ybr 250 9.400 tl civarı buda 5.000 dan aşağı olmaz sanmıyom
ybr 250 9.400 tl civarı buda 5.000 dan aşağı olmaz sanmıyom
Aküyü ölçmüştüm zaten sorun yoktu.13V civarı gösteriyodu.Sorunun kaynağı yaklaşık 2 saat önce belli oldu.Kontak kablolarından biri kopuk durumdaydı. Şerefsizin biri büyük ihtimalle gece motoru götürmeyi denemiş.Motoru bıraktığım yerdeki iki dükkanında kapısıyla falan uğraşmışlar. Düz kontak yaparak tamirciye götürdük.Motora bakan ustada götürmek için uğraşmışlar heralde dedi.Kablolar tekrar yerine lehimlendi ve şuan sorun yok çok şükür.Aman arkadaşlar sizde çok dikkat edin ve gerekli önlemi alın. Geçen haftalarda aynalarımı götürdüler yazmıştım yine buraya.Şimdide motora göz diktiler heralde.Bundan sonrada motoru otoparka bırakıcam inşallah...
Cevap veren herkese Teşekkürler...
yok aga fotomontaj değil orjinal ..
Bugün saat 14.15 te msnden gezelimmi deyince 3 arkadaş zaten hazırda sotede bekliyormuş bi Karaburun yapalım dedik...45 dakika sonra 15 te buluştuk ...
soldan sağa...mete handro...sedat 57...newceri...tek teker ramço...küfteler yendi Karadeniz keşfedildi...
[/COLOR]
[COLOR="Silver"]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel gezi olmuş emeğinize sağlık.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
[COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pistonları derken ramazanda vardı '' ları'' biz tek pistonla dövündük rüzgara karşı
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
iyi akşamlar cbfciler bende şindi eve girdim 400 km yol yaptım bugün hem şu 9 serisi bujiyide denemiş oldum hem motorun son limitlerinide denedim.Arkadaşlar buji değişiminden pek bişey fark etmedim belki birazcık çekişi iyileşti gibi motorun limitlerini denedim dediğim hız olarak 135 i gördüm beni atmak üzereydi gerçi rüzgarlı bi gündü belkide o yüzden salladı. Saat 12 de çıktım 21:30 kadar neredeyse hiç dinlenmedi toplasan 1 saat yok bile güzergah bizim yöreden olanlar bilir ne kadar zor olduğunu (inebolu - ağlı - şenpazar - cide - Amasra (bartın) - cide - doğanyurt - inebolu )
Bu motor şişmez denir ki bende bunu savunanların başında gelirdim fakat bu gün resmen şişti motor 4 saat boyunca aralıksız virajlı ve yokuşlu bir güzargahta motor basma gaza allahın belası diye aşağıdan bağırıyordu. Bu arada orjinal ön lastiğim duro şu an 8000 de geçen hafta 2 balon şu anda 6 balon yaptı.Yakında beni havalandıracak...
(Bu günkü yakıt tüketimim km başına 100,6 krş)
Yınnn yınnn yınnnnnnnn....
erdi telefonunu özelden at, yarın buluşup tanışalım ankaradaysan.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
satmak üzereyken adam almaktan vaz geçti yaz sonunda tekrar ilan veririm şimdi hiç düşünmüyorum hacı satmayı..25 haziranda muaynesini yaptırıp gezmeye devam edecegim jantlarda pilastik bi malzeme var adı aklıma gelmiyor pembe şerit çekilmiş seksi bişey İ:D
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
yeni rekorum arkadaşlar 11lt ile 530 km yol yaptım...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
41 tl benzinle 378 km yol yaptım sonra yedeğe düştü ama coğu zaman şehir içi sızce iyi bir ortalama mı
Benim motora bişeyler oluyor galiba, 280km de istasyona kemdimi zor atar oldum. daha 3250 km de ve 2500km servis bakımını yaptırmıştım.şehir içi kullanıyorum 100 km hızıda geçtiğim sayılıdır. Nedeni konusunda yardımcı olursanız sevinirim....
34 EU 191
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)