Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Tekrar sorma gereği duydum....

Arkadaşlar bir sorum olacak.yağı değiştirirken dikkatimi çeken bir şey oldu.resimde belirttiğim yerde herhangi bir somun vida v.s. yok bu normalmi ? yoksa benim motordan o bölgedeki somun çıkmış olabilirmi.kuşkulandım.

http://img340.imageshack.us/i/ekranalntsjn.jpg/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekrar sorma gereği duydum....

Arkadaşlar bir sorum olacak.yağı değiştirirken dikkatimi çeken bir şey oldu.resimde belirttiğim yerde herhangi bir somun vida v.s. yok bu normalmi ? yoksa benim motordan o bölgedeki somun çıkmış olabilirmi.kuşkulandım.

merhaba...resimdeki işaretli delikte yan dayama ayaklığını tutan somun var benim motorumda...yani seninki düşmüş sanırım...selamlar...

Motosikleti
    Alıntı ZS805 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba...resimdeki işaretli delikte yan dayama ayaklığını tutan somun var benim motorumda...yani seninki düşmüş sanırım...selamlar...
    yan ayaklık daha altta hocam ..başka bir demire..sanırım direkt şaseye bağlantılı.. bu işaretli olan bölüm de ya başka birşey var ya da cidden boş :D ama ayaklık bağlantısıyla ilişkili değil eminim.

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    yan ayaklık daha altta hocam ..başka bir demire..sanırım direkt şaseye bağlantılı.. bu işaretli olan bölüm de ya başka birşey var ya da cidden boş :D ama ayaklık bağlantısıyla ilişkili değil eminim.

benim motorumda işaretlediğin yerde yan ayak somunu var üzgünüm...selamlar...

atiturhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şuan BMW R 1150 GS önce R 1150 R vardı
    Iste bir CBF150 de Navigasyon böyle durur.. bence yakismis....

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    arkadaşlar gangam mete den aldığım bilgiye dayanarak söylüyorum yarin devir göstergeli cbf 150 ler honda bayilerinde yerini alacakmış... devir saati bence cbf 150 cuk oturdu.. vites göstergeside var. hadi cbf fanatiklerine hayırlı olsun...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmail dostum benim teorimi biliyorsun...debriyajdan ne kadar nefret edersen onunla az temasa girersen makina için daha iyi olur..

vites değişimi ve durmaya bir kaç saniye kala haric debriyajı kullanmamaya gayret ediyorum...muhtemelen buradaki çoğu arkadaşım frenle aynı anda debriyajada asılıyor...bu kişisel tahminim...alışkanlıklar belki...

Kanka bendeki balata mevzusuna servisimdeki ustalarımdan rica ettiler...balata da hondanın bariz kalite farkı var dediler...balatalarım halen duruyor değiştirmeye gerek olmadığıda ayrıca test edilerek söylendi...

işin bir ilginc yönüde dikkatsizce yanlış balata almışım... balata öylece duruyor işe de yaramadı...ki artık düşmanıma bile tavsiye etmem...

Uploaded with ImageShack.us

dekoratif asbest bilezik...

İsmail bak sende bu tarz bişeyler yaparsan desteği eksik etmeyiz...

ne ararsan Sürat Motor Sirkecide var...

0212 252 96 78...Coşkun Bey...selamımı iletirsen indirim yapıyor...ama bu tarz 3-5 liralık şeylerde indirim olmaz...50 lira üstğ alışverişlerde indirim benim adımla isteyiniz...

helal olsun eline sağlık...bu hususda www.taobao.com da (çin alışveriş sitesi) şu link hepimize yardımcı olacaktır...

http://item.taobao.com/item.htm?id=2430138040

390 yuandır...100 yuan 22 tl dir...75 lira tutuyor...

Mart ayında bu ürünü getirticem gemici arkadaş vasıtasıyla inşallah...

evet abi aynen bende ciddi anlamda şu aralar bu değerlere göre motoru bilincli kullanmaya çalışıyorum...

Sizlerle paylaşmak istediğim önemli birşeyler var arkadaşlar...1 haftadır Honda fabrikadan Enver Dodanlıya ulaşmaya çalışıyordum...

