ilerleyen zamanlarda param ve fikrim zaman aşımınına uğramazsa böyle bir motor almak ıstıyorum.tabii yıllar sonra
ilerleyen zamanlarda param ve fikrim zaman aşımınına uğramazsa böyle bir motor almak ıstıyorum.tabii yıllar sonra
ARKADAŞLAR;
KASK BUGÜN ELİME ULAŞTI.KASKI ALIRKEN KAFAMI ÖLÇTÜM.57 CM. KAFAMA UYGUN M BEDEN İDİ. M BEDEN 58 CM E KADAR DİYE BELİRTİLİYORDU. GİYDİM HAKİKATEN YANAKLARDA ACAİP SIKIYOR.KULAKLARIM KASKI GİYERKEN KATLANIYOR.PARMAĞIMLA DÜZELTMEK ZORUNDA KALIYORUM. YANAKLARDAN ACAİP SIKIYOR.ZAMAN İÇİNDE YANAK PEDLERİ GEVŞER Mİ? ACAİP MORALİM BOZULDU DA. ÇÜNKÜ KASKI MOTOMAX TAN ALDIM . İADESİ ZOR .
Hiç aklında kalmasın, ölçünün bu şekilde sıkı olması asıl ideal olandır.
Bir çok kişi kaskın kafasına rahat olmasını düşünür ama yanlıştır.
İleriki zamanlarda biraz bollaşacaktır ve ideal olan ölçüye ulaşacaktır.
Moralini bozma. Bende ilk aldığımda kaskı zor giyip çıkartıyordum.
Dediğin gibi kulaklarım kıvrılıyordu. Fakat şu anda gayet ideal ölçüde.
Eğer mümkün olsa ben daha küçük bedenini alacaktım, 'Nasıl olsa ileride bollaşıyor' diye ama kaskın bir küçük bedenine kafamı sokamadım bile
Hergün kullanıyorsan 1-2 haftaya kalmaz ideal ölçüye kendiliğinden gelir zaten.
Ufak bir hatırlatma : Forumlarda tamamı büyük harf kullanmak, bağırmak anlamına gelir. Bu yüzden "Caps Lock" tuşuna dikkat ederseniz, yanlış anlamaların önüne geçilir. Aksi takdirde yönetimden uyarı alabilirsiniz.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
CBF150'de otomatik jigle olmadığı için bahsettiğin şekilde bu motorun çalışması imkansıza yakın.
Peki bu otomatik olmayan jigle ne işe yarıyor?
Karbüratöre giden hava ayarını kısıyor, doğal olarak karbüratörde benzin oranı fazlalaştığı için zengin karışım oluyor.
Bu da soğuk havalarda veya motor soğukken daha rahat ilk marş demek oluyor.
Otomatik olduğu zaman ise; aynı oranda gaz verdiği için zengin karışımda stop etmesini engelliyor.
Bu konuda fikrim yok ne yazıkki Ferhat
Evet, bu da çok önemli bir hatırlatma.
Eğer depo kapağını açınca görülen kenardaki delik pislikten veya başka bir şeyden tıkanmışsa karbüratöre gerekli benzini gönderemeyebilir.
Merhabalar,kaskınız hayırlı olsun bende aynı problemi yaşamıştım,hatta ilk giydiğimde sol kulağım koptu samdım okadar canımı yaktıki anlatamam.benim kask LS2 fakat şimdi ideal ölçüye ulaştı.Şayet değiştiremezseniz yanak pedlerini çıkarıp ılık suyla yıkayın hafif sabunlayarak eskisinden daha iyi olacaktır...
Not:İade olmayabilir ama değiştirme olabilmeli aslında bir telefon işi halleder...
Hep Pür Dikkat...
Benim uzaktan kumandadan marş basıyor ve jikleyi hiç kullanmıyorum, bir kerede alıyor ve hiç gaz vermiyorum normali bu değilmidir, çok soğuklar hariç hiç stop etmez ilk seferde, kışın bile jikleyi yarım cm açıp marşa basıyorum en fazla yarım dakika gaz verdikten sonra stop etmiyor, rölanti ayarındanmıdır başka bişeyden mi, benden önceki sahibi ayarlamış sağolsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------
Hayırlı olsun öncelikle, şöyle bir örnek verebilirim benim ls2 de "L" beden Dmz de "L" , ls2 ye kafası sığmayan bir arkadaşımız exo400 e biraz zorlanarak da olsa girmişti ,pad ler çok kalın ve ilk başta sert o yüzden zorlanıyorsunuz. Ama sadece siz kullanıyorsanız kafanızın şeklini alıyor, Aydoğanx in de dediği gibi doğrusu bu, aerodinamik ve ağırlık olarak fiyatına göre çok memnunum ben, artçı için almama rağmen güneş yoksa scorpionu kullanıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:29 ----------
Kargo ücretini siz ödediğiniz takdirde değiştiriyorlar, ben de beden olmaz ise diye korkup kargoyu iptal edip kendim giderek denemiştim. ( Bu arada mesajlar parça parça oldu kusura bakmayın )
Motomax'ın "Garajj" kısmındaki not aşağıda:
Aslında bu bildiğim kadarıyla yasal değil, gerçi önceki mesajda belirttiğim gibi zaten değiştirmen gerekmiyor.Garajj ürünleri, fiyat avantajı sağlayabilmek için seri sonu ve avantajlı ürünlerden oluşmaktadır. Bu ürünlerden arızalı çıkanlar dışında iade ve değişim yapılamamaktadır. Garajj ürünleri sadece internetten satılmaktadır, mağazalarda bu ürünler bulunmaz.
[QUOTE=AydoganX;2154943]Motomax'ın "Garajj" kısmındaki not aşağıda:
Bu Garajj işinden haberim yoktu,Sorry...ben genel manada...ve ahvalde şeytmiştim...
Hep Pür Dikkat...
arkadaşlar ybr 250 piyasadan çekildi galiba.parça sorunu oluyomudur?
Böyle bir sitenin üyesi olduğum için çok mutluyum.Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Rabbim sen bana kırmızı cbf nasip et... Kırmızı yoksa siyahta olur... Amin.
Duamı ederim yatarım, iyi geceler
Teşekkürler hocam. Bunları kontrol etmemiştim.Ama aklıma gelen farklı birşey var.Karbüratör temizleyici katkı koyup bi denemek istiyorum.Katkıdan sonra değişme olacakmı diye. Serviste büyük ihtimal yakıttandır vs. dedi. Şimdi servise gidince sağına soluna bakıp "bi sorun yok, yakıttandır" falan derlerse daha çok moralim bozulacak.
arkadaşlar kabataş buzmotorda bugün michalen lastik taktırıcam.. fiyat hakkında bilgisi olan varmıdır ? en son 160tl+20tl işcilik & montaj diye duyurmuştu metehan abimiz 4 ay önce.. acaba zam gelmişmidir??
izmir gibi yerde hangi yağı koyayım ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)