Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    '09 CBF 150 Siyah '06 TransAlp Siyah
    Alıntı Dogan88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
    Arkadslar Bugün sabah elime geçti kargo.
    gayet güzel paketlenmiş. arkadaslar bu işlem için hondadan yeni sıfır far almıştım. 65 TL'ye. fakat montajlama sırasında yapan kişi farı ne kadar ısıtsada silikon yerleri gevşememiş. açarken ön cam karpuz gibi kırılmış. Sonra motorun üstünde olan farı söktüm gönderdim arkadaşa, arka kısmı ince ince kırarak ön camı çıkartmış. yani ön cam kaliteli malzemeden üretimemiş diyor, arabalarıda aynı yöntemlen söküyorum hiç böyle bir şeye rastlamadım dedi. neyse yolladım ben kargoyu yaptı ve yolladı;
    buyrun resimleri.

Arkadaslar kullanılan malzemeler;
    Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
    Sert Pleksi Angel
    Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
    Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
    BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
    Sunpart H7 6000K Xenon.

Arkadaşlar Aldığım kişi yolladığım para karşılığında fiş bile kesmiş, gerisini siz düşünün.
    İyi akşamlar ;

Bende bu şekilde yaptırmak istesem ne kadar tutar acaba ? Ücreti ne kadardır?

Yaptırdığınız kişinin , yerin , mail adresi , ilanı yada telefon numarası varsa verebilirmisiniz ?

Teşekkürler
    Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    Alıntı semih varol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar ;

Bende bu şekilde yaptırmak istesem ne kadar tutar acaba ? Ücreti ne kadardır?

Yaptırdığınız kişinin , yerin , mail adresi , ilanı yada telefon numarası varsa verebilirmisiniz ?

Teşekkürler
    +1
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    arkadaslar gittigidiyordan buldum arkadası. bana far hariç 250 tl gibi bi paraya mâl oldu. yapan arkadasın sitesi; http://www.xenonmercek.com/. orda irtibat bilgileri var. Ahmet bey. geçen honda motosiklete mercek yapmışsınız derseniz beni tanıyacaktır. ona gore sizin isteğiniz doğrultusunda size fiyat vericektir.

arkadaslar yalnız şunu söyleyim. bizim motorların farları inanılmaz dandik. en ufak açma işleminde kırılıyo karpuz gibi ikiye ayrılıyor. o yuzden ne kadar dikkat ederseniz edin yinede camı kırılacaktır. o yuzden işe başlamadan 2 tane far olması gerekir. birinin ön camını diğerinin çanağını kullanıcak.

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Arkdaşlar yarın İstanbuldan Didim'e gidicem sevgili Cbf'imle..
    Bayram boyunca orda giremiye bilirim foruma..
    Şimdiden herkese hayırlı bayramlar dilerim..
    Kazasız belasız
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız
    dostum seninde bayramın mübarek olsun

hayırlı yolculuklar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

arkadaslar gittigidiyordan buldum arkadası. bana far hariç 250 tl gibi bi paraya mâl oldu. yapan arkadasın sitesi; http://www.xenonmercek.com/. orda irtibat bilgileri var. Ahmet bey. geçen honda motosiklete mercek yapmışsınız derseniz beni tanıyacaktır. ona gore sizin isteğiniz doğrultusunda size fiyat vericektir.

arkadaslar yalnız şunu söyleyim. bizim motorların farları inanılmaz dandik. en ufak açma işleminde kırılıyo karpuz gibi ikiye ayrılıyor. o yuzden ne kadar dikkat ederseniz edin yinede camı kırılacaktır. o yuzden işe başlamadan 2 tane far olması gerekir. birinin ön camını diğerinin çanağını kullanıcak.
    arkadaşım inşallah aydınlatması yaptığın masrafa değecek güçtedir,zira harcadığın para az bir para değil.

güle güle kullan
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Dogan88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crypton T115
    saol babaçi, dün akşam deneme yaptım bile gerçekten yolu şmdi aydınlatıyor. eskiden apartmanları aydınlatan fardan eser yok. heleki selektörü hiç sormayın. önümdeki arabaya yapıyorum o ve onun önündeki araba bile sağa geçip yol veriyor varın gerisini siz düşünün.

Yazmayalı baya vakit geçmiş

Alıntı boudberg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada;zincir ve jant temizliği için tiner önerirmisiniz? şu gazyağı'nı hiç bir yerde bulamadım da :(
    Mümkünse gazyağı ama bulunamıyorsa ve zincir oringsiz bir zincirse benzin yada mazotla da temizleyebilirsin, ama tineri tavsiye etmiyorum.

