Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 00:39
mbuyuk adlı üyeden alıntı
işallah teslimatta sıkıntı olmaz kardeş ben elitten mayıs ayının 3. günü pazarlığımı bitirdim tamamını nakit ödedim bana da 5 gün içinde teslim ederiz dediler 25 gün bekledim motor gelmedi zoraki parayı aldım ama o 20 küsür gün inan motordan bile soğudum sonra parayı aldıktan sonra lanet olsun böyle işe deyip gidip mersinden ikinci el bir motor aldım geldim şimdide motor koruma demiri yok sipariş verdik 24 saatte gelecek kargoyu bile bugün gelir yarın gelir diye yaklaşık 10 gündür bekliyoruz. tekrar söylüyorum işallah benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın.
Arkadaşım sen,in başına gelenleri okurken bile ,inan sinirlerim fena halde gerildi...
Ennnnn uyuz olduğum iştir.Ben genelde bir sipariş verdiğimde,direk hiiiiççç çekinmeden paatt diye yüzüne karşı;
Abicim bak 4gün sonra diyorsun,şimdi ben buraya 4 gün sonra geldiğimde yok 2gün sonra,yok akşama bir uğra türünde birşeyle karşılaşıcaksam,sonunda söyliyeceğimi burda baştan söylüyorum ''tatsızlık çıkar''
Esnaf ya paramı geri veriyor,yada söylediği 4 günün üstüne 3 gün daha ekliyor..
Eyvallah 7 gün sonra burdayım,buyur kaporan,hayırlı işler...
....
Çok sıkıcı işler,resmen beyin hücrelerimin öldüğünü hissediyorum ''bugün git yarın gel dendiğinde''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Reklamlar
-
14 Haziran 2010, 00:43
nistelrooney adlı üyeden alıntı
Abi ne yaptın sen ya içime kurt düşürdün valla. Adam çok emin konuştu kaşeli kartını filan verdi şu kadar peşinat verdim şu kadar kaldı diye. Hatta siyah istersen 5 iş günü kırmızı istersen 10 iş günü dedi. Niye kırmızı çok tutuluyort dedim, ecza depoları filan hep kırmızı istiyor çünkü dedi. Konuşmamız netti umarım bir sıkıntı olmaz cuma cumartesi geleceğini söyledi bana.
cumartesi kavuşursun işallah motoruna cumartesiye kadar kalbini ferah tut sen kardeş cumartesi olupta motor fabrikanın elinde yok, sınırlı sayıda gelmiş, bitmiş, dağıtıma çıkmış gibi cevaplar alırsan o zaman kurtlan şimdilik sorun yok. haa ben bunları yazıyorum ama yarın yine ordayım koruma demiri ne oldu aga diye uğrayacağım...
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
14 Haziran 2010, 00:47
Arkadaşlar 1.68 boy ayakların yere değmesinde sıkıntı olur mu cbf için biri bunu net olarak cevaplarsa sevineceğim. İçimdeki öncelikli kurt bu şimdi
-
14 Haziran 2010, 00:47
m.şanveren adlı üyeden alıntı
Arkadaşım sen,in başına gelenleri okurken bile ,inan sinirlerim fena halde gerildi...
Ennnnn uyuz olduğum iştir.Ben genelde bir sipariş verdiğimde,direk hiiiiççç çekinmeden paatt diye yüzüne karşı;
Abicim bak 4gün sonra diyorsun,şimdi ben buraya 4 gün sonra geldiğimde yok 2gün sonra,yok akşama bir uğra türünde birşeyle karşılaşıcaksam,sonunda söyliyeceğimi burda baştan söylüyorum ''tatsızlık çıkar''
Esnaf ya paramı geri veriyor,yada söylediği 4 günün üstüne 3 gün daha ekliyor..
Eyvallah 7 gün sonra burdayım,buyur kaporan,hayırlı işler...
....
Çok sıkıcı işler,resmen beyin hücrelerimin öldüğünü hissediyorum ''bugün git yarın gel dendiğinde''
aynen öyle kardeş ki ben başta pazalığı yaparken aynen dediğin gibi konuştum garanti olsun 2 gün sonra olsun diye ama o 20 günde yaşadıklarımı ben bilirim inan an geldi herşeyden vazgeçtim, neler yapabileceğimi kendim bile kestiremez oldum ama nihayetinde burnumu b..a batırmadan sıyrıldım..
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
-
14 Haziran 2010, 00:59
bence %99 boydan yana sıkıntın olmaz.Bende ybr 125 var aynen boyum 1.68 hiç sıkıntı yaşamıyorum boydan yana.Ha şunuda söyliyim motorda kısa boy iyidir.Bilmiyorum araştırdınmı ama çoğu motoGP motorcuları kısa boyludur.O yüzden kafanı takma ona sen
-
14 Haziran 2010, 01:02
Teşekkur ederim dostum. Konyadan aldım motoru, servisi vardı getirtiriz dediler, kapora verdim biraz, inşallah 5 iş günü içersinde gelecek dedi. Önümüzdeki cuma yada pazartesi alırsın motoru dediler plakasıyla beraber. De motoru hiç denemedim kafama takıldı boyum sıkıntı olur mu diye ?
hayırlı olsun Anadoludaki bayi ürün sorunları çok can sıkıcı...Honda gibi bir markankn çoü ilde bayisi servisi yok...neden yok onuda anlamış değilim...En dandik ilde bile alım gücü yüksek çok kişi var...legal veya illegal kazancları olan rant sahibi memeur kesimi Anadoluda fazla...yani (atıyorum) bayisi servisi olmayan bir ilde 1000 RR satılmaz diye bir şey yok...ki bu markaların amiral modelleri ybr ve cbfler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Haziran 2010, 01:10
mete_han adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun Anadoludaki bayi ürün sorunları çok can sıkıcı...Honda gibi bir markankn çoü ilde bayisi servisi yok...neden yok onuda anlamış değilim...En dandik ilde bile alım gücü yüksek çok kişi var...legal veya illegal kazancları olan rant sahibi memeur kesimi Anadoluda fazla...yani (atıyorum) bayisi servisi olmayan bir ilde 1000 RR satılmaz diye bir şey yok...ki bu markaların amiral modelleri ybr ve cbfler...
aga bende sırf garanti ve servis muhabbeti yüzünden sıfırdan vazgeçtim gittim garanti derdi olmayan 2007 model bir cbf aldım kendimce çözüm buldum ama hondayı da aramadım değil yani dediğim aynen şu konyaya bayilik servislik verdiğiniz anda sıfırını alacam diye ama pekte umurlarında değil gibi hani fare ile dağ muhabbeti gibi anlayacağın.
-
14 Haziran 2010, 01:14
mbuyuk adlı üyeden alıntı
aga bende sırf garanti ve servis muhabbeti yüzünden sıfırdan vazgeçtim gittim garanti derdi olmayan 2007 model bir cbf aldım kendimce çözüm buldum ama hondayı da aramadım değil yani dediğim aynen şu konyaya bayilik servislik verdiğiniz anda sıfırını alacam diye ama pekte umurlarında değil gibi hani fare ile dağ muhabbeti gibi anlayacağın.
Yahu Konyada Honda bayisi nasıl olmaz..Orası sscilerim dragcıların anavatanı..Ada Motor gibi bir bayi olsa Konyada potansiyel müşteri hacmi fazla...ama Hondanın Trnin kafası asla basmaz böyle şeylere...Gebzede mal mal otursunlar masa başında...bu müşteri ne ister hangi modeli bekler ne getirelim napalım strateji ne olsun yok...anca mal mal devir saatini bile fazla görüp bize kıçıkırık cbf sunarlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
14 Haziran 2010, 01:17
Boludada honda bayisi yok.Niye her ilde 1 tane açmıyorlar anlamıyorum.
-
14 Haziran 2010, 01:18
Yahu Konyada Honda bayisi nasıl olmaz..Orası sscilerim dragcıların anavatanı..Ada Motor gibi bir bayi olsa Konyada potansiyel müşteri hacmi fazla...ama Hondanın Trnin kafası asla basmaz böyle şeylere...Gebzede mal mal otursunlar masa başında...bu müşteri ne ister hangi modeli bekler ne getirelim napalım strateji ne olsun yok...anca mal mal devir saatini bile fazla görüp bize kıçıkırık cbf sunarlar...
Vallahi abi doğru söylüyorsunuz. Millete mondial aldırıyorlar Konya da mecburen. Bir Cbf yada Ybr geçtiği zaman insanlar şöyle bir bakıyor bu motor ne diye. Ama işin enteresan tarafı Suzuki olsun Kavasaki olsun baya bol Konya'da. Beldeyama zamanında Yamaha serviside varmış fakat şu an Honda'da, Yamaha'da yok...
-
14 Haziran 2010, 01:29
uniqe adlı üyeden alıntı
Boludada honda bayisi yok.Niye her ilde 1 tane açmıyorlar anlamıyorum.
Haci sende nabza göre şerbet veriyorsun...
Vallahi abi doğru söylüyorsunuz. Millete mondial aldırıyorlar Konya da mecburen. Bir Cbf yada Ybr geçtiği zaman insanlar şöyle bir bakıyor bu motor ne diye. Ama işin enteresan tarafı Suzuki olsun Kavasaki olsun baya bol Konya'da. Beldeyama zamanında Yamaha serviside varmış fakat şu an Honda'da, Yamaha'da yok...
Kawanın 125/150 ccde güzel bir commuteri olsa millet atlar neden mondi veya Kanuni alsın ki dimi...ama Kawada burada belli bir segmente oynuyor...
Kawa TR Z motoda ahmak...şu modelleri uygun fiyata getirse ya...bak Yunanistan Kawada neler var...
http://www.kawasaki.gr/D-TRACKER125
http://www.kawasaki.gr/KLX125
Yani biraderim Kawa TR Z Moto yıllardır ahmaklığı kimselere kaptırmaz...
Honda TR ve Yamaha TR ise Allahlık bir firma...
-
14 Haziran 2010, 05:10
dün gece saat 0:00-01:00 arası temde gaziosmanpaşadan ikitelli sapağına kadar beni geçmeye çalışan artçılı ve kasksız cbf150 li şoförü arkadaş buradamıdır
artçı ile yatmışlar motorun üstüne bir ara yavaşlamak zorunda kaldım beni geçtiler sonra 120-130 a kadar dayandım anca yetiştim geçtim yanlarından geçerken ikiside motorun üstüne yatmış şekilde yardırırıyorlardı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
14 Haziran 2010, 12:22
Benim motorum gibi 6000 km lerde temiz bir cbf fiyatları nedir ?
-
14 Haziran 2010, 12:22
Herkeze Merhaba
Arkadaşlar aranıza Yeni katıldım..Cbf 150 kullanıyorum.Motorumu sıfır aldım.Fakat 1500 km den sonra sesler gelmeye başladı motorumdan.Şu an 13500 km de.2009 model.Motor ısnınca ve biraz hızlı gidince şıkırtı şeklinde sesler gelmeye başlıyor.Nedir acaba bu ses.Ben sıbop sesinden şüpeleniyorum.Serviste defalarca ayarlandı ama bir türlü olmadı.nedir bu sorun.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu..Yardımlarınızı bekliyorum..Saygılar....
-
14 Haziran 2010, 16:13
-
14 Haziran 2010, 16:29
satoyama adlı üyeden alıntı
dün gece saat 0:00-01:00 arası temde gaziosmanpaşadan ikitelli sapağına kadar beni geçmeye çalışan artçılı ve kasksız cbf150 li şoförü arkadaş buradamıdır
artçı ile yatmışlar motorun üstüne
bir ara yavaşlamak zorunda kaldım beni geçtiler sonra 120-130 a kadar dayandım anca yetiştim geçtim yanlarından geçerken ikiside motorun üstüne yatmış şekilde yardırırıyorlardı
Her gördüğün bıyıklı dayın değil her gördüğün cbfli mtden değil aga...
geçtin dimi ...motordan motora fark var aga...ama TEM o mevkileri yardırmak için birebir... innova her türlü geçer ama...
E_TEKİN adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aranıza Yeni katıldım..Cbf 150 kullanıyorum.Motorumu sıfır aldım.Fakat 1500 km den sonra sesler gelmeye başladı motorumdan.Şu an 13500 km de.2009 model.Motor ısnınca ve biraz hızlı gidince şıkırtı şeklinde sesler gelmeye başlıyor.Nedir acaba bu ses.Ben sıbop sesinden şüpeleniyorum.Serviste defalarca ayarlandı ama bir türlü olmadı.nedir bu sorun.Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu..Yardımlarınızı bekliyorum..Saygılar....
o seslere alışmalısın...o şıkırtı sübaplardan geliyor...ve çözümü yok...bu uygun viteste olmaması nedeniyle bir çıtırtı var onu diyosun dimi...yani motor vitesi düşür diye uyarı verir gibi bir ses...devirle vites birbiriyla halvet olamadığında hep çıkar o ses...bende 2007 den beri var...daha geçen 80 de şıtırdamaya başladı rampada beni 4 e düşür diye...
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
bunu üzülerek yazıyorum ve halada kararsızım ama nasip işi kaderde varmış
motorumu satıyorum hayırlısı ile sadece fiyatı cazip geldiği için satıyorum yoksa satmaya niyetim yoktu ve bikaç ailevi sorunlarda var...
uniqe motru 3.500 e satıyorum ama yanında ekstralarıda var mişlen lastik çanta koruma demirleri ve zenon...
bundan sonra kaldıkmı bizim cupa
valla bugün bindim baya bi titreşim var ama alışcaz artık
Kanka hayırlısı olsun...bu arada pazarlık motorun başında yapılır unutma...dün gelen eleman için söylüyorum bunu...sen gelenlere telefonda pazarlık yok de ki ona göre gelsinler veya gelmesinler...ama pazralık sünnetdir onuda bilirsin ...ilanı burayada koysana bi bakarız...
-
14 Haziran 2010, 16:32
mete abi o sesi diyodum sorun var diye servise gittiğim o sesmiş benimde sorun yok o sesten dolayı devir ve vitesle alakalı dediğin gibi...
abi pazarlık cart curt herşey 3.500 bitti yarın alıcak motoru karışıya gidicem servise motoru aldığım gibi aynı servis aynı noter gitcek motor
-
14 Haziran 2010, 16:37
o seslere alışmalısın...o şıkırtı sübaplardan geliyor...ve çözümü yok...bu uygun viteste olmaması nedeniyle bir çıtırtı var onu diyosun dimi...yani motor vitesi düşür diye uyarı verir gibi bir ses...devirle vites birbiriyla halvet olamadığında hep çıkar o ses...bende 2007 den beri var...daha geçen 80 de şıtırdamaya başladı rampada beni 4 e düşür diye...
ilk 3 viteste duyuyorum sesi ve rolentide.ama motor soğukken saat gibi çalışıyor.Birde bütün cbf 150 lerde yok bu problem.Servis bile kimisi yapıyor kimisi yapmıyor diyo..Sorun neyse yaptırmaya hazırım parada mühüm değil ama yapacak kişi bulamıyorum..Bu ses yüzünden kaç kere satmaya kalktım ama kıyamadım motora..Çözümü yok mu yani bunun???
-
14 Haziran 2010, 16:41
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
mete abi o sesi diyodum sorun var diye servise gittiğim o sesmiş benimde sorun yok o sesten dolayı devir ve vitesle alakalı dediğin gibi...
abi pazarlık cart curt herşey 3.500 bitti yarın alıcak motoru karışıya gidicem servise motoru aldığım gibi aynı servis aynı noter gitcek motor
yahu bana o sesi tarif etseydin bende olduğunuda söylerdim...
o ses tüm cbflerde var...motorun rampada vites isteme bayılma sesi... devrine uygun vitesde değilse sübaplar isyan etmeye başlıyor...arabalarda da olur bilirsiniz...
hayırlı olsun aga yapcak bişey yok...olm brandasını bana versen ya kekoro...veya yağ zart zurt ne varsa...
-
14 Haziran 2010, 16:43
yahu bana o sesi tarif etseydin bende olduğunuda söylerdim...
o ses tüm cbflerde var...motorun rampada vites isteme bayılma sesi...
devrine uygun vitesde değilse sübaplar isyan etmeye başlıyor...arabalarda da olur bilirsiniz...
hayırlı olsun aga yapcak bişey yok...olm brandasını bana versen ya kekoro...veya yağ zart zurt ne varsa...
brandayı zaten zenona verdim ya emre bana 1 tane branda vermişti
yağ vs de lazım zaten cup var artık ona bakıcam modifiye yapıacmşeffaf sinyaller korna çantalar takıcam kendimi avutucam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)
Bu Konudaki Etiketler