AydoganX kardeşim sğl yeni üyeyim birebir msj gönderemiyorum motorumu alalı 5 gün oldu ama halaa çok heycanlıyım uyku tutumuyo bee tepesinden inmek istemiyorum
demir kısrağım benim cbf ile çok mutluyum allah eksikliğini göstermesin herkese hayırlı ramazanlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
Sıfır almayı düşünen arkadaşlar bence acele etmemeliler manisa ordu aş 4150 tl nakit +200 tl plaka ruhsat masrafları 4350 tl yi buluyordu sabrettim uzun zaman araştırdım ve 3150 tl ye 2010 model 6800 km de buldum bitane 1000 tl cebime kaldı onunlada güzel bir kask mont pantolon ve eldiven aldım çok akıllıca şuan için piyasada sıkı bir pazarlıkla 3200 3300 civarı bulunabiliyor yada en azından manisada böyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:18 ----------
Arkadaşlar motosiklet 6 bin km bakımına girmiş şuan 7 bin km de ilk çalıştırdığımda soğuk iken bir sorun yok sadece motor sesi 20-30 km kadar gittikten sonra makine ısınınca inceden çok az bir çıtırtı sesi geliyor ilk gün subaplardan olabilir diye düşündüm servise gittim o sesin normal olduğunu ve tüm cbf 150 lerde kronik olduğunu söylediler bende hiç vakit kaybetmeden başka bir cbf e bindim aynı sesi oda yapıyordu çok ince bir ses adamın beynini tırmalıyor sinir ediyor kafayı taktım o sese sizlerin motosikletlerindede bu ses varmıdır varsada bir çözüm yolu bulan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim teşekkürler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------
Bursa manisa 290 km 27 tl yaktı benim motor 93 kuruşa tekamul ediyo bence çok iyi kokluyor mubarek bu arada yeni gelecek cbf 150 lerde 2010 ybr lerdeki karburötör sistemi olucakmış kelebek diyorlar nekadar gaz verirsen okadar yakıt öyleymiş ustasından duydum ben anlamam
zaten bu aletler az yakıyor birde o sisteme geçildiğinde hepten beleşe gezeriz artık işin birde şu boyutu var o cbf ler 4500-5000 tl civarı olucaklarmış ki öyle olursa bizim cbf lerde artık 3500-4000 civarı olurlar elinizdekilerin kıymetlerini bilin arkadaşlar benden söylemesi hem şuanki 2010 2011 kasalar yani bizim kullandıklarımız yenilerinden çok daha fazla yakışıklı ben gördüm çok kötü olmuş
cbf bunu hak etmiyordu egzoz gidon stickerler ve sinyaller değişmiş ve bahsettiğim karburötör başka bir değişiklik yok