Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    arkadaşlar ayna muhabbetini tekrar açıcam ama bi yamaha bayisinde gaziosmanpaşa tarafında baya bi seçenek ayna var bizim aynalarda da var ve ucuz

http://www.motoliz.com/index.php?p=s...alatas%FD-Ayna

http://www.motoliz.com/index.php?p=l...=40&m_id=&srt=

buraya gidip bi bakmak lazım güzel aynalar var...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    ismail kardeş zorunlu trafık sıgortanı kaca yaptırmıstın , gecenlerde okumustum sayfada ama , 50 tl ye anadoludan yaptırmısmısdın
    ben 26 lıra odedım akımdayken bı sorayım dedim

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ismail kardeş zorunlu trafık sıgortanı kaca yaptırmıstın , gecenlerde okumustum sayfada ama , 50 tl ye anadoludan yaptırmısmısdın
    bu sigortalarda şehir farkı var 75 tl ödedim

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    gecen yıl sivasta 23 odedım bu sene alnyada 26 anadolu sigorta turkıte genelınde aynı degılmı motor ss falan farklı mı gırdıler . o kadar farketmesı yanlıs bı durum
    3 -5 farketsınd o karıda fazla

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cubuf'çular şu ilana bi bakın bi zahmet.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...otor-da/detay#

Ben aynen böyle bi motor yapacağim. (herşeyi ile sıfır..)

Fakat bazı şeyler soracağim şimdi.

Kafa koruma demirinin zamanla titreşimden dolayı far'a zarar verdiğini duydum. Bu doğrumudur?
    21 LT yan çantalar rüzgardan etkisinden dolayı çekişi düşürürmü? düşürürse kaç km hız'dan sonra düşürür?
    Kırmızı rengin siyah renge göre dezavantajı varmıdır?
    Bunların üzerine birde touring cam taktırırsam bu cam'ın dezavantajı varmıdır?
    Tank ped'in zamanla güneş ışınlarından dolayı renginin solduğunu duydum bu dogrumudur?

Kısacası böyle bi motor almayı mantıklı buluyormusunuz?

Acemi cbf'ci kardeşinize bi yardım edin lütfen.
    mücahit, vermiş cevapları, K21 yan çanta kullanan birisi olarak hızda veya performansta bir değişim gözlemlemedim. tabi tam yükte ufak bir düşme gerçekleşiyor. 115 yaptığı yolda 110 yapması gibi. yan çantaların tek handikapı tam dolu iken ve ağır şeyler varsa lastiklerinde ince olması sebebi ile motoru yatırdığınızda daha da yatmaya kalkıyor, hatta tekeri ters tarafa atıyor :D 3-4 defa başıma geldi, yan çantalar ağırken o kadar yatırmıyorum artık.

tankpad de sonuçta tankpadin kalitesine bakıyor, motorla bir alakası yok sonuçta. ben kesiti takmıştım 1 sene olmuştur en az herhangi bir solma mevcut değil.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar yeni rekorum bir depo benzinle 12lt ile hatta 490km yol yaptım bilginize...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Alıntı ellvis_78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sigortalarda şehir farkı var 75 tl ödedim
    Anadolu sigortadan 39 liraya yaptırmıştım.
    Şehirden şehire ücret tarifeleri farklılaşıyor. Ama yinede Mücahid senin ödediğin 75 lirada fazla hakketen.
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

yag

castrol 10 40 sj sınıfı yag nasıldır arkadaşlar kullanan varmı kitapta sıcak soguk havalarda aralıgı iyi diyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

hep 15 50 diyoruz birde10 40 deneyim .15 50 bulamadım zaten .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

son armutlu gezisinden sonra yagı degiştirmem lazım

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anadolu sigortadan 39 liraya yaptırmıştım.
    Şehirden şehire ücret tarifeleri farklılaşıyor. Ama yinede Mücahid senin ödediğin 75 lirada fazla hakketen.
    valla ismail hocam ben motoru ilk devir aldığımda bu fiyatı verdiler ve öbür sigortayı kapatım sizin adınıza açtığımız için bu kadar çok dediler bende anadolu sigortadan yaptırdım...

zeki cbf
    bu arada yağ hakkında ben bugun castrol 10-50 aldım sj yağ motorun sesini değiştirdi sonrasında ne gösterir bilemem...

Cleanwork - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    bulunduğun şehirden değil pilakadan fark ediyor benim motorun aynısı 37 pilaka kastamonu 21 ytl yamafa fazer 650 lik 31 ytl benim plaka 34 olduğu için 78 ytl sigorta ödedim ergo ya anadolu sigorta 80 küsür çıkardı demekki sigortacılar istanbulda kaza riski çok olduğu için fiyatıda abartmışlar
    Yınnn yınnn yınnnnnnnn....

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    motorum bu aralar moralimi bozuyor ama ben yinede ona kıyamıyorum cilasını eksik etmiyorumbu akşamki cila faslından sonra motorun halini sizlerle paylaşıyımkırmızı şeritleri çıkarttım kimse beğenmedi motorun asaleti gidiyomuş

maşallah deyin nazar deymesin zaten hasta bu aralar

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    motorum bu aralar moralimi bozuyor ama ben yinede ona kıyamıyorum cilasını eksik etmiyorumbu akşamki cila faslından sonra motorun halini sizlerle paylaşıyımkırmızı şeritleri çıkarttım kimse beğenmedi motorun asaleti gidiyomuş

maşallah deyin nazar deymesin zaten hasta bu aralar

Maaşallah maaşallah
    Müco dizlikler depoyu çiziyormu hiç?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maaşallah maaşallah
    Müco dizlikler depoyu çiziyormu hiç?
    aminn

valla dizlik kullanmıyorum kullansam çizermi bi fikrim yok ama dizliğe göre değişir depoya deyen kısımları sünger olursa cizmez ama plastik vida vs olursa acımadan çizer allah korusun

maşallah nazar deymesin .iyi parlatmışın kardeş.bence güzel motorun canını sıkma sence güzelse boşver başkasını motor senin .10 40 alıcam galiba

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı zeki cbf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    castrol 10 40 sj sınıfı yag nasıldır arkadaşlar kullanan varmı kitapta sıcak soguk havalarda aralıgı iyi diyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------

hep 15 50 diyoruz birde10 40 deneyim .15 50 bulamadım zaten .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:21 ----------

son armutlu gezisinden sonra yagı degiştirmem lazım

Zeki abi sen 15/50 al sınıfıda uygun geçen baktım serviste...yaz geldi...10/40 olmaz...sarı kapaklı mobile 15/50 22.50 lira serviste...ya da 25 gayme...

galiba

vay üçkaatcı ayna gibi parlıyor motor...bayideki sıfırı bile böyle parlamıyor...işin gücün yok dabi tükkanda ...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

db motordamı metehan

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Müco motorun çok güzel olmuş, ellerine sağlık, ben de cilamı kaybettim bulamıyorum ya :(
    [COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
    ::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Müco motorun çok güzel olmuş, ellerine sağlık, ben de cilamı kaybettim bulamıyorum ya :(
    kardeşim sağolasın gel benim cilayla parlatırız sorun yok

Motosikleti
    Honda CBF 150
    kardeşim sağolasın gel benim cilayla parlatırız sorun yok
    Ankara'ya gideceğim yarın, evden, kız arkadaşımdan ve kaynanamdan kesin anlamda motorla gitme tepkileri aldım. Onların rızası olmadan gidersem kesin başıma bişi gelir diyerek Pamukkale Turizm'in yolunu tutacağım kardeşim
    [COLOR="black"][B]Motorumun beygiri Senin Arabana yeter :bounce:
    ::kalbim:: Hayatımın Anlamı, Ömrüm, Vazgeçilmezim... Başak'ımmm::kalbim:: [/B][/COLOR]

Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı erdi_arikan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'ya gideceğim yarın, evden, kız arkadaşımdan ve kaynanamdan kesin anlamda motorla gitme tepkileri aldım. Onların rızası olmadan gidersem kesin başıma bişi gelir diyerek Pamukkale Turizm'in yolunu tutacağım kardeşim
    bencede iyisini yaparsın kardeşim kaynanan diyosa kesin bişey olur allah korusunbu kadar uzun yolu yanlız yapmak hem çok sıkıcı bi okadarda tehlikeli olur...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler