Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Aralık 2010, 23:29
Metehandro selamlar, merhaba arkadaşlar.
hani cbf600 alacaktım ya, memleketin yollarına bakıp sonunda vazgeçtim.
DL650 ye şu an için verebilecek 15.000 liram da olmadığına göre 7-8000 arası bir motor bakıyorum, ABS de benim için önemli olduğundan 2000-2001 model bir F650GS düşünüyorum. Sen ne dersin? Az önce F650 topiğine sordum, bakalım arkadaşlar ne diyecekler...
Bu arada beni sattığım CBF şu anda kimde, biliyormusun?
selamlar
Alper
[COLOR="Red"][B]"HEDEF" YOLUN TA KENDİSİ !!![/B][/COLOR]
Reklamlar
-
27 Aralık 2010, 00:24
mete_han adlı üyeden alıntı
Entel enerji ile senelerdir batarya işim oluyor. UPS aküsü falan da alıyorum. 2 senelik garantisinin dolmasına 3 gün kala bozulan akümü faturasını bile sormadan değiştirdiler (üzerinde kendi yapıştırdıkları etiket vardı) o yüzden bence garanti konusunda güvenilir bir firma. Yuasa ve kendi ithal ettikleri bir markayı satıyorlar.
-
27 Aralık 2010, 00:47
arkadaşlar 2012 cbf te her hangi bi deyişiklik varmı yoksa birebir aynımı çıkıcak bi duyum aldınızmı yazın bir cbf alıcamda ondan soruyorum ağustos gibi
-
27 Aralık 2010, 08:59
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
27 Aralık 2010, 10:22
Akü işi bence tamamen şans ve kullanıma bağlı, iki seneden sonrası şansa kalmış. Ben iki sene ömür beklentili akünün 2 yıl 1 ay, bir başkasının 6 yıl dayandığını gördüm. Bu kapalı garajda durmasına, iklime ne kadar aralıkla marşa basıldığına ne kadar şarjlı kaldığıyla bakımıyla alakalı bir konu. Öldü denilen bir akü saf su eksikse tamamlanarak bir süre daha idare edip şarj kabul edebilir.
-
27 Aralık 2010, 13:04
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Akü işi bence tamamen şans ve kullanıma bağlı, iki seneden sonrası şansa kalmış. Ben iki sene ömür beklentili akünün 2 yıl 1 ay, bir başkasının 6 yıl dayandığını gördüm. Bu kapalı garajda durmasına, iklime ne kadar aralıkla marşa basıldığına ne kadar şarjlı kaldığıyla bakımıyla alakalı bir konu. Öldü denilen bir akü saf su eksikse tamamlanarak bir süre daha idare edip şarj kabul edebilir.
Katılıyorum, bakımlı akünün suyu eksikse tamamlanmalı. Arada da söküp sarj etmeli. Ama kışın bitmeyen motosiklet aküsü yoktur, ona göre. (Bu dediğim sulu aküler için geçerli olup, ortam sıcaklığı ise -10 derece dolayları için geçerlidir.)
Bu sebeple aküyü yalıtmayı düşündüm ama uygun malzeme bulamadığımdan vazgeçtim.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
27 Aralık 2010, 14:26
mmucit, karşıdan da bi görüntüsü vardı akünün bizzat şahsımın aküsü o fotodaki ve evet üstündeki orjinal aküsü. 2 sene 2 ay oldu, maşallah hiçbir sorunu yok. sadece bir ekre akü bitme marşa basmama sorunu yaşadım onda da xenon u merceği kabloları vs denerken motor çalışmadığı için bitmişti vurdurduk çalıştı sonrasında halen taş gibi.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
27 Aralık 2010, 14:39
metanecho adlı üyeden alıntı
mmucit, karşıdan da bi görüntüsü vardı akünün
bizzat şahsımın aküsü o fotodaki ve evet üstündeki orjinal aküsü. 2 sene 2 ay oldu, maşallah hiçbir sorunu yok. sadece bir ekre akü bitme marşa basmama sorunu yaşadım onda da xenon u merceği kabloları vs denerken motor çalışmadığı için bitmişti vurdurduk çalıştı sonrasında halen taş gibi.
Ben zaten o elden, senin olduğunu anlamıştım.
Kusura bakma, kimin olduğunu anlayamadım ama resimi bu topicten arakladım.
