Hacılar Foxda Zafere Kaçış var...Nazi filmi..ama esirler İngiliz...tavsiye ederim yeni başladı...
Hacılar Foxda Zafere Kaçış var...Nazi filmi..ama esirler İngiliz...tavsiye ederim yeni başladı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
muhabetti bozuyorum kafama takıldı uyuyamam şimdi tekstil yan çantalarda yan çanta demiri takmaya gerek varmı takmıyınca salarmı kendini
haydin kuleciler vardiye baslamasına son 30 dakka ben size bildigim butun kulelerı anlatıcam sızınlede paylasacıgim hehe
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
o zaman allah yardımcın olsun aga
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Bi gün Malezyadayız taammı... Petronasın altında çay içiyorum...bu Murat geldi ben korktum dedi bu kule çok yüksek başım dönüyor didi...bende duttum elinden teee yukarı kadar çıkardım...o mehendis oldu ben bekçi iyimi...sonra indirmedim o gün bugün bizim muratın aklı iki karış havadadır...
Valla istersen emniyet müdürüne sor abicim sahibinden.com sitesinde sana onlarca örnek göstere bilirim...plakayı sök pantulun töt cebine koy,o derece ufak ve yasal ''tabi töt cebine koyma kısmı yasal değil
Çorumun hakkatten kendine göre bir standartı var diğer illere göre,mesela kaldırımda arabalar gider yayalar yolun ortasında,sağa sinyal verilir,amaaaaa sola dönülür,yaya geçitinde yayalar bekler arabalar geçer,yol boşsa yayalar hızlı bir şekilde koşarcasına canhıraş karşıya geçer,haddinse aheste takılarak yürü,,kodummuu3 takla atırırlar
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Merhaba ahali
Bu yeni modellerde şöyle birşey varmış kontak kapalı olunca da benzin deposu çalışıyor...2009 modelde direk boşa düşüyordu kontak kapalı olunca. Ancak benim göstergede gene bir hipnelik var full depo kontak kapalı olunca yarı depo gibi görünüyor. Kontak açılınca yukarı çıkıyor ancak madem yeni modellerde böyle bir özellik var bari düzgün çalışsaydı Herhalde full depo görünce benzin çalmasınlar diye böyle bir güvenlik önlemi geliştirdiler
Onun dışında klasik ayna problemi... Yolda giderken sol aynam düştü. Durdum almak için. Arkadanda bir otomobil geliyordu. Yol verdim amacım o gitsin ben inip aynayı alayım. Sen misin iyilik düşünen. Adam çatır çutur düşen aynamın üzerinden bir güzel geçti. Ayna pert... Zaten değiştirmeyi düşünüyordum iyi bahane oldu bana.
Ancak ne kadar aynalara *ok atsakta olmayınca kıymetini çok iyi anlıyoruz. Hep tedirgindim bugün. Sürekli sol şeridi kapatmak durumnda kaldım
Cümletten Herkese iyi geceler iyi forumlar .
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Allah analı babalı büyütsün abi çok tatlıymış
Abi sorun değil benim dangalaklığım benzin bitmiş yedeğe almamışım
Değiştirceğim parçalarıda içim rahat etsin diye çoğunluğu değişmeyi haketmiyo daha
Abi İşlevsellik yönünden benim plaka daha tatmin edici büyük ya hani ondan
Bugün rakici müşterilerim vardı ondan geç kaldim..Tükani kapatıyım artık yarın görüşmek üzere iyi geceler herkese
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
o gunu unuturmuyum hıc dun gıbı aklımda bızım cbfler tam gırıste park halındeydı demı ama nabcan usta 45yiz deliyiz raporluyuz hastayız nabak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
sağlık olsun ıyıkı ybr aynaları var onlarla degıstırırsın gari
Dostum neden böyle oldu biliyormusun...çünkü nikelaj ağırlığı cam ağırlığı taşımıyor kütük...ben 3-5 ayna denemesi yaptım dişlide yalama oldu...dandik işçilik nedeniyle böyle oldu...ybrlerin aynaları hafif...tavsiye ederim...
nası benzin musluğunda sorun yokmu yani...e yuh valla... saat yönünde yedek unutma... sizin tükkan Tekel bayimi hacı ne satıyonuz...Tuborgmu Efesmi...
Dünyada Malezya Tr de Soma ...
bir depo ile yedeğe geçmeden 470 km yol yaptım çok iyi arkadaşlar...
resmen kokluyor bu alet...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)