Bak cbf ye ne güzel yakışmış
Eski cbf'imde çok güzel ayarlamıştım aynaları. Ancak yeni aldığıma binmeye pek fırsat bulamadığımdan aynalarla oynayamadım henüz. Ki ben aynaları çok sık kullanan birisiyimdir. Göremeyince arkayı huzursuz oluyorum. Bu ayarıyla arkayı görmek ne mümkün...Birde arkaya biri oturunca aynadan ancak onun kolu bacağı görünüyor iyice rezillik
Yarın güzelce bir ayarlamaya çalışacağım. Olmadı ybr aynaları ellerimizden öper
YBR aynası takanlar ne dersiniz eskiye göre görüş mesafesi artıyor mu ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bizim aynaların soldakisi saat yönüne sıkılır
sağdakisi de saat yönünün tersine sıkılır.
jr. da bu aynalardan yol boyu omuz görmekten feci halde sıkılır.
tez bir ayna buluna!..ismail toptan ala (delikanlıdan da alabilir ) hepimize dağıta!
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
ybr aynası oluyorsa yan sanayiside geniş...ama yüksek hızlarda titreşim yapmasından korkuyorum...
kankam sağol yav... la hacı 1 sayfa önce kaç milim diye zaten sormuştum Aydoğan cevabı unutunca mm olayı nedir diye tekrar yazmak zorunda kaldım...bu kadar salak olabilirmiyim sence lise maaazunu biri olaraktan...
Hacı ybr aynası ile değiştirelim olsun bitsin...ben yana sanayi ybr aynasının çiftini 20 liraya satan bir site görmüştüm durun tekrar bakayım...
Hacı nette daha keyifli...mouse kontrolüm çok iyidir ..lazersiz oynuyoruz 1000 puanlılara kaydırıyorum...benim puanım 160 larda düşün yani...puanlama ratinge göre veriliyor...bu zamanda bilardo salonu kaldımı haco...burada demode oldu inan...
bencede çok yakışmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yok abicim o mm olayını tam bilmiyorum, birşey söylersem sallamış olurum .
http://www.rialli.com/urunler/motors...m-10mm-ms6421/
Yukarıdaki linkteki ayna Elvisin aynalarıyla aynı gibi görünüyor. Riallinin sitesinde buna benzer başka bir aynada olmadığına göre muhtemelen bu ayna olur
1-2 haftaya kadar bir yerden ayna bekliyorum. Bakalım eğer denk gelirse güzel olacak.
Aynalarım gelip motorun üstünde görmeden size önermek istemem. Vakti olan arkadaşlar biraz daha beklesin derim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
Ekleme: Yukarıdaki mesajda mm olayı derken "bizim aynaların kaç mm. olduğunu bilmiyorum" babında kullanılmıştır.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
ybr aynasının da kolu uzun değil ki. bizim aynalar gidonu biraz geçiyor. görüşü artırması için daha açıkta olması gerekir. resimden gördüğüm kadarıyla bizimki kadar var yok dışa deplasmanı.
Evet çok site var buna benzer...bak daha ucuzmuş..kanka ne kaybedicez...biri denemeli ama...aslında var ya birimiz aynasını söksede bir ölçse milimini...10 milimse olay tamamdır...kaybedeceğimiz 12 lira en fazla...bu kahramanlığı sadece Aydoğan yapar...sen bi öncülük yapsana agam...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 ----------
Barışım sende hassas ölçer malzeme vs vardır...bi ölçsene şu mereti kaç mm...hadi aşkitom... makina sana yakın bildiğim...üşenme len bi..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
İsmail abi sen yakında motor bloğu şanzıman falanda getirmeye başlarsın toplarız beraber
Yarın kısmetse vakıfın atm'sinden gönderiyorum kartsız işlem ile. Teyitleşiriz abi daha sonra ..
Size doyum olmaz beyler iyi geceler Yarın aynalara bir ayar çekeyim sakin kafayla...
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Fakat biraz yukarıdaki mesajımı heralde es geçti millet.
Bence biraz bekleyin, bir yerden ayna siparişim var değişik afilli bir şey,
gelince memnun kalırsam size tavsiye ederim.
tamam kankacım olay tamamdır... şimdi elvıs dostumuz bu aynayla (varsa tabi) cbf aynısını uygun zamanda bir ölçüversin...
motor onun dimi...aradaki farkı bulmak lazım...
kaç güne gelir siparişin...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------
dostum makina senin dimi...cbf aynasıyla ile bir ölçebilirmisin...farkı anlatırmısın...
ismail sen toptan cbf getirt de burdan gene satarız
bak senin bana gösterdiğin ayna gelince memnun kalırsak o zaman sipariş patlamasını gör sen. parçacı açalım senle (benim olayım neyse burada )
kısa bunlar da yav görüşten pek ümidim yok ama şeklimiz süper olur. bir de birisi bana koldaki mafsalın ne işe yaradığını anlatsın. bu aynanın arkasında da bizimki gibi mafsal var. koldaki fazla değil mi?
tamam kanka çok şık duruyor...kullanışlıdır inşallah...fiyatıda uygundur inşallah...
fiyatlar az uçuk kanka... Marka KOSO...
http://www.sahibinden.com/koso_marka...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/mavi_camli...XQQdisplayitem
jr kardeşim ben yaptım oldu ,dedikya gözlerimiz dört oldu ayrıcada 3-4 cm dısarıya dogru , arkadan gelen aracı sagdan soldan aynı anda gorebılıyorsun , arkadan gelen aracın farlarıda gozlerıne vuruyor kı buda gece fark etmemen imkansız , ben test ettim ,yakıştıda , nıkelajlı aynadan hoslandıgımıda soyleyemem ,sport oldu ,
almasanda bı bak demısler , yan sanayı parcacıda bi dakikada denemene izin veriler herhalde , musterı memnuniyeti açısından
şu aynalarda fiyat bakımından güzel görünüyor bi ara almayı düşünüyordum
http://www.sahibinden.com/cbf150_mod...QQdisplayitem?
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)