CBF 150 YEDEK PARÇALARI
Debriyaj balatası : 60TL
Zicir Orjinal : 41 TL
Zincir Y.Sanayi : 20 TL
Zincir Oringli UFK Marka : 60 TL
Arka Balata Orjinal : 30 TL
Ön Balata Orjinal : 80 TL ( Yan Sanayisi 20 TL)
CBF 150 YEDEK PARÇALARI
Debriyaj balatası : 60TL
Zicir Orjinal : 41 TL
Zincir Y.Sanayi : 20 TL
Zincir Oringli UFK Marka : 60 TL
Arka Balata Orjinal : 30 TL
Ön Balata Orjinal : 80 TL ( Yan Sanayisi 20 TL)
Beyler bizim arka stop lambası yanlış bilmiyorsam 21/5 w. 5w olan teli koptu, hani şu motor çalışırken rolantide farlar gibi yanıp sonen stop. Frene basınca 21w yanıyor ancak 5w kopuk yanmıyor, gece sürüşleri tehlikeli oluyor. Nereden bulabilirim stop ampulünü ?
http://www.izlesene.com/video/amator...-egsoz/2371147
birde bu videodaki egsoz var. hakan beyin stoklarında kalmadı gerçi
aydoğancım gayet tok çıkıyor. Race sesi beklemek aptallık olur. tam bir 150 lik sesi oldu yani patır patır. Kapalı alanda daha da fena.. uzun yolda biraz kafa ütüler ama şehir içinde iyi.yakıt da bir artış hissetmedim şimdi de egsoz un hatrına biraz daha uzun devirler ve aragazları olacak o da yakıtı artıtır tabikide..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Evet, bence kalitesi aynıdır. Sonuçta plastik parça.
Bilgi için teşekkürler Hakan Bey.
Reborn dostum ben geçen haftalarda bahsettiğin ampulü değiştirmiştim. Hatta resimde koymuştum buraya
Rialliden almıştım 0,56 TL Birebir bu ürün uyuyor. Ben zaten başka ürünlerde sipariş geçtiğim için buradan aldım ama babaçi'nin söylediği gibi bir çok yerde yakın çevrende muhtemelen bulabilirsin.
http://www.rialli.com/ara/2549__tw-a...-tirnak-ms149/
Eyvallah Hasan. Video için sağolasın, merakımızı giderdin.
Bence gayet güzel olmuş. Yakından dinlemek lazım asıl ama videoda yeter
Kebapçıların soba borusu gibi egsozlarından bin kat güzel olmuş, tipide hoş ve çindeki versiyonlardan daha güzel, tok ses vermiş. Güle güle kullan.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba, ailem ile motora karşı iç savaşı yendim, biraz önce babamla son görüşmemi yaptım ve haftaya bir satışımız var onu yaparak büyük bir sıkıntıdan kurtuluyoruz ve sonrasında motorumu alabiliyorum. Yani haftaya kadar sabır sonra gelsin motor
Arkadaşlar uygun fiyatlı cbf düşünüyorum, önerileriniz nelerdir varmı çevrenizde eş dost ? Maximum 3.000 TL vermek istiyorum
Dışardan çok hoş bir ses ilk duyduğumda tamam dedim bende alıyorum ama bugün şöyle bi 5 km falan sürdüm ve devirli kullandım almıyorum dedim Uzun yolda çekilmez aga Ses duymak istediğimde çıkarız seninle yola abi alırım hevesimi sonra yine tıs tıs devam orjinal egsozla
Adrion dostum kusura bakma yanlış anlamışım ama iide arkadaş motor imi vermemişsiniz bide bu forumda varsa yoksa cbf 150 dir bu yüzden bi yanlış anlaşılma olmuş [/QUOTE]
möhüm değel kardeşim ps 150 topiği öldüğü için buraya yazıyorum en canlıs burası:d
Sağolun gençler şimdi dolaşıyorum benzin istasyonlarını Maksimum 2 tl veririm çünkü vakit nakittir uğraşamam aramakla Hadi ben kaçtım kalın sağlıcakla, ayrıca şu egzoza bende heves ettim he ama bulamam sanırım sağda solda..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Özcan'ın KOSO aynalar gelmiş
Hayırlı olsun. Ayar kısmı biraz uğraştırıyor, kolay halledebildinizmi?
Arkadaşlar motor arıyorum max 3.000TL düşünüyorum, varmı bildiğiniz önerebileceğiniz ? Veya 250cc Chopper / Cruiser önerisi istiyorum.
Yani cbf topiğinde sana ybr ya da apache al dememizi bekleme Beğeniyorsan naked tarzında bunlar iyidir.Yakıt,pratiklik, rahatlık vs. bakımından. Cruiser tarzında 3000 tl ye kaliteli bi alet bulabilir misin bilmiyorum.Ama 250 cc de benm favorim Suzuki vl250 intruder dir.Fiyatı konusunda bilgim yok.Tavsiyem belli bi tarzın dışına çıkma,yoksa bu işin içinden çıkamazsın.Çok büyük bi dünya Kolay gelsin..
@worldwideweb
Aileyi iknâ etmene sevindim. Yalnız 3 bin TL'ye bulabileceğin cruiser motorlar genelde çinlilerden olacaktır. Genelde sorun çıkartır, sık bakım gerektirir.
3 bin TL civarına temiz CBF bulabilirsin. Sahibindeni sürekli kontrol et.
Bizim Evren (Jr.) yeni motor aldı, cbfyi satıyor istersen bir görüş fiyatta anlaşabilirsen eğer onun motordan daha temizini bulabileceğini zannetmiyorum.
haklısınız tabikide. ben cbf almak istiyorum 3.000 TL 'ye kadar. Ama olurda 1 hafta içinde istediğimi bulamazsam diye ikinci bir seçenek olarak cruser düşündüm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
Bir iki saat sonra arayacağım, jr 'nin motor sahibinden.com 'da favor ilanlarımda ekli , şimdi pazar pazar bu saatte aramak istemiyorum, belki halen yatıyordur
Motoru temiz ve aklımda var aslında, sadece fiyatı en son ne olur onu merak ediyorum, bakalım bellimi olur alırım walla
Şu an bu konu içerisinde 60 kullanıcı var. (0 üye ve 60 misafir)