Alıntı goker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bayram sonu cbf 150 alıcam bir aksilik çıkmazsa forumun ilk 200 sayfası civarı okudum sonrasını okuyamadım ilk aldığımda ne tavsiye edersiniz lastiklerin kaygan olduğunu duydumm ama bende jinlun var ondada duro lastik var o kadar kaygan gelmiyor bana jinlunde castrol pw 1 kullanıyodum bu motora da uyuyor sanırsam dikkat etmem gereken şeyleri yazarsanız çok sevinirim özellikle rodaj geçiren arkadaşlar hangi yol şartlarında rodaj yaptıklarnı süreç zarfında kullanım tarzlarını yazabilirlerse çok makbüle geçer. Aranıza katılıyorum sonunda... Bu arada yaz kış motora biniyorum ve ginde 70-80 km yol yapıyorum. Yani motorum yatmıyacak.
    Hergün kullanacaksan lastikleri kesinlikle michelin ile değiştirmeni tavsiye ederim. Kaza riskinin yüksek olduğu bu iki tekerli icatlarda mümkün olan en fazla tedbiri almalıyız. Buna yere sağlam basan lastiklerde dahil.

...
    Arkadaslar kullanılan malzemeler;
    Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
    Sert Pleksi Angel
    Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
    Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
    BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
    Sunpart H7 6000K Xenon.
    Profesyonel işçilik olmuş, yapan arkadaşın ellerine sağlık, güle güle kullan...

Alıntı CriticalWave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    GPS tutacağı varmı motosiklet için yada nasıl bişey ypabilirim? araba camına vakumlu olan tutacak var oda motora olmaz düşer pek sağlam durmuyor
    GPS marka modeline göre farklı seçenekleri denemek lazım, cbr125cbr isimli arkadaştı sanırım, nokia 5800 için gayet güzel bir gps tutacağını cbf150'sine uygulamıştı, önceki sayfalarda fotoğraflarını görebilirsin.

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız
    Sanada kazasız, belasız, keyifli sürüşler Emrah.
    Bayramın mübarek olsun...
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    arkadaşlar herkezin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun,
    hayırlı bayramlar...

jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    selam eski dostlar, bayramınızı kutluyorum.

motoru büyüttük ama cbf'i bir türlü satasım gelmedi.

Geçen hafta uzun bir aradan sonra tekrar kullandım, büyük keyif aldım. Kafamda ikilemler havada uçuştu, ben de satmaktan vazgeçtim

Motorlarımızın kıymetini bilelim. Sayfaları okumuş olan arkadaşlar en büyük cbf aşığı olduğumu bilirler.

Bir de reklam sloganı çaktık mı geri dönüşümü tamamlarım

CBF 150...Bazıları için güçten daha önemli şeyler vardır.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

TheNightHawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Arkadaşlar, Hepinizin Mübarek Kurban bayramını kutlarım. CBF 150 ufak kusurları olsa da süper alet. Umarım yeni modellerde kullanıcıları dinleyip hatalarını giderirler. Hepinize keyifli sürüşler.

cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazmayalı baya vakit geçmiş

GPS marka modeline göre farklı seçenekleri denemek lazım, cbr125cbr isimli arkadaştı sanırım, nokia 5800 için gayet güzel bir gps tutacağını cbf150'sine uygulamıştı, önceki sayfalarda fotoğraflarını görebilirsin.
    Biri benim adımı mı söyledi İsmail benimki nokia 5800 ın kendi yanında verilen araç kitiydi.
    aşağıdaki sayfada görebilirsiniz. Aslında universal olanları da var carrefour un oto aksesuar bölümünde denk gelmiştim...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-801.html

Herkese hayırlı bayramlar..

Motosikleti
    cbf150 2010 siyah
    hayırlı bayramlar arkadaşlar...

slameram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150 Kırmızı

Bayram

Herkese iyi bayramlar.Kazasız ve sağlıklı bir yaşam dileğiyle.

Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Bayramınızı tebrik eder, kazasız sürüşler dilerim.
    Orhan KÖNİ

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    bu uzuuun bayram tatilin de herkese kazasız belasız güzel sürüşler,geziler dilerim deponuz dolu ve kaskınız başınız da olsun bayramınız mübarek olsun...saygılar.

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    arkadaşlar yan çanta demiri taktırmak istiyorum.

bu demirler arka çanta demirine mi takılıyor, arka çanta demiri de almak zorunda mıyım?

Motosikleti
    kymco downtown300i - Honda Silverwing600 ABS
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yan çanta demiri taktırmak istiyorum.

bu demirler arka çanta demirine mi takılıyor, arka çanta demiri de almak zorunda mıyım?
    sayfa 870'de bu konu tartışılmış.bende de full koruma demirli çanta taşıyıcı olan var ama tavsiye etmiyorum görüntüyü bozdu biraz .. tekli satılanlar bence daha güzel görünümlü ve daha pratik.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-870.html

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    herkese hayırlı ve nice bayramlar

Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    bougberg sağol. sadece yan demirler takılabilir mi arka çanta demiri olmadan?

Arkadaşlar başlangıç için CBF150 almaya karar verdim , motoru buldum , 2010 model 9.000 km.de kredi kartına 10 taksit ile alıyorum. Renk kırmızı. Düşmesi kalkması kazası v.s. olmadığını söyledi motorun sahibi yarın gidip bakıcam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler