Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Cleanwork - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Alıntı jr. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çiziğiniz beyaz ise boya kazınmışsa hiç boşuna uğraşmayın rotuş atın kıl gibi fırçayla.
    evet bayaz bende kıl fırçayla düşündüm siyah siprey poyayı kapağına sıkıp ondan kıl fırçayla sürücem orjinal boyasını bulma şansımız varmı
    Sadece depo simli
    bide bu makina 2007 nin sonunda alınmı ben bu sene aldım bu kadar zamanda 4000 km yapmış sizce km ile oynanmışmıdır oynanmışsa nasıl anlarım
    Yınnn yınnn yınnnnnnnn....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    jr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 500 Ri
    yok tutmaz. neden dersen kaportadaki boya boyacının ya da fabrikanın ekstra uğraşıyla vernikle falan ayna gibi pürüzsüz hale getirilmiş oluyor. sen ne yaparsan yap daha mat oluyor. ayrıca rengi de tutmuyor.

şu boyanın yakın resmini çekip atar mısın merak ettim ya sim olayını.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

kıliğnwörk kasma abicim km falan bin işte almışsın artık. motorunu temiz tut ve çok severek kullan. bırak artık kıllanmayı. çok tatlı motorumuz var. bugün f 650 dakar denedim manda gibi motor alsam her gün deviririm nerede benim motorumun esnekliği pratikliği ya. arazide paso deviririm ben ağır motoru.
    jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.

Cleanwork - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    yok tutmaz. neden dersen kaportadaki boya boyacının ya da fabrikanın ekstra uğraşıyla vernikle falan ayna gibi pürüzsüz hale getirilmiş oluyor. sen ne yaparsan yap daha mat oluyor. ayrıca rengi de tutmuyor.

şu boyanın yakın resmini çekip atar mısın merak ettim ya sim olayını.
    gece zor belli olur yarın çekerim
    Yınnn yınnn yınnnnnnnn....

Motosikleti
    HONDA-CBF-250
    [QUOTE=jr.;2072252]mavi renk için sitikırların rengi farklı mı ya?

kafa depo grenajlar hepsi mi simli?[/QUOTevet farklıymış her stikırın renk ve bölge kodu varmış bilginiz olsun ben sağ ve sol sinyalın altındaki stikırı cbf150 yazan; depo üzeri honda yazısı sağ sol birde sağ kuyruk kısmı bende önceki sahibi çanta kullanmış stikırın boyası cıkmış asıl korkum eskisi yapıştıramazlarsa orjinali gibi olmazsa içime sinmez

Motosikleti
    cbf150
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğerki kontra uygulamadan,limitte viraja girersen,motor seni virajın dışına doğru çekmeye başlıcaktır,seninde tecrüben yoksa işte ozaman ''len lenleeeeeeeeeeennn diye bağırmaya başlarsınki artık iş işten geçmiş olur,çarpıcağınyere baka kalırsın.

Muhakkak ve kesinlikle viraj öncesi hızı düşür viraj içinde sabitle,çıkışı gördüğün dakka gazını yavaşca aç.

viraj içinde sola dönüyorsan gidonun ''sol kolunu,sağa doğru sakin bir şekilde it,sağa dönüyorsan tam tersini uygula...

Düşük hızlarda bol pratik ile bunu başara bilirsin,sonra alışınca viraj aramaya başlarsın

Kontraya mantığın yatmıyorsa....Şunu dene

Şimdi hızını 30km/s de iken dümdüz gittiğin bir yolda,sol elini gidondan çek ve sağ kolu ''baş parmağın altaişaret parmağın üstte ve ortaparmağında işaret parmağının yanında olacak şekilde,parmak uçlarınla gidonu yumuşakca tut.

Ardından sağ elinle gidonu ''sola doğru it'' görüceksinki motor aniden ''sola doğru yatıcak''

Bunu dene bilincine daha sıkı yerleşmesini sağla,kendine yolda giderken alt limitlerde tabiki,ileride mesela ufakbir yol yaması ufakbir çakıl vs.vs gördüğün anda kontra uygulayıp çevresinden geçmeye çalış,bu çok güzel bir çalışma sistemidir...

hadi kolaygelsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

Ardından sağ elinle gidonu ''sola doğru it'' görüceksinki motor aniden ''sola doğru yatıcak''

pardon bu kısımdaki sola itince,sola dönecek yazmışım,yanlışlık olmuş...özürdilerim; düzeltiyorum...

Ardından sağ elinle gidonu ''sola doğru it'' görüceksinki motor aniden ''sağa doğru yatıcak''

Sağolun yalnız ben motoru düşürmeden hemen önce motor düşüyorumm uleen derken nasıl reaksiyon verir, ne ses çıkarır demiştim

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta kol kısa biraz bakalım işlevsel olacak mı...şık duracak o ayrı mevzu ama arkayı gösterirmi mevzu bu...diğeriyle aynı görüş açısını sağlarsa sorun yok ama eskisini aratırsa 50 lira bayıldım diyede takmak anlamsız...

Motorcuhayrideki aynaların uzun kısa olduğuyla alakalı bişe yazmadım hacı...sadece WIWI markalı aynayı ordan alın dedim...

Mmucit biraderim anlatılmaz yaşanır derler ya...bu kontra mevzusuda böyle bişey...tarifi zor...yapıp anlatamıyorsun...

Beyler bugün yine açıldık Anadolu Feneri tarafında Poyrazköye...Erdi sağolsun bana eşlik etti...güzel sakin ormanlık bir yoldu...bir kaç foto ekleyimde İstanbulun güzelliklerinide görün...

Ne aynaymış yahu. Bi alamadık.

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi akşamlar arkadaşlar. Eve gelince aynaların resimlerini vs. çektim fakat aniden bir toplantıya katılmam gerekti.
    Kusura bakmayın geciktim

İşyerinden çıktığımda aynaları motora taktım. Eve gelene kadar denedim. İlk başlarda insana çok küçük geliyor, önceki aynanın büyük gösterdiği alan ile bunun gösterdiği alan farklı. Eski aynalar doğal olarak daha büyük bir alanı gösteriyor.

Fakat bu durumda şu etken var. Bu koso aynalar (dış bükeymi deniliyor), bir nesneyi olduğundan uzak gösteriyor, yani aynadan kendime bakınca küçük olarak gösteriyor beni. Eski nikelajlı aynalarda da bu var ama koso'lar daha küçük gösteriyor. Doğal olarak alandan kayıp gibi görünen kısım, bu yüzden aslında eşit gösteriyor denilebilir.

Birde montajdan sonra 100-200 metre gittim aynalar zangır zangır titredi.
    Aha dedim paralar boşa gitti fakat meğer arkasında bir ayar daha varmış orayı sıkmamışım. Orayıda sıkınca titreşim kayboldu.

İlk başlarda alışmak gerekiyor. Fakat 1-2 km. sonra aynaların görüş alanlarını net olarak ayarladım. Bir sıkıntı yok, arkamı net olarak görebiliyorum.

Eski aynalardan daha iyi bir görüntü varmı? Bu konuda tam emin olamadım. Motoru kullandıkça bunu daha iyi anlayabilirim, fakat daha kötü değil bundan eminim

Motorun kirinden pasağından dolayı kusura bakmayın

Aynaların hayırlı vede uğurlu olsun.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar Ayna işini çözdük nihayet...Aynamız Bahçelievlerde Moto Ayda mevcut...uzun saplı WIWI ybr yeni takım aynası...fiyatıda 25 lira...

Bu Moto Ay da ne arasanız var beyler aklınızda olsun...ne ararsanız..A dan Z ye...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-takimi/detay

Firma Tel...90-212-4425399

Yetkilinin adı Özgür Uzunay...

Banka Şube Kodu : Yapı Kredi Bankası Şirinevler Şubesi 399 kodlu...

hesap no...842 66 351

bu hesaba 25 lira yatırıyorsunuz...size wıwı aynayı istediğiniz kargoyla yolluyor...ister aras ister yurtiçi...bana aynaları güzel ambalajlayacağına dair söz verdi...adımı verebilirsiniz...uzun süre konuştum...parayı yatırdıktan sonra Özgür Beyi arayıp adresinizi veya hangi kargo şubesinden teslim almak istiyorsanız söyleyin...Sirkeciden diğer aldığımız markasız aynalar dandiktir arkadaşlar bunu açık net yazayım...
    Çok şükür uzun saplıyı bulduk. motorcuhayri de satılan büyük ihtimal kısa idi. Ama ister misin oradaki de uzun saplı olsun. Maksat kafa karıştırmak.

saol metehan hocam göndermiş kadar oldun
    jr hocam ben bu işin peşini bırakmıyordum ama uzun-kısa faks tel derken işler benim kontrolümden çıktı. Hele motorcuhayrinin toptancı bölümündeki adam bana en az 120 çift gönderebiliriz deyince... bende film koptu.

Alıntı BİROL 78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar cbf150 nin aynaları sağ tarafa doğru gevşer sola doğru sıkılır.
    İlk motoru aldığımda çok kızdırmıştıda beni oradan iyi hatırlarım.
    İlk başta beni de çok uğraştırmıştı. Bir aynayı sıkmak için en az 2 anahtar gerekiyor.

Alıntı metanecho adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan ebada parça büyüdükçe ve ağırlaştıkça kargo fiyatı ciddi oranlarda artıyor. misal sana bir örnek:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DAYTO...item483ab4a806

338 dolar ürün grenaj takım, 225 dolar kargo :D normal su yakmıyor bunu taşıyan uçak
    Bu doğru olmakla beraber, bunu satış stratejisi olarak kullanan arkadaşlar mevcut ebayda. Yani ilk etapta bakan adam fiyatını görüyor, almaya kalkınca ise ödeyeceği tutarı. Yoksa yollayan adam cüzi paralara gönderebiliyor. Ama fiyatı ikiye bölüyor ve satış fiyatı oluşturulmuş oluyor.

Alıntı atakf1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar dün evin yanındaki trafiğe kapalı yeni yolda akşam fren denemesi yaptım 100kms sabit süratte ani fren ön ağırlıklı arka fren 5 deneme sonrası en iyi derece 52 mt ybr varken 58 mt yapıyordum ama innovam 47mt de duruyodu cbf emde duro lastikler olduğu halde ve son 8 mt arka lastik kilitli şekilde bence mükemmel tabi asvalt yeni ve kuru.. hiç üşenmeden fren yaptığım kola şişesinin yanından motorun ön tekerinin bastığı yeri ölçtüm 5ci deneme sonrası ön fren diski belkide eksozdan daha sıcaktı bu sabah itibariyle ön taraftan gıy gıy gıy diye bi ses geliyodu durup orta sehpaya aldım kaldırıp ön tekeri elimle çevirdim ses frenden geliyo ama kalipermi balatamı çözemedim diske baktım eğrilik yok ve yüzeyi ayna gibi bakınca kendini görüyosun üstünde 12000 bakımda bunuda göstericem bakalım neymiş daha 16 mesajım olmuş yaaww ben nezaman foto eklicem arkadaş herkese kazasız belasız ve dikkatli sürüşler diliyorum
    Sen yazmaya devam et, başaracaksın.

Alıntı Cleanwork adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 ytl para yollamak için 3 gündür uğraşıyorum iş bankası internetinden yollamaya kaltkım talimatsız izin varmedi ianahtar falan var oda 25 ytl ücretsiz olanı cep telefonuna yüklenen sonra 3 saat uğraştım internet ayarını yaptım 1 günlükte internet paketi aldım programı yükledim program benim telefona uyumlu değilmiş haydaaa. sonra postaneye gittim cuma günüydü internet kesik yarın gel dediler bu gün gittim bir sürü kağıt doldurdum heh dedim oluyo bu sefer demezmi kadın iban numarasının 1 tanesi eksik oracıkta boğacaktım kadını eve gittim ibanı tekrar yazdım formu yeniden doldurdum 7,5 ytl eft parası aldı eh dedim bişey daha söğlese atlacam motara gidecem ismailin yanına alacam bujiyi gelicam daha karlı be kastamou ankara ne yakacak bu işkenceden iyidir
    Bu işler zor, baktın olmadı aps ile gönderseydin

ben cbf 500 öneriyorum o arkadaşa. alsın küheylan gibi motoru, güzel güzel gezsin.

günaydın motordaşlarım biz gezmeye gidiyoruz birazdan. darısı başınıza.

samsunlu arkadaşlar gezsenize kutlukent falan. biz de biraz cennet görsek ya.
    Nirdeee, burada düşük cc kardeşliğini oluşturamadık. Yüksek cc abilerimizde kendi arkadaş çevresiyle takılıyor.

sprey boya kuruyunca farklı renk alır doğru söylüyor. onun yerine motorun siyahsa, servisten ya da boyacıdan opak siyah boya numunesi alabilirsin. opak olacak metalik değil. metalik boyada simler olur. boya fırçasıyla sürebilirsin.

zımpara konusuna gelince. sıfır zımpara diye sattıkları değil de boyacıların kullandığı 1500-2000 zımparadan temin edebilirsiniz. bu zımparayı boyacıdan temin edin. pasta kadar hassas değildir yalnız. uygulamak teknik ve pratik gerektirir. mimoza sorunsuz uygulamışsa işi biliyor. çünkü boyacı bile 2bin zımparayla işini hızlandırıp, zımparanın yarattığı pürüzün üzerine makineyle 2 kat pasta atıp yüzeyi anca cilaya hazır hale getiriyor. bense zımpara kullanmak istemiyorum. pasta daha kolay.
    Bu opak boya ile boyama işi güzel olur mu? Ya da ben berecebilir miyim? Fırça izi kalmaz mı? Ben plastik aksama boya düşünüyorum.
    Murat Kehya
    Acemi Motorcu
    A-(eksi)

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    ismail aslında şöyle daha net olur.

çiziğiniz kaporta renginde değil de astar rengindeyse pasta hiçbir işe yaramaz. neden yaramaz? pastayı biz boyayı incelterek çizik seviyesine getirip çiziği görünmez hale getirmek için kullanırız. çizik boyayı tamamen kazımış da astarı çıkmışsa o zaman rotuş gerekir. rotuş atılan yer biraz belli olur ama 2 kat gibi kalın rotuş atıp pastayla rotuş çıkıntısını eritip cilayla yeniye yakın görüntü elde edebiliriz.

bazı durumlarda araç sürtmesi nedeniyle kaporta beyaz renk alır ve astar görünüyor sanırız. halbuki bazen sürten aracın boyası bizim aracın üzerine geçmiş olur pasta onu söker atar. araç beyazsa astar çıktı sanılabilir.

pastayı yapı marketlerden almanızı öneririm. sanayide kaportacıdan alınan tüp veya teneke pasta, makineyle uygulamaya uygun olduğundan incedir. elle uygulandığında yaklaşık yarım saat bastırarak (pastayı sürdüğünüz bez boyanızın rengini almalıdır. yoksa yeterince bastırmıyorsunuz demektir. o yorgunluğun üzerine renk almamış bir bez, boşa uğraştığınızın göstergesidir. daha çok bastırın ) ovma gerektirir.inim inim inletir adamı hayattan bezdirir. o yüzden turtlewax gibi markaların oto reyonlarında satılan pastalarını kullanmanızı öneririm. ve geniş bir alanı değil, direk çizik üzerini sabırla ovun. çizik gidince matlaşmış bir bölgeyle karşılaşacaksınız. verin cilayı, verin cilayı!
    Adam akıllı bi pasta almak şart oldu
    Bilgiler için teşekkürler jr.
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Arkadaşlar benim motosiklet tam kalkış yaparken stop ediyo.Gazı verir vermez pıt diye bi ses duyuyorum stop ediyor.Rölentideyken bi sorun yok.Karbüratör temizleyici koydum depoya.Benizini de shellden başka hiç bi yerden almam zaten. fikri olan var mı?

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim motosiklet tam kalkış yaparken stop ediyo.Gazı verir vermez pıt diye bi ses duyuyorum stop ediyor.Rölentideyken bi sorun yok.Karbüratör temizleyici koydum depoya.Benizini de shellden başka hiç bi yerden almam zaten. fikri olan var mı?
    Benim benzin bittiğinde aynısı olmuştu
    Aramızda kalsın yedek depoya almayı unutmuşum da

Bide şöyle bi durum var benim motorda hiç benzin kalmadıqında ibre yine 1 tırnakta hiç tamamen inmiyo sebebi nedir
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

-ibrahim- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 150
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim benzin bittiğinde aynısı olmuştu
    Aramızda kalsın yedek depoya almayı unutmuşum da

Bide şöyle bi durum var benim motorda hiç benzin kalmadıqında ibre yine 1 tırnakta hiç tamamen inmiyo sebebi nedir
    Sen o göstergeye bakma km yi takip et.

ellvis_78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 150
    Alıntı -ibrahim- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kalkıslarda stop etmesının sebebı debrıyaj kolunu vıtesle irtibatının duzenlı saglanamaması yada ayar gerektırmesınden olabılır ,
    pıt dıye ekzozdan ses cıkması ise motor calısırken karbıratore gırmesı gerekenden fazlaca gaz veririlirse bogulur benzını yakamadıgı için pıt sesı cıkarması normaldır stop da edebılır

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Arkadaşlar merhabalar. Ybr ile Honda arasında kararsız kalmıştım. mantığım ağır bastı Cbf almaya karar verdim. İnşallah 10-15 gün içerisinde alacağım motoru. Size sormak istediğim şu? (umarım doğru karar vermişimdir ) Arkadaşlar arka çanta, koruma demiri , yan ayak taktırmayı ve kask almayı düşünüyorum. Sizce motoru aldığım bayiden mi alayım bunları yoksa başka yerden mi alayım ? Dışarıda daha ucuza bulabilir miyim ? Bu arada motoru Ankaradan alacağım inşallah Konyaya göndereceğim. Söylemesi ayıp Ankarada daha ucuz. Çünkü Konyadaki yer bayii değil.

Alıntı nistelrooney adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhabalar. Ybr ile Honda arasında kararsız kalmıştım. mantığım ağır bastı Cbf almaya karar verdim. İnşallah 10-15 gün içerisinde alacağım motoru. Size sormak istediğim şu? (umarım doğru karar vermişimdir ) Arkadaşlar arka çanta, koruma demiri , yan ayak taktırmayı ve kask almayı düşünüyorum. Sizce motoru aldığım bayiden mi alayım bunları yoksa başka yerden mi alayım ? Dışarıda daha ucuza bulabilir miyim ? Bu arada motoru Ankaradan alacağım inşallah Konyaya göndereceğim. Söylemesi ayıp Ankarada daha ucuz. Çünkü Konyadaki yer bayii değil.
    Merhaba; şimdidem hayırlı olsun.
    Ankara'da bir adet yetkili satıcı var. Doğal olarak oradan alacaksın
    Motoru alırken "CBF150+yan ayaklık+koruma demiri" olarak almanı tavsiye ederim.
    Çanta, kask vb. aksesuarları, bayiden daha ucuza bulabilirsin
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Merhaba; şimdidem hayırlı olsun.
    Ankara'da bir adet yetkili satıcı var. Doğal olarak oradan alacaksın
    Motoru alırken "CBF150+yan ayaklık+koruma demiri" olarak almanı tavsiye ederim.
    Çanta, kask vb. aksesuarları, bayiden daha ucuza bulabilirsin
    Abi reklam olmasın diye isim vermeyeyim dedim Bilen biliyor tabi Bu arada ben motoru buradan alıp Konyaya götüreceğim. Konyada bulabilir miyim peki daha ucuza. Malum heves ettik motor alıyoruz paraya sıkışığım. En ucuzundan halletmem lazım herşeyi. Nereden alabilirim Ankaradan tavsiye edeceğiniz yer var mı?

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    [QUOTE=mmucit;2072567]Sağolun yalnız ben motoru düşürmeden hemen önce motor düşüyorumm uleen derken nasıl reaksiyon verir, ne ses çıkarır demiştim

Hııııı,şöyle söyleyim ozaman,bu şekilde düşüşlerde

1.len'den sonra 2.leni söyleyipte 3.leni hatırlayan pek yok gibidir.

Oyüzden nedesem boş...Şakası bir yana;

Ses felan çıkmaz,bir anda alabora olursun,çünki motor seni çekmeye başlayınca panikle ani hareket yaparsın ve direk uçuşa geçersin 'yersiz atraksiyonlar bunlar''
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

mastikos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    iyi akşamlar sağ aynamın camı kırlıdı
    sadaece ayna camı nı nerde bulabilirim.

Abi reklam olmasın diye isim vermeyeyim dedim Bilen biliyor tabi Bu arada ben motoru buradan alıp Konyaya götüreceğim. Konyada bulabilir miyim peki daha ucuza. Malum heves ettik motor alıyoruz paraya sıkışığım. En ucuzundan halletmem lazım herşeyi. Nereden alabilirim Ankaradan tavsiye edeceğiniz yer var mı?
    Konyanın şartlarını bilmediğim için tavsiye veremem ama çanta için tavsiyem 2.el olarak sahibinden.com'u sürekli kontrol etmen.
    Sonuçta çantasızda bir süre kullanabilirsin.
    2.el kelepir uygun fiyatlı ve kaliteli çantalar düşüyor ara sıra.

İlla sıfır çanta almam lazım dersen 50-70 tl arasına Yıba çarşısından ucuz çanta bulabilirsin. Ama kaliteli 2.el daha mantıklı bence.

Kask konusunda ise değişik yerlerden temin edebilirsin.
    En uygunu Çankaya Konrad Adeneur caddesindeki Motomax ve ulusandır.

Onun haricinde Yıbada çakma çukma, çin mallarını bulursun ama itibar etme. Kask çok önemli. Kaliteli bir kask almaya bak.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    Konyanın şartlarını bilmediğim için tavsiye veremem ama çanta için tavsiyem 2.el olarak sahibinden.com'u sürekli kontrol etmen.
    Sonuçta çantasızda bir süre kullanabilirsin.
    2.el kelepir uygun fiyatlı ve kaliteli çantalar düşüyor ara sıra.

İlla sıfır çanta almam lazım dersen 50-70 tl arasına Yıba çarşısından ucuz çanta bulabilirsin. Ama kaliteli 2.el daha mantıklı bence.

Kask konusunda ise değişik yerlerden temin edebilirsin.
    En uygunu Çankaya Konrad Adeneur caddesindeki Motomax ve ulusandır.

Onun haricinde Yıbada çakma çukma, çin mallarını bulursun ama itibar etme. Kask çok önemli. Kaliteli bir kask almaya bak.
    Çok teşekkur ederim kardeşim sağolasın...

Çok teşekkur ederim kardeşim sağolasın...
    Rica ederim. Kazasız sürüşler...

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar elimde SHAD 40 lt çanta var bilginize...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ka-canta/detay
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    sayfalarca yeni mesaj olmayınca da topic bir garip oldu böyle :D

yeni bir taş atmak lazım kuyuya :D

motorun arkasına römork takmak istiyorum yapan varmı daha önce :D
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler