Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Kasım 2010, 10:22
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Reklamlar
-
26 Kasım 2010, 11:30
bu uygulamayı hangi servisin yaptığınıda söyleyin de bilgilenelim bari...
-
26 Kasım 2010, 15:13
Avrupa ve Japon motor üreticilerin
tüm gereksinimlerini fazlası ile
karşılamaktadır.
Notunu görmediniz mi
-
26 Kasım 2010, 18:41
bazı servisler markasının ve ustasının adı bence kalsın sanki öpücükle iş yapıyor parayla değilmi koyma kardeşim deyip başka yerde yaptırmak lazım bazı insanlara kibar davranmaya gelmiyor sanki bulunmaz hint kumaşı
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
-
27 Kasım 2010, 00:59
AydoganX adlı üyeden alıntı
Tek kelimeyle saçmalık.
Böyle bir uygulamayı nasıl yaparlar anlamak mümkün değil.
Shell 15-50 kalın bir yağ ve yaz mevsiminde sıcak iklimlerde kullanılır.
Kışın en mantıklı yağ tercihi senin yaptığın 10w-40'tır.
)
Bende en son 15-50 shell koymuştum abi ya
İlk izinli günümde castrol'e dönüp 10w-40 yapmakta fayda var..
Motoru sabah ilk çalıştırdığımda 1 dk gibi bi süre duman atiyo..İnş aklıma gelen başıma gelmiyordur.Km'de düşük ama
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
27 Kasım 2010, 01:35
serkanyeliz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorum var mondial 150 zc kullanıcısıyım haziran 2010 da ilk motorum oldu evvelayatında hiç motor kullanmadım şimdi cbf 150 çok hoşuma gidiyor sizlerin yazdıklarınıda ara sıra okuyorum pek sorun çıkaran bir makina değil gibi daha önce hiç vitesli kullanmadım ve motorumu satıp üzerine 1 2 bin daha ekleyip almak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz sizce almalımıyım alırsamda hiç vitesli kullanmadım beni düşündürende bu cumartesi günü direksiyon sınavım var geçersem ehliyetimede kavuşacağım yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
ben de hep eşin dostun vitessiz-yarı otomatik motorlarını kullandım sora canıma tak etti gittim cbr125 aldım gayet rahat kullanıyorum bence sıkıntı çekmezsin
-
27 Kasım 2010, 08:01
Motosiklet pantolonu
Arkadaşlar motosiklet pantolonu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Cordura kumaş mı?duratex kumaş mı?Duratex olan 'prohel 6767'
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...739&ShowPane=2
Cordura olan 'Hudson K-1375'
http://www.hudsonderi.com/?urun-565-...-PANTOLON.html
-
27 Kasım 2010, 14:10
CBF 150 Acil yardım Lütfenn
yahu abiler, arkadaşlar bende honda cbf 150 var. Motoru bilenler farın ayar vidası var ve farın yüksekliğini ayarlar bu vida grenaja bağlı olan plastik parçadan ya çıkmış yada o plastik parça kırılmış farı nasıl sökebilirim ve plastik parça kırılmış ise grenajı değiştirmeden nasıl tamir edebilirim
-
28 Kasım 2010, 02:54
grenaj ile far arasına bişey sıkıştır geçici çözüm bu olur
kalıcı çözüm ise far üzerindeki vida yuvası kırılmış yalama olmuş ise ona göre vida ayarlaman gerek eğer grenaj kırılmış ise sert plastik eritip oraya kaynak yapman gereklibunun için ön grenajı komple sökmelisin
Honda CBF 150 ((2007 2008 (siyah) 2011)) ve CBR 125 R HRC ((2011)) CBF 150 (((2011 Gümüş))).... Asya Motor Elegant 150 (170cc) Kırmızı
-
28 Kasım 2010, 23:18
Ön grenajı komple söküp far tasını çıkartman gerekli.
Far tasını çıkardıktan sonra alt kısımda o vidanın bağlandığı kısım, plastik bağlantı içerisine civata şeklinde.
Bu kısımdaki plastik bağlantı kopmuş olmalı.
Eğer kopan parça hala orada duruyorsa; karbonat + japon yapıştırıcı ile sapasağlam yapıştırabilirsin.
Ön grenajı sökmek takmak biraz zahmetli, dikkatli ol, grenaj tırnaklarını kırmamalısın, şimdiden kolay gelsin
-
28 Kasım 2010, 23:20
Bugün yine yazdan kalma bir gün yaşadık, ama ben ne yazıkki babalık vazifelerimi yerine getirmem gerektiğinden motorla dolaşamadım
-
28 Kasım 2010, 23:53
TheNightHawk adlı üyeden alıntı
Bugün yine yazdan kalma bir gün yaşadık, ama ben ne yazıkki babalık vazifelerimi yerine getirmem gerektiğinden motorla dolaşamadım
en son perşembe günü bindim,sanırım 5 yıllık motor sevdamın en uzun ayrılığı bu oldu.
uzun bir süre daha kavuşamayacağız
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
29 Kasım 2010, 00:05
s.a arkadaslar buraya yenı katıldım cbr 250 yenı çıkan model bılgısı olan varmı bu motor hakkında bu modelı kullanan varsa bılgılendırırse sevınırım sımdıden tskler
-
29 Kasım 2010, 00:27
movistar24 adlı üyeden alıntı
s.a arkadaslar buraya yenı katıldım cbr 250 yenı çıkan model bılgısı olan varmı bu motor hakkında bu modelı kullanan varsa bılgılendırırse sevınırım sımdıden tskler
Bu başlığın yardımı olacaktır;
http://www.motosiklet.net/forum/yeni...1-model-7.html
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
29 Kasım 2010, 11:34
Pazar günü gerçekten harika bir gün vardı, bende pek değerlendiremedim.
babaçi adlı üyeden alıntı
en son perşembe günü bindim,sanırım 5 yıllık motor sevdamın en uzun ayrılığı bu oldu.
uzun bir süre daha kavuşamayacağız
Hayırdır yahu? Hava muhalefetinden ötürümü ayrılık var?
-
29 Kasım 2010, 11:58
AydoganX adlı üyeden alıntı
Pazar günü gerçekten harika bir gün vardı, bende pek değerlendiremedim.
Hayırdır yahu? Hava muhalefetinden ötürümü ayrılık var?
sağlık problemleri diyelim
cerrahi operasyon
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
29 Kasım 2010, 12:01
babaçi adlı üyeden alıntı
sağlık problemleri diyelim
cerrahi operasyon
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim babaçi usta
-
29 Kasım 2010, 15:35
Beyler Cbf 150 14.000de benım nisan'da o aldım 2004 model gs500 suzukiyle takas edilirmi sizce üzerine 2000 tl ekliyip suzuki 33.000 de ıyı duruyor. ne dersiniz?
-
29 Kasım 2010, 17:29
Güzel bir motorsa düşünülebilir. Benim arkadaş ER5 Kawasaki almıştı, hoşuma gitti ama benim gibi sadece A noktasından B noktasına varmak için motor kullanan biri için çok ağırdı. Şehir içi kısa mesafe kullanacakasan yorabilir.
Bu arada Geçmiş olsun Babaçi.
Geçen hafta gazyağı ile zincir temizliği yaptım, üstüne bir de basınçlı hava tutup sonra da kuruladım, fıstık gibi oldu. Castrol Chainwax ile yağladım. Bu ara kaşıntı tutuyor beni, topikte yapılanları okuyup neresini kurcalasam diye düşünüyorum. Bir ara göstergeyi tekrar söküp zamanında kontrol etmeden takmış olduğum arızalı 2.vites lambamı değiştireceğim. Ayrıca bir ara gördüğümüz yeni cbf lerin stator unun daha çok kollu olduğunu hatırladım, rölantide farın düşük yanmasını bununla çözebilir miyiz acaba.
-
29 Kasım 2010, 18:43
Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
2 haftanın ardından yine aranızdayım.
Jr. sen motoru satmıştın hayırdır?
Babaçi geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inş.
Geçen hafta gazyağı ile zincir temizliği yaptım, üstüne bir de basınçlı hava tutup sonra da kuruladım, fıstık gibi oldu. Castrol Chainwax ile yağladım. Bu ara kaşıntı tutuyor beni, topikte yapılanları okuyup neresini kurcalasam diye düşünüyorum. Bir ara göstergeyi tekrar söküp zamanında kontrol etmeden takmış olduğum arızalı 2.vites lambamı değiştireceğim. Ayrıca bir ara gördüğümüz yeni cbf lerin stator unun daha çok kollu olduğunu hatırladım, rölantide farın düşük yanmasını bununla çözebilir miyiz acaba.
Yapabilirsen led yap göstergeyi, çok uzun süre çalışır.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler