Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Ekim 2010, 20:58
Tüm cbf 150 kullanıcısı ve seveni arkadaşlara merhaba.Yaklaşık 8 aydır sitenizi takip ediyorum.Henüz motosikletim yok ancak:kask,mont,eldiven vb. ekipmanlarımı tamamladım.Motosikletide uygun bir cbf denk gelirse alacağım.Forumdan edindiğim bilgi ve tecrübeleri gün gün takip ediyor ve bilgisayarıma word dosyasına kayıt ediyorum.Motosikleti alınca yararlanmak üzere.
Reklamlar
-
08 Ekim 2010, 21:59
slameram adlı üyeden alıntı
Tüm cbf 150 kullanıcısı ve seveni arkadaşlara merhaba.Yaklaşık 8 aydır sitenizi takip ediyorum.Henüz motosikletim yok ancak:kask,mont,eldiven vb. ekipmanlarımı tamamladım.Motosikletide uygun bir cbf denk gelirse alacağım.Forumdan edindiğim bilgi ve tecrübeleri gün gün takip ediyor ve bilgisayarıma word dosyasına kayıt ediyorum.Motosikleti alınca yararlanmak üzere.
merhaba...bende yeni üyeyim...dilerim Allah gönlüne göre bir cbf nasip eder...
-
08 Ekim 2010, 22:47
Teşekkür ederim.Benim çevremde cbf 150 yok desem yeridir.Şehir dışından motorlar görüyorum onlara da nasıl ulaşırım nasıl güvenip alırım bilmiyorum.
-
08 Ekim 2010, 22:51
Teşekkür ederim.Benim çevremde cbf 150 yok desem yeridir.Şehir dışından motorlar görüyorum onlara da nasıl ulaşırım nasıl güvenip alırım bilmiyorum.
Amasyadamısın dostum?
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
08 Ekim 2010, 23:17
-
08 Ekim 2010, 23:46
mbuyuk adlı üyeden alıntı
mbuyuk sen koruma demirini de mi boyadın aynı boyayla
-
09 Ekim 2010, 00:27
arkadaşlar soğuklar geldi, motora binerken ne gibi tedbirler alıyorsunuz ? Nekadar saat yolda olabiliyorsunuz ve dezavantajları nelerdir ?
-
09 Ekim 2010, 12:52
worldwideweb adlı üyeden alıntı
arkadaşlar soğuklar geldi, motora binerken ne gibi tedbirler alıyorsunuz ? Nekadar saat yolda olabiliyorsunuz ve dezavantajları nelerdir ?
2 km yol gidiyorum evden ama yinede montu, pantolonun üstüne yandan fermuarlı pantolonu, kışlık eldiveni giyiyorum, biraz daha soğuyunca balaklavayıda giymeye başlarım.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
09 Ekim 2010, 12:59
Merzifon'da.
Ben Çorum merkezdeyim,burda bir dostumuz henüz 1 aylık bile olmamış 2011 motorunu satıyor kırmızı cbf150 aksesuar olarak ''motor koruma demiri ve ayakcık''var.
Kendisi varadero aldığı için bunu satmayı düşünüyor.istediği fiyat 4.000tl gibi,fakat arzu edersen motoru görmeye gelebilirsin ozamanda pazarlık yapabiliriz.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
09 Ekim 2010, 13:13
Ben 2750-3250 arası bir motor düşünüyorum.Nakit olarak şu an o kadar veremem.
-
09 Ekim 2010, 13:42
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
10 Ekim 2010, 00:56
Selam herkese. Bugün kışın ve yağmurun da gelmesiyle zaten yetersiz olan lastikleri (Duro) pardon naylonları buz motordan michelin pilot sporty ile değiştirdim. Ön arka lastik, montaj ve balans ile toplam 160 tl tuttu. Kampanya varmış. Adam bu aralar bu lastiği çok satıyoruz diyodu. Özellikle de cbflere
-
11 Ekim 2010, 01:22
Hayırlısı olsun diyelim o zaman.
Öncelikle kışlık montumu giymeye başladım. Kışlık balaklavamı daha giymedim ama yazlık balaklavamı takıyorum. Mevsimlik eldivenlerimi giydim. (Kışlık ama pek sıcak tuttuğu söylenemez.)
Pantolumu giyiyorum ama içliğini daha takmadım. En zayıf 2. yere yani ayaklara maalesef kışlık çorap dışında birşey yapamıyorum. Motobot var ama kışlık değil.
Böyle işte. Bide yaz klış buğu camı ile kullanıyorum kaskımı. Belli olmuyor, buralar nemli.
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Çalıştığımdan dolayı 2 haftadır motora binmiyordum..Dün süpriz bi şekilde işten ayrılınca
..Sabah dedim bi kontağı çeviriyim keyfim yerine gelsin.
Bi süprizle daha karşılaştım akü ömrünü bitirmiş
Bugün şöyle bi sıkılana kadar turlicam raporları geldiğimde yazarım
Bence akünün suyuna bak, eksikse tamamla ve sarj ettir. Belki biraz daha gider.
kimi adlı üyeden alıntı
Selam herkese. Bugün kışın ve yağmurun da gelmesiyle zaten yetersiz olan lastikleri (Duro) pardon naylonları
buz motordan michelin pilot sporty ile değiştirdim. Ön arka lastik, montaj ve balans ile toplam 160 tl tuttu. Kampanya varmış. Adam bu aralar bu lastiği çok satıyoruz diyodu. Özellikle de cbflere
Hayırlı olsun, satarlar tabii ben zamanında 200 gayme bayılmıştım şimdi 160 a veriyorlar.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
11 Ekim 2010, 09:43
her kese günaydın arkadaşlar
-
11 Ekim 2010, 09:52
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
mbuyuk sen koruma demirini de mi boyadın aynı boyayla
yok kardeş ben boyamadım demiri kendi boyası alındığından beri öyle mat siyah
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
11 Ekim 2010, 11:44
mbuyuk adlı üyeden alıntı
Resimler için teşekkürler mbuyuk. Çok orijinal olmuş, hiç sırıtmıyor.
mmucit adlı üyeden alıntı
Ön koruma demirini test eden bir arkadaşımız(one tekrardan geçmiş olsun diyorum) çokda koruma sağlamadığını ifade etmişti. Yatırdığı tarafın krenajını değiştirmişti, yanlış hatırlamıyorsam..........
Ayrıca bunların da bir ağırlığı olduğunu unutmayın. Normalde dahi bizim motorumuz ağır.
Evet mucit kardeşimin burada özellikle bahsettiği ağırlığın artması kısmı çok önemli.
Full koruma demirli bir cbf150 en azından 10 kg civarı belki daha fazla motorun toplam ağırlığını artırır.
Bu da doğal olarak motorun gidişatını etkiler, yakıt tüketimini artırır vs. vs.
Hoşgeldin, en kısa zamanda istediğin gibi bir motor alabilirsin umarım.
Kışlık montumu ve termal içliğini kullanmaya başladım.
Pantolonumun içine de termal içlikleri taktım.
Bunlar haricinde, işe gelirkenki gömleğimin içinden "THERMOFORM TERMAL TAKIM" kullanıyorum.
Kışlık eldivenin içinden "BERING ZIRTEX İÇ ELDİVEN" kullanıyorum.
"DIADORA POKER SU GEÇİRMEZ BOT"un içinden ve standart çoraplarımın üstünden COLD KILLERS SICAK ÇORAPLAR kullanıyorum.
Botun su geçirmez dediğine aldanmayın bot içine su alıyor ama cold killer çoraplar su geçirmiyor.
Emrah.ark adlı üyeden alıntı
Çalıştığımdan dolayı 2 haftadır motora binmiyordum..Dün süpriz bi şekilde işten ayrılınca
..Sabah dedim bi kontağı çeviriyim keyfim yerine gelsin.
Bi süprizle daha karşılaştım akü ömrünü bitirmiş
Bugün şöyle bi sıkılana kadar turlicam raporları geldiğimde yazarım
İşten çıkmana üzüldüm Emrah, hayırlısı olsun.
Akü için motomaxta satılan AL300RPO isminde bir şarj cihazı var. Ben henüz cbf150 nin aküsünde kullanmadım (ihtiyacım olmadı) ama önceki motorumda gayet sağlıklı şarj yapıyordu.
kimi adlı üyeden alıntı
Selam herkese. Bugün kışın ve yağmurun da gelmesiyle zaten yetersiz olan lastikleri (Duro) pardon naylonları
buz motordan michelin pilot sporty ile değiştirdim. Ön arka lastik, montaj ve balans ile toplam 160 tl tuttu. Kampanya varmış. Adam bu aralar bu lastiği çok satıyoruz diyodu. Özellikle de cbflere
Hayırlı olsun michelinler. Patlak yüzü görmesin
mimoza_cbf_ adlı üyeden alıntı
her kese günaydın arkadaşlar
Günaydın Ferhat
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
11 Ekim 2010, 14:28
AydoganX adlı üyeden alıntı
Kışlık montumu ve termal içliğini kullanmaya başladım.
Pantolonumun içine de termal içlikleri taktım.
İşten çıkmana üzüldüm Emrah, hayırlısı olsun.
Akü için motomaxta satılan
AL300RPO isminde bir şarj cihazı var. Ben henüz cbf150 nin aküsünde kullanmadım (ihtiyacım olmadı) ama önceki motorumda gayet sağlıklı şarj yapıyordu.
Saolasın abi..Terslikler gelince üst üste gelirmiş..Dünde motoru düşürdüm..Metehan abinin düşünce ilk elimeze aldığımız dediği grenajı çatlattım..
Şu içerde kalan paramı bi alıyım..Hepsini motora ve bakımlarına vericem..
Bu halde görünce bi kötü oluyorum
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
-
11 Ekim 2010, 21:17
merhaba arkadaşlar...kıyafet tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim...ben işe motorla gidip gelmekteyim...malum soğuğu var yağmuru var karı var...ucuz ve kaliteli mont ve pantolon tavsiyeniz varmıdır...teşekkürler...
-
11 Ekim 2010, 21:20
ZS805 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar...kıyafet tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim...ben işe motorla gidip gelmekteyim...malum soğuğu var yağmuru var karı var...ucuz ve kaliteli mont ve pantolon tavsiyeniz varmıdır...teşekkürler...
armodenin bikaç montuna ve eldivenine bak...ben kullanıyorum ve gayette memnunum..yanlız eldıveni kışın kışlık, yazın yazlık al..mont içinde yazlık-kışlık var (içinde yelek takılı oldugunda kışlık oluo, yazın ise çıkartıosun ve yazlık oluyor)
-
11 Ekim 2010, 21:52
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler