Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Kasım 2010, 01:33
Dogan88 adlı üyeden alıntı
Öncelikle yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
Arkadslar Bugün sabah elime geçti kargo.
gayet güzel paketlenmiş. arkadaslar bu işlem için hondadan yeni sıfır far almıştım. 65 TL'ye. fakat montajlama sırasında yapan kişi farı ne kadar ısıtsada silikon yerleri gevşememiş. açarken ön cam karpuz gibi kırılmış. Sonra motorun üstünde olan farı söktüm gönderdim arkadaşa, arka kısmı ince ince kırarak ön camı çıkartmış. yani ön cam kaliteli malzemeden üretimemiş diyor, arabalarıda aynı yöntemlen söküyorum hiç böyle bir şeye rastlamadım dedi. neyse yolladım ben kargoyu yaptı ve yolladı;
buyrun resimleri.
Arkadaslar kullanılan malzemeler;
Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
Sert Pleksi Angel
Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
Sunpart H7 6000K Xenon.
Arkadaşlar Aldığım kişi yolladığım para karşılığında fiş bile kesmiş, gerisini siz düşünün.
İyi akşamlar ;
Bende bu şekilde yaptırmak istesem ne kadar tutar acaba ? Ücreti ne kadardır?
Yaptırdığınız kişinin , yerin , mail adresi , ilanı yada telefon numarası varsa verebilirmisiniz ?
Teşekkürler
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
Reklamlar
-
13 Kasım 2010, 02:38
semih varol adlı üyeden alıntı
İyi akşamlar ;
Bende bu şekilde yaptırmak istesem ne kadar tutar acaba ? Ücreti ne kadardır?
Yaptırdığınız kişinin , yerin , mail adresi , ilanı yada telefon numarası varsa verebilirmisiniz ?
Teşekkürler
+1
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
13 Kasım 2010, 15:38
arkadaslar gittigidiyordan buldum arkadası. bana far hariç 250 tl gibi bi paraya mâl oldu. yapan arkadasın sitesi; http://www.xenonmercek.com/. orda irtibat bilgileri var. Ahmet bey. geçen honda motosiklete mercek yapmışsınız derseniz beni tanıyacaktır. ona gore sizin isteğiniz doğrultusunda size fiyat vericektir.
arkadaslar yalnız şunu söyleyim. bizim motorların farları inanılmaz dandik. en ufak açma işleminde kırılıyo karpuz gibi ikiye ayrılıyor. o yuzden ne kadar dikkat ederseniz edin yinede camı kırılacaktır. o yuzden işe başlamadan 2 tane far olması gerekir. birinin ön camını diğerinin çanağını kullanıcak.
-
13 Kasım 2010, 16:55
Arkdaşlar yarın İstanbuldan Didim'e gidicem sevgili Cbf'imle..
Bayram boyunca orda giremiye bilirim foruma..
Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim..
Kazasız belasız
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
13 Kasım 2010, 17:01
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız
dostum seninde bayramın mübarek olsun
hayırlı yolculuklar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------
arkadaslar gittigidiyordan buldum arkadası. bana far hariç 250 tl gibi bi paraya mâl oldu. yapan arkadasın sitesi;
http://www.xenonmercek.com/. orda irtibat bilgileri var. Ahmet bey. geçen honda motosiklete mercek yapmışsınız derseniz beni tanıyacaktır. ona gore sizin isteğiniz doğrultusunda size fiyat vericektir.
arkadaslar yalnız şunu söyleyim. bizim motorların farları inanılmaz dandik. en ufak açma işleminde kırılıyo karpuz gibi ikiye ayrılıyor. o yuzden ne kadar dikkat ederseniz edin yinede camı kırılacaktır. o yuzden işe başlamadan 2 tane far olması gerekir. birinin ön camını diğerinin çanağını kullanıcak.
arkadaşım inşallah aydınlatması yaptığın masrafa değecek güçtedir,zira harcadığın para az bir para değil.
güle güle kullan
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
13 Kasım 2010, 17:20
saol babaçi, dün akşam deneme yaptım bile gerçekten yolu şmdi aydınlatıyor. eskiden apartmanları aydınlatan fardan eser yok. heleki selektörü hiç sormayın. önümdeki arabaya yapıyorum o ve onun önündeki araba bile sağa geçip yol veriyor varın gerisini siz düşünün.
-
14 Kasım 2010, 23:07
Yazmayalı baya vakit geçmiş
boudberg adlı üyeden alıntı
bu arada;zincir ve jant temizliği için tiner önerirmisiniz? şu gazyağı'nı hiç bir yerde bulamadım da :(
Mümkünse gazyağı ama bulunamıyorsa ve zincir oringsiz bir zincirse benzin yada mazotla da temizleyebilirsin, ama tineri tavsiye etmiyorum.
goker adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bayram sonu cbf 150 alıcam bir aksilik çıkmazsa forumun ilk 200 sayfası civarı okudum sonrasını okuyamadım ilk aldığımda ne tavsiye edersiniz lastiklerin kaygan olduğunu duydumm ama bende jinlun var ondada duro lastik var o kadar kaygan gelmiyor bana jinlunde castrol pw 1 kullanıyodum bu motora da uyuyor sanırsam dikkat etmem gereken şeyleri yazarsanız çok sevinirim özellikle rodaj geçiren arkadaşlar hangi yol şartlarında rodaj yaptıklarnı süreç zarfında kullanım tarzlarını yazabilirlerse çok makbüle geçer. Aranıza katılıyorum sonunda... Bu arada yaz kış motora biniyorum ve ginde 70-80 km yol yapıyorum. Yani motorum yatmıyacak.
Hergün kullanacaksan lastikleri kesinlikle michelin ile değiştirmeni tavsiye ederim. Kaza riskinin yüksek olduğu bu iki tekerli icatlarda mümkün olan en fazla tedbiri almalıyız. Buna yere sağlam basan lastiklerde dahil.
...
Arkadaslar kullanılan malzemeler;
Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
Sert Pleksi Angel
Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
Sunpart H7 6000K Xenon.
Profesyonel işçilik olmuş, yapan arkadaşın ellerine sağlık, güle güle kullan...
CriticalWave adlı üyeden alıntı
GPS tutacağı varmı motosiklet için yada nasıl bişey ypabilirim? araba camına vakumlu olan tutacak var oda motora olmaz düşer pek sağlam durmuyor
GPS marka modeline göre farklı seçenekleri denemek lazım, cbr125cbr isimli arkadaştı sanırım, nokia 5800 için gayet güzel bir gps tutacağını cbf150'sine uygulamıştı, önceki sayfalarda fotoğraflarını görebilirsin.
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız
Sanada kazasız, belasız, keyifli sürüşler Emrah.
Bayramın mübarek olsun...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
15 Kasım 2010, 10:28
arkadaşlar herkezin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun,
hayırlı bayramlar...
-
15 Kasım 2010, 12:19
selam eski dostlar, bayramınızı kutluyorum.
motoru büyüttük ama cbf'i bir türlü satasım gelmedi.
Geçen hafta uzun bir aradan sonra tekrar kullandım, büyük keyif aldım. Kafamda ikilemler havada uçuştu, ben de satmaktan vazgeçtim
Motorlarımızın kıymetini bilelim. Sayfaları okumuş olan arkadaşlar en büyük cbf aşığı olduğumu bilirler.
Bir de reklam sloganı çaktık mı geri dönüşümü tamamlarım
CBF 150...Bazıları için güçten daha önemli şeyler vardır.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
-
15 Kasım 2010, 13:22
Arkadaşlar, Hepinizin Mübarek Kurban bayramını kutlarım. CBF 150 ufak kusurları olsa da süper alet. Umarım yeni modellerde kullanıcıları dinleyip hatalarını giderirler. Hepinize keyifli sürüşler.
-
15 Kasım 2010, 16:36
AydoganX adlı üyeden alıntı
Yazmayalı baya vakit geçmiş
GPS marka modeline göre farklı seçenekleri denemek lazım, cbr125cbr isimli arkadaştı sanırım, nokia 5800 için gayet güzel bir gps tutacağını cbf150'sine uygulamıştı, önceki sayfalarda fotoğraflarını görebilirsin.
Biri benim adımı mı söyledi İsmail benimki nokia 5800 ın kendi yanında verilen araç kitiydi.
aşağıdaki sayfada görebilirsiniz. Aslında universal olanları da var carrefour un oto aksesuar bölümünde denk gelmiştim...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-801.html
Herkese hayırlı bayramlar..
-
15 Kasım 2010, 18:42
hayırlı bayramlar arkadaşlar...
-
15 Kasım 2010, 18:59
Bayram
Herkese iyi bayramlar.Kazasız ve sağlıklı bir yaşam dileğiyle.
-
16 Kasım 2010, 01:15
Bayramınızı tebrik eder, kazasız sürüşler dilerim.
Orhan KÖNİ
-
16 Kasım 2010, 04:27
bu uzuuun bayram tatilin de herkese kazasız belasız güzel sürüşler,geziler dilerim deponuz dolu ve kaskınız başınız da olsun bayramınız mübarek olsun...saygılar.
-
16 Kasım 2010, 11:50
arkadaşlar yan çanta demiri taktırmak istiyorum.
bu demirler arka çanta demirine mi takılıyor, arka çanta demiri de almak zorunda mıyım?
-
16 Kasım 2010, 18:07
jr. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yan çanta demiri taktırmak istiyorum.
bu demirler arka çanta demirine mi takılıyor, arka çanta demiri de almak zorunda mıyım?
sayfa 870'de bu konu tartışılmış.bende de full koruma demirli çanta taşıyıcı olan var ama tavsiye etmiyorum görüntüyü bozdu biraz .. tekli satılanlar bence daha güzel görünümlü ve daha pratik.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-870.html
-
16 Kasım 2010, 23:54
herkese hayırlı ve nice bayramlar
-
17 Kasım 2010, 00:45
bougberg sağol. sadece yan demirler takılabilir mi arka çanta demiri olmadan?
-
18 Kasım 2010, 13:21
Arkadaşlar başlangıç için CBF150 almaya karar verdim , motoru buldum , 2010 model 9.000 km.de kredi kartına 10 taksit ile alıyorum. Renk kırmızı. Düşmesi kalkması kazası v.s. olmadığını söyledi motorun sahibi yarın gidip bakıcam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler