Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Temmuz 2010, 21:58
erdi_arikan adlı üyeden alıntı
abi sağolsun kargolar ne iş yapıyor acep
buradan 10 kişi aldı bu bujilerden farklı illerde, kargoyla yollandı.Ben de İstanbul'dayım
Olursa bende alıcam 2 tane..
Hep Pür Dikkat...
Reklamlar
-
24 Temmuz 2010, 22:03
Bruce 65 adlı üyeden alıntı
Olursa bende alıcam 2 tane..
Arkadaşlar o zaman liste yapmaya başlayalım, uzun yol buji isteyenler;
1- erdi_arikan (1 tane)
2- Dogan88 (1 tane)
3- Bruce65 (2 tane)
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
25 Temmuz 2010, 00:21
Dogan88 merhabalar, benim de 8bin bakımım yaklaşıyor. Buji bana da lazım. Tek satışta 10 adet buji amak zorundayız, dolayısıyla 10 kişi toplayabilirsek alalım İsmail Abi'den.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:13 ----------
ilk sorun hakkında fikrim yok ancak kesinlikle mercekli xenon tavsiye ederim. Gerisi sana kalmış hacım
mercekli zexox nasıl oluyor erdi ? ben pek anlamıyorum..cbf için en uygunu ne ise ondan alıp taktırmak istiyorum kısa ve uzun tabi. istanbulda nerelerde satılır bu far. bir de watt v.s. bilgiler verebilirseniz sevinirim..tam olarak ne almam gerektiğini bileyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
Arkadaşlar o zaman liste yapmaya başlayalım, uzun yol buji isteyenler;
1- erdi_arikan (1 tane)
2- Dogan88 (1 tane)
3- Bruce65 (2 tane)
4-Ben (1 tane)
-
25 Temmuz 2010, 12:23
Arkadaşlar merhaba..
ilk mesajlarımda yazdığım motor ısınınca gelen şıkırtı sesi tamamen gitti.Egzantirik gergisi değişti ve sibop ayarı yapıldı.Motor şimdi çok güzel oldu.Bu sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sorun,egzantirik gergi değişimi ile hallediliyor..
-
25 Temmuz 2010, 20:25
stand_by adlı üyeden alıntı
mercekli zexox nasıl oluyor erdi ? ben pek anlamıyorum..cbf için en uygunu ne ise ondan alıp taktırmak istiyorum kısa ve uzun tabi. istanbulda nerelerde satılır bu far. bir de watt v.s. bilgiler verebilirseniz sevinirim..tam olarak ne almam gerektiğini bileyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:16 ----------
4-Ben
(1 tane)
1- erdi_arikan (1 tane)
2- Dogan88 (1 tane)
3- Bruce65 (2 tane)
4- stand_by (1 tane)
abi normalde sadece kısa olan farın önüne bir tür motorlu mercek yerleştiriyorlar. Bu sayede hem uzun kısa yapabiliyor hem de diğer araç sürücülerini rahatsız etmeyen bir xenon fara sahip oluyorsunuz. bu xenon farlar trafikte de yasak değil. merceksiz xenonlar yasak.
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
-
25 Temmuz 2010, 21:46
Dogan88 adlı üyeden alıntı
erdi anladımda benim şehire baktın mı sen
)
Sen benm şehire baktın mı ?
-
25 Temmuz 2010, 22:03
-ibrahim- adlı üyeden alıntı
Sen benm şehire baktın mı ?
ibrahim sen de mi istiyosun buji?
-
26 Temmuz 2010, 01:32
ibrahim sen de mi istiyosun buji?
Yo hayır.Ben 1. partide alanlardanım.İsamil abi bana göndermişti saolsun.Ankara'dan Gaziantep'e 10-15 liralık buji geliyorsa,siz uzaklıklara kafanızı takmayın demek istedim.
-
26 Temmuz 2010, 11:12
Listeye beni de ekleyebilirsiniz. 2 tane istiyorum. pm atıyorum hemen
-
26 Temmuz 2010, 11:22
dün çok sevdiğim bir arkadaşım 1100 cc suzıkı motoru ile kaza yaptı hata kendindeydi şehir içinde aşırı yaptı asıl sorun kask mont dizlik eldiven hiç birini kullanmıyordu simdi sağ ayağı 3 yerden kırık omzu çatlak hayati tehlike yok ama hastanede ortalığı yıkıyordu bacağım diye.Allah cümlemizi böyle kazalardan korusun gerçekten kask mont dizlik eldiven tam korumasız yola çıkmayalım hepimize kazasız sürüşler arkadaşlar.
-
26 Temmuz 2010, 13:59
gecmiş olsun daha dikkatli olalım olur olmaz yerlerde hız yapmayalım o makinaya korumasız binilirmi yahuu tekrar gecmiş olsun.
-
26 Temmuz 2010, 15:47
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
egsozu dün geldi. gerekli fotoğrafları daha sonra ekleyeceğim. sesi i.in iyi bir video bulmak lazım
ne çok iyi ne çok kötü .özcan35 hasta kaldı ama bakalım artık az da kurum bağlasın daha da toklaşır ..
KaptanHasan egsozun durumu nedir , yüksek devirde zırıltı vs. bozuk sesler geliyomu ? Diğer marka egsozların (smokehead,tiger vs.)fiyatına göre senin aldığın egsoz fiyatı gayet iyi. Birde egsoz sadece susturucu olarakmı satılıyor, yoksa borusuyla birliktemi ? Bende ilerde taktırmayı düşünüyorumda biraz ses değişikliği için.O yüzden bu kadar soru sordum
-
26 Temmuz 2010, 18:07
Herkese Merhaba,
son 1 senedir cbr 125 kullanıyordum. 1 ay önce sattım. şimdi cbf 150 bakıyorum. ankarada oturuyorum. sanki fiyatlar biraz artmış gibi mi? siz ne dersiniz? şu ilandaki motor hakkında söyleyebilecek birşeyiniz var mı? hani fiyatı ya da sizin görüp de benim göremediğim bir parçası hakkında filan? alır almaz yağını bujisini lastiğini değiştirmeyi düşünüyorum.
ya da çevrenizde veya içinizden biri satmak isterse irtibata geçebiliriz.
herkese iyi günler
bu arada herkesin kandili mübarek olsun.
-
26 Temmuz 2010, 18:49
selamlar arkadaşlar tekrardan
İsmail Abiiii oralardaysan ses veriver.
1- erdi_arikan (1 tane)
2- Dogan88 (1 tane)
3- Bruce65 (2 tane)
4- stand_by (1 tane)
5- cbr125cbr (2 tane)
bu liste buji için yapılıyor.sana zahmet olacak ama...
-
26 Temmuz 2010, 19:02
Arkadaşlar bugün motorun 1000 km bakımı yaptırdım mototalde ilk bakım ücreti 15 tl sadece yağın parası alınıyor bütün kontrol yapıldı SHELL SX4 15W50 yağ kondu. Motor gayet rahatlamış ayarlarlardan sonra gayet mutlu ve memnunuz motorumla. Yeni alcakalara bilgi olsun diye yazıdım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------
seannnnn adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,
son 1 senedir cbr 125 kullanıyordum. 1 ay önce sattım. şimdi cbf 150 bakıyorum. ankarada oturuyorum. sanki fiyatlar biraz artmış gibi mi? siz ne dersiniz?
şu ilandaki motor hakkında söyleyebilecek birşeyiniz var mı? hani fiyatı ya da sizin görüp de benim göremediğim bir parçası hakkında filan? alır almaz yağını bujisini lastiğini değiştirmeyi düşünüyorum.
herkese iyi günler
Dostum fiyatı geyet iyi fakat iyi bi ustaya göster kesinlikle ne olur ne olmaz. Bide depo biraz mat geldi bana fotolardan da olabilir ama kaza vs. yapılmıs olabilr.
-
26 Temmuz 2010, 19:29
Şuanki fiyat üzerinden sıfır cbf150 almak sizce mantıklı mıdır? 4,140 lira ya ortalama ne kadar daha ekstra ücret gerekir. Diğer sorum ise yakıt tüketimi nedir? 100 km kaç litre veya km başına kaç kr. ?
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
26 Temmuz 2010, 20:09
selamlar arkadaşlar tekrardan
İsmail Abiiii oralardaysan ses veriver.
1- erdi_arikan (1 tane)
2- Dogan88 (1 tane)
3- Bruce65 (2 tane)
4- stand_by (1 tane)
5- cbr125cbr (2 tane)
bu liste buji için yapılıyor.sana zahmet olacak ama...
erdi ö.m attım ama tepki yok, benm motorun bakımı geldi umarım bu hafta içi bi haber cıkar
-
26 Temmuz 2010, 20:21
-
26 Temmuz 2010, 21:26
buberk adlı üyeden alıntı
Şuanki fiyat üzerinden sıfır cbf150 almak sizce mantıklı mıdır? 4,140 lira ya ortalama ne kadar daha ekstra ücret gerekir. Diğer sorum ise yakıt tüketimi nedir? 100 km kaç litre veya km başına kaç kr. ?
koruma demiri ve imkanın var ise xenon taktırmalısın.
10,2 krş yakıyorum şuan km başına
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
26 Temmuz 2010, 22:49
hacım valla ö.m gelmemiş
benim motorun bakımı da geldi valla, 10'lu kutunun 7'sinin alıcısı var, son 3 kaldı.
Aydoğanx son günlerde Topiçe uğramıyor,okuyunca eminim cevap verecektir...bujilerinizi bakımdan sonrada değiştirseniz farketmez.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:45 ----------
seannnnn adlı üyeden alıntı
Herkese Merhaba,
son 1 senedir cbr 125 kullanıyordum. 1 ay önce sattım. şimdi cbf 150 bakıyorum. ankarada oturuyorum. sanki fiyatlar biraz artmış gibi mi? siz ne dersiniz?
şu ilandaki motor hakkında söyleyebilecek birşeyiniz var mı? hani fiyatı ya da sizin görüp de benim göremediğim bir parçası hakkında filan? alır almaz yağını bujisini lastiğini değiştirmeyi düşünüyorum.
herkese iyi günler
Burdan göründüğü kadarıyla fena değil ancak bir ustaya göstermeden almamak lazım,fiyat ta makul...
senin ve tüm CBF ahalisinin kandilini kutlarım.
Hep Pür Dikkat...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler