Dün km saatini sağanak yağmur altında denedim. Halen faal yalnız ben iyi ıslandım ... Kaza yapan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun.
Ya bende km'den şüpheliyim..Motordan zaten ayrı bi şüphe içerisindeyim çamurluk rengi olsun..Km saatindede lekeler var..
Ama ön lastik orji duru silik bitik lastik...
Adam her bulduqu deliğe sallamış fitili
yolda giderkn bırak ellerini asenayı qeçmesse göbek şowda motor ben bırakırım bu işi
Bu arada şu diskte olan mavi izler..Direksyondada vardi ben onlari siyah kalemle boyadim yaw
Hıdır abi aramıza hoşgedin
Abi ismin tanidik geliyo..İstanbulda Sürat motorda tanıştıydık demi senlen..
yani o sendin demi abi..
Uzun boylu..boy kg fit böyle o sendin dimi abi
Bu arada Aydoğan abi çok teşşekkür ederim servis raporun için..Bende bundan sonrasını aynı şekil yapıcam..
Abi Bodrumda benim motorun eski servis kayıtları..Arasam mail olarak atarlar mı ki
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
selamlar.
değerli arkadaşlar benim cbf fazla yağ eksiltiyor. rektefiye olması gerektiğini düşünüyorum. ancak cbf lerde kronik bir problem bu yağ yakma. ben diyorum ki farklı marka bir piston takayım, mesela italyan ya da alman malı bir piston. motorunu revizyondan geçiren arkadaşlara danışmak istiyorum. ne yaptılar, sonuçtan memnunlar mı?
Motorumu satılıga çıkardım bilgilerinize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...bf-150-4/detay
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
erdi...müco...metehandro aşkı...
http://www.izlesene.com/video/amator...handro/2302923
metehanın selmaları var bugun metehanın linkçisi oldum valla
buda kaza kandırma videosuymuş.
http://www.izlesene.com/video/amator...aytepe/2302531
İki kişinin bindiği motor değildir.
arkadaslar motorun zincirini temizemek ve yağlamak için ne kullanayım? su anda castrol chain cleaner ve sonrasında castrol chain wax kullanıyorum fakat ürünler pahalı biraz daha boyle hem aynı işi yapıp daha makul fiyatlı ürün var mı?
Gaz yağı ucuz ama kolay bulunmayan birşey, istanbulda bazı yerlerde var avcılar-b.düzü tarafındaysan tarif edebilirim
motorsikletimi ilk alıdığımda yağdan kirden paslanmış ve topak topak olmuş olarak aldım gazyağıyla sıfır gibi oldu parladı resmen.
Şu konya da göz atabilirsin.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aglama%5D.html
temizlik için gaz yağı kullandık diyelim yağlamak için öneriniz nedir arkadaslar. ( ben izmirdeyim burda nerde bulcam bi fikrim yok ama arıcam artık )
dostum yağlama içinde likid gres kullanıyorum,sanayii sitesinden 10 tl alıyorum yaklaşık 1 sene gidiyor bana.
sıvı olarak sıkıyorsunuz bir müddet sonra sümüksü bir hal alıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------
topic açmıştım ama resim boyutlarından dolayı kökten silindiydi
bir kaç resmi buraya koyalım
mete şimdi düşünüyor ben bu hareketi yaparsam noolurum
Uploaded with ImageShack.us
o hareketi sonraya bırakıp mustafayı gözüne kestiriyor
başlıyorlar yağlı pardon kumlu güreşe
adam otururken bile muzurluk peşinde
cbf takımından mükerrem
bu takım hem iç sahada hem dış sahada çok iş yapar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
İyi akşamlar CBF milleti,
Bugün motorun ilk vizesini yapmış bulunuyorum,Sadece 64,90 TL Harç,Ödedim.özellikle motor ve şasi no larını fellik fellik taradı,farımız zaten sürekli yanık vaziyette stop ve sinyalleri yaktırdı,Freni ön arka ayrı ayrı komtrol etti.Sonuç itibarıile farların ayarsız olduğunu yazan hafif kusur ile vizeyi tamamladık darısı başınıza...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
Yaw birçok hırdavatçıda var,1 Litrelik pet şişeyi doldur yaklaşık 3 TL dir sana epey zaman gider.eğer üçkuyular'a yakın isen Dede tic.te var...
Hep Pür Dikkat...
eyvallah aga özelden yolluyayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 ----------
dostum izmirde isen işin kolay aslında kahramanlarda bi yığın motorcu var hem parçacı hem servislik yapan bir çok tükkan var oralarda repsol yamalube castrol mobil1 ve bilimum markaların ürünleride bulunmakta ben şu anda yamalube ve repsol kunlanıyorum tatmin edici derecede memnunum şimdilik sende bu geniş yelpazenin markalardan herhangi birini kunlanabilirsin sıkıntı olmaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
üstad hayırlısı olsun vizen allah daha nicelerini göstersin inşallah hoş sırada beklemekten eziyete dönüşüyor emme olsun
Beyler bizim benzin vanalarında arıza oluyormu merak ediyorum. Benim motor normal şartlarda 350-360 gibi yedeğe düşerdi. Şuan 410 oldu hala benzin bitmedi ve vana üste bakıyor yani rezerv depo açık değil. Eğer bozulduysa yolda kalacağım sanırım bugün iş dönüşü. Kullanım tarzı değişik değildi yani sakin yada agresif değildi değişmedi tarz. Birisi açıklayabilrmi?
Not: En son depo fullendi ve vana üste döndürüldü. Fullendikten sonrada arada hiç benzin alınmadı.
Daha öncelerden benzin vanası arızalı olan bir çok sıfır cbf sahibi burada bu sorunu belirtmişti. Senin vanada arızalı olaiblir.
Vanayı denemenin en iyi yolu, kapattıktan sonra (yani yer ile paralel konuma aldıktan sonra) 300-500 metre yol yapmaktır. Bu sürede motor stop ediyorsa vana sağlamdır. Ama stop etmeyip yoluna devam ediyorsa arızalıdır.
Garantisi devam ediyorsa servisler garantiden bu parçayı değiştiriyorlar.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)