Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    150 mc
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ismail, siz oturup motorun deliklerini mi incelediniz?

binin gezin ya ben farkında bile değilim delikmiş havalandırmaymış

size ünlü bir çin atasözüyle karşılık vermek isterim.

"haming horozahe yapata sigerong çiyong karişmante geristino kimohuna"

yani der ki "horoz da demiş ki ben sigerong (bunun tam türkçe karşılığı yok ama "binerim" gibi bişey) gerisine karışmam"
    bu atasözü sanki biraz melez gibi.biraz ispanyolca biraz japonca biraz diğer dillerden, çok azda çince var gibi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı TheNightHawk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen gün bizim motordaki bazı lambaların AC bazıların DC olmasını düşünürken. Sadece bizim motorda mı böyle diye bir araştırayım dedim ve yabancı kaynaklardan birinde vatandaşın KTM motorun statorunda değişiklik yaparak çıkışını devamlı surette DC ye çevirme işlemini anlattığı bir kaynağa ulaştım. Biz de bu şekilde bir çalışma yapabilir miyiz bilmiyorum.

dikkat dosya büyük

http://trailtech.net/media/electrica...conversion.pdf
    Çok güzel bi fikir, fakat sağlam elektronik bilgisi gerektiriyor sanırım Ben dosyadan pek bişey anlamadım.
    Birde bunun yerine sargıyı daha yüksek olanı ile değiştirmek çözüm olabillir mi?
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    [QUOTE=jr.;2214530]ya ismail, siz oturup motorun deliklerini mi incelediniz?

binin gezin ya ben farkında bile değilim delikmiş havalandırmaymış

size ünlü bir çin atasözüyle karşılık vermek isterim.

"haming horozahe yapata sigerong çiyong karişmante geristino kimohuna"

yani der ki "horoz da demiş ki ben sigerong (bunun tam türkçe karşılığı yok ama "binerim" gibi bişey) gerisine karışmam"[/Q

sevgili kardeşim jr. o söz koçlar gibi bizim atasözümüzdür. ''horoza sormuşlar; tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan? diye. Horoz; ben anlamam kardeşim ben binerim demiş.''

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    merhaba arkadaşlar . konuyu ve yazdıklarınızı uzun zamandır izlemekteyim. aranızdaki muhabbet ve yardımlaşmada oldukça hoşuma gitti. tanışma kısmında konu açtım ama kendimi birde burada tanıtayım. adım ahmet bolgi 43 yaşındayım. 1.5 yıl kadar önce sigara ile yolumu ayırıp bisiklet kullanmaya başladım. şehir içinde ve şehirler arası turlara katılmaktayım. izmir - fethiye arasını pedalladım gökova körfezi ve köyceğiz gölü çevresi dahil. sadece araba ve bisikletle olmuyor işe birde motosiklet karışmalı deyip incelemeye başladım. şu an 2 motor arasında gel gitler yaşıyorum . biri honda cbf 150 diğeri hyosung gv 250 . özellikle ankara ve döndüğündede metehan ile fikir alışverişinde bulunmak isterim. inşallah sezona bende motorumla gireceğim. hepimize kazasız ve belasız sürüşler dilerim.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ..................
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Değerli Arkadaşlarım selam sevgiler olsun...sizleri çok özledim...19 Aralıkta ban bitiyor...size güzel bir haberim var..1 ay sonra CBF 150 karbüratörlü artık TR ye giriş yapmıyor...enjeksiyonlu cbf 150 ler geliyor...bilgilerinize sunarım...ne gibi değişiklikler var bilmiyorum...bilgi Honda Bayisi D&B Motordan verilmiştir...Mete Han.

dip not...motörümü 65.000 de (dün) tekrar silindir piston attırıp sıfırlatmak zorunda kaldım...önceki sıfırlatma 40.000 deydi hatırlarsanız...ban bittiğinde sitede yaygarayı koparıcam Hondaya ver coşkuyu yapıcam...Mete Han

Arkadaslar metehandro adlı pandamızın ricası üzerine =))
    AKIN FİDAN

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı abolgi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar . konuyu ve yazdıklarınızı uzun zamandır izlemekteyim. aranızdaki muhabbet ve yardımlaşmada oldukça hoşuma gitti. tanışma kısmında konu açtım ama kendimi birde burada tanıtayım. adım ahmet bolgi 43 yaşındayım. 1.5 yıl kadar önce sigara ile yolumu ayırıp bisiklet kullanmaya başladım. şehir içinde ve şehirler arası turlara katılmaktayım. izmir - fethiye arasını pedalladım gökova körfezi ve köyceğiz gölü çevresi dahil. sadece araba ve bisikletle olmuyor işe birde motosiklet karışmalı deyip incelemeye başladım. şu an 2 motor arasında gel gitler yaşıyorum . biri honda cbf 150 diğeri hyosung gv 250 . özellikle ankara ve döndüğündede metehan ile fikir alışverişinde bulunmak isterim. inşallah sezona bende motorumla gireceğim. hepimize kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
    merhaba aramıza hoş geldiniz

eğer benzini koyayım usul usul gezeyim,hızla işim olmaz.az masrafla çok iş yapsın diye bir düşünceniz varsa cbf 150 tam size göre bir araçtır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:32 ----------

