sinyal vermeden nasıl şerit değiştiridiğine bak,arakanızdaki aracın sizi nekadar mesafeden takip ettiğine bak...Ama sakın denize bakma ''şaka şaka'' denizede bakabilirsin tabiki
Ben senin durumundaki birisi için,onu alma-bunu al türünde birşey söyliyemiyeceğim;neden?Çünki sen acemisin ''bunu sen söyledin,ben değil''
13-14 senedir motor kullanırım ve doğma büyüme İstanbul/Beşiktaş çocuğuyum,(İSTANBUL'DA ENÇOK KORKTUĞUM YER KÖPRÜ'DÜR)
İyi düşün doğru karar ver...
Sağlıcakla.