Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Eylül 2010, 20:29
ramizan83 adlı üyeden alıntı
geleyım ne yapacaz konyada takasmı gezımı hıhıhı
cbf 150 istemiyor musun? onun için gel diyorum. paranı koy cebine gel. sana 2 tane siyah cbf 150 göstereceğim, hangisini beğenirsen onu alacaksın. hepsi bu
Reklamlar
-
29 Eylül 2010, 22:02
[QUOTE=brs3417;2164180]Arkadaşlar bu akşam ufak bi kaza geçirdim
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Hep Pür Dikkat...
-
30 Eylül 2010, 00:41
[QUOTE=Bruce 65;2164878]
brs3417 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu akşam ufak bi kaza geçirdim
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Teşkkürler dostum amin.
Bu arada orjinal parça fiyatlarını öğrendim
Gidon borusu:30 tl
Fren maneti: 8 tl
Sağ grenaj : 125 tl yan sanayi 55 tl (cbr 125 in kiyle aynı çok saçma geldi bana) Bide yan sanayiler fighthawk olarak yazıyor yanında aklınızda olsun.
-
30 Eylül 2010, 00:59
insipre adlı üyeden alıntı
Başimdan geçen bir olayi paylaşmak istiyorum Haftasonu cbf imi Bursa'dan alıp istanbulda bakımını yaptırdıktan sonra Adapazari yolu uzerınden eskişehire getirdim Dün akşam üniversiteden çıktıktan sonra (2.öğretim)4 şeritli çevreyolunda (eskişehir atatürk caddesi) 75-80 arasi gidiyordum ki [saat 22.30] polis çevirdi radara girdiğimi hız sınırının %x katinin geçtigim için 260 tl ödemem gerektigini söyledi ben öğrenciyim dedim o zaman alt sınırdan keseym dedi ve 130 tl ceza kesti motosıkletin 4 şeritli bir çevreyolunda motosıkletin 50 km hız sınırı olması gerçekten bu ulkede motosıklet kullanmanın ne kadar zulum oldugunun bir göstergesi olsa gerek burda hiç bir motosıklet sürücüsü kask takmaz hatta cogunda ehliyet bile yoktur polisler hiçbirşekilde radara girmediği sürece müdahale etmez ancak full korumayla normal hızda seyir halinde giden bir insanı cevirip ceza kesmek nasil bir mantıga giriyorsa ha ne olcak ben bu ay kendimi maddi olarak biraz daha sıkıcam ancak ordan her gecerken o radari geçer geçmez var gucumle gaza asılcam... Trafik polislerinden bir kez daha nefret ettim kendilerini gecenin bir ayazi kuytu köşeye koydukları radarla zeki zannedip orda bekliyorlar
geçmiş olsun kardeşim...bu gün bende nasibimi aldım motosikletim ara sokakta kaldırımda duvarın dibinde park halindeyken kaldırıma park etmişim diye yedim
yanlız şunu belirtmek isterim radar uygulaması olan yer, herneresi olursa olsun bu yolda radarla hız kontrolü yapılıyor diye ikaz tabelaları vardır sanırım sen atladın o ikazları koymak yasal zorunlulukları bilginiz olsun istedim illaki ikaz vardır ve görmemiş olabilirsin ....tekrar geçmiş olsun ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
30 Eylül 2010, 01:07
brs3417 adlı üyeden alıntı
Bu arada orjinal parça fiyatlarını öğrendim
Gidon borusu:30 tl
Fren maneti: 8 tl
Sağ grenaj : 125 tl yan sanayi 55 tl (cbr 125 in kiyle aynı çok saçma geldi bana) Bide yan sanayiler fighthawk olarak yazıyor yanında aklınızda olsun.
Bilgi : Grenajın üstündeki stickeri söküp orijinal Honda TR logolarını yapıştırabilirsin. 3-5 TL maliyeti var.
Gidon borusuda heryerde 20 lira yazıyordu.
Bu fiyatları nereden aldın? Farklı yetkili servislerede sordunmu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
insipre adlı üyeden alıntı
Başimdan geçen bir olayi paylaşmak istiyorum Haftasonu cbf imi Bursa'dan alıp istanbulda bakımını yaptırdıktan sonra Adapazari yolu uzerınden eskişehire getirdim Dün akşam üniversiteden çıktıktan sonra (2.öğretim)4 şeritli çevreyolunda (eskişehir atatürk caddesi) 75-80 arasi gidiyordum ki [saat 22.30] polis çevirdi radara girdiğimi hız sınırının %x katinin geçtigim için 260 tl ödemem gerektigini söyledi ben öğrenciyim dedim o zaman alt sınırdan keseym dedi ve 130 tl ceza kesti motosıkletin 4 şeritli bir çevreyolunda motosıkletin 50 km hız sınırı olması gerçekten bu ulkede motosıklet kullanmanın ne kadar zulum oldugunun bir göstergesi olsa gerek burda hiç bir motosıklet sürücüsü kask takmaz hatta cogunda ehliyet bile yoktur polisler hiçbirşekilde radara girmediği sürece müdahale etmez ancak full korumayla normal hızda seyir halinde giden bir insanı cevirip ceza kesmek nasil bir mantıga giriyorsa ha ne olcak ben bu ay kendimi maddi olarak biraz daha sıkıcam ancak ordan her gecerken o radari geçer geçmez var gucumle gaza asılcam... Trafik polislerinden bir kez daha nefret ettim kendilerini gecenin bir ayazi kuytu köşeye koydukları radarla zeki zannedip orda bekliyorlar
Geçmiş olsun, üzüldüm. Umarım son cezan olur.
Bende arabayla birkaç yıl önce 222 lira radar cezası yemiştim.
Acısı hala içimde ukte kaldı. Cana geleceğine mala gelsin.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
aparat adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun kardeşim...bu gün bende nasibimi aldım motosikletim ara sokakta kaldırımda duvarın dibinde park halindeyken kaldırıma park etmişim diye yedim
Hocam sanada geçmiş olsun.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
30 Eylül 2010, 01:08
Eyvallah aydogan sağolasın... geçti, geçecek
Drift Religion
-
30 Eylül 2010, 01:23
Evet anes motora sordum mototale sordum bide vale motoya sorudum 28-29 tl dediler. 20 tl diyeni aramadım ama.
Evet stickerleri sökme işi olabilir. Peki nerden temin edebilirim o yazıyı ?
D&B motora sormak aklıma şimdi geldi ama aynı fiyatları verirler heralde.
-
30 Eylül 2010, 11:34
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
30 Eylül 2010, 18:48
arkadaslar ben fren balatası buldum seramik karbon sahibindnde sizce değiştirmeye değer mi? günümüz lük arabalarının hepsinde seramik frenler kullanılıyor. ısınma suresi ve ısınınca diğer standart balatalara gore fren performansı daha iyi diye biliyorum sizin fikriniz nedir? daha önce bu ürünü alan oldumu?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...arbon-ad/detay
-
30 Eylül 2010, 21:16
Bu motora çanta çok yakışıyor gerçekten. 46'lık Kappa aldım bugün Anes'den, sağolsun Hakan bey'de montajını yaptı. Eğer düşünen varsa ben 250 tl'ye aldım. MT özel fiyatı.
-
30 Eylül 2010, 22:57
kimi adlı üyeden alıntı
Bu motora çanta çok yakışıyor gerçekten. 46'lık Kappa aldım bugün Anes'den, sağolsun Hakan bey'de montajını yaptı. Eğer düşünen varsa ben 250 tl'ye aldım. MT özel fiyatı.
Hayırlı olsun, 2 adet L beden kask sığıyor ve gerçekten çok kullanışlı ben de tavsiye ederim, tam modeli nedir ?
-
01 Ekim 2010, 00:07
cbr125cbr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, 2 adet L beden kask sığıyor ve gerçekten çok kullanışlı ben de tavsiye ederim, tam modeli nedir ?
K46 olması lazım. Yeni seridenmiş, logonun kenerlarında kırmızı bişiler var. Üzerinde Upgrade Your Bike gibi bişey yazıyodu gaiba.
-
01 Ekim 2010, 00:08
Dönüşler rahat oluyor mu yan yatmak gerekiyor mu?
