Arkadaşlar; 1820km. oldu ve motorum şu an normal kullanımla eski TL ile 62.000 lira yakıyor. Bu kullanım genelde İzmir-Manisa arası gidiş geliş ; yokuşlar ve otoban kullanımını içeriyor.
Arkadaşlar; 1820km. oldu ve motorum şu an normal kullanımla eski TL ile 62.000 lira yakıyor. Bu kullanım genelde İzmir-Manisa arası gidiş geliş ; yokuşlar ve otoban kullanımını içeriyor.
Sanırım Bir Kişiyle Anlaştık, Hayrını Görsün Ayın 20 sinde Veriyorum Motoru. 49 Gün Bindim Yaklaşık 3bin km yaptım aldığımda 7binküsürdeydi Bana pek Büyük sorun çıkarmadı şimdi 10.000km de alet Kabul edeyimki (kENDİ ADIMA) Vitesler Çat Çut geçişleri beni soğuttu motordan ama Bi çok yeri gezdim dolaştım 49 günlük serüvenin sonunda Sattım. Şimdi 3 Ay para biriktirip toplam 4 mılyara Temiz Cbr 125R almayı düşünüyorum bakalım kısmet. Yada en bana 1 sene bırıktırır 2.cı el bi Cbr 600 Alırız Abimle Tabi Bulursam 10bin ytl ye Hayırlısı Allah Herkezin Gönlüne Göre Versin
cbf150 nin vites geçişlerine çat çu diyosun ama ben ikisini de kullandım cbr 125 de geçişler daha sesli..
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]
kullandigin cbrda sorun vardir..
1.vites(bazen) haric cbrin vitesleri gayet sessiz gecer..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Dostum senın alet Kaç Km de benimki Kaç Kmde? Üstelık Ayarlattım ne ayar çektiysem tutmuyo Bota göre ayarlattım olmadı Normal ayakkabıya gore ayarlattım olmadı. Cbr Konusuna gelince Cbr a bindim denedim 1 gun test etme olanağım oldu nerdeyse içime sindi vitesler felan bide racing tip sport benim tarzımmış bunu anladım Yoksa Cbf den yana asla bi problemim olmadı.
hayırlısı olsun arkadaşım...
Alllah daha iyi lerini cümlemize nasip etsin.
ulen alacam dedin en sonunda alıcan motoru nediyelim kardesim hayrını gör ama birazdaha bekleseydin 150 si gelecekti!!
fotoğraf ekleme bahanesiyle yazayım,650 km oldu vitesler saat gibi tık tık geciyor,acemi şansı olsa gerek
yakıt durumuna gelince 9,25 lt ile 300 km gittim,genelde kısa mesafe gidiyorum ve motor ısınmadan gideceğim yere varmış oluyorum ne yazıkki,buna benim acemiliğimide eklersek gayet makul bir rakam ;)
[B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]
hadi bakalm hayirli olsun diyelim..
motorsuz nasi durcan belli degil.. artik abiye flm sarkarsin sen :]
olm cbr yi bosver sana gilera alalim.:
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2654816
guzel motor valla.. 3 kurus fazla verirsin ucak gibi motorun olur
hocam fotolar gayet guzel.. renk dengesi, yolun kadraji flm cok hos olmus.. gonul isterdi ki kask olmasa idi aynanin uzarinde..
honda nin fotograf yarismasina yollamanizi oneririm..
saygi + sevgi..
Shakulin
sarman hangi makinayla çektin bakayım resimleri güzel olmus netlemeyi iyi yapmıssın
10 bine gel bi hele 650 km motor sorun cıkarırsa zaten Yakıt Konusunda Motor bir numara ;) Ayrıca Fotoğraflarda
Nese Güle Güle Bin Arkadaşım Allah kaza bela göstermesin
Motorsuz 3 Aycık dayanacam artık , Abi girella ne malı yaw Bana dandik gibi geldi o alet hem 99 model neyse biriktiriorum paramı bakalım kısmet
Ayrıca Şu alet nası abi
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3861421
Juniors, hayırlısı olsun. neticede pek çoğumuz bu motoru geçiş yapmak için alıyoruz. Ama viteslerde benim motor 2. vitese geçiş dışında ses yapmıyor, fakat ara sıra geçiş problemleri oluyor. Bakalım 10.000'i bu yaz görürüm gibime geliyor o zaman da yazarız. Ama bu motor ciddi anlamda başlangıç için ve devamlı motor üstünde olanlar için çok ekonomik bir motor, bir kez daha hatırlatayım. Sarrman biraz az yol yapmışsın. Ben 400km'den aşağı hiç gitmedim, üstelik de yedeğe geçmeden. Ama rodaj bitince düzelir herhalde. Ha bu arada fotoğraf konusunda da iyi gidiyorsun, eline, gözüne sağlık. Honda'nın fotoğraf yarışmasından haberin vardır herhalde.
Ha bu arada önceki sayfalar da yakıt konusunda bir şeyler denmiş, ben rodaj döneminde bile full depo ile 80 km ortalama hız da 434 km yol yaptım yedeğe geçene kadar. Ve şimdeye kadar da 400km altı hiç depo boşalmadı (yedeği daha hiç kullanmadım)
Şimdi yeniden fulledim ve yedeğe kadar km göstergesini sıfırlamadan tekrar deniycem sonucu yazarım. Kullanımım genelde şehir içi, maksimum 80 - 90 km ortalama ile gidiyorum, nadiren 100km ve üstü görüyorum.
arkadaslar yedek depoyla en çok nekadar gider bu alet deneyen oldumu hic ben bi ara yanıma yed benzin alıp denemek istiyorum
Sağolasın, onun içinde bir Öveçler turu da var, hatta ilk kazamı bile öyle yapmıştım, arkadan otobüs çarpmıştı Aramızda kalsın
Hayırlı olsun da niye bıraktın be çocuğu
CBRla yanyana koyunca toraman duruyor bizimkisi, valla aynı fiyata olsa yine CBF alırdım ben.
Eline sağlık birader, çok başarılı fotoğraf çalışmaların var. Aynen devam lütfen
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
azmancanjunyorcan girella dııl canım o gılera
arastır gor bak:D
italyan malı runner ve nexus gıbı 2 sanat eserı uretmıs marka
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
pretorian yazmis, iyidir abi kalitelidir ama tabii ki yaşı olan motora daha bi ozen gostermek gerekir alma konusunda..
way be kardesim benim, zxr, ninja flm.. girişimişin kawasaki lere..
abi guzel alet.. ama gidip gormek ustaya goturmek, okutmak - ufletmek gerekir almadan once
ne ara yaptin yaw.. birakmaya gelmiyo seni kampus disina
bu arada sen yarin giriyo musun sinava ? yoksa sonrakine mi ?
getir alper abime sor... once cebinden 3 metin usta cikarir akabinde birine sorar cbr konusunu sana da oyle cevap verir, sasirir kalirsin..
Shakulin
juniors cbr 125 daha ufak ve parçaları inanılmaz pahalı cbr600r ve abilerinin kalitesiyle aynı kalitede bu parçalar ve çok pahalı arkadaşım kullanıodu o yüzden sattı bi sinyal lambası 80 ytl demişti al buyut 80 ytl ye bizimkinin motoru alırsın
yedekle ben biara 75 km yaptım sonra biter diye doldurdum 100 yapar bence yedekte alt depo geniz üst tarafa göre
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)