Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ekim 2010, 18:02
Merhabalar arkadaşlar nasılsınız bakalım Gözüm gibi baktığım Cbf mi satıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32371283/detay
Reklamlar
-
06 Ekim 2010, 18:03
OzCaN35 adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun Özcan. Kısa sürede satabilirsin umarım.
Yeni motor almak içinmi satıyorsun?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
06 Ekim 2010, 18:11
-
06 Ekim 2010, 18:36
merhaba arkadaşlar...satış ilanı fotolarında neden plaka kamufle ediliyor ? plakayı gizlemenin sebebi nedir ? bunu bir türlü anlamış değilim....selamlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------
motor-kolig adlı üyeden alıntı
abi sizce cbf 150 nasıl bir motor
merhaba....ben 8 aydır kullanıyorum...6000 km yol yaptım...şimdiye kadar sadece bir kez far ampulu arıza yaptı...yaklaşık km de 130 kuruş yakıyor...orjinal lastikleri beş para etmez...çok rahat kullanışı var...uzun yada kısa yol hiç farketmez çok rahat gider....servis konusuna hiç girmeyeyim...uzun lafın kısası bu paraya bu motor gayet iyi....selamlar...
-
06 Ekim 2010, 19:08
Aynen kardeşim Er-5 bakınıyodum ama maşallah 7lerde yüzüyo fiyatları
Bende 250liğe düşürdüm çıtayı. Bakalım yakın zamanda Ankaraya gelme durumum olabilir
Bunuda babama verdim o kullancak artık satılmasada problem yok müzeye kaldırırm
Koso lara talibim
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
-
06 Ekim 2010, 23:34
ZS805 adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar...satış ilanı fotolarında neden plaka kamufle ediliyor ? plakayı gizlemenin sebebi nedir ? bunu bir türlü anlamış değilim....selamlar...
Merhaba,
Plakadan, araç sahibinin adı soyadı, aracın plakası değişmediyse önceki sahiplerinin adı soyadı veya firma adı, önceki sahiplerinden ve şimdiki sahibinden varsa hasarlarını görülebilir.
---
Farklı nedenlerden de kapatan olabilir, mesela hırsızlık... Forumda plakayı görür, sonra aklında yer eder, motoruda biryerde gördümü aynı semtte, takılır peşine, hoooopp kaldır mürsel , sonra motor yok
-
06 Ekim 2010, 23:45
Aynen kardeşim Er-5 bakınıyodum ama maşallah 7lerde yüzüyo fiyatları
Bende 250liğe düşürdüm çıtayı. Bakalım yakın zamanda Ankaraya gelme durumum olabilir
Bunuda babama verdim o kullancak artık satılmasada problem yok müzeye kaldırırm
öcü 7 lere sen ne bakıon
6000 e gül gibi makinalar var. hemide çantalı demirli zenon lu sen azcık gözünü izmir dışına da aç bir bak
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
06 Ekim 2010, 23:54
worldwideweb adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Plakadan, araç sahibinin adı soyadı, aracın plakası değişmediyse önceki sahiplerinin adı soyadı veya firma adı, önceki sahiplerinden ve şimdiki sahibinden varsa hasarlarını görülebilir.
---
Farklı nedenlerden de kapatan olabilir, mesela hırsızlık... Forumda plakayı görür, sonra aklında yer eder, motoruda biryerde gördümü aynı semtte, takılır peşine, hoooopp kaldır mürsel
, sonra motor yok
teşekkürler..
-
07 Ekim 2010, 00:09
motor-kolig adlı üyeden alıntı
abi sizce cbf 150 nasıl bir motor
12 yıllık Honda Titan kullanıcısı olarak 5 aydır CBF150 kullanıyorum. Titan'a göre daha konforlu olduğu kesin. Ama bu konforun bedeli daha ağır ve uzun olması. Şehir içinde dar bir yerde dönmek istediğinizde, öyle kolay olmuyor! Bir de Titan'a göre bana daha çok benzin yakıyor gibi geldi.
CBF150'nin bana en olumsuz gelen yanı da şu: Özellikle şehir içi kullanımda (zaten sadece şehir içi için üretilmiş olmalı) 1. ve 2. vites arasında çok büyük bir farkın olması. 1. vites inliyor, ağlıyor, haykırıyor... 2. vites ise nazlı... devrini alıncaya kadar beklemen lazım İki vites arasında bir sigara molası verebilirsin. (Titan'da bu iki vites arasındaki ilişki oldukça güzel şekillenmişti)
Tavsiye eder miyim, evet ederim. Ama öyle aman aman değil... Asıl tavsiyem ise, eğer temiz bulabilirsen, 1998 - 2004 model arası bir Titan. CBF150 ile yapabileceğin pek çok şeyi onunla yapabilirsin... Aradaki 3000 TL fark ile de güzel bir tatil yaparsın
-
07 Ekim 2010, 00:41
meapa adlı üyeden alıntı
12 yıllık Honda Titan kullanıcısı olarak 5 aydır CBF150 kullanıyorum. Titan'a göre daha konforlu olduğu kesin. Ama bu konforun bedeli daha ağır ve uzun olması. Şehir içinde dar bir yerde dönmek istediğinizde, öyle kolay olmuyor! Bir de Titan'a göre bana daha çok benzin yakıyor gibi geldi.
CBF150'nin bana en olumsuz gelen yanı da şu: Özellikle şehir içi kullanımda (zaten sadece şehir içi için üretilmiş olmalı) 1. ve 2. vites arasında çok büyük bir farkın olması. 1. vites inliyor, ağlıyor, haykırıyor... 2. vites ise nazlı... devrini alıncaya kadar beklemen lazım
İki vites arasında bir sigara molası verebilirsin. (Titan'da bu iki vites arasındaki ilişki oldukça güzel şekillenmişti)
Tavsiye eder miyim, evet ederim. Ama öyle aman aman değil... Asıl tavsiyem ise, eğer temiz bulabilirsen, 1998 - 2004 model arası bir Titan. CBF150 ile yapabileceğin pek çok şeyi onunla yapabilirsin... Aradaki 3000 TL fark ile de güzel bir tatil yaparsın
temiz titanların fiytları 2bin civarlarında temiz cbflerde donanımına bağlı olarak 3-4 arası değişiyor. arada 1000 lira fark var yahu 3000 değil
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
07 Ekim 2010, 01:15
metanecho adlı üyeden alıntı
m.şanveren, gayet mantıklı ve tatmin edici bir açıklama olmuş eyw ;)
michelin'lerimi taktırdım ve tüm anlatılanlar tamamen doğru, virajda ben yatırmak istemiyorum kendi yatıyor
balans konusunda ise buradaki ustada ne balansı bunlara balans yapılmaz gerek yok dedi. ve yeni lastiklerde titreşim ortadan kayboldu!
bir ara jr. dı sanırsam lastik desenindenmiş gibi birşey söylemişti o seçenek kalıyor geriye.
vayyyyy bi mişlenci daha katmışız ortama şaka bi yana hayırlısı olsun ekmel ismaile söylediğim gibi allah zeval vermesin işallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
hayırlısı olsun hem size hemde alana bol müşteriler hayırlı satışlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:08 ----------
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
öcü 7 lere sen ne bakıon
6000 e gül gibi makinalar var. hemide çantalı demirli zenon lu sen azcık gözünü izmir dışına da aç bir bak
aynen 6000 ila 7000 arasında oldukça çok er5 var piyasada yazdan beri arkadaşıma bakıyorumda ordan biliyorum çok km yaptık temiz motor bulmak için parada anlaşamıyoruz bütçesi kısıtlı arkadaşımın yoksa çoktannn alınık er5 lerden birini almıştık
-
07 Ekim 2010, 02:04
babaçi adlı üyeden alıntı
2007 yılından beri sıvı gres kullanıyorum.32000 km yaptığım ybr'de sadece 1 defa zincir gerdirdim.
akşamdan sıvı gresi sıkarım sabahta yola çıkarım hiç öyle paçama filan sıçradığını görmedim.
aynı sistemi cbf'te devam ettiriyorum.
zincirim o ring li farkedermi acaba? würt tü galiba yagın markası
-
07 Ekim 2010, 02:16
arkadaşlar merhaba. patlayan kısa ampulü yenisiyle değiştirdim (çıkan ampul camı siyaha dönmüştü)fakat yine sonuç hüsran. far aşırı sönük yanıyor ,uzunlarda sorun yok sellektörde de sıkıntı yok.kısa far neredeyse hiç yanmıyor.sebebi ne olabilir? kısa devre v.s. olabilirmi acaba.
-
07 Ekim 2010, 05:00
m.salih adlı üyeden alıntı
cbf 150 istemiyor musun? onun için gel diyorum. paranı koy cebine gel. sana 2 tane siyah cbf 150 göstereceğim, hangisini beğenirsen onu alacaksın. hepsi bu
salih arkadaşım konyada oldugunu belirtmişsin bende konyadayım iki tane cbf var elimde diyorsun 2010 lifan 125 uag var bende faturası kesilmedi daha 3 bin km de şu an egercbf temiz olursa takas edelim düşünürsen grş lim
-
07 Ekim 2010, 13:22
mbuyuk adlı üyeden alıntı
İsmail kardeş bende motorumu ilk aldığımda egsozu berbat durumdaydı çizik, pas, ne arasan vardı ve çok rahatsız edici bir görüntüsü vardı hemen işe giriştim zımpara ve gazyağıyla temizledim biraz uğraştırdı ama sonuç güzel oldu boya olarakta Raykon spray color 690 derece ısıya dayanıklı boya kullandım yaklaşık 15 lira civarı. 5 aydır kullanıyorum hiçbir şekilde boyada atma akma vs olmadı ilk günkü gibi duruyor sadece yağışlı havalarda kullanmadım, fırsatını bulursam resimlerini atayım yarın öbür gün.
İsmail kardeş benim egsozun boyandıktan 5-6 ay sonraki hali ama dediğim gibi ben pek yağmur çamur ıslak havalarda kullanmadım bozulma olmadı
http://img834.imageshack.us/img834/3858/dsc00658v.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/9518/dsc00659g.jpg
bu arada resim yüklemeyide yavaş yavaş öğrencez artık
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
07 Ekim 2010, 14:35
Resim ekleme butonu kullanırsanız daha iyi olur
Hayırlı satışlar diliyorum.
boudberg adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. patlayan kısa ampulü yenisiyle değiştirdim (çıkan ampul camı siyaha dönmüştü)fakat yine sonuç hüsran. far aşırı sönük yanıyor ,uzunlarda sorun yok sellektörde de sıkıntı yok.kısa far neredeyse hiç yanmıyor.sebebi ne olabilir? kısa devre v.s. olabilirmi acaba.
Olabilir ama inş. kısa devre yerine açık devre vardır, yani bağlantı kopuktur ya da oksitlenmiştir. Bence ihmal etme baktır.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
07 Ekim 2010, 16:03
muratgün eyw, hepimiz için amin
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
-
08 Ekim 2010, 03:23
yardım
selam herkese ben DERMAN'a (motoruma) ön grenaj koruma demiri ve arka yan canta demiri almak ıstıyorum bılgısı olan paylasabılırmı ? sımdı den tesekkurler
-
08 Ekim 2010, 09:40
handsports adlı üyeden alıntı
selam herkese ben DERMAN'a (motoruma) ön grenaj koruma demiri ve arka yan canta demiri almak ıstıyorum bılgısı olan paylasabılırmı ? sımdı den tesekkurler
Ön koruma demirini test eden bir arkadaşımız(one tekrardan geçmiş olsun diyorum) çokda koruma sağlamadığını ifade etmişti. Yatırdığı tarafın krenajını değiştirmişti, yanlış hatırlamıyorsam.
Arka yan çanta demiri ise uzun yolculuklar için tavsiyemdir(uzun yoa da çok çıkmadım ama) ama şehir içi aralara girme huyunuz varsa hiç tavsiye etmeyeceğim. Ya da katlanır tip alabilirsiniz. Ama onun da yan yatma durumlarında koruyucu etkisi azalıyor.
Yani artık ne istediğinize göre yapıverin bir şeyler. Ayrıca bunların da bir ağırlığı olduğunu unutmayın. Normalde dahi bizim motorumuz ağır.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
08 Ekim 2010, 15:27
mücahiit adlı üyeden alıntı
salih arkadaşım konyada oldugunu belirtmişsin bende konyadayım iki tane cbf var elimde diyorsun 2010 lifan 125 uag var bende faturası kesilmedi daha 3 bin km de şu an egercbf temiz olursa takas edelim düşünürsen grş lim
mücahit kardeş:
cbf lerden biri bana ait, diğeri de benim daha önceki cbf'im. kardeş satmamızın nedeni büyütmek. senin makinalarla takas ederiz ama onları ne kadara alırlar gidip sorarız, ne verdilerse o fiyata sayarız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler