Ampulü deiştirdim hiç problem kalmadı
İlgilenen herkese teşekkürler
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
stebel natilus compac kullanıyorum yanında korna bastığım araç şerit değiştimezse iade
yanlız kornayı yani kick düğmelerinin sigortası 10 onu ana sigorta olan 20 ye getirmen gerek yoksa 10 luk ile atıyor attımı da marş selektör ve korna butonları basmıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:36 ----------
o kadar para vermene gerek yokki sök lastikleri al takoza motoru diski gazete kapla jantın kenarına koli bantı çek lastik yanaklarına boya sıçramasın bas sprey boyayı maliyet 10 lirayı geçmez o da sprey boyanın kalitelisini kullanırsan
tanzikli su ile yıkamazsan çıkmıyor. 1 yıldır kullanıyorum tanzikli yıkama makinam var ilk başta tuttum bir iki yerden atma yapmıştı bastım spreyi oldu bitti .
100-150 lirayı jant boyasınadan ziyade mişlen lastiğe yatırmak lazım
By kaptanh at 2010-01-14
By kaptanh at 2009-11-17
By kaptanh at 2009-11-17
By kaptanh at 2009-11-17
By kaptanh at 2009-11-17
By kaptanh at 2009-09-24
çift katlı motosiklet de yapacaz bu azimle
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Geçmiş olsun. Daha öncede söylediğimiz gibi bu far ampulü patlama problemi biraz kronik cbf150'de, gerçi değişimi çok basit, kaliteli bir ampul olunca kolay kolay patlamıyor.
Kaptan yalnız bahsettiğin kornanın fiyatı 65 TL olarak gördüm internette. Bu fiyat bir korna için çok sanki. Benim taktığım korna 7,5 TL
Hemde sigorta vs. değiştirme derdi yok, eskiyi sök, yeniyi tak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:58 ----------
Helal olsun, Kaçak kat çıkmışsınız
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
sorun halloyduysa sıkıntı yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------
üstad ben 80 tl verdım emme atmaya çatlamaya patlamaya karşı garantili ustadan aynen getır boyamalı tekrardan garantısı haa tabiki arkadaslarımız dıyebılırler neden o kadar para verdınde boyattırdın kendın boyardın beya dıye ancak el işçişiğim pek iyi değildir titiz işlerdede o yüzden verdim 80 tl yi nasippp
bu arada üstad kaptan bugun izmirden dönüşte gece saatini tam olarak bilmiyorum bakamadımda kordondan çıkıp alsancak garı kavşagında tam liman yönune donecekken sendın galıba lıman yonunden gelıp alsancak yonune dogru dondun ısıklardan sankı senın motoru gordum gıbıme geldı ama xenonlar cayırtı eksozun uzadın zatiii derken tam kestıremedım ve ısıkta kırmızı idi selam veremedım
üstad hangi ara satıldı cbf ya :D ben alacaktım alana hayırlı olsun.. çok temiz bir motor valla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:19 ----------
Arkadaşlar istanbul anadolu yakası (kadıköy ümraniye v.s. ) wiwi ayna nereden bulabilirim ve fiyatlar nedir.bilen varmı acaba? nettende alabilirim link varsa.
artçın vardı senin değilmi bende dikkat ettim sana sende de zenon vardı. inciraltına gidiyordum izmirli birkaç motorcu arkadaş ile bayramlaşmak için toplanmıştık. bilsem keşke durur tanışırdık :(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:32 ----------
bu arada ben boyacıda boya attırsam normal değil metalik boyatırım üzeri vernikli parlak olur. o zaman o kadar para verdiğime de değdiğini düşünürüm. aslında benim yaptığım bantlama sisteminde inan lastikleri sökmeye gerek bile yok. acemiliğimize geldi söktüm bir daha boyasam sökmem bile
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
cbf 150 ailesini yeni katıldım herkese iyi bayramlar
umarım bu motordan memnun kalırım
ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM.SİTENİZİ TAKİP EDİYORDUM.BENİ ETKİLEMENİZ NETİCESİNDE BEN DE CBF 150 ALDIM.2008 15500 KM. DE UZUN ZAMANDIR ( 20 SENE) MOTOR KULLANMADIM.BİZİM ZAMANIMIZDA BENZİNE YAĞ DA KONUYORDU. YANİ TEKNOLOJİ ÇOOOK İLERLEMİŞ.HONDA ÇOK SERİ MOTOR.VE STOP ETTİRİYORUMKULLANMAYI KOLAYLAŞTIRACAK BİR ÖĞRETİM KILAVUZU , DÖKÜMAN TAVSİYE EDR MİSİNİZ? HONDANIN BAKIM VE KULLANIM KILAVUZU GİBİ.
Hocam motorunuzu ne fiyata ve hangi şehirden aldınız yazarsanız çok iyi olur. Bende bikaç ay içinde düşünüyorum, araştırıyorum.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Arkadaşlar motorumu 2009- 2010 model 10000 km altında olan cbf 150 ile takas yapmak istiyorum ilan linkim aşağıdadır. Bilgilerinize.
www.sahibinden.com/31149258
yav ağalar abiler bende 2008 model 26 000 km de CBF 150 var aldığımdan beri yaklaşık 29 km lik bi yol gidiyorum ama yokuş yukarı keskin virajllar var yolda tabi viraja girerken gazı kesiyorum viraj bitiyor gaz veriyorum gazı kesiyor tekrar alıyor tamamen sürül keyfimi bile kacırıyo ne bu sorun başka arkadaşlarda bu varmı bunu bilen varsa ALLAH rızası için yardım edin valla ben bu motoru dereden aşağı atacam cok moral bozucu bu gaz kesme olayı nedir yardım lütfen bilen varsa
Edremitten 2800 e aldım.2008 MDEL MAVİ RENK Fakat temiz motor
evet arkamda artçım vardı bi iş için akşamüstü gelmiştik az biraz daha takılıp kordon tarafında ondan sonra manisaya geri dönüyordum nasip kısmet bi gün buluşup tanışırız işallah bu arada herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum arkadaşlar
bende boyayı aynen parlak yaptırdım fotolarını koymuştum zaten mat yapmaktansa parlak yapınca daha yakışıklı oluyor matı başka motorda parlağı ise kendi motorumda görüyorum ve parlak jantların daha yakışıklı olduğu kanatindeyin bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:04 ----------
arkadaşlar bende motorumu satıyorum hayırlısı ile scootera binmek niyetiyle tanıdık buradan bi dostumuza giderse sevinirim en azından benim gibi bakan birileri olur işallah
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-bakimli/detay
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)