Artık önden yakışıklı bir fotosunu da sen koyarsın, kuleler kuleler.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
27 Aralık 2010, 15:18
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
27 Aralık 2010, 19:04
Selamlar arkadaşlar
Akü işi evet %50 şans % 50 de diger etkenler,benim kapalı garaj ve malum İzmir havası çok nadir +5-6c ye iner bizde hava,daima hemen hemen +10c üstündedir...
2007 haziran trafik çıkışlı halen orjinal aküsü hiç sorun çıkarmıyor...herkese keyifli sürüşler...
Hep Pür Dikkat...
-
28 Aralık 2010, 01:26
merhaba,
kappa k35 arka çanta kullanıyorum ve bana yetmiyor.
kaliteli yan çanta demiri nereden bulabilirim?
kappa'nın heybe türü çantaları var. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Bu tür çantaları kullanabilmek için yan çanta demiri gerekiyor mu?
-
28 Aralık 2010, 08:58
AydoganX adlı üyeden alıntı
Ferhat o bahsettiğin kısmı henüz hiç açmadım.
Şu resimler belki sana yardımcı olabilir.
İsmail abi o site güzelmiş, bak bakalım o motorlar da yağ YAKIYOR MU?
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
Selamlar arkadaşlar
Akü işi evet %50 şans % 50 de diger etkenler,benim kapalı garaj ve malum İzmir havası çok nadir +5-6c ye iner bizde hava,daima hemen hemen +10c üstündedir...
2007 haziran trafik çıkışlı halen orjinal aküsü hiç sorun çıkarmıyor...herkese keyifli sürüşler...
Sizede, yalnız arada bir kapağı söküp bakın akünün suyuna.
meapa adlı üyeden alıntı
merhaba,
kappa k35 arka çanta kullanıyorum ve bana yetmiyor.
kaliteli yan çanta demiri nereden bulabilirim?
kappa'nın heybe türü çantaları var. Aranızda bunlardan kullanan var mı? Bu tür çantaları kullanabilmek için yan çanta demiri gerekiyor mu?
Plastik olan yan çantalar için kesinlikle gerekiyor ama heybe olanlar için durum biraz karışık. Gerekebilirde, gerekmeyebilirde. Biraz da sana bağlı bir durum. Titizsen mutlaka gerekir.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
28 Aralık 2010, 09:56
murat abi direksiyon yatağına baktınmı bilyalar dizme gibi görünüyor.ismail cok teşekkür ediyorum bilgi için
-
28 Aralık 2010, 10:35
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
murat abi direksiyon yatağına baktınmı bilyalar dizme gibi görünüyor.ismail cok teşekkür ediyorum bilgi için
Evet orjinali böyleymiş
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
28 Aralık 2010, 11:26
mmucit adlı üyeden alıntı
Ben zaten o elden, senin olduğunu anlamıştım.
Kusura bakma, kimin olduğunu anlayamadım ama resimi bu topicten arakladım.
Artık önden yakışıklı bir fotosunu da sen koyarsın, kuleler kuleler.
yok yahu ne kusuru
bi üstündeki fotoda marka belli ;)
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
28 Aralık 2010, 11:57
metanecho adlı üyeden alıntı
yok yahu ne kusuru
bi üstündeki fotoda marka belli ;)
Evet halis çin aküsü
Ben o an ele odaklanmıştım.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
28 Aralık 2010, 17:16
arkadaşlar sorumu 3. kez soruyorum hazır mıyız?
arka çanta demiri taktırmadan sadece yan çanta demiri taktırabilir miyiz?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
28 Aralık 2010, 17:43
jr. adlı üyeden alıntı
jr. bende baya bi araştırmıştım bunu ama ne arka demiri değiştirmeden yan çanta takan gördüm nede takılır diyen oldu.yan demirleri bağlıcak yer olmadığı için arka demirde şartama komple demir olduğunda arka kısım daha bi kalıplı oluyo.
-
28 Aralık 2010, 18:23
sağol mücahit. arka çantayı düzgün takana kadar canım çıktı da söküp bir daha uğraşmak işime gelmiyor.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
28 Aralık 2010, 20:10
jr. adlı üyeden alıntı
Hiçbir çanta kullanmadığım için soruna duyarsız kalıyorum...
avatarda göründüğü gibi motor tamamen sadedir...
Hep Pür Dikkat...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler