kartla ödeyebilirsin bi sıkıntı olmuyor ama çıktısını almayı unutma.
Sistemde gözükmüyorsa demekki ödenmiş. Vergi dairesindeki kayıtları görüyorsun sonuçta.
Ödeme ise sorun olmaz, ben bizim aracın ve motorumun MTV'sini kredi kartı ile 3 taksitle ödüyorum.
Nakitte böyle bir taksitlendirme sözkonusu değil.
Brs.'nin söylediği gibi ne olur ne olmaz çıktısını al ve sakla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:23 ----------
10 km.de büyük bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum, 1000 bakımında sorarsın servise yinede. İçini ferah tut. Bir çok kullanıcı ilk aldığında eminim unutmuştur. Bende ilk başlarda aynı durumu yaşamıştım ama 200-300 metre gidince jiklenin açık kaldığnı anlamıştım.
Uvex kasklar genelde kaliteli oluyor. Motomaxta karbon bir model vardı. Kafama taktım denedim, kaskın varlığıyla yokluğu hissedilmiyordu. Sanırım 900 gr. civarındaydı.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın inşallah.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Usta ben 12.000 boyunca servise gittim aynı senn dediğin gibi yaptılar.Buji değişin diyorum gerek yok,filtre değişin gerek yok,Subap ayarı diyorum rölanti ayarı yaptık diyorlar.En son İsmail abi (AydoganX) buji gönderdi de ben değiştirdim.Garantiyi falan da sallamıyorum artık, hiç bişey olmuyo bu motorlara gitmem o servise vermem 50 tl anahtar takımını koymuş Honda, bi yağ değiştirip zincir gerdiremiyorsak motora binmeyelim.Sözüm kendime...
Teşekkürler .Bundan sonra bende anlarım herhalde gerçekten motor bir acayip oluyor neyse napalım acemilik bakalım daha neler yaşıyacağım.
10 km.de büyük bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum, 1000 bakımında sorarsın servise yinede. İçini ferah tut. Bir çok kullanıcı ilk aldığında eminim unutmuştur. Bende ilk başlarda aynı durumu yaşamıştım ama 200-300 metre gidince jiklenin açık kaldığnı anlamıştım.
Uvex kasklar genelde kaliteli oluyor. Motomaxta karbon bir model vardı. Kafama taktım denedim, kaskın varlığıyla yokluğu hissedilmiyordu. Sanırım 900 gr. civarındaydı.
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlamlığını test etmek zorunda kalmazsın inşallah.
Ben de kaskı motomazdan aldım. Benim kaskta ''polikarbon'' yazıyor ama oldukça ağır(1460gr) aslında bu nedenle bi teradüt yaşadım ama ls2leri beğenmedim bunun fiyatı da iyi geldi .
Sizin dediğiniz kasktaki karbonfiber sanırım bu madde oldukça hafif ve dayanıklı oluyor.
CBF 150 ile dört nala:cat: --- Yaz gelsin artık:wiinkk:
Arkadaşlar bilmiyorum burası doğru yer midir ama, canım motorum CBF'i satıyorum. Kelepir diyorum ama fiyat olarak değil kendisi de kelepir. Öyle süper muhteşem durumda değil. Büyük kazası yok. Grenajları değişti; bir çoğumuzda olduğu gibi. Ancak nedense grenajın sağ tarafı tam oturmuyor. Makinesi ve yürürü iyi durumda. Zincir ve dişli seti değişimi istiyor. Ivır zıvır bakımla ve malzemeyle 250TL masraf edip yıllarca binilecek bir makine. Pazarlıksız 2000TL'ye satışını vereceğim. İlgilenen arkadaşların özelden ulaşmasını rica ederim. Satma sebebim ise geçen hafta büyük makine almam.
arkadaşlar bende ufak bir problem var, motorumda kısa açıkken (yani normal motor çalışırken)
Gösterge Lambaları: (Vites göstergesi hariç) yanmıyor
Far: Yanmıyor
Stop Lambaları: Yanıyor
Sinyaller: Yanıyor
Uzunları Açtığımda
Gösterge Lambaları: Yanıyor
Far: (Uzun olarak) yanıyor
stop lambaları: yanıyor
sinyaller: yanıyor
bugün bi anda bu arızayı verdi ve bütün yol boyu (beşiktaş-zincirlikuyu-e5'ten bakırköy ve aynı yolun ters istikameti) uzunlar açık olarak yoluma devam ettim. Baya bi kulaklarımı çınlattılar. Yarın xenon taktıracağım, yaptırırım orada ama merak ettim neden böyle bir arıza verdi diye. Herhangi bir fikri olan yazarsa sevinirim...
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Gecensene bu ayın 17 SİNde
Bende CBF150 sahibi olmustum...
1 SENE OLMASINA AZ BI ZAMAN KALMISTIKI...
Dün 12,000 km genel bakıma götürdüm.
Buji degişti 17,58 tl
10/40 SENTETİK REPSOL yağ kondu 16,95 tl
Perıyodık bakım işçiliği üçretı ve kdv dahıl 60 tl masraf ettım...
ETTIM ETMESINEDE AKSAM EVE GELDIM SABAH İŞE GIDECEM MARSA BASTIM TIKKK YOKKK...
GÜN BOYU HONDADAKI YETKILILERE... sve sve bi hal oldum..
AKSAM USTU ILK İŞİM EVIN YANINDAN ENGIS ASAGI VURDURDUM CALISTIRIP SOLUGU HONDADA ALDIM...
SIZINDE YAPCAK OLDUGUNUZ BAKIMINDA BEN TAAA..........
Neyse baktılar ettıler dınamo yanmışş... ellerındede yokmuş... hemen sıfır bı CBF 150 indırdıler soktuler onun mars motorunu taktılar artık yenı parca nezaman gelırse ona takacaklar.
Aklıma takılan nasıl boyle bı serefszlık yapıyolar anlamadm resmen sıfır motorun parcalarını kullanıyorlar sımdı acaba dıyorum zamanında benımkınıdemı kullanıyolardı
ENAZINDAN SIFIR MARS MOTORUM VAR DOKUNMA ILE ALIYOR...
SİZDE BU BENIM DUNKU YASADIGIM MARS MOTORU YANMA PROLEMİ YASADINIZ M?????
_____[COLOR="Red"][B]Beşkazalı[/B][/COLOR]____
[COLOR="Blue"][B]__Fethiye Grup48__[/B][/COLOR]
arkadaşlar kaporamı verdim. 7 bin kmdeki 1 sene daha garantili çiziksiz motorum satılıktır. ilgilenen arkadaşlara yardımcı olurum. buraya uğrayamıyorum telefon edin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-cbf-150/detay
motorumu buradaki herkes iyi bilir. kime kısmetse alıcı arkadaş için bugün son bir cila çektim. şanıyla gitsin canavarım.
Herşey, hepinizin gönlüne göre olsun. ben yine buralardayım.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
sağolasın. suzuki vz800 marauder alıyorum kısmetse.
hayırlı olsun jr. asfalttan artık çıkmazsın :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
sağolun arkadaşlar. başka başlıklarda bu muhabbet yok. biz artık buralıyız. elimizden geldiğince bilgi paylaşımına devam.
asfalt dışı yalan oldu artık.
Bu mesajıma kimse cevap vermemiş bugün ustaya götürdüm (artık servise sadece bakım için giderim) ve lambanın kısa devre olduğunu hemen anladı, böyle bir sorun başınıza gelirse lambanın kısa devre olup olmadığını kontrol edin arkadaşlar.
Saygılarımla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:13 ----------
jr. hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ankara'dayken görüşemedik ama ben hep geliyorum ailem orada olduğundan dolayı. Ankara'da öyle ahım şahım bi trafik yok, bu sebeple vz 800 senin için çok mantıklı bir tercih olmuş bence. Yayıla yayıla gezersin gari
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
sağol erdi. görüşelim ilk fırsatta.
jr dostum hayırlı olur inşallah yeni motorun daha almamışsın ama biz şimdiden kutlayalım.
ne oldu bu cbf cilere yahu bir bir motorlarını satmaya başladılar
büyük motorda alsanız emin olun cbfi çok ararsınız
ben büyük motorda alsam satmaya niyetim yok mesela.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)