Bir haftadır motor yatıyor ne yağdı be bakalım ne zaman dinecek. Yağmurda kullananların yada kullanmak zorunda olunların keyifleri nasil?
Bir haftadır motor yatıyor ne yağdı be bakalım ne zaman dinecek. Yağmurda kullananların yada kullanmak zorunda olunların keyifleri nasil?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Yağmurda gezmenin zevki ayrıdır Tabi cbf'in üzerinde gelen lastikleri kullanıyorsanız iş değişir ...
Pirelli MT 65 ön arka anesmotor'da 105 lira MT üyelerine özel indirim. En kısa sürede almayı düşünüyorum. Forumda konusu vardı ilgilenen arkadaşlar takip edebilirler başlığı.
http://www.motosiklet.net/forum/anes...ndirim-15.html
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
abi tamam kur dedim ama pcyi kapatacağını söyledi...bende deep freeze var kurulu net cafe programı bilirsin...sistemi kaparsa sistem sıfırlanıacak bir anlamı kalmayacak...ha deep freezi kaldır diyeceksin 1 kereliğine sonra tekrar geçersin ama inan yutup için gereksiz...vtunnel işimi hallediyor zaten...
tamam aga kızma hemen bilimsel olarak çok sürtünüyor bizim sürtük cbfler...ve daha çok yakıyor diyosun... sana bişey olmasın ...
aga şimdi 105 lira lastiktakma sökmeye para yok diyor Hakan Bey...güzel bişey tabi...ama 180 lira verip mişelın almanı tavsiye ederim...sen paraya acımıyon bilirim...pederi kafala..
kanka az kaldı Cumaya dahalar düzelecek...
http://havadurumu.mynet.com/asya/turkiye/istanbul
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Ben 13.000 km deyim. Sıfır almıştım motosikleti.Hiç buji değişmedi.Hala eski bujiyi de saklıyorum.9ea bujiyi takınca çekiş fark etti.Psikolojik olabilir diye babama verdim o da benmle hemfikir.Yakıt için şimdilik birşey söylemiycem ama fark olduğu kesin. Kaçıranlar ve yeniden takmak isteyenler için bir parti daha yapalım ilerki bi zamande teşekkürler İsmail abim
arkadaş ne motormuş bizim cbf bunu satmadan 600lük uzun yol için 1 haftadır motor bakıyorum yok kafama yatan 5 lt altında yakan yok birisinin kronik sorunları çok birisinin yakıtı birisinin servisi hay dedim benim motor neymiş ya artık elimdekini güzelleştirip bunla uzun yollara gidecem lastikler başta değişmeli.Bide arkadaşlar bulunduğum bölgede honda servisi yok en yakını 650 km uzakta hangi kilometrelerde neler değişiyor nereleri kontrol ediliyor bilen arkadaşlar paylaşırsa bende kendi imkanlarımla bakımını yapmış olurum
Yınnn yınnn yınnnnnnnn....
evet haklısın kardeş uzun yol için rahat motor yoken iyisi cbfbide lastikleri değiştir bak konforun ve motora güvenin 2 kat artıcak emin ol
eğer alabiliyosan uzun yolda 5 litrenin altında benim hayalım olan motor v-storm altam uzun yol motoru ya harika bişey bayılıyorum motora bi cbf bi v-storm başka motor tanımam
Mücahit,Honda XL650 Transalp dehşetül vahşet bir makina
Çok kısa bir mesafede olsa ''5/6km'' kadar kulanma imkanım oldu,olmaz böyle birşey yaaa.Götür beni gittiğin yere Transalp dedim kendi kendime.
2 Sene sonra eğerki işlerimde yolunda,planım bozulmadan işlemeye devam ederse,aklımın köşesine Transalp yazılı...
Diğer varadero,fazer,v-strom bunları hiç kullanmadım,ilk defa enduro motor olarak transalp xl650 kulandım,belki diğerlerine binsem fikrim değişir diyicem ama,bu transalp çok fena geldi bana cbf150'den inip ona binince ferrari gibi geldi bana.
Tekrar biizm motora binince ulaa benim motorun ayarımı kaçtı nee gitmiyo yaaa buu dedim kendi kendime
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
translapı ben 1 senedir düşünüyorum hem endro olması hemde 5.2 yakması motordan uzaklaştırdı süper motor lakin bana göre eksileride var.
Bu akşam koruma demirlerine 1 çift mavi sis far taktım mütiş oldu 55w lıkmış akuden bağlamıştım. çalışmazken 15 dk aküyü bitirdi. altarnatör çıkışından bağlıyacam fakat benim far 55w bide sisler toplam 110 w yapıyor altarnatöre zarar verirmi bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin yakarak tecrübe etmek istemiyorum
Açıkcası pek eksisi yok o yüzden 1 senedir takılıp kaldım 2008 modellerden eskileri karbirütörlü acayip benzin içiyor 2008 sonrası enjiksiyonlular gayet güzel fakat bana göre tuzlu 2.si endro tarzı olması arazide onun üzerine makina yok düşük devirlerde mırıldanmasına hasta olursun uzun yol asvalt için de bi Suziki DL yada fazer gibi değil velasıl uzanamadığız ciğere mındar der gibi oldu paraya kıyılırsa yeni modelleri her ne kadar eskisinin tipi kadar sevmesemde alınacak 10 numara motor
Kolombiyadaki cbf 150 apaçiye benziyor ....
cbf 125 ve cbf 150 var....şu linke girin...
http://www.honda.com.co/index_motos.php
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet transalpta güzel motor ama arkadan bakınca sanki 650 cc bi motor değilde daha küçük bi motor gibi görünmesi ve genel olarak beni kendine çekmiyo motorben v-storm derim başka bişey demem motordan ne istioysan onu veriyotam uzun yol motoru ve aynı zamanda bir enduroseviyorum bu motoru ya
http://www.ktunnel.com/index.php/101...2b731497717544
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 ----------
evet abi aynen öle şu gidona baktığımda bisiklet gibi bir görünüm hiç hoşuma gitmiyor
al bi wd 40 6-7 lira 3 senedir kullanıyorum bitmedi gitti meret.
yan ayaklıkve orta sehpa ya da sıkıyorum aç kapa yaparken sesini duyman lazım. zencir yağı da olur ama çok toz kapıyor. aslında akışkan olmasa yani üzerinden akmasa zencire bile sıkacam da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
izmire istanbul kadar yağmasada scoterımı özlemiyor değilim.
yağmurda terlikle gezerdim
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Arkadaşlar, işim vs dolayısıyla aldığım ama yükleyemediğim çakma ybr aynalarının fotolarını yeni yüklüyorum.
Aynalar motorcuhayriden alınmıştır, Sami adlı arkadaşın aracılığıyla. Buradan tekrardan Sami ve Erhan'a teşekkürlerimi bildiriyorum. Sami bana çok yardımcı oldu, numarasını ise hatırlarsanız Erhan vermişti.
Aynalar böyle. Ederi 10+6+1,5 tl. 6 lira kargo(ptt) ve 1,5 tl ise ptt havale masrafı. Sami kargoyu çok güzel paketlemiş, bu sebepten sıkıntı olmadı.
Bana uzun saplı yeni model çakma ybr aynası gibi geldi. Sizede öyle geliyor ve almak istiyorsanız Sami ye başvurun
Yalnız derdinizi iyice anlatın. Ya da kısaca Samsundan Murata gönderdiğinden istiyorum deyip geçin.
(Normalde ortak bir girişimle ayna alacaktık ama biliyorsunuz, uzun-kısa derken ortalık karıştı.)
Anlayamadığınız bir konu varsa cevaplamaya çalışırım, bu saatte kafa basmıyor.
Murat Kehya
Acemi Motorcu
A-(eksi)
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)