"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mmucit, tepe grubu bilkent holdingin. bilkent holding de bilkent üniversitesinin.
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu yukarıdaki sorum güme gitmiş. Varmı bilgisi olan?
Helal olsuni tebrik ediyorum Mehmet hocam
Yalnız biraz resim çekseydin keşke
Merakımızı giderirdik.
Bende vakit bulunda detaylıca bi girişeceğim, yağ filtresi gibi olan süzgeç varya onu temizlemek için sağ kapağı sökeceğim. Bu debriyaj balatalarının olduğu kapağı çıkartırken dikkat etmemiz gereken püf noktaları varmı?
Birde debriyaj balatasını sökmek için şu tip bi anahtar gerekiyor mu?
Önceki motorda böyle garip bi anahtar lazım olmuştu:
http://www.rialli.com/urunler/323_ya...klet-modeller/
Söküp takmaktan insana ayrı bir haz veriyor
Aynı kafadayız, Mehmet usta
Eline sağlk...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
ismail bizim demirin varlığı belli değil. gel takma şu çirkin çıkık demiri. dikkatli kullan parçamız zaten ucuz.
abi gitmeye üşenmiyorum bir türlü zaman olmuyor ama yarın gidicem..şimdi senin dediğin olayı kontrol ettim eski bujimin yani servisin yeni taktığı bujiyi kontrol ettim ve aydoğanx hocamdan aldığım bujiyede baktım ikiside aynı kurum tutmuş yani şimdi motordaki sorun siboplardamı...resimler aşağıda ne dersiniz?
şimdi ben bu kurumlanmış bujileri nasıl temizlerim en azından yeni aldığım 9 kodlu bujiyi temizlemem lazım...
iyide bu bujide daha bişey yokki gıcır gıcır o kadarcık karartı olur illaki..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
mücahit iyice paranoyak oldun ya.
yok mu yakında bi sibiyefçi motorları değişin. pisikolocik mi baksın.
[QUOTE=Bruce 65;2073228]Selamlar CBF ailesi,geçen haftanın yoğun konusu aynalara kendimce bir çözüm aradım,ve bana kalırsa buldum şöyleki:bizim orjinal aynaların bağlantı kısmı ile gidon tutamağı arasında yaklaşık 5mm boşluk var,civataları gevşetip bu boşluğu kapadım yani sol tarafınkini jikle düğmesinin rahat çalışacağı şekilde,sağ tarafıda yaklaşık aynı oaranda sağa kaydırdım.Birde aynaları söküp daha yukarı yaklaşık yine 5mm yükseltip sıktım,görüntüde bariz bir fark var denemenizi tavsiye ederim.İyi bir ayar neticesinde arkayı daha geniş bir açıyla,hatta kolumu hafif içeri çekince bagaj demirindeki bağlı bir nesneyi rahatça görebiliyorum.Tabii ben 70 kg civarı biriyim geniş yapılı arkadaşlara yeterli gelirmi ?bilemiyorum.[COLOR="Silver"]
Arkadaşlar inanın bu işlemi yapsanız ayna değişimine ihtiyac kalmaz...[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 --------]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------
Jr.Yeni işin hayırlı olsun...
Hep Pür Dikkat...
sağol bruce. Allah herkesin gönlünde ne varsa yardım etsin.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
mücahit kardeş büjiye kolay kolay bi şey olmaz zaten senin bujin yeni illa temizliceksn tel fircada işini görür. orta kısma zımparalarsan cok hafif bastır orası elektrottur cabuk aşınır kolay kir tutmaz , tırnak kısmı temizleyebilirsin elektrot kısım tarafını zımpara yap yeterlidir.
Temizlik için ''sıfır numara (zımpara)'' yeterli ve iş bitiminde güçlü bir nefes ''çapak temizlemek için''
İşte buji ve sıfır numara zımpara
Henüz katlanmamış zımparamız
Buda ikiye katlanmış zımparamız
Buda katlanmış zımpara ve temizlenicek bujimiz
Bujinin üsteki tırnağı ile alttaki tırnağın arasındaki boşluğa katlanmış zımparayı yerleştir ve ileri geri ilk etapta yavaş biriki itmeden sonra fazla olmamak kaydıyla hızlı bir şekilde zımparala ''bastırmadan''
Şimdi güçlü birşekilde zımparaladığın yeri üfle,ardından alttaki ve üsteki kıvrımlı tırnağın yanlarını zımparalıcaksın ''alttaki tırnağın üzerinde olan porseleni zımparalama'
Tekrar güçlü birşekilde üfle ve varsa pamukla sil,hepsi bukadar...
Yanlız birşey diyim sendeki kurum vahim bir durum değil,yanlız ateşleme yapan yerler ''siyah değilde gümüş gibi parlak olmalıydı,çevresindeki kurum değil (is) ''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)