aha kokusunu aldım pandam gelmişhoşgelmiş
aha kokusunu aldım pandam gelmişhoşgelmiş
Kime ne olduğunu bulamadım ama, galiba biri kaza yaptı. Geçmiş olsun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Erdi geçmiş olsun kaza için. Umarım en büyük kazan bu olur bundan sonra...
Beyler bugün E-5te köprü istikametinde emniyet şeridinde motorları çeviriyolardı . Benide çevirdiler dedim eyvah yandık 62tlyi yedik, meğersem evrak kontrolüymüş, sigortadan muayeneye kadar herşeyi denetlediler dikkatli olun bu sıralar denetimler sıklaşmış
Varmı başka benim gibi giren?
2011 diyo 6 silindir evo 6 bundan alsak ne yakar
hıhah yav hıdır abi geçmiş olsun be yav bak ne çabuk kaynaştık böyle bir ortam işte burası. kısa sürede senelik dostluk gibi
erdi sana da geçmiş olsun. aman diyeyim dikkat edin.
arkadaşlar elektronik göstergeye neden gerek duyuyorsunuz?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
adın hıdır namın budur işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
havalar düzensiz olsada arada ısınıp yagmurlarda yağsa sezonu açtık kazalar gazlamalar başlıyor o yüzdendir ismailcim daha fazla dikkat istiyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
eyvallah ismailcim farketmemişim valla mesajını uygun olunca aga sana parayı göndereyimde bana hem bujı hemde zahmet olmazsa motuldan gonderırsen sevınırım dostum sevgıler saygılar
hoşgördük beyler
Erdi ve Hıdır'a geçmişler olsun,Allah beterinden korusun...
Hıdır'ın burda su yüzüne çıkması çok hoş...
herkese kazasız sürüşler...
Hep Pür Dikkat...
arkadaşlar beni zan altında bırakmayın lütfen
mete han arkadaş feyk üyelik alıp burada yazarsa bu foyası ortaya çıkarsa süresiz uzaklaştırılır bu kadar büyük bir hata yapmaz herhalde kuralları okudum açık ve net
hem adımlada alay etmeyin lütfen abilerimsiniz diye sesim çıkmaz ama üzülüyorum keşke adım Hıdır olmasaydı da ahmet mehmet olsaydı
Hacı ufak bi kaza geçiriverdim grenajlar ve far değişti o kadar :D
Çok basit abi, ilk olarak asla tramvay yoluna girmemelisin, girdiysen raylara dikkat ederek ve yavaşça çıkacaksın.yağmur yağıyorsa 2 kat dikkat edeceksin ve 2 kat yavaşlayacaksın. ben ne yaptım? yağmurlu havada, tramvay yolundan 55 km/s hızla çıkmayı denedim, lastikler rayların arasına girip kaydı ve "DRANNN!!!!" :D
üstat, üstad, biz sizin gibi bu kadar basit işlerle uğraşmadığımızdan üniversitedeyiz güzelimm...biz dururuz yürür namımız :D
eyvallah teşekkür ederim
eyvallah rebornx4 teşekkür ederim
teşekkür ederim jr.
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Çok geçmiş olsun erdi Allah beterinden saklasın.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Hoşgeldin Hıdır, geçmiş olsun bu ara. Apacilikte sınır tanımıyorsun değil mi?
Benimde ufak bir kaza vardı, karşı taraf suçlu olduğundan masrafı ödeyecek ama hala parçalar gelmedi?
Parça dediysem gidon ve alt kısımlarda takoz niyetine lastik var(mış). Nede olsa honda servisi.
Şu anda çok az bir yamukluk var gidonda ama ellerimi bırakırsam, gidon sıtma nöbeti geçirir gibi sallanıyor. Var bir gariplik yani.
Bu ara sabahleyin yolumu değiştirdim. Baktım ne onlar değişiyor, ne de ben. Bari ordan geçmemyeyimde kaza riskimi bir nebze azaltayım dedim.
Yoksa haklı olmak canınızın sıkılmasına mani olmuyor. Usta sürücü kazadan kaçar ya ben kaçamadığımdan kendimce böyle bir önlem aldım.:queen
Dönel kavşaklar çok tehlikeli, heleki sizde dönel kavşağa girecekseniz.
Ben son kazamda kurtarma manevrası yaptım ama araba beni görmediği? için yeterli olmadı.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)