halk kim? :D ben halkım zaten :D ee o zaman beni düdükleyenler kim? onlarda halkmış. insan kendini düdüklermi, cevap hazır: "olur böyle vakalar, türk polisi yakalar, adelet bırakır" :D
halk kim? :D ben halkım zaten :D ee o zaman beni düdükleyenler kim? onlarda halkmış. insan kendini düdüklermi, cevap hazır: "olur böyle vakalar, türk polisi yakalar, adelet bırakır" :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
elimdeki tek foto geçmiş sayfalarda attığım foto :D 601 :D
o konu için bütün fotoları taradım ama sırf ayna için çekilmediği için hiçbirinde ayna ortada yok olması gerekenlerde de kasklar takılı :D
B rh(+)
bence bu uzun kısa mevzusu kullanıcı fiziğiyle doğru orantılı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
B rh(+)
Hacı verdin ayarı gece 03:00 itibariyle... zikir ve fikir uyumu içersinde görüyorum seni ...
Ben İstanbulda wiwi bulmaya bakayım...arkidişleri magdur etmiyim...bulduğumda ise gaynağımı açıklayım millet irtibata geçsin...kargo vs işlerini satıcı illaki halleder...
hadi iyi geceler...
nede olsa insanın zikri ne ise fikri de odur :D
3 gecelik uykusuzluğun verdiği etki ile semineri atlatmış olmanın verdiği haz birleşince bünyede acaip tepkimelere yol açabiliyor :D
B rh(+)
alla alla ben niye memnunumki bu orjinal cbf aynalarından yahu allaha şükür diyimde
bir aynadır aldı gitti vallam eğerki 2,5 hafta sonra manisaya geçicem o zamana kadar almayan arkadaşlar olursa izmir ve çevresinden yarımcı olurum o arkadaşlara ayna konusunda ve diğer konulardada
selam cbf ailesi
aydoğanx bujiyi aldım sağolasın
yalnız bu bujilerin iki metal plaka arasının da belli bi ölçüsü var takarken ona göre ayar yapılıp takılması lazım varmı bununla ilgili bi bilgisi olan.
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Metehan hocam, estağfirullah, ayar vermek ne haddimize.
Sanal alemin olumsuzlukları bunlar diyelim.
Bazen yanlış anlamalara mahal verebiliyor.
Kırgınlık vs. yok yani
Rica ederim İlhan kardeşim. Hayırlı olsun.
O bujinin orijinal ayarı zaten fabrikasyon standart.
Hatta şimdi bendeki sentil çakısı ile elimdeki bujiyi kontrol ettim.
Tam kitapçıkta belirtildiği gibi. "0,85 milimetre"
Ekstra olarak o boşluğa müdahale etmene gerek yok.
Zaten fabrikasyon olarak bizim motora göre ayarlı
Kitapçıkta belirtilen değer:
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Değerli arkadaşlar Ayna işini çözdük nihayet...Aynamız Bahçelievlerde Moto Ayda mevcut...uzun saplı WIWI ybr yeni takım aynası...fiyatıda 25 lira...
Bu Moto Ay da ne arasanız var beyler aklınızda olsun...ne ararsanız..A dan Z ye...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-takimi/detay
Firma Tel...90-212-4425399
Yetkilinin adı Özgür Uzunay...
Banka Şube Kodu : Yapı Kredi Bankası Şirinevler Şubesi 399 kodlu...
hesap no...842 66 351
bu hesaba 25 lira yatırıyorsunuz...size wıwı aynayı istediğiniz kargoyla yolluyor...ister aras ister yurtiçi...bana aynaları güzel ambalajlayacağına dair söz verdi...adımı verebilirsiniz...uzun süre konuştum...parayı yatırdıktan sonra Özgür Beyi arayıp adresinizi veya hangi kargo şubesinden teslim almak istiyorsanız söyleyin...Sirkeciden diğer aldığımız markasız aynalar dandiktir arkadaşlar bunu açık net yazayım...
Arkadaşlar size eski bi apache den selam getirdim. Ybr,tvs,ve cbf nin üçünü de kullanmış bir apache ile tanıştım. Üç motorumdan en iyisi cbf di dedi.Şimdi elini eteğini bu işlerden çekmiş.Ama apache olmak isteyenlere bi kaç taktik kopardım.Kendisi cbf 150 ile 160 km/h gördüğünü söyledi. Ama nasıl;
1.Hava filtresi çıkartılır,yerine sünger takılır
2.Arka dişli küçültülür
3.Amortisörler kısaltılır(kesme değil,kısaltma basit bi ayarı olduğunu söyledi)
4.Egzos geri dönüşümü kapatılır.
ve otobana çıkılır
Belki daha fazla madde vardır ama üstünde durmadım. Bana söylediği, 'Honda ya hiç binmedim hep yamahaya bindim ama en som motorumu aldıktan sonra (cbf) bi daha başka markaya bakmadım' şeklindeydi.
Kendinize iyi bakın
metehan hocam şimdi bunu takıyoruz direk uyuyor deil mi aparat falan yok?
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
İsmail,aynaların hayırlı uğurlu olsun,gerçekten kıyak aynaymış...
Eğerki satmayı düşünürsen seninkini alırım,hayır satmam dersen aldığın yerden banada almanı isterim...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
saol metehan hocam göndermiş kadar oldun
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)