Valla ne ayarı ağaşar iyice cacık oldum ama yağ değişimi yapmıycam isterse motoru elime alim 4000 bakiminda da o tip bir yağ koyarım ama pisikilojikmi nedir anlamadım motor hırıltılı calışıyor vuruntu yapıyor. Motul yada iphone yağ kullanan bir arkadaşın moturunun sesini dinlemek lazım.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Biraz önce bizim biraderin motorunun 18bin bakımını yaptım.
Praktikerden 21 TL'ye Mobil1 15w-50 Racing Tam Sentetik yağ koydum.
( API-SJ standatlarında ) (Bkz. Bir önceki sayfadaki yağ konusu)
Yeni olan CPR9EA-9 bujimide taktım.
Bakalım CPR9EA buji ile yakıt sarfiyatında bir değişiklik olacakmı? Olacaksa nasıl? Bunları ilerleyen günlerde buraya aktarırım.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Fotoğrafları aticam dediydim..Aslında sabah aticaktımda motorla hiç resmim olmadığından beklediydim..
Ön çamurluğum Mötörün bütün sexyliğini götürüyo ya..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Tekrardan hayırlı olsun Emrah.
Kırmızı ayrı bir güzel yahu
Bu arada motul 'un Almanya sitesinden bilgileri buldum:
http://www.motul.de/i/prd/prod_motor..._4t_15w_50.htm
MOTUL'un 5100 kodlu 15w50 yağı, API-SL standartlarında yani bizim kılavuzda tavsiye edilen SJ'den üstün, gönül rahatlığıyla kullanabiliriz.
Çok güzel,ön çamurlukta hoş aslında,bence sexyliği plakan götürmüş ''hızını kesmiyormu'' şaka şaka
Kazasız belasız kullanman dilekleriyle...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
@Emrah.ark
Sol grenajın değişmiş.Motorunu yenimi aldın ?
HONDA
Hacı Pony kötü lastik bunu biliyorum...aynı fabrikadan çıkan IRC yi zaten kullandım ama emin olamadım şimdi Unılımı alsam acaba...
Emrah makinan çok temiz inan...ön çamurlukda enteresandır neden solmuş ne alaka acaba...
Hacı o zor iş yav...nası uğraşam o pis şeylerle...servisteki ustamı cepten aradım IRC tavsiye etti...bu seçimler içinde ırc taktır üzülmezsin dedi...
Anese kadar gitmeyim bari haco onlarda lastiklere 105 dedi taktırmaya yine aynı para hacı...bari buradaki ustama gideyim hem bana yakın Ayazağada...
doğrudur...
yarın ter popomdan fışkırcak kanka emin ol...
kanka sen zehiri gazı aldın artık...illaki değiştircen...
Kanka muhteşem performanslar almasakda alamasakda amac makinanın mutluluğu huzuru...
Ooo sağol dostum...Motuluda patlatırız kısmetse...
yani doğan SLx ayarında
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
dur resmini çekim hemen geliyorum..biraz bekleyin,taze bir resim getiricem
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Vay vay, sıcak sıcak dumanı üstünde resim geliyor desene.
Hadi bakalım. Bekliyoruz Mehmet hocam.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
Evet bahsettiğin gibi bunlar makinenin performansından ziyade, kullanım kitapçığına riayet ederek maksimum verimi ve uzun ömürlü olmasını sağlayabilmek için yapılan şeyler.
Birde yakıt tüketimi konusunda umutluyum. Bakalım ne olacak.
Bu bujilerle inşallah dahada düşer
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Taze resim ''plaka'' bu,sadece etrafındaki siyak kısmı makaslanmış , oranın ölçüsüde ''yarım cm''
Buda 3 saat önce oğlumun resmini çekmiştim
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)