Enver Bey geçen Honda Türkiyede 2 numaradaydı...Japon Genel Müdürden sonra geliyordu...şimdi 3 numaraya kaydırdılar...2 numaraya bir Japon daha atandı...kendisiyle tanışmıştım ve en son Gökhan Konşuğun düğününde karşılaştık...yeğenide samimi arkadaşım...bana bir sıkıntın olursa ara demişti Motorcular Ödül gecesinde...

vesile oldu bu devir saatiyle alakalı sıkıntımızı ileteyim dedim...1.aramamda rahatsız olduğundan evde istirahatdeydi..2.aramamda ise fabrika içinde olduğu söylendi...asistanına telimi bıraktım müsait olduğunda beni arayabilirmi diye not bıraktım...sonra cepten beni aradı sağolsun dertlerimizi anlatmaya başladım...özetle...

Devir saatinin yokluğu yüzünden çok sıkıntılar yaşıyoruz...

Çindeki orjinal cbf 150 de olması ve bizde olmamasını hayretle karşıladığımızı...

Maliyete en fazla ne kadar ek yük getirebildiğini...

Yağ eksiltme sorununlarının motoru sıkıştıran yüklenen bizlerin devir saati olmasıyla bu sıkıntıları aşacağımızı...

Parça fiyatlarının bir gecede aşırı zamlanmasını ve ticari etiğe bunun aykırı olduğunu Hondaya yakışmadığını...

2 yılda 2 kez motoru sıfırladığımı...devir saati olsaydı bu durumu yaşamayacağımı...

bu konuların sizin için basit olduğunu bir emrinizle kelamınızla bundan sonraki modellerde bu şekilde gelebileceğini...

vs vs çok şeylerden bahsettim...

kendisi artık daha farklı bir bölümde Genel Md Yardımcısı olarak Lojistik ve Satınalma Müdürlüğüne başladığını ama bu hususda bana yardımcı olacak birine şimdi mail atacağını ve takip edeceğini söyledi...ve fuarda yanıma uğra dedi...

sonra fabrikayı tekrar arayıp bana söylediği isim Sedat Beyi aradım...Sedat beyde bu motosiklet geliştirme ve satış strateji bölüm yetkilisiymiş...yani bindiğimiz makinalar onun insaiyatifiyle değişiklikler arzediyormuş...

kendisiyle merhabalaştım...benden yaşca büyük olduğunu öğrenince abi diye hitap ettim ve aynı şeyleri onada anlattım...

bana söylediği şu...emisyon hacim yönetmeliğine göre cbf 150 ler zaten değişmek zorundaymış...enjeksiyondan bahsetti...

devir saati konusunda 2006 yılında anket yaptık dedi...ve devir saatinde ihtiyaç olmadığı sonucuna ulaşıldı dedi...

abi bu ankleti kimlerle yaptınız dedim...kuryelerle dedi...

e tek müşteriniz kuryeler değil ki bizde standart kullanıcılar olarak farklı yaş grubunda kişiler olduğumuzu ve hatta abartıyorum ama Allah rızası için şu devir saatli kadrana geçiniz diye ısrar ettim...

adamda şaşırdı... ...Mete Bey bu konuyu tekrar değerlendiririz maliyet hesaplaları yapılır bu işler kolay değil dedi...

bende Çinden posta yoluyla devir saatli kadran getirtmek zorunda kaldığımızı ve bu eksikliği kendi imkanlarımızla giderdiğimizden bahsettim...

Çindeki cbf 150 oraya ait bir modelmiş buraya gelenler bizim isteklerimize değişiyormuş...yani dandik çubuk gidonla Honda 10 lira fazla para kazanıyor...devir saatsiz kadranla 5 lira daha cebe koysa tamam bu iş...

http://item.taobao.com/item.htm?id=8846617357

işte bu gidonu bile çok görüyorlar bize...

Çin Alışveriş sitesi taobao.com da 175 yuan...yani 35 lira...Aydoğan buradan almaya bak abicim...

http://item.taobao.com/item.htm?id=8483112810

2.el cbf 150...4800 yuan...950 tl civarı...

http://item.taobao.com/item.htm?id=8846617357

0 km cbf 150 fiyatı 11.000 yuan...2400 TL...

http://item.taobao.com/item.htm?id=2880511410

www.taobao.com

bu siteye giriniz...arama serach kısmına cbf150 yazın... tüm Honda orjinal parçaların fiyatlarını görün ve şaşırın...yediğimiz kazığın haddi hesabı yok...

Vayyy Mete abi,gene bir numarasın valla.

Beyler bu devir saati için gerçekten bukadar ısrarcı olsak,en azından Mete abinin aracılığıyla bu devir saati olayına bir çözüm bulabiliriz.

Ben burdan Mete abiyi gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum,Eğerki bastırırsak,bu devir saati işi çözülür.

Tabiki burda İsmailin çabalarınıda boş geçmemek lazım,çocuk ensonunda başardı ve devir saati getirti,kolay bir iş değil.

Benderimki,Mete abinin bu bağlatısındaki gücü iyi kullanırsak bu işi Mete abinin sayesinde Hondaya ayağımıza getirte biliriz.Zaten Mete abide anladığım kadarıyla buna vurgu yapmak istemiş fakat,ilginç oolan kimse önemsememiş...Nerde gerçek cbf'ciler nerde bu topicc

Şaka bir tarafa neden hiç ilgi gösterilmemiş çok şaşırdım doğrusu,bu çabanın karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum...Sizce?
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Bruce 65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA - CBF150> 250>...?
    Selamlar...AydoğanX kardeşim özel mesaj attım...bakıver lutfen.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:57 ----------

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Vayyy Mete abi,gene bir numarasın valla.

Beyler bu devir saati için gerçekten bukadar ısrarcı olsak,en azından Mete abinin aracılığıyla bu devir saati olayına bir çözüm bulabiliriz.

Ben burdan Mete abiyi gerçekten canı gönülden teşekkür ediyorum,Eğerki bastırırsak,bu devir saati işi çözülür.

Tabiki burda İsmailin çabalarınıda boş geçmemek lazım,çocuk ensonunda başardı ve devir saati getirti,kolay bir iş değil.

Benderimki,Mete abinin bu bağlatısındaki gücü iyi kullanırsak bu işi Mete abinin sayesinde Hondaya ayağımıza getirte biliriz.Zaten Mete abide anladığım kadarıyla buna vurgu yapmak istemiş fakat,ilginç oolan kimse önemsememiş...Nerde gerçek cbf'ciler nerde bu topicc

Şaka bir tarafa neden hiç ilgi gösterilmemiş çok şaşırdım doğrusu,bu çabanın karşılığı bu olmamalı diye düşünüyorum...Sizce?
    iyi ama AydoğanX olayı çözdü zaten, Mete'nin dediğine göre Honda toplantıda gündeme alacakmış...bu biraz muğlak geliyordu kulağa...yıllardır bu konuda hiçbirşey yapmayan,ama millet kendi imkanları ile getirtince hareketlenen Honda'ya çok kızgınım
    Hep Pür Dikkat...

Motosikleti
    Alıntı TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gangam mete den aldığım bilgiye dayanarak söylüyorum yarin devir göstergeli cbf 150 ler honda bayilerinde yerini alacakmış... devir saati bence cbf 150 cuk oturdu.. vites göstergeside var. hadi cbf fanatiklerine hayırlı olsun...
    bana bugün sabah gelen sms mesajına göre yeni cbf150 modelleri satışa sunulmuştur.(D&B MOTOR) ben gidip görmedim.görmek istemem de,devir saati v.s. yenilikleri görüp boşu boşuna iç çekmeye ihtiyacım yok.ben bu haliylede seviyorum motorumu:D yeni alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
    Ama yeni fiyatı ve yapılan yenilikleri de merak etmiyorum da değil hani :D

bu arada, resmini gösterdiğim bölgede hala bir somun varmı yokmu bilgi alamadım.bi arkadaşımızda eğilip baksa motoruna valla çok makbule geçer.Karşımada hiç çıkmıyorki başka cbf150 kendim bakayım.valla yarın sabah yoldan bi kurye çevirip bakıcam sanırım:D

