Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    resim yüklemeyi bilen arkadaşlar yardım!!!!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar internetten sipariş verebiliceğim.Uygun fiyatlı uzun saplı ybr aynası arıyorum bilginize
    Biraz araştır diceniz..Bende bakınıyorum
    kardeşim bende honda cgl 125 ve cbf 150 var aynalarını takas ettim gayet güzel oldu, resim yüklemeyi öğrenebilirsem resimlerini göndereceğim gayet güzel uyuyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:47 ----------

http://imageshack.us/ (deneme)
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. arkadaşlar herkese iyi sürüşler

cbf lere takılan bu michalen sport lastiklerin fiyatı nedir? metehan abimde gördüm ama fiyat sormamıştım

bugün bir kuryede gördüm gerçekten çok hoş lastikler bunların 17" olanı varmıdır acep
    kanka burda var 165 tl ikisi ön arka..Michelin Pilot Sporty Ön Lastik 2,75-18 42P
    90/90-18 57P arka lastik.

http://www.buzmotor.com/ccl.html

Motosikleti
    <script src='http://img257.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0716.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>senin düşen civata ortadaki parlak olan(hani şu ayakkabıdan boyası deforma olan parça var ya onun şasiye bağlantı cıvatası, aynısı simetri sağ tarafta ayaklığın iç kısmında sağ taraftaki parçayı şasiye bağlıyor.<script src='http://img35.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0718.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> bu ayakkabıdan boyası deforma olan yer benim de canımı sıkıyor, pasta cila ile giderilebilir mi denemek lazım. <script src='http://img266.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0715.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript><script src='http://img502.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0719.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Alıntı satoyama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a. arkadaşlar herkese iyi sürüşler

cbf lere takılan bu michalen sport lastiklerin fiyatı nedir? metehan abimde gördüm ama fiyat sormamıştım

bugün bir kuryede gördüm gerçekten çok hoş lastikler bunların 17" olanı varmıdır acep
    Mıchelın kargo bedava ilanı var
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37956603/detay
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

Motosikleti
    Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O bölgeyle ilgili bütün soru ve sorunlarımı şimdi çektiğim resim ile dile getirmeye çalışıcam..karanlıkta çektim bu kadar oldu.umarım anlaşılır.motorum gayet pis idare edin..kış şartları..pek temizlik yapası gelmiyor insanın

http://img593.imageshack.us/i/img1086e.jpg/

Uploaded with ImageShack.us
    bu resim üzerine yazı ve şekil işini nereden nasıl yapıyorsunuz.?

Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Şu an cbf 150 için noter devir masrafları ne kadar?Plakada değişecek.Bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin.
    Justice for all.Herkes için adalet.Emmim,dayım,hısımım,akrabam olmasa da.Ha,bizim aşiretten olmasa da...

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu resim üzerine yazı ve şekil işini nereden nasıl yapıyorsunuz.?
    Abicim öncelikle çok uğraş vermişsin çok teşekkür ediyorum..resimleri şimdi gördüm ve hemn gidip motora baktım ,benim sadece sol tarafta somun yokmuş.en kısa zamanda taktırıcam..ben resimleri windows7 deki bildiğimiz Paınt ile yapıyorum./xp de daha az gelişmiş ama ondada olur)programı açıyoruz ,resmi programda açıyoruz şekiller renk ve yazı işi aynı bildiğimiz world'deki gibi yapıp kaydediyoruz.çok basit bir işlem.tekrar teşekkrler resimler için.saygılar.sevgiler.

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    Alıntı slameram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu an cbf 150 için noter devir masrafları ne kadar?Plakada değişecek.Bilgisi olan varsa lütfen bilgi versin.
    geçen hafta dayımın üstünden kendi üstüme aldım motoru, 40küsür lira tuttu ama plaka değişmedi. tahmnimce 100 lira civarı olur plaka değişince.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Motosikleti
    <script src='http://img257.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0716.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>senin düşen civata ortadaki parlak olan(hani şu ayakkabıdan boyası deforma olan parça var ya onun şasiye bağlantı cıvatası, aynısı simetri sağ tarafta ayaklığın iç kısmında sağ taraftaki parçayı şasiye bağlıyor.<script src='http://img35.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0718.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript> bu ayakkabıdan boyası deforma olan yer benim de canımı sıkıyor, pasta cila ile giderilebilir mi denemek lazım. <script src='http://img266.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0715.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript><script src='http://img502.imageshack.us/shareable/?i=fotoraf0719.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>
    Bu arada, sol taraftaki düşen civata,sağ taraftaki simetrisi olan civatayla aynımıdır , uzunluk ,ebat v.s... eğer aynıysa onu söküp aynısından bulup kendim takabilirim. bir vida için boşuna servise gitmeyeyim diyorum

@boudberg;
    Özel mesajlarını kontrol etmiyorsun sanırım.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    sevgili boudberg kardeşim herhangibir civatacıya git bir bakmada senin civata ihtiyacını anlar, en fazla 25 krş. servis senin bu konuda ihtiyacını görmez. lastik patladı servise tekeri söküverin dedim kimse duymadı bile, anahtar verin kendim sökeyim dedim yardımcı olmadılar, o şekilde eve gidip evde söktüm. ''İÇİNDE MOTOR AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ / SERVİS, TAMİRCİ/ SEVİS DEĞİLDİR''

Motosikleti
    sevgili boudberg kardeşim herhangibir civatacıya git bir bakmada senin civata ihtiyacını anlar, en fazla 25 krş. servis senin bu konuda ihtiyacını görmez. lastik patladı servise tekeri söküverin dedim kimse duymadı bile, anahtar verin kendim sökeyim dedim yardımcı olmadılar, o şekilde eve gidip evde söktüm. ''İÇİNDE MOTOR AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ / SERVİS, TAMİRCİ/ SEVİS DEĞİLDİR''
    Aynen katılıyorum üstadım.Bende civata konusunda öyle yapacağım büyük ihtimalle...

aman dikkat diyorum arkadaşlar!!! motorun; yağını zincirini lastiklerini v.s. v.s. kontrol ettiğimiz kadar rutin bu tarz önemli bağlantı civatalarını da kontrol edelim. şakaya gelmez.

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    MERHABA ARKADAŞLAR...

İÇİNDE PARA AŞKI OLMAYAN TAMİRCİ YADA SERVİS OLMAAAAAZ..

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Slm arkadaşlar, uzun bir dönem yazmadım ama bi slm vermek adına mesaj yazayım dedim. İsmail-Meto. İyisinizdir umarım.İsmail, kardeşime göndermiş olduğun paneli dün takmıştık ve panel iç aydınlatması çalışmıyordu. Tarifin üzerine aynen dediklerini bu sabah uyguladık, şu anda çok güzel mavi mavi yanıyor. Vede güzel bi şey fark ettik. Panel iç aydınlatası eski panelin aydınlatması gibi gaza göre artıp azalmıyor. Sabit aynı seviyede yanıyor hep. Rölantide de aynı, gaz verincede aynı. Montajı kardeşimle birlikte yaptık. İlgin ve alakan için çok çok teşekkür ederiz, devir saatli gösterge paneli sayesinde motorun yüzü değişti diyebilirim. Daha çekici ve kullanması daha keyifli bir hal aldı.

İsmail-Meto ve zamanında aktif bir şekilde yazıştığım, beni hatırlayan tüm arkadaşlarıma çok selam ediyorum.

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar, uzun bir dönem yazmadım ama bi slm vermek adına mesaj yazayım dedim. İsmail-Meto. İyisinizdir umarım.İsmail, kardeşime göndermiş olduğun paneli dün takmıştık ve panel iç aydınlatması çalışmıyordu. Tarifin üzerine aynen dediklerini bu sabah uyguladık, şu anda çok güzel mavi mavi yanıyor. Vede güzel bi şey fark ettik. Panel iç aydınlatası eski panelin aydınlatması gibi gaza göre artıp azalmıyor. Sabit aynı seviyede yanıyor hep. Rölantide de aynı, gaz verincede aynı. Montajı kardeşimle birlikte yaptık. İlgin ve alakan için çok çok teşekkür ederiz, devir saatli gösterge paneli sayesinde motorun yüzü değişti diyebilirim. Daha çekici ve kullanması daha keyifli bir hal aldı.

İsmail-Meto ve zamanında aktif bir şekilde yazıştığım, beni hatırlayan tüm arkadaşlarıma çok selam ediyorum.
    Rica ederim Ethem;
    Led aydınlatma eskisinden daha güzel, bende dün takınca farkettim.
    Güle güle kullanın
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Selam Arkadaşlar Antepten Herkeze cok selamlar, Askerlik nedeni ile antepdeyim takip edemesemde aklım sizlerle 337. Kısa donem Topcu oldum Antabe Gelen olursa yada antepli arkadaslarımı ziyaretime beklerim :D bende yırtarım biraz :D

5. Zırhlı tugay Topcu Onbaşı sabit AKSU 337. KD
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı
    Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen hafta dayımın üstünden kendi üstüme aldım motoru, 40küsür lira tuttu ama plaka değişmedi. tahmnimce 100 lira civarı olur plaka değişince.
    Teşekkür ederim Eyüp kardeşim sağol.

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aleyküm selam,
    aydoğanX için yazdıklarının tümüne katılıyorum,bende bugun öğleden sonra montajı yaptım.Tekrar teşekkürler ismail, sen olmasan bayağı daha uğraşacaktım...yapabilirsem çektiğim fotoları yüklerim...herkese kazasız sürüşler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:36 ----------

Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar Antepten Herkeze cok selamlar, Askerlik nedeni ile antepdeyim takip edemesemde aklım sizlerle 337. Kısa donem Topcu oldum Antabe Gelen olursa yada antepli arkadaslarımı ziyaretime beklerim :D bende yırtarım biraz :D

5. Zırhlı tugay Topcu Onbaşı sabit AKSU 337. KD
    Hayırlı teskereler dilerim...
    Hep Pür Dikkat...

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    dün ankaradaki honda bayii ne gittim cbf 150 leri yakından göreyim diye. devir saatli modeller henüz gelmemiş , arkadaş devir saatlilerde vites göstergesi yok dedi. fiyatını artırmışlar 4.250 +330 plaka diyorlar. kk na 6 taksit. bu hafta ehliyet için kayıt yaptıracağım.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    foroları yüklemede sorun var...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------

Uploaded with ImageShack.us[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:04 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:10 ----------

İşte yeni panelimiz özlenen yerini aldı...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:12 ----------

Buda çıplak CBF...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:15 ----------

Uploaded with [UR

Uploaded with ImageShack.usL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
    Toplamaya başlama...

Vee işte orda...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:53 ----------

Eski gösterge panelimiz kutuyu boyladı...

Final, denemeden sonra...garaja geri dönüş...bakalım yarın epey bi yol denemesi yapıcam inşallah...herkese kazasız sürüşler...
    Hep Pür Dikkat...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)

Bu Konudaki Etiketler