Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Kasım 2010, 11:55
slm arkadaşlar honda cbf almayı düşününen varsa samsun da bir arkadaşım satıyor 2010 model bakımları yeni yapıldı deposu benzin dolu daha 8 binde olması lazım belki daha da az yamaha fazer 600 almak istiyor 3.500 tl istiyor düşünen varsa buradan ulaşabilir.
Reklamlar
-
10 Kasım 2010, 20:58
-
10 Kasım 2010, 22:41
Arkadaşlar bayram sonu cbf 150 alıcam bir aksilik çıkmazsa forumun ilk 200 sayfası civarı okudum sonrasını okuyamadım ilk aldığımda ne tavsiye edersiniz lastiklerin kaygan olduğunu duydumm ama bende jinlun var ondada duro lastik var o kadar kaygan gelmiyor bana jinlunde castrol pw 1 kullanıyodum bu motora da uyuyor sanırsam dikkat etmem gereken şeyleri yazarsanız çok sevinirim özellikle rodaj geçiren arkadaşlar hangi yol şartlarında rodaj yaptıklarnı süreç zarfında kullanım tarzlarını yazabilirlerse çok makbüle geçer. Aranıza katılıyorum sonunda... Bu arada yaz kış motora biniyorum ve ginde 70-80 km yol yapıyorum. Yani motorum yatmıyacak.
-
11 Kasım 2010, 00:40
babaçi adlı üyeden alıntı
ben metehan'ın motoruna takılmış olan h4'ü gördüm kesinlikle tavsiye etmiyorum farı kırmayı,sonra oraları siyah silikonla doldurmuşlar.görüntü pek hoş değil.
ayrıca bu şekilde yapabilirseniz,diyelim muayeneden geçmedi,15 dakikada eski sisteme dönüş yapmanız mümkün.
yada satarken üzerinden söküp alabilirsiniz
far ayarlarınızın olmadığı muaynede yazılıyor ama yinede vizeden geçiyor.
hafif kusur..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 ----------
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
dun kı far gecme olayından sonra bende exon takayım dedım tek bulamadıgım için çift aldım H4 uzun kısa olanda conson dıye marka
bende kesme biçme yapmadım far tasında sadece exon lambayı içine alan duyun meyal kısmında ufak bı yontma yaptım bırazda silikonladım
muayene yaptırdıktan sonra yapacaktım ama farın ikide bir gecip durması benı deli ediyorrrrrrrrrrr
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
bu arada resimlerde görülen zenon tek balast dır. yani bir balans 2 ampul fiyatıdır.. yedek ampullu almış oldun. cbf de zenonu 1 yıldan fazla kullanmış biri olarak
h4 orjinal yuvası genişleterek uygulanır. etrafına silikon tavsiyesi yapılır..
h7 dahada bol gelir.
h1 i saymıyorum bile...
bu durumda mercek gerekir..
mercek olursa far yine kesilir...
en önemlisi de far çanağımızın üst kısmında tırtıklı bir yer var hafifi oval o tırtıklar sarı sarı çizgiler yapıp papatya gibi çizgiler atıyor
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
11 Kasım 2010, 02:53
kutu içerisinde iki balast iki far bulunuyor 1 ni kullandım ve baska bir motorsiklet için 1 takım daha var demek oluyor
-
11 Kasım 2010, 17:05
-
11 Kasım 2010, 17:36
boudberg adlı üyeden alıntı
[/COLOR]Hocam bence servisine akıl danış, oradakiler mutlaka buna benzer bir olay yaşamışlardır.
Sıkma canını, sen de bir şey yoksa senden iyisi yok.
mmucit hocam ,servisim sağ olsun her konuda yardımcı oldu(D&B) ama bu konuda onlarda birşey yapamıyor:( .ben tüketici mahkemesine gideceğim...şimdilik kararım o yönde.tabi bende birşey yok çünkü motorum park halindeydi fakat gerçekten çok moral bozucu bir durum.. yinede teşekkürler..[/QUOTE]
Benim demek istediğim mutlaka böyle bir olay olmuştur servislerde. Servisler aracımızı onlardan teslim alırken parayı bizden tahsil ediyorlarki bir sıkıntı olursa uğraşmamak için ama en azından yol gösterebilirler, şöyle yapalım filan diye.
Dogan88 adlı üyeden alıntı
yok arkadasım değil yani lafın gelişi arkadaş dedim. parasıyla yapıyor, daha tam maliyet çıkartmadık xenon falan kargo herşey dahil buraya yazıcam tahmini 200-250 TL gidicek. angelli yapıcak far karartma uygulucak.
mercek olarak hella bixenon mercek kullancak.
Dediğine göre bayağı bir güzel olacak, parasıda işin aslı normal(ama ben o fiyata taktıramam)
arda** adlı üyeden alıntı
Herkese hayırlı günler benim başımda bir dert var cbf 150 e me devir saati takmak istiyorum ama antalya manavgattaki ustaların hiçbiri anlamıyor o yüzden bende çareyi forumlarda aramaya başladım bana cbf 150 ya yurt dışı versiyonu km saati lazım yada turkiye versiyonuna uyumlu km saatine devir saati tskler şimdiden
Yapan arkadaş var, hatta satıyor bile ama çook tuzlu
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar honda cbf almayı düşününen varsa samsun da bir arkadaşım satıyor 2010 model bakımları yeni yapıldı deposu benzin dolu
daha 8 binde olması lazım belki daha da az yamaha fazer 600 almak istiyor 3.500 tl istiyor düşünen varsa buradan ulaşabilir.