-
01 Ekim 2010, 00:53
ramizan83 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar size bi r sorum olsa kızarmısınız bana acaba 2500 bin liraya cbf 150 nin temizini bulmak hayalmi sizce yada bulunurmu yada tanıdıklarınızda varmı tşk ederim okuduğunu vede bana kızmadığınız için
slm arkadasım 2 ay daha beklersen 2500 temiz ve yüksek model bi cbf alırsın biliyosun kısın fiyatlar en az 300/400 aşağı çekiyo ben 1800 e aldım cbf150 35000 km 2007 model anlıyacağın bekliyicen biraz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:24 ----------
Rebornx4 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar gençlik. İş durumlarım nedeni ile biraz uzak kalmaktayım. Geçen günlerde ön disk balatalarım "beni değiştir" demeye başladı. Servisi arayıp fiyat alayım dedim fakat oda ne ??? "78 TL" ???. Bu işte bi gariplikmi var yoksa balataları gümüşten falanmı takıyorlar. Ne öneriyorsunuz arkadaşlar bu durumda?
yan sanayi ön arka 20 tl kendin takabilirsen servise nazaran 50/60 tl karın olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
slm arkadaşlar benim cbf150 vites geçişlerinde ses geliyor sanki bi yere çapar gibi debriyaj balatasındanmı yoksa başka bi sorunumu var
-
01 Ekim 2010, 01:03
kimi adlı üyeden alıntı
K46 olması lazım. Yeni seridenmiş, logonun kenerlarında kırmızı bişiler var. Üzerinde Upgrade Your Bike gibi bişey yazıyodu gaiba.
Bir fotoğraf alsak nasıl olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
boccom adlı üyeden alıntı
Dönüşler rahat oluyor mu yan yatmak gerekiyor mu?
Viraja göre değişir çok da fazla yatamıyorsun ama özellikle artçı varsa çok tehlikeli
-
01 Ekim 2010, 01:09
mmucit adlı üyeden alıntı
ebayde yoksa yoktur
O zaman kendin yapmayı deneyebilirsin.
Ledlerde sorun yok değil mi? Hani motor çalışırken yananlarda. Bi de o ledleri takalı kaç ay oldu?
bu arabalardaki düğmelerin altındaki lambalarla aynımı acaba o ufak olanlar?
belki beyazını buluruz?
bendekiler yaklaşık 2500 km ortalama 1,5 -2 aydır takılı
eski göstergemde de takılıydı xenonu baglayınca takmıştım, yenisini alıncada eskileri söküp yenisindede kullandım sorun yok. rölanti de pek gözde kırpmıyor motor sıcakken.
-
01 Ekim 2010, 02:17
babaçi adlı üyeden alıntı
sen bi haftada 3500 km yol yap...
gel kaldırımda ceza ye
iyileşince geçer
Haset ben 3500 yaptımda sen bi 600 mt yapıp gelemedin anladın sen
Drift Religion
-
01 Ekim 2010, 14:08
Dogan88 adlı üyeden alıntı
arkadaslar ben fren balatası buldum seramik karbon sahibindnde sizce değiştirmeye değer mi? günümüz lük arabalarının hepsinde seramik frenler kullanılıyor. ısınma suresi ve ısınınca diğer standart balatalara gore fren performansı daha iyi diye biliyorum sizin fikriniz nedir? daha önce bu ürünü alan oldumu?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...arbon-ad/detay
arkadaslar bugun bu ürünün siparişini verdim. bakalım nasıl bi ürünmüş.
-
01 Ekim 2010, 18:22
exile adlı üyeden alıntı
bu arabalardaki düğmelerin altındaki lambalarla aynımı acaba o ufak olanlar?
belki beyazını buluruz?
bendekiler yaklaşık 2500 km ortalama 1,5 -2 aydır takılı
eski göstergemde de takılıydı xenonu baglayınca takmıştım, yenisini alıncada eskileri söküp yenisindede kullandım sorun yok. rölanti de pek gözde kırpmıyor motor sıcakken.
Sağol verdiğin bilgiler için. İnş. bir ömür bozulmaz ledlerin.
Lambalar hakkında bilgim yok.
Dogan88 adlı üyeden alıntı
arkadaslar bugun bu ürünün siparişini verdim. bakalım nasıl bi ürünmüş.
Hayırlı olsun.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
-
02 Ekim 2010, 10:01
aparat adlı üyeden alıntı
Haset
ben 3500 yaptımda sen bi 600 mt yapıp gelemedin anladın sen
çok anladım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler