Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ocak 2011, 13:52
resim yüklemeyi bilen arkadaşlar yardım!!!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar internetten sipariş verebiliceğim.Uygun fiyatlı uzun saplı ybr aynası arıyorum bilginize
Biraz araştır diceniz..Bende bakınıyorum
kardeşim bende honda cgl 125 ve cbf 150 var aynalarını takas ettim gayet güzel oldu, resim yüklemeyi öğrenebilirsem resimlerini göndereceğim gayet güzel uyuyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------
http://imageshack.us/ (deneme)
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Reklamlar
-
08 Ocak 2011, 14:03
satoyama adlı üyeden alıntı
s.a. arkadaşlar herkese iyi sürüşler
cbf lere takılan bu michalen sport lastiklerin fiyatı nedir? metehan abimde gördüm ama fiyat sormamıştım
bugün bir kuryede gördüm gerçekten çok hoş lastikler bunların 17" olanı varmıdır acep
kanka burda var 165 tl ikisi ön arka..Michelin Pilot Sporty Ön Lastik 2,75-18 42P
90/90-18 57P arka lastik.
http://www.buzmotor.com/ccl.html
-
08 Ocak 2011, 14:04
-
08 Ocak 2011, 14:23
satoyama adlı üyeden alıntı
s.a. arkadaşlar herkese iyi sürüşler
cbf lere takılan bu michalen sport lastiklerin fiyatı nedir? metehan abimde gördüm ama fiyat sormamıştım
bugün bir kuryede gördüm gerçekten çok hoş lastikler bunların 17" olanı varmıdır acep
Mıchelın kargo bedava ilanı var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37956603/detay
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
08 Ocak 2011, 14:23
boudberg adlı üyeden alıntı
O bölgeyle ilgili bütün soru ve sorunlarımı şimdi çektiğim resim ile dile getirmeye çalışıcam..karanlıkta çektim bu kadar oldu.umarım anlaşılır.motorum gayet pis idare edin..kış şartları..pek temizlik yapası gelmiyor insanın
http://img593.imageshack.us/i/img1086e.jpg/
Uploaded with
ImageShack.us
bu resim üzerine yazı ve şekil işini nereden nasıl yapıyorsunuz.?
-
08 Ocak 2011, 18:26
Şu an cbf 150 için noter devir masrafları ne kadar?Plakada değişecek.Bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin.
Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...
-
09 Ocak 2011, 00:31
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
bu resim üzerine yazı ve şekil işini nereden nasıl yapıyorsunuz.?
Abicim öncelikle çok uğraş vermişsin çok teşekkür ediyorum..resimleri şimdi gördüm ve hemn gidip motora baktım ,benim sadece sol tarafta somun yokmuş.en kısa zamanda taktırıcam..ben resimleri windows7 deki bildiğimiz Paınt ile yapıyorum./xp de daha az gelişmiş ama ondada olur)programı açıyoruz ,resmi programda açıyoruz şekiller renk ve yazı işi aynı bildiğimiz world'deki gibi yapıp kaydediyoruz.çok basit bir işlem.tekrar teşekkrler resimler için.saygılar.sevgiler.
-
09 Ocak 2011, 00:51
slameram adlı üyeden alıntı
Şu an cbf 150 için noter devir masrafları ne kadar?Plakada değişecek.Bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin.
geçen hafta dayımın üstünden kendi üstüme aldım motoru, 40küsür lira tuttu ama plaka değişmedi. tahmnimce 100 lira civarı olur plaka değişince.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
09 Ocak 2011, 02:31
<script src='http://img257.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0716.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>senin düşen civata ortadaki parlak olan(hani şu ayakkabıdan boyası deforma olan parça var ya onun şasiye bağlantı cıvatası, aynısı simetri sağ tarafta ayaklığın iç kısmında sağ taraftaki parçayı şasiye bağlıyor.<script src='http://img35.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0718.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript> bu ayakkabıdan boyası deforma olan yer benim de canımı sıkıyor, pasta cila ile giderilebilir mi denemek lazım. <script src='http://img266.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0715.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript><script src='http://img502.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0719.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>
</noscript>
Bu arada, sol taraftaki düşen civata,sağ taraftaki simetrisi olan civatayla aynımıdır , uzunluk ,ebat v.s... eğer aynıysa onu söküp aynısından bulup kendim takabilirim. bir vida için boşuna servise gitmeyeyim diyorum
-
09 Ocak 2011, 03:30
@boudberg;
Özel mesajlarını kontrol etmiyorsun sanırım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
09 Ocak 2011, 10:22
sevgili boudberg kardeşim herhangibir civatacıya git bir bakmada senin civata ihtiyacını anlar, en fazla 25 krş. servis senin bu konuda ihtiyacını görmez. lastik patladı servise tekeri söküverin dedim kimse duymadı bile, anahtar verin kendim sökeyim dedim yardımcı olmadılar, o şekilde eve gidip evde söktüm. ''İÇİNDE MOTOR AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ / SERVİS, TAMİRCİ/ SEVİS DEĞİLDİR''
-
09 Ocak 2011, 12:49
sevgili boudberg kardeşim herhangibir civatacıya git bir bakmada senin civata ihtiyacını anlar, en fazla 25 krş. servis senin bu konuda ihtiyacını görmez. lastik patladı servise tekeri söküverin dedim kimse duymadı bile, anahtar verin kendim sökeyim dedim yardımcı olmadılar, o şekilde eve gidip evde söktüm. ''İÇİNDE MOTOR AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ / SERVİS, TAMİRCİ/ SEVİS DEĞİLDİR''
Aynen katılıyorum üstadım.Bende civata konusunda öyle yapacağım büyük ihtimalle...
aman dikkat diyorum arkadaşlar!!! motorun; yağını zincirini lastiklerini v.s. v.s. kontrol ettiğimiz kadar rutin bu tarz önemli bağlantı civatalarını da kontrol edelim. şakaya gelmez.
-
09 Ocak 2011, 13:05
MERHABA ARKADAŞLAR...
İÇİNDE PARA AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ YADA SERVİS OLMAAAAAZ..
-
09 Ocak 2011, 14:13
Slm arkadaşlar, uzun bir dönem yazmadım ama bi slm vermek adına mesaj yazayım dedim. İsmail-Meto. İyisinizdir umarım.İsmail, kardeşime göndermiş olduğun paneli dün takmıştık ve panel iç aydınlatması çalışmıyordu. Tarifin üzerine aynen dediklerini bu sabah uyguladık, şu anda çok güzel mavi mavi yanıyor. Vede güzel bi şey fark ettik. Panel iç aydınlatası eski panelin aydınlatması gibi gaza göre artıp azalmıyor. Sabit aynı seviyede yanıyor hep. Rölantide de aynı, gaz verincede aynı. Montajı kardeşimle birlikte yaptık. İlgin ve alakan için çok çok teşekkür ederiz, devir saatli gösterge paneli sayesinde motorun yüzü değişti diyebilirim. Daha çekici ve kullanması daha keyifli bir hal aldı.
İsmail-Meto ve zamanında aktif bir şekilde yazıştığım, beni hatırlayan tüm arkadaşlarıma çok selam ediyorum.
-
09 Ocak 2011, 14:50
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
09 Ocak 2011, 15:25
Selam Arkadaşlar Antepten Herkeze cok selamlar, Askerlik nedeni ile antepdeyim takip edemesemde aklım sizlerle 337. Kısa donem Topcu oldum Antabe Gelen olursa yada antepli arkadaslarımı ziyaretime beklerim :D bende yırtarım biraz :D
5. Zırhlı tugay Topcu Onbaşı sabit AKSU 337. KD
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
09 Ocak 2011, 15:34
metanecho adlı üyeden alıntı
geçen hafta dayımın üstünden kendi üstüme aldım motoru, 40küsür lira tuttu ama plaka değişmedi. tahmnimce 100 lira civarı olur plaka değişince.
Teşekkür ederim Eyüp kardeşim sağol.
-
09 Ocak 2011, 19:39
ethemm76 adlı üyeden alıntı
Slm arkadaşlar, uzun bir dönem yazmadım ama bi slm vermek adına mesaj yazayım dedim. İsmail-Meto. İyisinizdir umarım.İsmail, kardeşime göndermiş olduğun paneli dün takmıştık ve panel iç aydınlatması çalışmıyordu. Tarifin üzerine aynen dediklerini bu sabah uyguladık, şu anda çok güzel mavi mavi yanıyor. Vede güzel bi şey fark ettik. Panel iç aydınlatası eski panelin aydınlatması gibi gaza göre artıp azalmıyor. Sabit aynı seviyede yanıyor hep. Rölantide de aynı, gaz verincede aynı. Montajı kardeşimle birlikte yaptık. İlgin ve alakan için çok çok teşekkür ederiz, devir saatli gösterge paneli sayesinde motorun yüzü değişti diyebilirim. Daha çekici ve kullanması daha keyifli bir hal aldı.
İsmail-Meto ve zamanında aktif bir şekilde yazıştığım, beni hatırlayan tüm arkadaşlarıma çok selam ediyorum.
Aleyküm selam,
aydoğanX için yazdıklarının tümüne katılıyorum,bende bugun öğleden sonra montajı yaptım.Tekrar teşekkürler ismail, sen olmasan bayağı daha uğraşacaktım...yapabilirsem çektiğim fotoları yüklerim...herkese kazasız sürüşler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------
zenon adlı üyeden alıntı
Selam Arkadaşlar Antepten Herkeze cok selamlar, Askerlik nedeni ile antepdeyim takip edemesemde aklım sizlerle 337. Kısa donem Topcu oldum
Antabe Gelen olursa yada antepli arkadaslarımı ziyaretime beklerim :D bende yırtarım biraz :D
5. Zırhlı tugay Topcu Onbaşı sabit AKSU 337. KD
Hayırlı teskereler dilerim...
Hep Pür Dikkat...
-
09 Ocak 2011, 19:41
dün ankaradaki honda bayii ne gittim cbf 150 leri yakından göreyim diye. devir saatli modeller henüz gelmemiş , arkadaş devir saatlilerde vites göstergesi yok dedi. fiyatını artırmışlar 4.250 +330 plaka diyorlar. kk na 6 taksit. bu hafta ehliyet için kayıt yaptıracağım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
-
09 Ocak 2011, 21:01
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler