Arakaslar birsey sormak isitiyorum.
Benim CBF in altındaki tahliye borularından motor durunca benzin damlatıyor.
Depo full degil yan ayakta değil, sürekli damlatmıyor. Acaba neden olabilir? Dün servise gittim sormaya unuttum.
Arakaslar birsey sormak isitiyorum.
Benim CBF in altındaki tahliye borularından motor durunca benzin damlatıyor.
Depo full degil yan ayakta değil, sürekli damlatmıyor. Acaba neden olabilir? Dün servise gittim sormaya unuttum.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Yav ben bu ciladan pek anlamam o yüzden sormak istedim şimdi bu cilayı yıkamadan öncemi yapmak gerekir yoksa yıkadıktan sonra mı ? bide sıvı mı daha iyidir krem gibi olan mı ?
yıkadıktan sonra kuru olması lazım tabi ve cilanın pasta olmayanından almak lazım yoksa ince ince boya solar sadece cila almak lazım,yararlarıda hem böyle parlak bi görünüm hemde boyayı güneş toz vs vs etkenlerden korumak için tavsiye ederim pahallı bişey değil 10-15 tl ve baya uzun bi süre kullanılır..cilada krem gibi olan biraz daha sıvı.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Normal vida gibi sıkılır. Gevşetince benzin akar ince siyah bir boru bağlı ucuna
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p...772&ShowPane=1
Ben bu ürünü kullanıyorum. Motoru yıkayıp kuruladıktan sonra önce yüzeye püskürtüp sonra temiz ve kuru bir bezle iyice yediriyorum.
http://www.honda-sundiro.com/images/...501280-892.jpg
Arkadaşlar fotoya baksanaıza)
Bizim motorların maksimum süratı 96 Km/h imiş
http://item.taobao.com/item.htm?id=7248788849
arkadaşlar iyi akşamlar sizlere bir sorum var mondial 150 zc kullanıcısıyım haziran 2010 da ilk motorum oldu evvelayatında hiç motor kullanmadım şimdi cbf 150 çok hoşuma gidiyor sizlerin yazdıklarınıda ara sıra okuyorum pek sorun çıkaran bir makina değil gibi daha önce hiç vitesli kullanmadım ve motorumu satıp üzerine 1 2 bin daha ekleyip almak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz sizce almalımıyım alırsamda hiç vitesli kullanmadım beni düşündürende bu cumartesi günü direksiyon sınavım var geçersem ehliyetimede kavuşacağım yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
Gayet güzel kullanırsın zaten bu sınıftaki motorlar öğrenmek için idealdir.
beni cesaretlendirdiniz o halde iki iş kaldı 1 mondial 150 zc yi satmak ve cbf 150 almak temiz ikinci el yada sıfır alıcam sıfır daha mantıklı geliyor benden önceki rodajını nasıl yaptı diye düşünmek istemem yada forumdan birisi takas ederse oda olur gerçi cbf kullanıcısı attan inip eşşeğe binmez herhalde neyse önümüzdeki günler neler gösterir bilinmez alakanız için teşekkürler arkadaşlar
ne toyotası lan benim babam adam gibi adam:salut:
merhaba arkadaşlar, belki merak edeniniz olur diye yazıyorum. Biliyorsunuz bizim depo 13 lt. bunun 2.6 lt.'si yedek... Şamandıra hassas mıdır, değil midir bilmiyorum ama, ben yanımda bir şişeye yarım litre yedek benzin koyarak bir denem yaptım ve motor yedeğe geçtiği andan itibaren 110 km. yol yaptım. (yedeğe geçtiğimde 308, bittiğinde ise 417.8'di gösterge). motoru kalkışlarda hiç zorlamadım ve 70'i hiç geçmedim -ama şehir içi tabii. ilginize...
Deponun formu dolayısıyla şamandıranın sağlıklı çalıştığına inanmıyorum.
bugün 4000 km bakımını yaptırırken servis kendi getirdiğim castrol 10w40 yağını kabul etmedi. buranın iklimine uygun değilmiş, garanti kapsamının dışına çıkarmış vs.. sonuçta shell 15w50 kondu. 10w40'ı bp'den almıştım ve orada hangi yağların hangi modellerde kullanıldığını gösteren koca bir pano vardı. cbf150 için 10w40 öneriliyordu. bu duruma şaşırdım.
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)