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    bana bugün sabah gelen sms mesajına göre yeni cbf150 modelleri satışa sunulmuştur.(D&B MOTOR) ben gidip görmedim.görmek istemem de,devir saati v.s. yenilikleri görüp boşu boşuna iç çekmeye ihtiyacım yok.ben bu haliylede seviyorum motorumu:D yeni alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
    Ama yeni fiyatı ve yapılan yenilikleri de merak etmiyorum da değil hani :D

bu arada, resmini gösterdiğim bölgede hala bir somun varmı yokmu bilgi alamadım.bi arkadaşımızda eğilip baksa motoruna valla çok makbule geçer.Karşımada hiç çıkmıyorki başka cbf150 kendim bakayım.valla yarın sabah yoldan bi kurye çevirip bakıcam sanırım:D

arkadaşım o boş delik sağ tarafsa,firen pedal deliği,sol taraf ise,vites pedalı deliği olmasın?
    İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM

Motosikleti
    O bölgeyle ilgili bütün soru ve sorunlarımı şimdi çektiğim resim ile dile getirmeye çalışıcam..karanlıkta çektim bu kadar oldu.umarım anlaşılır.motorum gayet pis idare edin..kış şartları..pek temizlik yapası gelmiyor insanın

http://img593.imageshack.us/i/img1086e.jpg/

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    O bölgeyle ilgili bütün soru ve sorunlarımı şimdi çektiğim resim ile dile getirmeye çalışıcam..karanlıkta çektim bu kadar oldu.umarım anlaşılır.motorum gayet pis idare edin..kış şartları..pek temizlik yapası gelmiyor insanın

http://img593.imageshack.us/i/img1086e.jpg/

orada bir civata var ama, bende nereyi tutar onu göremedim.
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    Orası, yan sehpanın ana gövdeyi sabitleyen civatasıdır. mutlaka takılması lazım boşta olmamalıdır
    İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O aşınan yer sizin botunuzdan veya ayakkabınızdan kaynaklanıyor galiba. Garantilik bir durum gibi gelmedi bana..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    kardeşim senin için garaja inip konuyu inceledim, senin boş olan yerde yan kapak civatası var, seninkisi düşmüş, aynısı sağ tarafta ayaklığın iç kısmında var. resim nasıl yüklerim görüntüleri uğraştım yükleyemedim. yardım.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O aşınan yer sizin botunuzdan veya ayakkabınızdan kaynaklanıyor galiba. Garantilik bir durum gibi gelmedi bana..
    ayakkabılar 47 numara olunca aşınma kaçınılmaz oluyor
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aşınmayı es geçtim.bi şekilde yaptırırım o bölgeyi artık.

Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim senin için garaja inip konuyu inceledim, senin boş olan yerde yan kapak civatası var, seninkisi düşmüş, aynısı sağ tarafta ayaklığın iç kısmında var. resim nasıl yüklerim görüntüleri uğraştım yükleyemedim. yardım.
    ilgin için teşekkür ederim hocam.yan kapak derken hangisi acaba anlayamadım.ciddi bir soruna yol açarmı yaptırana kadar? resim için http://imageshack.us/ linkinden upload edip sol tarafta çıkan 3. satırdaki linki(forum linki) buraya yapıştıracaksınız.

ayakkabılar 47 numara olunca aşınma kaçınılmaz oluyor
    ayakkabılar küçük be üstadım ama bu aşınma motoru ilk aldıgım günden itibaren başladı önemsemedim hiç (19 mayıs 2010) şimdiki halini resimde gördünüz.çok kötü bir görüntü...wolswagen'de tanıdığım var ,mümkün olursa özel boya yaptırıcam o parçalara tabi renk kodunu bulabilirsem..

ilginiz için hepinize teşekkürler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------

Alıntı izm35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orası, yan sehpanın ana gövdeyi sabitleyen civatasıdır. mutlaka takılması lazım boşta olmamalıdır
    görmemişim sayfa geçince tşkkürler..

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkadaşlar internetten sipariş verebiliceğim.Uygun fiyatlı uzun saplı ybr aynası arıyorum bilginize
    Biraz araştır diceniz..Bende bakınıyorum
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    boutberg kardeşim resimi yüklemeyi beceremeFotoğraf0716.jpg155 KB dim, E mail (opsiyonel) yazan yere ne yazacağım.
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    s.a. arkadaşlar herkese iyi sürüşler

cbf lere takılan bu michalen sport lastiklerin fiyatı nedir? metehan abimde gördüm ama fiyat sormamıştım

bugün bir kuryede gördüm gerçekten çok hoş lastikler bunların 17" olanı varmıdır acep
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)

Bu Konudaki Etiketler