Beyler bugün tam 205km'lik bir gezi yaptık.''timoti''Hakan abi ile birlikte hyosung GV250,giderken çok güzeldi,fakaaatt gelirken amman Allahım bir rüzgar var daha doğrusu (fırtına) üstüne birde kamyonlar,tırlar...Rüzgar tam karşı sağ ve sol çaprazdan vuruyordu ''kontra manyağı oldum bugün''
Vallahi tokat gibi,tam sollamaya çıkıcam önümdeki tır 90km/s hızda,arkasına fazlada yaklaşılmıyor (bilmeyenler için:tır,kamyon,yüksek dorseli araçların arkasına 50metreden fazla yaklaşmayın ''türüblansla başa çıkamazsınız'' benden söylemesi,birde tecrübeniz yoksa işiniz yaş) neyse,tırın soluna çıkıyorum türüblansa yakalanmadan (yapışşştırr)
95/100/110 lavuk tırcı beni aynadan görüyo oda hızlanıyo
eee tabi bu esnada fırtına tokat gibi vurunca işler dahada zorlaşıyor nihayet 115'le pisiko tırcıyı geçiyorum,tabi bundan birtane yok,sürüsüne bereket.
Yolda giderken radar kontrol tabelalarını gördüm ''gidiş yönünde'' hızımı düşürdüm,Hakan abiyi uyardım (işaret diliyle)
70km sabitlendik,tırlar,kamyonlar soldan soldan annam nasıl geliyolar (birdaha radarın cezası 500tl.'de olsa 90km. altına inmicem...
Velhasıl gezi güzeldi,yorulduk,eğlendik,ecük ıslandık,tırcılarla sidik yarıştırdık
resimler Hakan abide,bugün yarın gezi yazısını düzenler...