Abim şu ayna işini halledelim tamam biraz araştırdım uzun wiwide karar kıldım. Yazın ulen benim adımı :D
Abim şu ayna işini halledelim tamam biraz araştırdım uzun wiwide karar kıldım. Yazın ulen benim adımı :D
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi ben kaçırdım sanırım orayı. Dur bakayım oralara
Bu arada arkadaşlar aynalarım az önce geldi.
Acayip güzel gözüküyorlar. Aynanın camları açık mavi, gece sürüşlerinde arkadaki aracın gözü almasını engelliyormuş.
Fakat alışık olmadığımdan olabilir ilk baktığımda, görüş alanı (bizim nikelajlı aynalara nazaran) küçük gibi geldi.
Görsel olarak süper, bakalım işlevselliği nasıl olacak?
Montaj sonrası bu durum hakkında net yorum yapabilirim.
Dip not : PTT'nin uluslararası takip sistemi bi halta yaramıyormuş.
Sisteme göre kargom hala istanbulda gözüküyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Usta burdan bile bakınca güzel gözüküyorsa bizim cıbıfların üzerinde tahmin edebiliyorum. Bu iş bana biraz pahalıya patlar sanırım ben şu wiwilerden takıcam. Xenonu hallettik Allaha şükür, sıra lastik ve aynalarda. Hazır ucuzken şu aynalarıda aradan çıkartıcam. En sona lastik kalıyor, oda sanırım Michelin olacak almışken tam alalaım demi
Hacı fotoğrafla...orjinallede yanyana koyuver...haydi hayırlı olsun...ha birde motorun açık biyerdeyse koroplast battal boy çöp torbasıyla sırf aynaların olduğu bölgeyi (uzuns süreli açığa bıraktığın zamanlarda) poşetle valla aga...gideri var her türlü agam nazar değmesin şimdiden... sonra meto aga nazar ettin deme bana...ben bilirim bizim serseriler göz diktimi kaçırmazlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Eyvallah Mete hocam sağolasın. Dediklerini dikkate alıyorum. Acımadan çalarlar.
Akşam eve gidince iki aynayı yanyana koyup fotoğraflarım, tahminime göre boyları eşit yada yeni gelen 1,2 cm uzun olabilir. Çok fark yok yani.
Göz aşinalığı olarak bakınca çok fark hissetmedim.
Senin ybr aynaları mesela baya uzun bizim orijinallerden.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Aydoğan abi bende ön freni sıktığımda sanki kum toz varmışçasına bi ses çıkıyo..Balatalara baktım yeni ama çin malimi taktilar artık bilmiyorum..
Bende balata spreyi deniycem olmassa onlarıda değiştiricem..
Bu arada abi aynalar çok güzel gözüküyo motora takınca daha bi güzel olucaktır eminim fotoları bekliyoruz
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Metehan abi senin aynalar yukarı dorumu uzun yanlara doğrumu şindi
Başıma 2 kere geldi 2 araba arasından tam geçiyorum bakıyorum koruma demiri gideon kurtario ayna aynaya geldikmi güm
Dün 1 pejo aynası çatlattım Allahtan ufak yer tanıdık çıktı dedim dayı bi cam kestiririk uğra bi ara..Canın sağolsun senin dedi
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Hacı şimdi 3 tip ayna var...
1.eski tip bizim işimize yaramayan eski tip takım...eski ybrler için...köşesinden kırvımındn belli...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ki-model/detay
2.tip yeni takım kısa olan takım...bizim orjinallerden pek farkı yok...fotoyu büyültün...
http://www.ozgurmotor.com.tr/YBR-AYN...M-pid-312.html
3.tip ise bizim aradığımız tip uzun saplı olan...farkı anlıyorsunuz değilmi...
Bu Moto Ay dikkatimi çok çekiyor...Sürat Motor gibi her aradığımızı bulabiliriz...Bahçelievlerdeymiş...kararınızı verin...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-takimi/detay
uzun kısa sap arasındaki fark bariz...benim fotolardan bakın kararınızı verin...
uzun sap ve kısa sap arasında fiyat farkı olması gayet doğasl aslında yav...bu motorcuhayri kısa saplıya 10 lira diyor galiba...sirkecide falan 15-20 lira...ama uzun saplı 20-25 arası değişiyor...
mete abi uzun aynalar senin dediğin gibi çok işlevsel hele senin boyutlarda olunca ama bana göre kısa ybr aynası yeni ve kısa olan daha orjinal bir görüntü sağlıyor uzun olan çok cılız duruyo....yani benim için cbfin aynalarında sorun yok ama sırf görsellik için değiştirebilirim o yüzden de aydoğanx'i bekliyorum bi taksında aynaları görelim neymiş ne değilmiş
İsmail,aynaları taktığında,resimlerde gözüme güzel görünürse,direk söyleyim,seni zahmete sokucam,haberin olsun
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Evet beyler gün geldi çattı 8000 bakımına. Daha 2009 ekim ayında bu topicte cıbıf alıcam yardım lütfen diye sızlanışlarımı bilen bilir 8 ayda 8000 yaptı bizim cıbıf bu gidişe sonumuz pek hayır değil D&B ümraniye kasım ustayı aradım dün, işçilik dahil herşey bir arıza yoksa 81tl dedi. Büyük ihtimalle yapılacaklar şöyle..
Buji değişecek,
Hava filtresi değişecek,
Karbüratör bakımı,
Zincir gergi ve dişli bakımı,
elciklere manetlere bi wd-40 sıkarlar
subaplarada şöyle bir bakarlar, o kadar... Bu cumartesi yaptırıcam yaptırdıktan sonra detaylıca anlatırım.
ufak tefek detaylar fln filan işte..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)