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli Arkadaşlarım selam sevgiler olsun...sizleri çok özledim...19 Aralıkta ban bitiyor...size güzel bir haberim var..1 ay sonra CBF 150 karbüratörlü artık TR ye giriş yapmıyor...enjeksiyonlu cbf 150 ler geliyor...bilgilerinize sunarım...ne gibi değişiklikler var bilmiyorum...bilgi Honda Bayisi D&B Motordan verilmiştir...Mete Han.

dip not...motörümü 65.000 de (dün) tekrar silindir piston attırıp sıfırlatmak zorunda kaldım...önceki sıfırlatma 40.000 deydi hatırlarsanız...ban bittiğinde sitede yaygarayı koparıcam Hondaya ver coşkuyu yapıcam...Mete Han

ban dan bana motor yaptırıyor eleman nerdeyse

yalnız totalde kilo fazlalığı olan arkadaşların dikkatine,servisin iddiası motorun bu kadar kısa sürede 2 defa sıfırlanması mete nin kiloları yüzünden miş

sırada ben varım o zaman
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Bu enjeksiyonlu olayına sevindim. Belki motoru yenileyebilirim. O zaman projeleri askıya alayım.

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    [QUOTE=babaçi;2215884]merhaba aramıza hoş geldiniz

eğer benzini koyayım usul usul gezeyim,hızla işim olmaz.az masrafla çok iş yapsın diye bir düşünceniz varsa cbf 150 tam size göre bir araçtır.[COLOR="Silver"]

teşekkür ederim babaçi . bisikletten sonra büyük motor beni bozar diyenlerdenim. giderken gördüğüm bir manzaranın , ilginç bir yerin resmini çekebilmeliyim. cbf daha yakın görünüyor. tek sıkıntı hanım bende gelecem senle derse o zaman cbf ufak kalırmı?
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    cbf150
    Merhaba, hoşgeldiniz. Herşey gönlünüzce olsun.

Allah kurtarsın ağa

Metehan, bu piston segman işi 40 binden 15 bine düştü, gerçi 40 bin bile az ama, ne iştir iyi rodaj yapmadın mı? Bence sorun yağ, sj sınıfı kullan

Işıklarda konuştuğum bir kuryede bana motorun güzel olduğunu ama üzmeye(zorlamaya) gelmediğini söylemişti. Belki de doğrusu bu arkadaşlar, bizim motorları üzmeyeceksiniz.

[QUOTE=abolgi;2215967]
    Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba aramıza hoş geldiniz

eğer benzini koyayım usul usul gezeyim,hızla işim olmaz.az masrafla çok iş yapsın diye bir düşünceniz varsa cbf 150 tam size göre bir araçtır.[COLOR="Silver"]

teşekkür ederim babaçi . bisikletten sonra büyük motor beni bozar diyenlerdenim. giderken gördüğüm bir manzaranın , ilginç bir yerin resmini çekebilmeliyim. cbf daha yakın görünüyor. tek sıkıntı hanım bende gelecem senle derse o zaman cbf ufak kalırmı?
    Düz yolda sıkıntı olmaz ama yokuş yukarı 250 cc bir makina daha bir iş görür.Ama masrafları ise en az 3çe katlarsınız, benzin hariç.

Bu ara bizim trafikten haberiniz var değil mi? (Son uyarı babından)
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    günaydın arkadaşlar.

gv 250 daha güçlü ve keyifli motordur. ama cbf de neredeyse bisiklet kadar esnektir.

cebini düşünen cbf almalıdır.

cbf'yi ilk alırken zihin mantık ile doludur. daha sonra yanında aşk da yeşerir, zamanla aşk kocaman bir ağaç olur, mantığı falan silip süpürüp zihninizi ele geçirir. dersiniz ki "artık bu motoru değiştirmeliyim ama nedense değiştiremiyorum"

benim gibi tuhaf bi adama dönüşürsünüz
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Çoktan beri yazamasamda hergün takip ediyorum arkadaşlar. Üzülerek söyleyeceğim ama artık transalp'e binmenin zamanı geldi diye düşünüyorum dolayısıyla motorumu satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6077898/detay/ ilgilenen arkadaşlar olursa gereken kolaylığı sağlayacağım selamlar hepinize..

Bu arada pandamızada yakında kavuşuyormuşuz köfteleri hazırlayalım [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

unutmadan motor koruma demiri ve çok kaliteli olmasada arka çantası var.
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı mbuyuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çoktan beri yazamasamda hergün takip ediyorum arkadaşlar. Üzülerek söyleyeceğim ama artık transalp'e binmenin zamanı geldi diye düşünüyorum dolayısıyla motorumu satıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6077898/detay/ ilgilenen arkadaşlar olursa gereken kolaylığı sağlayacağım selamlar hepinize..

Bu arada pandamızada yakında kavuşuyormuşuz köfteleri hazırlayalım [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------

unutmadan motor koruma demiri ve çok kaliteli olmasada arka çantası var.
    Hayırlı satışlar olsun, inş. transalple daha da bir mutlu olursun.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    NC750X
    Alıntı mmucit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı satışlar olsun, inş. transalple daha da bir mutlu olursun.
    İşallah kardeş yakıtı belimizi bükmezse mutlu olacaz artık malüm bizler pandanızı aratmıyoruz +100 kg olunca artçı olursa 60 kg ve üstü yassak
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Motosikleti
    cbf150
    İşallah kardeş yakıtı belimizi bükmezse mutlu olacaz artık malüm bizler pandanızı aratmıyoruz +100 kg olunca artçı olursa 60 kg ve üstü yassak
    Artık hafta sonları ve gezilerde kullanırsın yoksa bu benzin fiyatlarıyla marşa dokunmak cesaret işi
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    Tranalp iniz hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim. benzin 4 lira olunca insan düşünmeden edemiyor. insanımız koyun olunca gerekeni yapmakta çobana düşüyor. O kadar tepkisiz bir millet oldukki artık dolaysıyla bu kafa ile önümüze ne konursa yiyeceğiz. bir hadis geldi aklıma " hak ettiğiniz şekilde yönetilirsiniz" sakın yanlış anşlaşılmaya yazdıklarım amacım siyaset yapmak değil, durum tespiti.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Motosikleti
    NC750X
    Tranalp iniz hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim. benzin 4 lira olunca insan düşünmeden edemiyor. insanımız koyun olunca gerekeni yapmakta çobana düşüyor. O kadar tepkisiz bir millet oldukki artık dolaysıyla bu kafa ile önümüze ne konursa yiyeceğiz. bir hadis geldi aklıma " hak ettiğiniz şekilde yönetilirsiniz" sakın yanlış anşlaşılmaya yazdıklarım amacım siyaset yapmak değil, durum tespiti.
    Yaklaşık on gün önce niyetlendim transalpe daha almadım ama bu sabah gelen zam la bir kere daha düşünmeye karar verdim çoban konusunda haklısın tepki gösterince de meydan dayağı yiyorsun bazı şeyleri anlamak için siyasete gerek yok o tarihin en büyük vergi affı çıkacak ya bir şekilde onun açığı kapanacak işte.

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Yaklaşık on gün önce niyetlendim transalpe daha almadım ama bu sabah gelen zam la bir kere daha düşünmeye karar verdim çoban konusunda haklısın tepki gösterince de meydan dayağı yiyorsun bazı şeyleri anlamak için siyasete gerek yok o tarihin en büyük vergi affı çıkacak ya bir şekilde onun açığı kapanacak işte.
    sınıfının en çok yakan modeli olduğunu göz ardı etmeyin...

sağlamlığına laf yok ama
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32209520/detay

herkese selamlar olsun satıyorum düşünenler ulaşabilirler...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar.

gv 250 daha güçlü ve keyifli motordur. ama cbf de neredeyse bisiklet kadar esnektir.

cebini düşünen cbf almalıdır.

cbf'yi ilk alırken zihin mantık ile doludur. daha sonra yanında aşk da yeşerir, zamanla aşk kocaman bir ağaç olur, mantığı falan silip süpürüp zihninizi ele geçirir. dersiniz ki "artık bu motoru değiştirmeliyim ama nedense değiştiremiyorum"

benim gibi tuhaf bi adama dönüşürsünüz

aynı duygular içindeyim kardeş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------

kutlarım harika bir tespit yapmışsınız...aynen katılıyorum...selamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:02 ----------

Metehanı uzun zamandır tanıyordum siteden...daha üye olmamıştım fakat cbfem olduğundan uzun zamandır siteyi takip ediyordum...yardımsever ve samimi bir arkadaş olarak tanıdım...o banlanınca Aydoğanx kardeşim sürüklüyordu topiği..banlanmış olmasına üzülmüştüm...şimdiden hoşgeldin diyorum...selamlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler