aynen öyle. hava kaçırma sesi. 80de gazı bırakıyorum 5. viteste yokuş aşağı. tıslıyor bir süre sonra. 10-15 sn sonra yine
aynen öyle. hava kaçırma sesi. 80de gazı bırakıyorum 5. viteste yokuş aşağı. tıslıyor bir süre sonra. 10-15 sn sonra yine
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
dostum 2 tane 55watlık sis takmış birisi olarak tecrübemi aktarayım sana bizim cbf in alternatörü yani dinamosu 114 watt elektrik üretiyor yani 2 sis zaten 110 wat üstüne ampul ve stop ışığın ekledim zaman 114 wattı fazlasıyla aşıyor,
taktığım zaman deneme amaçlı yola çıktım ve 35 km sonra aküm iyice zayıfladı ve marş basmaz oldu, sonra 10 dk bekledim akü kendini topladı ve çalıştı sonra sisleri açmadım akü dolsun diye.
ben zaten sürekli kulanmıyorum şuanda tenha yollarda ve balığa gittiğim köy yolarında önümü görmek için açıyorum bana fazlasıyla yetiyor, uzun süre kulanmassan sorun çıkarmaz. 2 tanesi fazla geliyor 1 tanesi anca uygun olur .
bu da fotosu
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
altarnatör çıkışının 114 olduğunu öğrendiğim çok iyi oldu benim sisler 55w, far uzunda 55 toplam 110 stoplarla 114 ü bulur aküyü şarz edecek enerji kalmaz ama dediğine görede altarnatörü yakmaz. 35 km sonra akü bitti dedin kafama takıldı sislerin elektriğini aküden mi aldın altarnatörden mi altarnatördense akü neden bitsin yolda giderken aküyü kullanan bi parça bilmiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------
şindi bikaç foto çektim.
sis aküden aldığım için beya güçlü motorun üstünde ve birkaç yerde ufak ledler var çok bişey değil onlar 1,5w lık
Yınnn yınnn yınnnnnnnn....
sisler aküye bağlı role ile, fazla güç çektiğinden aküyü de dolduramıyo sorun bu.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
ustalar işinize karışmak gibi olmasında sislere ucuzlarından h3 zenon alsanız 35 wat tanesi hem canavar gibi görüntü olur hemde devamlı açık dursa bile sorun yok
sislerdek sarı ampulu çıkarıp h3 zenon ampul takmak demek istediğim...
38lik düşli ile 125 den ötesini görmedim ben
makina 18 binde
45 binde olunca 150 görür
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:11 ----------
sislere felan boşuna para harcamayın alın zenonu geçin..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:13 ----------
kaskından dolayı tam duyamıyor olabilirsin egsozunda da küçük patlamalar da oluyorsa
1-kullandığın hava filtresi çakma (muadil- yan sanayi) tam örtüşmüyor..
2- sübab ayarlarından yaz ayarlarına geçme vakti geldi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:16 ----------
nu göstergeden kahramanlardqa bir parçacıda var 180 demişti.
para bir yere de bu soket işi benim aklımı hep karıştırdı devir saati nasıl olacak onu merak ediyorum. elektonik olarak beyinden mi geliyor ?
fighthawk ın kırmızı beyazıda çok güzelmiş.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Beyler 5 motör 6 kişi yollardaydık yine...saat 14 te telefon geldi...haydi gel İzniğe gidiyoruz diye...Arkadaşları kandırdım Çınarcık Felmece yaylasından Armutluya götürdüm... deli gezdik ya şimdi fotoları yüklerim..
aga devir saatli kadran işinde...iyi takip etmiyon bu aralar...
inanırım aga...ben 80 kilo olayım makinam 140 yapmazsa namerdim...130 kiloyla 130 a bağlamışım...daha n eolsun...ben üzerime düşen iman gücü hızına çıkmışım sıra genclerde...
aga bence beyinden alacak verileri...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------
şimdi topik açıcam...fotoların çoğu doğa orman börtü böcek...özlediğimiz şeyler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aga artık rüyanda bi cızbız yaparsın...huriler servis yapar...
topac burada..fotoların hepsi çok güzel...incelersen için açılacak...ama her metrekarede bol ağaç ve temiz hava vardı..yarın denize gidicez agalar...ben yatayım...saygı sevgilerimle...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...e-yaylasi.html
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir işyerimdeki aşırı yoğunluk yüzünden, siteye pek sık uğrayamıyorum.
@Metanecho;
O konuda net bir bilgim yok. Bende en son bahsettiğin yeri kontrol ettiğimde tertemiz çıkmıştı.
Tahminime göre motoru yağmurda uzun süre kullanınca, lastiklerden veya başka bir yerden atılan su bir yerden bu toplama kısmına gidiyor.
Ama hangi kısımdan gelen suyu burası topluyor bir bilgim yok.
Servise giden bir arkadaş sorarsa bizde bu konuda bilgilenmiş oluruz.
Ne yazık ki mağaza adres vs. bilgilerini bilmiyoruz.
Şu ilanlardaki iletişim bilgilerinden, (eğer varsa tabi) çince yada hongkong dili neyse bilen bir arkadaşla irtibat sağlamaya çalışılabilir. Bizim sahibinden.com sitesine benziyor, muhtemelen satıcının telefon yada adres bilgileri kendi dillerinde yazıyordur.
http://item.taobao.com/auction/item_...7.htm?cm_cat=0
http://item.taobao.com/auction/item_...8.htm?cm_cat=0
Türkiye'de satışta böyle bir model yok.
Sadece siyah,kırmızı ve mavi renk seçenekleri var.
Benim tahminim büyük ölçüde eski gösterge panelini çıkartıp yenisini takacağız.
Çünkü Honda Türkiye panel kısmını değiştirerek maliyeti düşürmüş.
Motor bloğundan çıkan devir saymaya yarayan aparat, halihazırda bizim motorlarımızda büyük ihtimalle vardır. Tabi bu sadece bir düşünce, emin olmak için denemek lazım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum. Hayırlısı ile kaporasını verdim Cbf im 1 hafta içersinde geliyor(siyah renk). 1.68 boyundayım ayağım yere değer inşallah değil mi bir sıkıntı olur mu parmak ucunda kalma gibi ?
Teşekkur ederim dostum. Konyadan aldım motoru, servisi vardı getirtiriz dediler, kapora verdim biraz, inşallah 5 iş günü içersinde gelecek dedi. Önümüzdeki cuma yada pazartesi alırsın motoru dediler plakasıyla beraber. De motoru hiç denemedim kafama takıldı boyum sıkıntı olur mu diye ?
işallah teslimatta sıkıntı olmaz kardeş ben elitten mayıs ayının 3. günü pazarlığımı bitirdim tamamını nakit ödedim bana da 5 gün içinde teslim ederiz dediler 25 gün bekledim motor gelmedi zoraki parayı aldım ama o 20 küsür gün inan motordan bile soğudum sonra parayı aldıktan sonra lanet olsun böyle işe deyip gidip mersinden ikinci el bir motor aldım geldim şimdide motor koruma demiri yok sipariş verdik 24 saatte gelecek kargoyu bile bugün gelir yarın gelir diye yaklaşık 10 gündür bekliyoruz. tekrar söylüyorum işallah benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamazsın.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Abi ne yaptın sen ya içime kurt düşürdün valla. Adam çok emin konuştu kaşeli kartını filan verdi şu kadar peşinat verdim şu kadar kaldı diye. Hatta siyah istersen 5 iş günü kırmızı istersen 10 iş günü dedi. Niye kırmızı çok tutuluyort dedim, ecza depoları filan hep kırmızı istiyor çünkü dedi. Konuşmamız netti umarım bir sıkıntı olmaz cuma cumartesi geleceğini söyledi bana.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)