Önceki mesajımda Ankara'da motul yağ bulamadım demiştim ama Endo Motor'a sormayı unutmuşum.
Eğer Ankara'da motul yağ arayan varsa Turan Güneş Bulvarı üzerindeki Endo motor'da mevcutmuş arkadaşlar az önce telefonla görüştüm.
Motul 15w/50 , 25TL'ymiş. http://www.endomotors.com/
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Navigation edition olarak geçiyor. Kutu içinden çıktı vantuzlu küçük bişey
http://www.mobilhat.com/110-euroluk-...n-edition.html
bu sitedeki gibi birşey aparatı, o programı da kullanıyorum ve vodafonun sınırsız internetini kullanıyorum kesinlikle daha çabuk bağlanıyor gpse bir dakikamı almıyor. Tavsiye edebilirim.
Arkadaşlar bizim CBF e çakmak şarjı takan var mı daha önce hatırlamıyorum. Nereye taksam acaba ,nasıl daha kullanışlı ve güvenli olur ?
Evet kolay kaçtım cbrdan biraz bel ağrısından sonra ilk fırsatta sattım uzun zamandır girmediğim için avatarımı değiştiremedim. Akşam da biraz uğraştım kullanıcı adımı ve şifremi buldum.
Ben 2. el almıştım benden önceki sahibi ile hala görüşürüz, elektrikçi uzaktan kumadadan çalışıyor benim cbf böylece kontak aşınmıyor, aynı zamanda alarmı da var, çok kullanışlı motorun üstündeyken çalıştırıp cebime atıyorum anahtarı boşa alıp durduğumda da cebimden çıkarıp stop ediyorum.
@AydoganX
Montaj bu şekilde oldu. Daha test aşamasındayım tam olarak kesin montaj değil. Cihaz 109km ye kadar ölçüyormuş. Olsun zaten pek sürat yapmıyorum. Bana yeterli
Şu anda feci yağmur var, su geçirmez yazıyor ama göreceğiz
Selamun aleykum cbfci arkadaşlar...bende sizlerden biriyim..
Erdi naptın yaptın kafayı gözü yardın yine
dip gazlarsan böyle olur..
ha bende apaçilikte senle yarışırım ayrı mevzu...
seni görüyorum sürekli Maçka taraflarında...motorun brandalı yurt girişinde...
kuryeden betersin aga yanlış anlama ...
Aydo aga sayende çok şey öğrendik
Sanırım araba anahtarı kullanmış , uzaktan kumandanın arabanın arka bagaj kısmına bastığınızda marş basıyor. alarmı susturmak için bastığınızda motoru stop ediyor.
Benim hoşuma gitti gayet mantıklı, kumandanın videosunu çekip yollayabilirim haftasonu ,haftasonuna kadar istanbul dışındayım
bebiş neden ısırdın beni şimdi içindeki sado mazo eğilimleri durdur
beyler bende kaza yaptım 3-4 gün önce.
ön amortisör boruları değişti 130 gayme sıkışmış ön takımlara
kasksız tersden daldım mahalemde bir yolda panelvan beni görmedi düşük hızda çantadan vurdu motor sağa devrilip kaldırıma tosladı bende sola uçtum maalesef
sonra motorun gidişi değişti sola çekmeye başladı..
aklınızda olsun amortisör 2 parçadan oluşur..
alt kovan üst boru..
boru içinde yay vardır esnemeyi o yapar ve tabiki amortisör yağı.
ön amortisör takım sol 115 sağ 122 liradır..
darbe şiddeti az ise genelde boru değişir 45+45 90 gayme
ama sert olursa kovanda değişir illaki o da toplam ön takım sadece amortisör işçilikle 115+122+40 = 280 gayme ellerinizden öper
@ınnowa
@brs3417
@Emrah.ark
@AydoganX
@muratgün
Teşekkürler arkadaşlar, sizleri de böyle kazalardan korusun yüce Mevla
dip gaz mı yapmışım? artık no dip gas :D sorması ayıp üstat seni tanıyor muyum acaba? :D gerçek adını bizimle paylaşır mısın acep? ya da soyad farketmez :D
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Erdi,arkadaşım bundan gayri geçmiş olsun,Allah beterinden korusun...
Peki bu kazadan çıkardığın sonuç nedir?Mesela neyaptında böyle oldu veya sebebi neydi...hani paylaşalımki bizlerinde teorik pratikleri olsun???
Tekrar geçmiş olsun
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)