Beyler motorumun nerdeyse son halinden resimler.Neredeyse diyorum çünkü dün orjinal aynalarıda cbr125 inkiler gibi siyah olanlarla değiştirdim,orjinalleri eve koydum.Herkese tavsiye ederim görüntü çok çok daha iyi oldu küçük bi aksesuar gibi düşünsekte,tanesi 3ytl den aldım,orjinaller 15 ytl sanırım tanesi,çalınırsa üzülmem hem.Rodaj çok sağlıklı ve keyifli geçiyor.Her geçen gün biraz daha alışıyoruz birbirimize ve değiştirene kadar beni utandırmıycak gibi görünüyor.Ayrıca uzun yoldan bahsedilmş ben 500kmnin nerdeyse 300 ünü uzun yolda yaptım bir seferde ve henüz acemi olmama rağmen çok konforlu bi yolculuktu,hava soğuk olsada.
Not: 150cc lik bir motora göre fazlasıyla baktırıyor kendine
Ben de iki gün sonra bir İzmit, bir hafta sonra da Sakarya yapacağım. Otobandaki rüzgarı yememek için de normal yoldan (E-5) gideceğim. Raporu buraya yazarım artık ayrı bir topicten (özellikle Sakarya yolunu, fotoğraflamayı da düşünüyorum.Gidiş-dönüş 350km kadar).
Sadece bugün 50km yol yaptım gezeyim derken, insan yola vurunca gittikçe gitmek istiyor.
CüneytÖvüç jantlar siyah güzel olmuş, boyanın nev'i nedir? Arka bagaj kısmını da jantlardaki boya ile mi boyattın? Bence şimdi o siyah jantlara bir kırmızı reflektör şerit ister.
Ön kafayı görünce benim dağılmış Motor geliyor aklıma Aman dikkat arkadaşlarım. Allah hepimizi korusun.
aslında koltuğun hemen altındaki gri renktekı grenajıda siyaha boyattımı dahada değiştirir motoru ve güzel olur gibime geliyor.
ArkadaŞlar Bu Cbf150 Orjİnalmİ ?? Farklilik Adina Ne YapilmiŞ Bu Motosİklete Gercekten Cokcİcİ Duruyor .....
Arkadaşlar motorda değişen parça birtek aynalar onunda resmini yarın koyarım.Herşey orjinal sadece çıkartmaları söktük serviste,arka tutunacak yer ve cantlar boyandı.
Arka parçayı normal boya ile servisteki elemanlar boyadılar saolsun.Cantlara daha özel bi boya kullanıldı dayanıklı olsun diye,tam olarak bilmiyorum ama yaklaşık 25-30 ytl idi kullanılan boyanın kutusu.Eksozun üstündeki parçayı da boyamayı düşünüyordum ama şimdilerde gözüm alıştı,birde geçiş motoru olarak kullandığım için benden sonraki sahibini düşünerek boyamadım.Ama niyetlenince "MACOTA" marka termal boya almıştım hepsiburada.com dan.İtalyan malı,800 dereceye dayanıklı,kutusu 15 ytl falandı sanırım.İşe yarıyo benzer yüzeydeki yüzeylerde denendi.
Reflektör konusunda haklısın düşünüyorum ama fırsat bulamadım gezmekten ve soğuktan ama en kısa zamanda inş.
arkadaşlar aranıza yenikatıldım bende cbf150 kullanıcısıyım cuneytovuc motoru harika yapmışsın
cuneytovuc kazasız belasız sürüşler dostuM !
Yakında bu motorun aynısından birtanede izmirde olacaK ....
birde örenmek istedigim bu motorun 2006 felan yok degilmi ? yani bu cbf 150 2006 modelmi 2007 ? ?
[COLOR="Yellow"][/COLOR] EfEs ...
Kardeş hoş geldin aramıza , motosiklet hakikaten hoş durmuş hayırlı olsun.
arkadaşlar bişey sorucam motorun yağını kontrol etmek için çubuğu çıkarttıktan sonra siliyoruz tekrar yerine koyarken vidalayıpptamı bakmak lazım yoksa vidalamadanmı yağ seviyesine bakmak lazım
ARKADAŞLAR ....BU MOTORUN 2006 DA VARMI Bİ ZAHMET CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİm .....BİRAZ BİLGİ PLS
sanırım 2006 eylül'ünde çıktı 2007 olarak geçiyor
kullanıcı adı altına bilgiler nasıl ekleniyor
Merhaba Benim abimde cbf 125 almayı düşünüyor
Bende almasını isterim Neden çnkü bende sürcem sizce nası gsllmi yakıt makıt
Junior hocam beni tanır dimi Juniorcan Hocam :D:D
Ve yukarda ki resimlere baktımda orda Degişikligi çözemedim ama Öle yapmak isterim O cbf i Ordaki degişiklikler nedir S:S:S??
Buldum Yan grenajları Tamamen siyah yapmışın Peki ama Nasıl ??
bu motorun fiyatını honda birden bire bukadarmı yükseltti heee yakarım hem kendimi hemde honda bayini ....benzin getirin bana tutmayın beni... yaklaşmayın ....yakarııııııııımmmmmmmmmmmmmm
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)