ya arkadaşlar bende cbf almadan once kafamda sadece cbr125 vardı ama ıkısını yanyana gordukten ve kullandıktan sonra fıkrım degıstı..cbf cok daha buyuk ve guzel gorunuyo benım fıkrım
tabıkı bu sadece benım fıkrım
ya arkadaşlar bende cbf almadan once kafamda sadece cbr125 vardı ama ıkısını yanyana gordukten ve kullandıktan sonra fıkrım degıstı..cbf cok daha buyuk ve guzel gorunuyo benım fıkrım
tabıkı bu sadece benım fıkrım
[COLOR="Black"][FONT="Arial Black"]Honda Cbf 150[/FONT][/COLOR]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Özgürle hapına içki atıcaz
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
sizi herşeye rağmen seviyom len...
ok...ama benim boy pos biraz hallicedir...manyak sırıtırım motor üstünde söyliyim...sizi kırmam ama...hatır için cıbıra bile binerim...ama sizide cbf de görücez taammı...bakalım nasıl durcanız...sonra gece sitede bakarsınız kendinize ula ne baba motor ne kadar yakışmışım üstüne diye sevindirik olcanızz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Öyle olsun bakalım Hem ben cbf kötü demedim ki... Cbr daha güzel dedim sadece Şaka şaka....
Hem ben Cbf250 hastasıyım 100 eksik 100 fazla...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Tü allah davul etsin seniii benide tokmak....Ver ha vurayım sana ....... Ulen ne dönek adamsın?...Fırıldak pervane....Topaç......
Beş dakkada sattın ya gene.....Ulen 2-3 mesaj önce yazdıkların nereye gitti?.... Biz boşamı yazdık...Karizma marizma diye...
Görkem tamam herşey serbest...Bide çinliye bindirin...Öyle çekin...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
la hatır içinmi binmeyecez cıbıra...keko yanlış okudun...onlar cbf ye binince bak ne baba motor diyecekler...ben motorlu bisiklete binicem onlar transalp yavrusuna...
Yok yok Yuan Sport alalım ... Cbr'ın çinlisi Hem cbr hem çinli daha ne Tam Mete abilik
http://www.ramzeymoped.com/index_1.asp
Ben Remzi abiyi isterim...150 lik maşallah...yahu sırf şu modeli görünce afakanlar bastı...
Ha bu arada , o sitede üzerinde Ramzey yazan motosiklet Kawasaki
lütfen biraz daha fazla fotoğraf koyabilir miyiz , özellikle motoruna ekleme yapmış kullanıcıların bu fu değişiklikleri bizlerle paylaşmasını çok isterim..... hepinize kazasız günler dilerim
Kafa sağlığınız için düzenli olarak motora binin :cat:
Mete abi almak ister misin?
http://www.motosiklet.net/forum/satm...tml#post592986
Valla içimden satmamak geçiyor o yüzden 4.000 ytl Kızım gibi benim o , ilana baktıkça gözlerim yaşarıyor Grenajlarının iç taraflarında bile çamur yoktur kızımın
Cbfçiler nerdesiniz
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)