Hayırlı satışlar olsun.
ellvis_78 adlı üyeden alıntı
dun kı far gecme olayından sonra bende exon takayım dedım tek bulamadıgım için çift aldım H4 uzun kısa olanda conson dıye marka
bende kesme biçme yapmadım far tasında sadece exon lambayı içine alan duyun meyal kısmında ufak bı yontma yaptım bırazda silikonladım
muayene yaptırdıktan sonra yapacaktım ama farın ikide bir gecip durması benı deli ediyorrrrrrrrrrr
[COLOR="Silver"]
xenon özellikle motora şart bide merceği olsa
goker adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bayram sonu cbf 150 alıcam bir aksilik çıkmazsa forumun ilk 200 sayfası civarı okudum sonrasını okuyamadım ilk aldığımda ne tavsiye edersiniz lastiklerin kaygan olduğunu duydumm ama bende jinlun var ondada duro lastik var o kadar kaygan gelmiyor bana jinlunde castrol pw 1 kullanıyodum bu motora da uyuyor sanırsam dikkat etmem gereken şeyleri yazarsanız çok sevinirim özellikle rodaj geçiren arkadaşlar hangi yol şartlarında rodaj yaptıklarnı süreç zarfında kullanım tarzlarını yazabilirlerse çok makbüle geçer. Aranıza katılıyorum sonunda... Bu arada yaz kış motora biniyorum ve ginde 70-80 km yol yapıyorum. Yani motorum yatmıyacak.
Motorun lastiklerini michelin ile değiştir, dua edersin. İstanbulda buzmotorda 160 tl civarı, ama sen yine pazarlık et ve yeni lastik istediğini belirt.
Yağ olarak ise APİ SJ sınıfı ya da üstü yağ olmalı der kullanma kılavuzumuz. Kışın 10-40, yazın ise 10-50, 15-50 kullanabilirsin.
Motosiklet yağ eksiltebilir, sen de hemen eksildiğini anlayınca tamamla 500 km de bir bakarsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bol bol viteslerle oyna ama rodajda motoru çok zorlama, dip gaz gitme.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------
arkadaslar yapan arkadasın montajı bitmiş resimlerini bugun yolladı bana buyrun sizinlede paylaşayım.
yorumları alayım
)
Süper olmuş.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
11 Kasım 2010, 17:44
arkadaslar yapan arkadasın montajı bitmiş resimlerini bugun yolladı bana buyrun sizinlede paylaşayım.
yorumları alayım
)
yakışıklı duruyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
11 Kasım 2010, 18:12
yorumları alayım
)
Süper...
-
11 Kasım 2010, 18:22
yorumları alayım
)
Çok beğendim yapanın ellerine sağlık. Super olmuş.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
11 Kasım 2010, 22:50
doğan88...
süper vede orjinal olmuş...
yapana helal olsun....
-
12 Kasım 2010, 14:07
Çok güzel olmuş, camı söküp takmak zor mu, ayrıca farın camını geri takacak değil mi?
-
12 Kasım 2010, 15:18
yorumları alayım
)
Ellerinize sağlık..süper olmuş
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
12 Kasım 2010, 16:02
-
12 Kasım 2010, 17:07
Temiz iş güle güle kullanın. Benim 8E kasa 2004 model Audi min farını ampulu değiştireceğim diye içinden kırdım, far yükseklik ayarı yapılamıyor. Tamir için de ön camın sökülmesi gerekiyor. Bir ara girişeceğim. Cam elimde kalır diye korkuyorum.
-
12 Kasım 2010, 17:48
GPS tutacağı varmı motosiklet için yada nasıl bişey ypabilirim? araba camına vakumlu olan tutacak var oda motora olmaz düşer pek sağlam durmuyor
-
12 Kasım 2010, 18:23
GÜzel olmuş güle güle kullanın.
-
12 Kasım 2010, 21:07
Öncelikle yorumlar için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
Arkadslar Bugün sabah elime geçti kargo.
gayet güzel paketlenmiş. arkadaslar bu işlem için hondadan yeni sıfır far almıştım. 65 TL'ye. fakat montajlama sırasında yapan kişi farı ne kadar ısıtsada silikon yerleri gevşememiş. açarken ön cam karpuz gibi kırılmış. Sonra motorun üstünde olan farı söktüm gönderdim arkadaşa, arka kısmı ince ince kırarak ön camı çıkartmış. yani ön cam kaliteli malzemeden üretimemiş diyor, arabalarıda aynı yöntemlen söküyorum hiç böyle bir şeye rastlamadım dedi. neyse yolladım ben kargoyu yaptı ve yolladı;
buyrun resimleri.
Arkadaslar kullanılan malzemeler;
Hella Bi-Xenon mercek(uzun-kısa)
Sert Pleksi Angel
Angel için voltaj dengeleyici regülatör.
Far Karartma için 690 C ısıya dayanıklı boya
BMW'lerde kullanılan Mercek Çerçevesi.
Sunpart H7 6000K Xenon.
Arkadaşlar Aldığım kişi yolladığım para karşılığında fiş bile kesmiş, gerisini siz düşünün.
Demekki dürüst satıcı imiş.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
12 Kasım 2010, 23:04
selam arkadaşlar biliyorsunuz ki cbf ler kışın zor calışır karbüratör ayarı yaptıran varmı kışın hava ayarı ayarını bilen varmı.
-
13 Kasım 2010, 01:21
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler