Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
02 Eylül 2010, 15:05
arkadaşlar herkese selamlar. uzun zamandır sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. bende motorsiklet almaya karar vedim ama daha önce motor deneyimim ve tecrübem yok. sizlerden yardım istiyorum. iki model begendim ciri cbf 150 digeri raptör dd250e 9. ikiside farklı tarzda motorlar biliyorum ama aranızda her iki motoruda kullanmış arkadaşlar var sizlerin tecrübelerinden yaralanmak istiyorum. ayrıca motoru alma amacım hafta sonları gezmek vede her hata sonu bursaya gitmek.
yardım eden herkese teşekkür ederim
Reklamlar
-
02 Eylül 2010, 19:25
-
02 Eylül 2010, 21:28
iyi akşamlar.motorumu sattım. artık motor almayı da düşünmüyorum. eski aşkıma yani bisikletime dönüş yapıyorum sevgili arkadaşlar. burdan bana yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler.herkese sağlıklı kazasız uzun bir ömür dilerim. kendinize iyi bakın.
-
02 Eylül 2010, 23:29
şimdi kendini bisikletle avutma bence doğan motorun yeri ayrı tabiiki
birde kaça sattın motoru
-
02 Eylül 2010, 23:48
dohansen adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar.motorumu sattım. artık motor almayı da düşünmüyorum. eski aşkıma yani bisikletime dönüş yapıyorum sevgili arkadaşlar. burdan bana yardımcı olan tüm dostlara çok teşekkürler.herkese sağlıklı kazasız uzun bir ömür dilerim. kendinize iyi bakın.
Neden motor almayı birdaha düşünmüyorsun?
Eğer bisiklet almaya kararlıysan,benim biiskletimi sana satabilirim.
BMX flatland,tamamen özel kadro,ve alaşım iskelet,freecoaster arka göbek,tamtur (bağamsız) dönebilen gidon,özel boya (renk değiştirebiliyor ve vernikli) krom sele borusu,ön ve arka tekerleklerde alaşım pegler vs.vs.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
03 Eylül 2010, 01:10
Motorum 2010 model olup Çorlu Onur Honda servisinden alınmıştır. 24.05.2010 tarihinde trafiğe çıkmıştır. Şuan 2286km'dedir.
Sahip olduğum 4. motosiklet , 2. CBF 150'mdir. Eskisi 2009 modeldi. 8000km yol yapıp satmıştım. Tarz değiştirdim ama memnun kalmadım tekrar sıfır cbf almıdım. Şimdi ise CC büyütmek için satıyorum.
Motorun 1000 km bakımı 1,5 ay önce Çorlu Onur Honda'da yapılmıştır. İşlerim nedeniyle pek gezemiyorum. Garajında brandası ile muhafaza edilmektedir. Üzerinde extra olarak Kappa'nın 120 tl değerindeki 35 litrelik çantası bulunmaktadır. Dışarıdan çok büyük gibi durmasa da aslında çok kullanışlı ve geniş hacimli çok kaliteli bir çantadır. Ayrıca motor ve ön grenaj koruma demirleride mevcuttur.
Rodajı itinayla yapılmıştır. Motor asla sağır bırakılmamıştır. Alacak kişi kilometre yaptıkça motordan daha fazla performans alacağını garanti ederim. Yakıt konusunda canınızı kesinlikle sıkmayacak bir başlangıç motorudur. YBR gibi ince değil gayet kalıplı bir yapısı vardır.
Motosiklete yeni başlayacaklara, 2. motosiklet olarak kullanıcaklara tavsiye ederim. Alacak olan kişiye Held'in brandasını da hediye edeceğim. Ayrıca deposunu da dolu vereceğim.Aynaları WIWI ayna takımı ile değiştirilmiştir. Görüş alanı şimdi çok daha iyidir.
Hiçbir borcu harcı yoktur. Vergileri ödenmiştir. Satışı hemen verilecektir.
Gayet temizdir. Her türlü kefilim makinaya. Aklınızdaki tüm soru işaretleri için mesaj veya telefonu kullanabilirsiniz.
Muratcan Berber
Telefon (Cep) 0-542-6111690
Sahibinden.com İlan no: #30841304
Sahibinden.com link = Sıfırdan Farksız Siyah İnci !
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
03 Eylül 2010, 10:28
topiğin adını değiştirelim CBF 150 alıp satanlar bilgi paylaşım başlığı..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
03 Eylül 2010, 11:18
mbuyuk adlı üyeden alıntı
topiğin adını değiştirelim CBF 150 alıp satanlar bilgi paylaşım başlığı..
Sezon başlarında ve sonlarında,motorlar herzaman el değiştirir
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
03 Eylül 2010, 11:42
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
03 Eylül 2010, 11:51
mbuyuk adlı üyeden alıntı
havalar böyle giderse sezon falan kalmayacak gibi geçen sene doğru dürüst kar bile yağmadı bu yıl ne olacak bakalım
şu küresel ısınma dalgası yüzünden ileride torunlara anlatırız artık ''bak evladım biz yıllar önce kışın motora binemezdik kış geldimi motorlarımızı ya satardık ya da temizler yağlar kapalı garajımızda baharın gelmesini beklerdik '' diye
Hakikaten öyle oldu,şöyle iliklerini donduracak bir kış geçmedi.Halbuki burda -24 olurdu ve dışarı çıkmka biraz cesaret gerektiricek kadar ayazlıydı...
Ama geçen kış dediğin gibi,hava soğumadı diyebiliriz.Şöyle diyebilirm,geçen kış doğalgaz faturası olarak aylık 200/250 arası ödedim.Daha önceki kışlarda 280/350 arasında ödemelerim oldu.
Doğru düzgün kış olmıyacak ve motorlarda satılmayacak,bizlerde sürekli bineriz
-
03 Eylül 2010, 12:33
Hayırlısıyla kış gelsede pandalar ortaya bir çıksaydı star olanları daha makbul olurdu ammaaa
-
03 Eylül 2010, 12:50
arkadaşlar yeni motor alıcam.tavsiyeniz ne olur.cbf ile ybr arasında kaldım.yardımcı olur musunuz
-
03 Eylül 2010, 13:01
1973suleyman adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni motor alıcam.tavsiyeniz ne olur.cbf ile ybr arasında kaldım.yardımcı olur musunuz
İkiside aynı motor,aynı teknoloji.Fakat,konfor konusunda cbf daha konforlu,grenaj daha fazla kullanılmış ve birazdaha heybetli...
-
03 Eylül 2010, 13:50
Her ikisinide kullanmış biri olarak tabikide cbf diyorum çok konforlu yol tutuşu daha iyi virajlarda daha güvenilir tabi lastikleri değiştirirsen cbf birazdaha az yakar sıkıştırma oranı ybr ye nazaran birazdaha düşüktür düşük devirlerde maxsimum torku üretir devirli makineye nazaran motor ömrü daha uzun olabilir ben 90 bin km devirmiş ve birkere rektefeye girmemiş cbf kullandım ve gayet memnundum tercih senin
-
03 Eylül 2010, 15:33
teşekkurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 ----------
daha az yakması için hangi lastikleri tavsiye ediyorsunuz
-
03 Eylül 2010, 17:16
Arkdaşlar lütfen yardımcı lurmusunuz fotoğraf koymak istiyorum
-
03 Eylül 2010, 18:31
Michelin Pilot Sporty cbf 150 için en ideal lastik bence
-
03 Eylül 2010, 21:00
Adrion adlı üyeden alıntı
Arkdaşlar lütfen yardımcı lurmusunuz fotoğraf koymak istiyorum
http://www.motosiklet.net/forum/sati...klersiniz.html
-
03 Eylül 2010, 21:26
Ben geçen arkadaşın ybr sinr bindim hoşuma gitti,güzel kaliteli bi motor. Ama güven ve güç olarak honda diyorum yine de...
-
03 Eylül 2010, 22:28
Arka frene basınca devam eden tak tak diye bir ses geliyor, nedendir?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)
Bu Konudaki Etiketler